Új hozzászólás Aktív témák

• F34R

nagyúr

válasz xeon forever #11643 üzenetére

Erre mondanam azt hogy nem muszaj minden banneren huzni :D De tenyleg nem lehet oket managelni csak ha tenyleg whale vagy es nem szamit a penz. Egy darab 5* karakter pl DPS 2-3 honap folyamatos artifact farmolas, pl 160 resin erre megy el joideje. Arrol nem is beszelve ha minden banneren huzol akkor az EXP konyvek, a Mora, Talent Materialok egeszen biztosan semmire nem lesznek elegek, es csak szenvedes lesz az egesz. A BP sem sok mindent segit sajnos : (
    En azt tapasztaltam hogy 1-2 patchet kihagyok akkor gyakorlatilag a kovetkezo karaktert mar szinte nullarol fel tudom huzni mindennel.
    Tudom hogy nehez megallni, en is rengetegszer otthagytam azt a karaktert akit szerettem volna : Xiao 3x is, Yae Miko, Cockomi ;] , Yoimiya, Ayato (bar ot annyira nem banom). Szerintem Sumeru megjelenessel is ugyanez lesz, lesz egy halom karakter de nem tudod oket erdemben kiepiteni..

Mike

Naponta belepek, szinten rendszeresen el van hasznalva a resin..
    A bossokat csak karakter Ascendbol olom le, vagy a BP miatt, szorakozasbol nem nagyon szoktam.. Statisztika kar lenne, Kina, Amerika stbb teljesen mas vilag koltes szinten is es jatekstilus szempontjabol is. Mondjuk ez mindenben igaz rajuk, ami Azsiai az mar szinte nem emberi szint.

Új hozzászólás Aktív témák