Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #14598 üzenetére
C4 Raiden:When the Musou Isshin state applied by Secret Art: Musou Shinsetsu expires, all nearby party members (excluding the Raiden Shogun) gain 30% bonus ATK for 10s
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14598 üzenetére
Es inkabb felaldozol 500$-t 5 masodpercert.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14596 üzenetére
Nem C2 a Raidene... A Widsith R2-re gondolt. Meseld mar el hogy melyik formacioban support Yae Raiden szamara? es nem is hiszem hogy egy csapatban hasznalna oket.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #14590 üzenetére
Crit esetén mennyire jön ki Torony sebzes?
Nekem most megy a 38k is Q esetén még 70k körül.Egyébként ha mindketten C6-ok akkor azért még szép buffok vannak egymás irányába.
Nekem is C2 Raiden+C0 Yae widsithel perpillanat elegek Abyssban. Sucrose és Kokomi társaságában nagyon kedvenceim lettek.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz nonsen5e #14594 üzenetére
Valóban nagyon erős a Nilou team. Pár hete még panaszkodtam is, hogy xiangling constellationok helyett kaptam 3 öt csillagos karaktert. Többek között Nilou-t... YT videók után gondoltam kipróbálom. Nilou-Nahida-Xingqiu-Kokomi. Sok abyss 12 floor kevesebb, mint egy perc alatt megvan. Csak arra kell vigyáznom, hogy fel ne robbantsam magam Talán barbara jobb lenne Xingqiu helyett. Illetve jó volt a Xingqiu helyett Tighnari felállás is, akkor messzebb voltam a robbanásoktól. Nagyon könnyű gearelni. Nálam 2pc emblem 2pc tenacity van rajta, amit találtam az inventoryban, nem farmoltam neki semmit + iron sting.
Felhúztam Keqinget is 90re, illetve stronboxoltam neki egy 4pc TF setet (rohadt sok artifakt ment a levesbe )... wow.. tényleg baromi erős lett Nahidával. A domainek amiket mostanában farmolok simán egy rotationben mennek. Keqing-Nahida-Fischl-Zhongli.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Wow, miutan tavasz vége fele már kezdtem végre kinda-konzisztensen éppenhogy másodperc pontosan 36 csillagozni az abysst, utána hosszú hónapok óta mindig ilyen 34-35 csillagok jöttek csak össze.
A mostaniban a Nilou-Nahida-Kokomi-Collei + Raiden nacionalista teammel majdnem 2 percet vertem a timerre chamber 12-ben. Az elobbi csapat valami elképesztően OP.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Shiro
senior tag
válasz Sordoran #14588 üzenetére
Inkább Teszkós Yun Jin, de csak c4-től. Nem korlátozódik cryora. normal és charged attacka fog korlátozódni, és csak néhány másodpercenként adja be egy támadás erejéig.
Arra azért arra kíváncsi leszek, (úgy pár hónap alatt csak meglesz ), hogy pl. Ningguang charged támadása esetében meg e kapná minden találat.
Mert ugye az Echoval működik a normal támadás esetén. -
Sirandrish
Topikgazda
Mikonak adok vagy 40wisht(nulláról)...ha jön jó, ha nem, akkor egy k*rva
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #14581 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges. Nekem C2 Widsith + C0 Miko Kazuval társítva = ~25k torony sebzés/hit és összesen ~150-200k sebzés / ulti. Bőven elég erős bármire.
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #14588 üzenetére
Hát ezaz. Egy C6 4* megszerzése egyre nehezebb, gyakran ekvivalens egy C1-2 5*-ral.
Shenhe-t C6 rosariaval szokták párhuzamba hozni amúgy.
‐--------
Most látom, hogy nyertem egy welkint a KQM nyereményjátékon. Nem volt hiábavaló elcseszni rá egy napot."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
Layla amúgy hasznos is lesz? Tesco-s Shenhe?
Bár cuki és jó lenne, de mivel van Shenhe, nem tudom másik cyro support kell-e nekem. Na meg mennyi constellation kell hozzá, mert arra építeni nehezebb mint egy 5*-osra.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #14576 üzenetére
pedig mar mondtad hogy itt erdemesebb.
Nahidarol beszeltek? mert akkor Widsith, Sacrificial, Mappa Mare, Solar Pearl. attol fugg milyen szerepet tolt be.. DPS-kent a Widsith es Solar Pear, azonkivul meg a tobbi.
#14586 emiki6
Igazabol semmit, de ha rarakjak sem tortent volna kaosz. Az viszont aki szeretne, mert ilyenek is leteznek nem biztos hogy Miko banneren is huzni fog. Legalabbis en nem tennem. -
emiki6
veterán
Sara nem Raiden és Gorou nem Itto mellett lesz majd?
Faruzan lehet, hogy Scara support és vele lesz összekötve.
Layla meg okkal van "b tipusú" banneren Nahidáé helyett, hol érte volna meg nekik mellérakni?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #14582 üzenetére
Úgy érted három? A Favonius Codex tök jó, de kb nincs okod használni. Hacsak nem vagy nagyon Mona fan.
+Plusz hozzá kel tennem, hogy fegyver bannerről nem szándékozom húzni semmit sem.
Egyszerűen egy egy új karakter jobban frissíti a játékélményt.
Valamint az Abyss megcsinálható azok nélkül is.A 115 az még "oké". A 3 banner alatt. A 27-et azért tartom kevésnek, mert azt kb F2P-lént kellett volna összeszednem.
-----------[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Viszont az 5 4* fegyóból 4 egész jó!
---------
Én 115 fate-et tudtam összeszedni Cyno óta welkinnel, de a meglévő Sumeru területek majdnem kész vannak (59% az még meg nem jelent területekkel együtt).Tegnap gondoltam szedek pár Scarabot, aminek az lett a vége, hogy csontra kipucoltam a sivatagi romokat. Barlangokat muszáj rövid időn belül kimaxolni, mert 1-2 hét alatt elfelejtem a tereket és hogy mit csináltam már meg ott, hova "kellett volna" visszamenni.
A romok-barlangok térképei sokat segítettek az átfésülésben, a mauzóleum-ban volt egy helység, amit kihagytam volna.
Illetve a nyugati barlangrendszer egy eldugott részén volt 3 stone slate, az a részt is könnyű volt térképpel megközelíteni. Az északnyugati felszíni teleporttól a barlangba ugorva dél fele van egy zárt ajtó, na az abba a részbe nyílik. Mikor kerestem az ajtó másik felét, akkor képtelen voltam megtalálni, de a kőtáblák iránymutatásával végül meglett.
Az Abdju Road térképük mondjuk használhatatlan volt, de az nem annyira komplex hely, néhány elágazás van csak, ahova vissza kell menni, noha nekem még mindig fogalmam sincs mi hol van ott, annyira útvesztős."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
A következő banner 5 csillagosai Miko és Ajax
Layla, Heizou és Thoma lesznek a 4 csillagosok.
(Jobbra számítottam, de akkor talán majd Pinokkió mellett esetleg lesz Sara, Yun Jin, netán Gorro, és az se lenne utolsó, ha Faruzan is oda kerülne. )https://www.hoyolab.com/article/13736970
--------
Aztán, hogy őszinte legyek, Nahida kihúzása óta 27 Fate-t sikerült összeszednem, ami szerintem iszonyat kevés.
Oké van jó pár aktív küldetésem, de azok az előző verziókból maradtak hátra.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
A szervert futtatni az a titka, hogy bejelentkezés után leteszem talcara akkor gpu 1% fogyaszt, Genshinben pedig mindent a lehető legalacsonabb videó beállításokkal fusson 640*480 ablakban, Windowsban ki kell kapcsolni az automatikus alvó állapotba helyezést.
Most egy régi Fujin fut. A biztonság kedvéért majd mérek egyet fali konnektorból.Ezen a gépen kb kilépni meg belépni tudok a max 10fps miatt. Persze nem ezen a gépen porgettuk ki a területeket.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #14572 üzenetére
Milyen gépeken futtatod? Nekem is vannak dell micro-k, amik kb 30w-t esznek, de ha megy a genshin akkor fullra pörgeti a ventilátorokat és nagyon hangos.
-
vakablak93
őstag
válasz jonnyjoker01 #14576 üzenetére
Ezt az utóbbi időben én is tapasztalom hogy nem veszem észre telorol, illetve amit ma is hogy még ha észre is veszem és rámegyek konkrétan eltűnik a beszélgetés
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #14574 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy élő feltétel a fórum "legendary" tagság...
Mint itt mindenki az elmúlt 2évből.
Aktivitást lehet szűrni. Való életben ismerni sem kell egymást elég itt.
Persze csinálhatunk ön föld talit (ha van érdeklődés)
Én pl day 1 óta jaccom és amint észrevettem a fórumot itt vagyok.
Kb alfa óta figyelemmel kisérem a játékot.
Van némi szűrő.
Járok ki festekre, nézem az eseményeket, " óvatosan" közbe is szólok a fejleményeknek.Ja és ott már csak azok beszélhetnek egymással akik itt is beszélhetnek egymással, mivel fórum tagok. Tehát aki bejelentkezik az már itt is ismerős és esetleg reagál a másik mondanivalójára.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #14573 üzenetére
Ami jó lenne, de nincs, az egy permanens ingame csoport chat, hogy aki épp ráér és akar valamit, az ne ide fórumra kelljen beírjon, hanem ingame beír a chatbe és aki akar csatlakozik a programhoz.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Mindenkit megkérek itt, hogy vagy itt fórumon, vagy privátban jelezze, mint idáig a többiek is, hogy jelölt. Azon az accon csak PH-s ismerőst szeretnék visszaigazolni.
Ez most egy teszt üzem 30 napig online lesz 0-24.
Szituáció amikor jól jött: Nilou virágokat gyűjtöttem, kb 60-van Sumeruban, átmentem és lefarmoltam meg ami hiányzott.
Nem utolsó sorban van még 7 accom...AR 20 felettiek vegszukseg esetén amiből tudok szerot csinálni(segítséggel)
Nekem 3db gép fogható be 30watt fogyasztás alatt gigabites neten(max, amit bevállalok)PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #14570 üzenetére
1 percenként újra spawn-oló virágokkal, kövekkel és egyéb biz-baszokkal, horda mód érkező hilik amik vegyesen primogemet és resin-t dobnak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #14561 üzenetére
Felvettelek én is.
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #14563 üzenetére
akkor felveszlek aztán bóklászgatok ott
-
Cassi
őstag
válasz xeon forever #14560 üzenetére
Igen, sampion bajnokság kipipálva. Talán a legjobb event volt eddig!
Ezzel már C3 lett Dorim, de ezzel a buggyos nadrággal nem kell igazán így sem, a sor végére fog állni. Először a hosszú lábú, nagyot csapó lányok, utána a nagyot csapó fiúk, a többiek majd a távoli jövőben
-
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #14563 üzenetére
Tényleg kellene egy friends only, nem is értem miért nincs. (gondolom tényleg nincs, én nem néztem )
Nem hiszem hogy sokakat meghat, hogy mit írsz ki, akkor is rámennek. Főleg ilyen kiírással, ez adja magát hogy rá fog tudni csatlakozni és csak azért is bepróbálja.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #14561 üzenetére
mi az a direct join?
-
xeon forever
addikt
Tegnap eleg jol haladtunk waypointok unlockolasaval sec accon. THX FEAR es Urzu_7
Mar nincs sok hatra, hogy miden waypoint meglegyen, de igy is elq***** par orat.
Kiirtam signaturebe hardverapro private server dont try to join.
direct joinon fogom hagyni holnaptol.
Farmolosvilag UID.: 716630290PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Ma már be lehet fejezni az uj eventet utana ki lehet valtani Dorit. Nekem o lesz a C0
-
emiki6
veterán
Azt spekulálják, hogy néha előkerülhet majd, mint a jade cutter, de hogy ki rerunjánál fordulhat ez elő az jó kérdés. Rip.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Aqua simulacra, polar star, TP, harp. Mind működik mindkettővel.
A hunter's path tighnari és melt ganyu BiS. Freeze ganyunak már kevésbé jó blizzard szettel, túl sok CR.
Melt Ganyunak egy R5 hamayumi elég jó.Ganyunak úgy érzem egyik íjat sem éri meg kihúzni.
Nahida catalystja sem éri meg igazán, mert túl specifikus.
-
F34R
nagyúr
Hat pl jo a Thundering Pulse is mindkettonek de nem annyira BiS. Kovetkezon Yae Miko es Childe lesz szoval ijjat nemigen fogsz onnan szerezni a bannerjukrol.... illetve talan Childenek egy Polar Star rerun becsuszhat. Attol fugg hogy hasznalod Ganyut.. a 3.0-s Hunter's Path pl jo mindkettonek Thignarinak BiS, es Ganyu Meltnek is BiS. azzal nem lottel volna melle.
-
Wayne
aktív tag
Kacérkodom a weapon banner húzással... vagy a mostanin, vagy a következőn. Szeretnék egy univerzális íjjat Ganyunak - Tighnarinak (az artifacteket úgy is ide-oda pakolom). Illetve van Nahida-m is, elvileg mindkét fegyver jó lenne neki is a két bannerről. Szerintetek melyik banner lenne jobb? Egy 5 starra elegendő primogemem van csak
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Jó hogy írod, gyors meg is vettem első 3-at, aztán szedegetem még.
Layla-t én is sajnálom, most nem akarok kockáztatni érte kövi banneren. Hátha majd később lesz olyanon ami kell.Közben nekimentem hosszú idő után újra abyss-nak, jó ideje hanyagolom mert nem volt kedvem hozzá, de rájöttem, hogy bűn benne hagyni a primogemet. Egyedül floor12-nek kellett másodikra is nekimenni, hogy meglegyen mind a 36 csillag. Persze nagy segítség volt, hogy a bloom csapatom kapta a buffot.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
Nahida nem adja olcsón azt a 20 primót
120 birodalmi márka az ára, és kell belőle 22.
Hatósági áras, így egyszerre legfeljebb csak 3 vehető belőle.------
Scaramucsi Zoltán bekerült a kalkulátorba
aki viszont a buildelése közben felkeletette az érdeklődésemet, az Layla.
Miért nem tudott egy bannerre kerülni Nahidéval?C4 dióhéjban
Ha a pajzs lő egyet, akkor minden karakter a következő normál és charged támadás FlatDMG buffot kap Layla HP-ja alapján. (Kb hasonló mértékű, mint Yunjin buffja)
S bár "időkorlát" van rajta, így pl Yoimiya számára nem feltétlen lesz hasznos. A chargedre építő karakterek kifejezetten jól járhatnak vele. Yanfei számára kifejezetten jó support lehet belőle. -
Mike
veterán
tegnap éjjel nagyjából befejeztem az 5. fejezetet. (szerintem a fontos dolgokon már túl vagyunk) tetszett, epikus volt, és csomó dolgot megint meg lehetett tudni a világról
ám kezd az egész átmenni sci-fibe, beülsz a nagy mech robotba, várom Travelnek mikor lesz ilyene[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Sordoran #14546 üzenetére
hát az a baj, hogyha ezeket kihagyatod vele, akkor is kéri hogy csináld meg a act3, 1-et biztosan, de még az sincs meg (nem nekem)
megtaláltam
Fabulous Fungus Frenzy will be available after you've completed the following:
Reach Adventure Rank 30
Complete the Archon Quest: "A New Star Approaches"HoYoverse also recommends you complete:
Yae Miko Story Quest: "Divina Vulpes Chapter"Chapter 3, Act 5: Akasha Pulses, The Kalpa Flame Risesforrás [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Ha jól emlékszem az összes archon quest és Yae Miko story quest kell hozzá. Viszont lehet ezek nélkül is indítani, csak akkor spoilerezhet.
-
Mike
veterán
az eventhez az act3 összes chapterét meg kell csinálni?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
emiki6
veterán
válasz Sirandrish #14540 üzenetére
A TC Roundtable podcast jut eszembe, ahol mondták, hogy foglalkozott a közösség karaktermodell mérésekkel, de meg kellett szüntetni, mert elment egy bizonyos irányba a dolog... [link]
Ezt a részt amúgy kifejezetten ajánlom, szóval ha egyet hallgatnátok csak meg, ez legyen az. A legérdekesebb és legviccesebb része a podcast sorozatnak. Szó esik a kqm létrejöttéről, a horizontal impact-ről, a chair cancel-ekről, a fake leak bajnokságról, aminek nem várt eredménye lett és még sok másról...
"BEST MONO ANEMO TEAM?!" | TC Roundtable #14 ft. Mark Zimmerman
Apple podcasts link [link]
Spotify link [link]Btw itt egy standardizált screenshotok összehasonlítása alapján készített karaktermagasság-sor cipővel és anélkül. [link] Tavaly szeptemberi, szóval Cyno nem lesz benne, de sokan mások igen.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
És tényleg...vagy 3 század miliméterrel alacsonyabb. Ez biza gamechanger
Egyébként Beni cipőbe, sőt csizmibe van, míg Cyno mezitláb...bumm...megoldva
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cassi
őstag
Nem olyan egyértelmű az, ránézésre mintha azonos body modellre épülnének. Bennettnek vastag zoknija és cipőtalpa van, dúsabb a haja, abból ki tud jönni a különbség. Ergó Cyno elsőre furcsa apró termete egyszerűen spórolás lehet a melóval. Ha túl nagy egy karakter, az extra tesztelést igényel, ráillik-e minden armor, befér-e mindenhová, nem szorul-e be valahová ugráláskor stb.
-
F34R
nagyúr
Ganyu mainektol elore is elnezest kerek...
-
emiki6
veterán
Noelle-lel az a baj még, hogy nincs 100% shield uptime és püfölni is kell, hogy ne csak 50% legyen.
Ez amúgy egy olyan vita, hogy Yelan XQ upgrade e?
Mindenesetre nem tudom mennyivel jobb egy itto team, de ha a theorycrafterek azt mondják, hogy egy C6 noelle sem igazán jó meta szempontból, miközben egy jó itto team veri a xiao teameket, akkor én elhiszem. Ettől függetlenül, ha lesz C6-om majd mégjobban felgearelem, több jó gladi piece-em is van már neki. Coopban most is ő fő unitom, mert ganyuval coopban ézsdahát, raident, signorat nem tudom túlélni, mert nagyon törékeny.
Albedot, gorout és redhornt viszont tőlem nem fog kapni. Noha a BP-t miatta, beidou és eula miatt vettem meg annó.
Most skyward van rajta a base attack és ER miatt, meg a serpent stackjei el tudnak tűnni a shield downtime alatt, főleg signora fagyasztó/izzó padlója, sheer cold/hot vagy a pyro ley line disorder mellett."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
-
Shiro
senior tag
válasz vakablak93 #14531 üzenetére
Van benne valami.
Anno én is morci voltam, hogy Tartaglia miért jön már harmadjára is.
Akkor még nem volt dupla banner, és értelem szerüen úgy gondoltam, hogy egy 5 csillagosra két alkalommal van esélyed wishselni.
Szóval a "Ha eddig nem kellett, hát akkor most se!" Felkiáltással rllőttem mindet Kokomira.
43 Csicsi (első C), majd 40-re Kokomi, melle bónuszként Jean (szintén első)
Majd pedig a sors fintoraként Tartaglia 25-re. (Yanfei kellett volna csak) Na ott is morci voltam, mert akkor Hu Taora gyűjtöttem, de végül őt is megnyertem. -
vakablak93
őstag
Hát whiteblindem van neki, akkor elkezdem kraftolni.
Vagy ha elmegy az eszem akkor kiadok 10 eurót egy bp-ért, hogy kivegyem a csontkardot....
Aznap este mikor xeonékkal is coopoztunk elment az eszem egy pillanatra és belepörgettem a Nahida bannerbe miatta 9k primot....
Ki is jött az utolsó 4 konstija, lehet dühből kell wishelni🤔?Majd elválik
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz vakablak93 #14529 üzenetére
A játék elején még tényleg viszonylag gyengének érződött.
Abból az időben volt egy ilyen mém:Aztán az emberek elkezdték megszerezni rá a C6-ot, (+ volt egy Geo rezonancia buff) és lám ő lett a Top DPS
C6_Noelle.exeAztán hirtelen mindenki Noelle main lett.
A Favonius az jelenleg már gyenge.
Goroura aggatott Exille megoldja.Whiteblind < Serepent < Redhorn
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Kifelejtetted a legfontosabbat: Noelle a legkawaibb geo karakter
Most hogy meglett C6 én is elkezdtem húzni.
Még nincsenek jó artijaim hozzá, crit rate a béka segge alatt (15%) de ha véletlen bekritel forgás közben azért már láttam vele 20ks pofont....
Meglátom mire jutok vele hosszabb távon.Jó lenne már egy, JunJin rerun, és akkor két kicsi geo lányra is épithetnék csapatot , a geo traveller nem tetszik.
Az viszont tény hogy Noelle védelme viccesen kemény tud lenni, nem is értem miért utálják annyian , szerintem nem rosszabb palyzs Dionánál például, már csak azért is mert az övé tovább tart.
Vagy csak mint alap karakter alap dolog utálni
Am, fegyverből az f2p kraftolható vagy a saját favoniusa jobb neki ha dpst akarnék belőle csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Elkezdem megosztani a secret acsikat amiket találok youtube ön.
https://youtube.com/shorts/Y4Akic_DzSo?feature=sharePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #14518 üzenetére
Azt mondod, hogy Noelle nem erős?
Hát nem nézed az exe videókat?
https://www.youtube.com/watch?v=I2b5AJ6Hn-sOké, Itto tényleg 30%-al többet sebez, mint Noelle
De a Mono Geo csapatban értelem szerűen van egy Albedo, aku egy off screen dps, így Itto 30%-os előnye már inklább csak 15%
Itto burst duration 11s (cd 18s) ha váltasz más karakterre, akkor megszűnik a buff
Noelle burst duration 25s (cd 15s) ha vűáltasz másik akrakterre, megmarad a buff
Noelle számára ott van a sheld és heal.
Igen C4 Gorou képes gyógyítani, de azért azért az mégsem egyenlő Noelle abszolúlt védelmével. Noelle képes helyettesíteni Zhonglit
Ittonak szinte csak a Husk jó mint artifact szett. Ezzel szemben Noellnek jó még a Rectracing, vagy végső soron el van a Gladiatottal is.
De ha f2p játékosként a Whiteblind a legjobb fegyvered, akkor nyugodtan rárakhatod az Oceant is.
Szóval igen Itto valamivel erősebb, de Noelle jóval rugalmasabb mind játékmenet, mind buildelés szempontjából.
Egyetlen hátránya, hogy nem tud magának energiát generálni, viszont ezt a mono geo ki tudja küszöbölni.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #14521 üzenetére
Porgorugass whaaaa....
-
emiki6
veterán
Zhongli EN VA-ja mondjuk tényleg nagyon jó Dainsleif mellett, kár, hogy a játék közbeni hangjai annyira nem jók (EN VA Lisa pont fordítva, nála a sztoris szövegek nem tetszettek, de az időjárás kommentjei, 1-2 harci szóvicce... ).
A bányászás miatt meg ne panaszkodj. Zhongli hold E és AoE-ben minden kő összetörik, ez a legjobb Zhongli-ban. B opciónak meg Kazuha E és mégegy plunge.
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #14517 üzenetére
szt is megoldhatnak hogy ne a menüből kelljen váltogatni. mostanában nyomják a lándzsás karaktereket, azok meg bányászatra nem jók, állandóan váltogatni kell őket
-
Mike
veterán
válasz emiki6 #14516 üzenetére
hm jó kérdés. Zhonglinak kellemes az angol hangja, meg jó a pajzsa. Kazuha tőlem lehetne lány is, neki a képességei tetszenek. Cynoban egyértelműen Anubis, de a hangja pl egyáltalán nem passzol hozzá. Bennett mert olyan szerencsétlen plusz ugye amikor kiderült hogy a pecsétje jobban gyógyít mint Barbara, szegény Barbara ment. Van még pl Qiqi, de ahogy mászik a falon és közben nyögdécsel, hát ilyet inkább ne, a lolikat hanyagoljuk. (Nahida szerencsére nem csinálja ezt)
Chongun azért mert fagyos és pallos van nála amivel tud bányászni. de korábban másodhegedűs volt Razor mellett. aztán jobban sikerült felartifactolni, meg electro ellen jobb volt így Razor került hátrébb. Razor azért mert a legeslegelején őt néztem ki, mert tetszett a farkas ultija. Fischl azért mert van a hollója. A többiek csak úgy jöttek de azokkal nem sok mindent csináltam, leginkább a fő csapatra koncentráltamhm, nekem nem mindig kell cél priman elvagyok csak úgy :)
-
emiki6
veterán
Ja meg még az van, hogy a legtöbb karakter nem helyettesíti / üti ki a másikat (vagy legalábbis nem feltétlen úgy, ahogy írod). Razor egy tuhás* phys dps, aki nem burst függő, míg Cyno egy burst függő electro dps. Nahida egy általában kényelmesebb Dendro Traveler, csak át kell rakni rá az artifact setet és kész is. Fischl inkább off-field dps és battery, míg Kuki egy healer (és battery). Hozzájuk amúgy közelebb áll Raiden sok funkcióban (off-field electro applikáló, battery... és on-field dps).
De ja, Nahida kvázi egy DMC upgrade, Eula egy Razor upgrade, Hutao talán egy Diluc upgrade. Itto meg Noelle upgrade. De aki könnyen helyettesíthető, sőt ajánlott helyettesíteni, az eleve nem volt egy igazán jó/erős unit (pl diluc, razor, noelle stb.).*eszembejutott egy általánosiskolai runescape slang, two handed sword-ból jön a tuha.
-
xeon forever
addikt
Egyébként te vagy a "hibás"...
Mikor mondtad, hogy kell az összes én akkor vizualizáltam, és rájöttem, hogy jobb több karakterrel játszani...
Nekem pl mióta 10 csapat van egy kattintással azóta megnövekedett a játék élmény. Már csak az artifakt setupot kéne így megoldania Hoyolabnak... Kimaxolná az élményt.
Pl Nobless set put on charakter. Így egyesével atpakolni xar.
Főleg coop amíg várnak a teammatek, hogy mehetne már a boss fight.
Karaktereket ki le lehet építeni másra is mint alapból, főleg coop.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Miért pont Kazuha, Zhongli, Cyno?
Mármint megértem, mert a férfi karakterek közül Alhaitham, meg talán Diluc mellett magam is Kazuhát és Zhonglit kedvelem leginkább és Cyno se utolsó, de miért "csak ők"? Vagy húztál ki másokat is?Szerk: Szerintem nem baj, ha "régebbi" karakterek mennek a levesbe, hisz ha akarod bármikor előveheted még őket. + ha újabb és újabb karaktereket kell kifejlessz, akkor egy kicsit több értelme van minden nap elővenni a játékot, van valami cél azon kívül, hogy kipucolja az ember a mapot vagy 5 év múlva a sztori végére érjen.
A több fejhallgató előnye is az, hogyha ráunsz az aktuálisra, akkor csak kicseréled egy másik hangzásúra (bár egy ideje átálltam earbudra, de abból is kettő van, amiket x havonta kicserélek, mert néha csettintésre elegem lesz az aktuális hangjából).[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Másik meg az, hogyha jön valaki új, azt most kinek a helyére tegyem be. Elkezdtem fejleszteni dendro Travelert, erre itt van Nahida, Traveler megy a fiókba. (amúgy nem megy, mert a sztorit vele játszom) De pl ezért nem kell a Shogun. Mert akkor meg Cyno megy a levesbe (ahogy ment Razor Cyno miatt). plusz ott van Kuki? aki még jópofa, Cyno mellé pont jó lesz, de akkor meg Fischl teljesen felesleges
-
Mike
veterán
Mondjuk bele is untam. tavaly ősszel, amikor visszajöttem kezdtem tudatosan készülni Kazuhára (fél évig gyűjtöttem rá a primot, még az újévi ajándék bigyó is rá ment) illetve álltam neki olyan karakaterek fejlesztésének, akik új színt visznek a játékba. pl a rugdosós srác, aki Kazuhoz képest használhatatlan de mégis jól vele rugdosni. De alapvetően továbbra is ott állnak a sosem használt katakterek, némelyik c6-tal, de van köztük 5*-os is. Szóval tök feleslegesek. Persze ha lehetne őket valahogy próbálgatni fejlesztés nélkül, de igy. rengeteg erőforrás, aztán vagy tetszik vagy nem
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #14511 üzenetére
Kifejezetten nekem is tetszik... ossze kell szedni oket, fejleszteni.. meg a tournament resze is fasza.. inkabb ez az event mint az elozo Vagy majd lesz nemsoka bujocska ismet
-
jonnyjoker01
veterán
Mivel a játék elég lapos gameplay szempontjából, ezért a sok különböző csapat kiépítésével tartom fent az érdeklődésemet.
Mondjuk ez a kamu pokémon event nagyon tetszik, a kártyajáték helyett egy ilyet szívesebben elnéznék mint permanens új tartalom. Lehetne ugyanúgy taktikázni mint a kártyajáték esetében, viszont tök ötletesen meg lehetne csinálni - gyűjts össze enemyket a világban és fejleszd őket, egyedien meg lehetne csinálni a képességüket stb.
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
Nos, ez egy jó kérdés!
Sokat kellene gondolkoznom, hogy sikerüljön megtalalnom a választ, amit most nem teszek meg, de szerintem azért, mert van a játéknak egy gyűjtemény aspektusa. Van akinek mind kell, van akinek valamelyik nem kell, másnak csak néhány.
Bevallom, én pl "waifu"-kat és szimpatikus kataktereket gyűjtök. Hogy minek, azt nem tudom.Én a másik karaktert nagyobbra értékelem, mint a konstellációt. "Konstellációnak és fegyvernek nincs személyisége", tehát azokkal nem lehet szimpatizálni vagy azokért simp-elni.
1-2 esetben azért megfontolandó a konstelláció, pl hutaonál, mert a playstylet erősen megváltoztatja, egyszerűbbé teszi.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14505 üzenetére
Elegge.. cukker. nem is ertem miert nem Nahida banneren volt...
-
Sordoran
addikt
Mármint minimum 8 kell. Viszont ha nem vesszük számításba abyss-t, elég 4 is nem? Sőt, nem kötelező kitölteni teljes csapatot, a traveler pedig ingyen C6, elég az is.
Komolyra fordítva, persze kell 8 abyss miatt, de egyrészt ellenfelektől függően ott is lehet variálni, 2x4 fős csapatot változtatni, így pedig 10-12 karaktert is rotálhatsz. Plusz legyen változatosság, új kombinációk, csapat összetételek, vérfrissítés stb.
Alap esetben primogemet csak wish-re költesz, tehát a primogem (és fate) mennyiség korlátozza be mennyi karaktered lehet, minden más nyersanyag ezen karakterek fejlesztésére megy. Ez pedig már több oldalú, de a legjobb, legtöbbet használt karaktereket érdemes első sorban felfejleszteni minél jobban.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
Hogy ez az álomszuszék milyen aranyos...insta love.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sordoran
addikt
válasz vakablak93 #14500 üzenetére
Kár hogy ez fan made, nem hivatalos. Összeollóztak különböző korábbi Genshin Impact anime rövid videókat, alárakták a SAO zenéjét, és nesztek.
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #14499 üzenetére
Ayato mondjuk tényleg jó, Zajef is ajánlotta a nahida (raiden vagy kuki) hyperbloomhoz (aoe-re ayato, esetleg tartár, single targetre yelan és/vagy xq). Viszont ha ayato csak a 2-es kategóriába esik neki, akkor banner-torlódás esetén skippelhető. De mindenki maga kell mérlegeljen és tervezzen.
vakablak: nem értettem miért nem rémlik az anime teaserből. Hát azért, mert a sumeru promo és inazuma promo is bele lett vágva
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest