Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
válasz Sirandrish #13497 üzenetére
Az event detailben a Házikó ikon. De Paimon úgyis szólni fog.
Érdemes megcsinálni mindent, potyog a primogen belőle. -
emiki6
veterán
válasz kory24 #13493 üzenetére
Vagy csak beviszel mindent a genshin optimizerbe és kiadja a legjobb kombinációt adott célra.
Shiro: az 1:1:1-et hogy érted? Az ökölszabály cr:cd arányra az 1:2 szokott lenni.
Meg amúgy azt látom, hogy crit csak fegyón, kalapon és karakter saját staton lehet. Átlagos karakteren, átlagos artikkal ha az óra atk%-os, akkor jobb, ha a fegyó is, kalap is crites. Kivételek persze vannak."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #13495 üzenetére
Jólvan...a questek kiégették az agyam, így erre már nem maradt kapacitás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azt se tudtam hogy van boltom, szóval nem elég hülyebiztos
Merre keressem?
Nah..questet már találtam[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cassi
őstag
-
Sordoran
addikt
Ez ma nyílt, vagy csak nem vettem észre tegnap? Nekem lement 10 ciklus még szombaton, azóta semmi. Ma még nem néztem meg mi a helyzet a telken, és azt se tudom honnan szerezhetek bolthoz díszítést az alapokon kívül.
Sirandrish: Megcsinálsz questeket, eladsz dolgokat a két boltnak, utána a saját üzletedbe tudsz 10 ciklusban fejleszteni és bevételt szerezni. Én itt állok most, de ez a 3 bolt nekem is újdonság.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Miről beszéltek? Totál lemaradtam
Volt két bolt...eladtam nekik pár szirszart, oszt ennyi. Ezzel lesz valami dolog még?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kory24
őstag
Van erre egy képlet:
ATK * (1+CR*CD)
(Pl ha CR 61% az 0,61 ha CD 171% az 1,71)
Célszerű egy excel táblába több sorba beírni és amelyik sor jobb eredményt ad az a build jobb
Persze ez nyílván csak az ATK CR CD veszi figyelembe és sok karinál nem csak ezek számítanak (hanem pl fontos lehet ER vagy HP)
-
Shiro
senior tag
Mennyi CritDMG van hozzá?
A legjobb beállítás az 1:1:1 arány.
Vagyis a bónusz ATK a Base ATK-hoz viszonyított szàzalékos aránya minél inkább egyezzen meg a DMG és a CritDMG bónusz arányával.Ehhez jön az, hogy mivel ATK könnyebben szerezhető pl Benny buff, ezért a DMG és a Crit az mindig magassabb priorítású az ATK-hoz képest.
-
Mike
veterán
Melyik a jobb szerintetek?
31% crit rate és 1400 atk
vagy
54%, crit rate és 1100 atk?Másik
1 milliót hogy fogok realizálni a boltból ha mpst tartok 45k-nál?[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz nonsen5e #13487 üzenetére
Nincs ott egy tri-yana seed, ami ami kering? Azoknál szokott ilyen lenni, bár már a sivatagban is van, csak más mechanikával. Talán van egy harmadik fajta mechanika is.
Közben megnéztem, mert elmentettem egy hologram fáklyát, ami mellett gomba volt (és akkor még nem értettem). Visszamentem és csak electroval aktiválni kellett a gombát, majd a megvalósuló fáklyát begyújtani. Szóval valszeg puzzle, indulj ki ebből.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz emiki6 #13483 üzenetére
En nagyon akarom mar regota.... azt sem tudtam hogy mi lesz az elementalja vagy milyen weapont hasznal, de ereztem nekem kell. Nem tudom mennyire lesz jo a karakter, nyilvan ha nagyon jatszhatatlan akkor nem, de nalam egyelore mindenkeppen pullos. Kb olyan mint Dainsleif
#13479 xeon forever
Persze, Hoyo mindig eloveszi a gyikkal egyetemben...[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Itt egy hoyolab-es Scara artifact és fegyó lore összefoglaló, ha valakinek azokat nincs kedve elolvasni. A summary-ben van minor 3.1 archon quest spoiler. [link]
Szóval a sejtés, hogy megtérül majd megalapott, hiszen nem egy "gonosz" karakter, csak rossz gyerekkora volt és aztán rossz társaságba keveredett. "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #13480 üzenetére
Az egy World Quest
Ha megcsináltad már az első szintet a táblából (tehát találkoztál Jeht-tel meg a többiekkel) akkor másnap tudod folytatni ha visszamész Aaru falucskába ahol majd az öreg adja a többit.
https://www.hoyolab.com/article/10378428
https://www.hoyolab.com/article/10416449giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
Ide kellene küldinek lennie?
Már nagyon sokat kóvályogtam ilyen meg ehhez hasonló helyeken, de általában ezeken küldik hoznak végig, de ide nincs semmi.
Van az a kőtábla, amin 5 (vagy 6) ikont kell fel"gyújtani", azt hittem hogy ezek lesznek azok (és lehet az is), de nem találok küldit hozzájuk..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
Nahida bekerült a Damage Calculatorba lehet tervezgetni a buildeket.
Ha ki akarjuk maxolni a Tri Karmát úgy néz ki hogy a legjobb opció ha csapat:
Nahida-Dendro-Electro-Pyro
Nahidának adjuk a Scarlet King szettet az EM bónusz miatt, a másik Dendro karakternek pedig a Deepwoodot a Dendro RES csökkentésért. -
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #13470 üzenetére
Jaja.. es idegesito hogy nemtudom hol lehet az a harom...
#13471 xeon forever
nem azt mondom hogy nem jo.. de valoszinuleg bennem van az hogy minel hamarabb letudjam es frusztral ha nem porog a progress. pedig igazabol van ra tobb mint 30 nap. es mivel 3.2-ben sem jon terulet hozza igy lehet kicsit lazabban kellene vennem. -
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem nincs bajom a hosszúságával, inkább örülök hogy sok a content mintsem kevés! Csak vinné fel a reputation XP-t Akkor azt hiszem félreteszem egy kicsit aztán inkább olyan questeket csinálok amik jobban viszik fel.
76 manó van összesen? Na az tényleg el fog tartani egy darabig, én eddig kb 10-et találtam.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #13468 üzenetére
Fuu nagyonhosszu... az a vicc hogy elkezdtem osszegyujteni a 76 manot es hiaba mentem vegig akkor is hianyzik harom : nah azt en mar nem fogom ujra vegigkeresni.
A Sivatagos questek is ilyen hosszuak lesznek sajnos. -
jonnyjoker01
veterán
Én most kezdtem el megcsinálni a Sumerus Aranaka questeket, meddig fog ez tartani? Már egy hete napi 2-3 küldit csinálok de nem látom a végét. Nem mintha zavarna, mert aranyos és érdekes lore morzsákat tartalmaz, de nem nagyon viszi felfele a reputation szintet, kéne az a lvl3 a bountykhoz hogy az ehetit már ott tolhassam le.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #13466 üzenetére
Ha jó irányba mész, akkor bőven van időd kb bármire
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #13465 üzenetére
Oki, nekifutok mégegyszer.
Akkor nem az a jó taktika hogy mielőbb beérjek annál több időm marad bent -
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #13464 üzenetére
Alapba rossz irányba indultál. Nézz rá a térképre, mert a "ködnek" 3 szintje van. Valszeg te olyan helyre mentél, ahol magasabb szinten van. Ha sorba mész, akkor mindig tudod addig fejleszteni az ellenállásod, hogy te is többet tudj szaladgálni.
-
wandor0930
aktív tag
Inazumás ködös küldiben segítsetek picit.
Egyfolytában kidob mert eltévedek, megkéne lőnöm a köveket sorban de nincs annyi időm.
Nézek videókat és ott sokkal többet futkoznak a ködben és nem dobja ki őket, de nem jövök rá hogy mit cseszek el. -
emiki6
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv!
Van ez a eventes rész és szerintem valamit elrontottam, így nem kaptam meg a maximális pontot, valahogy lehet ezen javítani? Mert nem engedi újra....
-
emiki6
veterán
SYP-ről van az infó, ők nem szoktak kamut osztani.
[Reliable - Uncle Lu]
3.2 First Half:
Nahida + Yoimiya + Layla
Floating Dreams (Nahida signature) + Thundering Pulse
[link]3.2 Second Half:
Childe + Yae
Polar Star + Kagura's Verity
[link][ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #13458 üzenetére
Hát nem tudom hogy a végére érek-e, de nyomom ahogy az egér bírja
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #13457 üzenetére
Tűmátrixos nyomtató styleban mész végig?
Egy kis lelkesítő vide [link] ó.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah lassan megindulok a balklikk spammeléssel
-
Shiro
senior tag
Szerzel egy ilyen autómata csirkét:
https://youtu.be/a9AJi1FjJRQ
s meg van oldva. -
emiki6
veterán
Valahol láttam egy posztot, hogy bannoltak valakit autoclicker használata miatt, nem tudom mennyire volt igaz, mindenesetre én félnék kockáztatni.
De hogy használnád? 2 dialógus között mindig kell csinálni valamit, mindig ki-be kapcsolgatnád? Olyan érzésnek tűnik, mint a tengu legyező, amit mire beállítasz és aktiválod, addig pont annyi időt vesztesz, mintha csak simán glide-oltál volna...
Valakinél láttam olyat, hogy játék közben animét néz kisképen, az is lehet félmegoldás.
-
F34R
nagyúr
Lenne egy kerdesem hozzatok... szerintetek bannolnanak ha autohotkeys scriptet hasznalnek a dialog skipeleshez? egyszeruen mar unom nyomkodni a space es left click billentyuket.. ha viszont ban lenne a vege, akkor arduino felprogramozva alkalmas-e erre a feldatra?
-
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #13442 üzenetére
Azthiszem ez pont ugyanigy van....
En is ugy tudom hogy reinkarnalodott es ebbol lett Nahida, vagyis Lesser Lord Kusanali. Scaramouche meg kicsit haragszik mindenkire, a vilagra, az "anyjara" de leginkabb sajat magara. Szerintem ha megbekel akkor konnyen nem a Fatuikat fogja ezutan kovetni, sot szerintem Dottore is csak azert akarja "megjavitani" hogy tovabbra is a befolyasuk alatt legyen. Mashogy sajnos nem lehet felvenni a harcot ellenuk... 1-1 magasabb szintu Fatui Harbringer megegyezik az Archonok erejevel. -
Sordoran
addikt
Mert szerinted én fejből tolom? Zavarna ha rosszul írnám le, szóval vagy becézem őket (emo fiú), vagy google kikeresem gyorsan hogy írják.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #13446 üzenetére
Jó, igazából az mindegy, de a Traveller/Paimon se realizálta és osztotta meg a többiekkel. (Ha jól emlékszem) Ennek ellenére én egyértelmű utalásnak láttam.
Lehet amúgy, hogy az emlékeket csak hallották akik ott voltak, de nem látták, így Travelleréknek sem volt egyértelmű?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #13443 üzenetére
Mivel a többiek még nem találkoztak vele, így nem tudhatják hogy ilyen apró. Valamint a külső hasonlóság is csak most volt látható, legalábbis én eddig nem tudtam hogy nézett ki Greater Lord Rukkhadevata. Viszont a többiek nem látták Kusanali-t, szóval nekik még így se lehet egyértelmű. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #13443 üzenetére
A hsz megírásakor egy bekezdésnek vette, ha shift+enterrel indítottam új sort, de amikor szerkesztettem, akkor felülírta és sima enternek vette, emiatt a második bekezdésről el is tűnt a spoiler tag. Mikor észrevettem, gyorsan betettem spoilerbe mindent (remélem nem látta senki, akinek spoiler volt), így most új soronként külön van.
Mindenesetre nem jó, hogy az új sort szerkesztéskor új bekezdésnek veszi a szerkesztő.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #13442 üzenetére
Én azt hittem, hogy egyértelmű, hogy Kusanali Rukkhadevatának a maradványa, bár valóban, ezt a karakterek, akik látták az emlékeket nem jelentették ki vagy nem realizálták, míg a Sageknek fogalmuk se volt semmiről. Szerintem vonhatunk is párhuzamot az Aranarákkal, akik erőkifejtéskor felemésztik az emlékeiket, logikusnak tűnik, hogy a Greater lord az emlékeit, testi fejlettséget, tudását,és talán intellektusát is javarészt felemésztette az áldozatával és ez hagyta hátra Kusanalit. Ez magyarázza, hogy honnan lett olyan hamar új dendro archon. Ez a sor csak egy teszt, hogy Shift+enternél különszedi e a két sort a spoiler tag. Szerk: nem szedi külön. [ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #13439 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy Tartaglia úgy kapott bannert, hogy ellenfelünk volt, de később újra összefutva vele, mivel nem volt rá parancsa nem volt ellenséges velünk (tehát személyiségét nézve nem rosszfiú), valóban így lehet. Signora végig ellenséges volt, és ki is nyírtuk, nem lett játszható, csak kamu pletykák voltak róla. Pedig az ő sztorija is elbírta volna a megtérést, csak túl sablonos lenne.
Archon questeket tegnap befejeztem, így alábbi két kérdés / téma spoileres:
- Emo fiú (Scaramouche) múltjába kaptunk bepillantást, ez alapján várhatóan tényleg kap majd egy megtérítős sztorit, ha játszható karakterként akarják berakni. Bár nem tudom még mivel térítik meg, ehhez be kéne hozni Raiden-t ismét, mivel vele indult az egész. - Másik téma a dendro archon. Act IV-ben láthattuk a múltját Greater Lord Rakkhadevata-nak, és hogy mikor megosztotta erejét kistermetű lett. Gondolom nem csak bennem merült fel, hogy mi van ha Lesser Lord Kusanali is ő, csak visszafejlődött, és az emlékeit is elvesztette. Elvileg 500 éve halt meg, de valójában nem találták meg a holttestét, tehát inkább eltűnt, és akkor született meg Nahida. Én adnám ha kiderülne, hogy ők egy és ugyanaz, csak egyfajta reinkarnálódás, avagy "új magja" a dendro archon-nak. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
Végül elgyengültem, mert megnéztem a Collected Miscellany videóit Cynonak és és Candace-nek is, szóval úgy döntöttem szerzek egy Cyno-t. 78 pityn esett egy Mona, amit nem bánok, aztán 60 pity-n Cyno.
Sajnos 4 Shinobu, 5 Sayu és csak 2 Candace lett mellette a 4* karakterhozam...
Kb feléltem a tartalékaimat, de hát ez van. Mondjuk nem vagyok normális, így is túl sok karaktert kéne kiépítsek, erre felvettem még 2-t magas prioritásúnak...A Cyno videója amúgy rájátszott a mémre. "Because when it comes to doing his job, Cyno's persistence is as terrifying as his sense of humor."
"For as are Cyno’s jokes, so too is his judgement: No laughing matter.""De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Mer mér lenne gonosz? Pont Nahida?
Sőt, szerintem még Scara is fog kapni valami "redemption arc"-ot, mint Raiden.
Nézd meg Childe-ot, aki patkány tipusú karakter, hogy milyen story questet kapott, ő is egész szerethető lett.Nem hiszem, hogy lesznek karakterek, akiket nem lehet szeretni, megérteni, vele szimpatizálni, mert akkor csak kevesek akarnák megszerezni a karaktere miatt, ami bevételkiesés.
-
Mike
veterán
Nem beszélve hogy estek új karakterek amik bejönnek. Őket hová teszem? A zöld hajú elektro csaj, a macis loli nagy karddal, a pajzsos sivatagi csaj, már elég jó, de még mindig csak 80-as nyomozó srác. Jelenleg a bőség zavarával küzdök.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #13435 üzenetére
Aranyos. Remélem nem lesz gonosz. És november 2-án elvileg már jön a bannere. Túl sok karakter kevés primogem. Meg hogy teszek be mindenkit a csapatba?
[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
-
xeon forever
addikt
-
Mike
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a részletes választ
-
kory24
őstag
válasz xeon forever #13426 üzenetére
Tessék:
“ Weapon Event Wish - Tracks wishes on the limited-time weapon banner
Note: This pity tracking also carries over from one banner to the next.” -
emiki6
veterán
válasz xeon forever #13426 üzenetére
Miért ne maradna meg a pity? Honnan szeditek ezt?
F34R: az valami world quest?
-
F34R
nagyúr
Sracok aki majdnem felakasztotta magat a manokas kuldiknel az itt is keszuljon egy sodrott kotellel :
Labirintusos quest valami rohadtul hosszu volt. es persze nincs skip. Mas: 3.2-ben csak Nahida lesz, nem jon masik 5* allitolag Yae rerunra lehet szamolni.
Illetve Scaramouche weekly boss jon, meg a dendro cube Nahida ascension hoz. Uj terulet egyelore nem erkezik, ami nem is baj mert nagyon megnyomtak a sracok a contentet. -
emiki6
veterán
Itt egy jó leírás: [link]
Ez alapján:
- nem 50/50-nel indulsz, mint a karakter banneren, hanem 25/75-tel. 25% esély van off-banner standard 5* fegyóra és 37,5-37,5% a 2 fegyó közül az egyikre, másikra.
- A fate pontok azért vannak, hogy legkésőbb 3-adikra meg tudd kapni a kiválasztott fegyvert, de ha lejár a banner, akkor elvesznek.
- Ha off-banner fegyót kapsz, akkor garantált, hogy a következő a 2 banneres közül legyen az egyik, független attól, hogy a régebbi banneren buktad e 25/75-öt.
- A soft pity 65, a hard pity 80. (karakter banneren 74 és 90).Illetve van pár "szabály", ha takarékoskodni akarsz a primóddal, érdemes elolvasni a cikket.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #13398 üzenetére
Reggeltől estig dolgozom szerdától péntekig.. mbem döntés kérdése :D
-
nonsen5e
veterán
Minden bannernél 2 5*-os fegyver van.
A pity 80 rollnál jön elő, amikor legkésőbb kapsz egy 5*-os fegyvert, ami vagy a banneren szereplő kiemelt egyike, vagy egy random az 5*-os "alap" kollekcióból.Az epitomised path annyit tud, hogy 2 alkalom után amikor 5*-os fegyvert kaptál az adott banneren (tehát akár ~160 roll) és egyik sem az általad kiválasztott, akkor harmadjára már biztosan az óhajtott fegyveredet fogod kapni (akár ~240 roll után).
Itt tehát még az 50:50 esélyed is felezve van, mivel két kiemelt fegyver is van, és így akár 2x is elvesztheted az 50:50-et, ha csak nem kell egyformán mindkét kiemelt.
Aztán ezt még tetézi az is, hogy az egyes fegyver bannerek között nem marad meg a pityd.
Összességében ha nem vagy hajlandó sokszámjegyű forintot költeni a játékra, akkor a fegyver banner egyszerűen nem éri meg; a karakter banner pár nagyságrenddel jobb ár/játékidő-érték arány.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Mike
veterán
Bocs a dummie kérdésért, de a fegyver bannerről tudnátok írni röviden? Egyrészt mi az a bigyó amit mindig be kell állítani, illetve miért utálja mindenki. Még életben nem wisheltem ezen. Nincsenek is jó fegyvereim.
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #13418 üzenetére
Gondoltam hogy accountra adja a bónuszt
-
emiki6
veterán
Korrekció: short malet írtam, mert azt hittem short és tall a két male kategória, de a fandom page szerint medium és tall valójában. Cyno medium male.
A cauldronos képeden mindenki medium male, ha jól láttam.
Bunnyhop:
[link]
Én már mindenhova így megyek kazuhával (kiveve lejtőn lefele). Gyorsabb mint a sprint és ha ügyes vagyok, akkor a stamina elfogyása után is tudok 5-10 ugrást csinálni, mielőtt elrontom az időzítést.Medium male, tall male és tall female karakterekkel megy. Short és medium female karakterekkel nem, sőtvott hatrányos is. Adott kategórián belül elvileg nincs különbség 2 karakter között.
Zhonglinál érződik, hogy nem olyan tempós, mint kazuha, Lisával jobb érzés ugrálni, mint Zhonglival. Kazuha ugrálasa fluid, Lisa mintha magasabbakat ugrana, Zhongli olyan meh.
Kazuha ugrálása jobbnak érződik, mint Ben-é, de lehet csak beképzelem.
Ganyunál egyértelműen érződik, hogy a sprint ugrása lassabb, mint a sprintje. Borzasztó érzés, mikor megszokasból elkezdek vele hoppolni, de lassabb, mint "kéne". A short femalekről meg ne is beszéljünk...[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz Sordoran #13408 üzenetére
Ezt számolgatom én is, hogy milyen eséllyel tudnám megszerezni Nilou + Nahidát is.
Lesz 35 fatem addigra, most van 15000 primogemem, 75-ös pityn vagyok 50:50 előtt, Nahida banner végéig még van hozzávetőlegesen 1.5 hónap, Sumeru exploreral meg questekkel pedig még sehol sem tartok.
Tippre egy tucat rollt megérhet, hogy bepróbáljam Nilou-nál a fifty-fiftyt, a maradékből meg kijönne egy Nahida hard pity is ahogy számolom.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #13408 üzenetére
Másodiknak Childe és Yae valószínű az akkor esedékes event miatt, de ez a Nilou banner ideje alatt úgyis kiderül.
Mindenesetre, nem kell azonnal mindenkit behúzni, úgyis lesz rerun, legalább lesz idő kiépíteni az adott karaktert.
Ha választani kell Nilou és Cyno között, akkor lehet érdemes megvárni, hogy kik lesznek Nilou 4*-jai és a szimpatikusabb 4* trió bannerén pörgetni.
Vagy ha rámész Cynora és kiesik, akkor még ráhúzhatsz Niloura mondjuk 30-40-et, amin belül ha kiesik, akkor jackpot, ha nem akkor elengeded.Cyno előnye, hogy short male, igy lehet vele bunny hoppolni (ez igaz a tall male es tall female karakterekre is), Nilouval nem. (Ez kicsit zavar Ganyunál is, mindig át kell váltsak kazuhára. Ezért is kell overworldre egy Shenhe vagy Eula. )
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Most megálltam reset előtt hogy vegyek. Tavaly vettem egy 18ezrest, de az így kapott ~6,5k crystal azóta is megvan. Amúgy ha ps-en veszek bónusszal egy csomagot, utána tudok más platformon is venni ugyanígy, vagy tudni fogja hogy már megvolt első vásárlás adott csomagra?
-
Cassi
őstag
válasz emiki6 #13390 üzenetére
Dettó, tökéletes entertainment hub a játék. Külön animére nekem nincs igényem, minden belefér a mostani keretrendszerbe is, amit csak kívánni lehet. Játék > anime, mert mindent bele lehet ágyazni. Csak valamilyen időkibővítőre lenne szükség, este 6-kor leültem az Archon q mellé, aztán hajnal 2-kor éreztem, hogy már későre jár. És a q még be sincs fejezve
-
Sordoran
addikt
válasz nonsen5e #13406 üzenetére
Kíváncsi vagyok kik lesznek második körben akkor, ha mindkettő újat első körben lövik el. Mondjuk én örülöknék ennek, mert így csak egy bannerre kell koncentrálnom majd.
Én se akarok lemondani Nilou-ról, de ha most tovább megyek Cyno-ért akkor brutális mázli kellene hozzá (ahhoz is hogy Cyno essen, és utána Nilou).
Nahida az fix kell, úgy matekozok hogy meglegyen biztosan, de előtte még egyet meg tudok szerintem szerezni, Nilou szimpibb, de Cyno se lenne rossz. Mindkettő (avagy három) megszerzése viszont nagy szerencsét kíván.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nonsen5e
veterán
válasz emiki6 #13403 üzenetére
Wow, Nahida és Layla egyben.
Ezzel lehet el is dőlt, hogy végül nem Nilou-ra húzok , hanem rájuk.
A Nahida attack animációk a legcukibb dolgok a játékbanm, kilóra megvett.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Mike
veterán
Hű, de én nem játszom olyan karakterrel aki a Traveller ellensége. Végülis rpg vagy mi
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #13402 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, az feltűnhet véletlenül is embernek mikor átsuhan rajta, hogy pl. paimon begőzöl és lekaszabolja az összes archont, és akkor hú spoiler, de a képességek sebzésének számai, buffok stb. kintextusból kiragadva értelmetlenek. Ha azzal kezdődik a poszt, hogy na akkor ezek a számai Nadiha-nak, akkor akit érdekel elolvassa, akit nem az simán átugorja, főleg ha off-ba van rakva.
Már benn lévő karaktereket is elemezgettek hogy ezzel ennyit, azzal annyit sebez, totál érdektelen számomra és simán átugrom.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
3.2/1:
Nahida, Yoimiya, Layla.
Nahida fegyvere (Floating dreams) és thundering pulseKicsit örülök, hogy "csak yoimiya", több idő lesz fatet halmozni.
Persze már előre látom, olyan lesz a másik 2 4*, aki kéne, de skippelnem kell..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #13400 üzenetére
Shift+enter -t is külön sornak veszi az új szerkesztő?
A fő kérdés amúgy az, hogy igényli e bárki, hogy a sztori-n kívűl bármi spoilerben legyen? Egy leakelt kit vagy hogy mikor mi várható szerintem senkinek nem rontja el itt a játékélményét és akkor minek spoilerbe tenni?
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #13400 üzenetére
Köszi, ha el nem felejtem, akkor alkalmazni fogom.
Addig is, aki kíváncsi az szenvedjen meg érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest