Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
válasz fpatrik17 #20442 üzenetére
Az "a" csapata a legerősebb. A "b"-nél Zhongli-ra petra kell, amit nagyon nem szeretek a kristály szedegetés miatt. Az elobbi csapat szerintem most a legerősebb a játékban, ha valamilyen nehéz content jön, akkor mindig ezt veszem elő . Én nem szoktam túlbonyolítani: Nevil E - Furi QE - Xil Q E 2N - Kazuha QE - Nevil CA, ha visszatölt az E, akkor E CA - repeat.
Lányomnál tegnap éjszakába menően kihúztuk nála is Nevilt. 6-8 hónapnyi trash arti gyűjtögetés majd strongboxozás és arti felhúzás után ez lett a vége:
102/249 36,6k HP lesz, ha majd fel lesz huzva + set bonus.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz fpatrik17 #20342 üzenetére
Én nem szoktam ennyire speciálisan beállítani. Összeállítom a csapatot, úgy ahogy Akashan van, ügyelve az artikra, fegyverekre, stb. Mindenkinél beállítom, hogy skillt, burstot használjon-e. Fegyverek passzívját kipipálom. Utána meg, hogy mire optimalizáljon (skill, burst dmg-t, etc), mennyi minimum ER, stb legyen. Elemental reactionra is pipa.
A speciális kérdésekre meg majd Emiki tanár úr válaszol, ő nagyon vágja a beállításokat Amúgy van egy csomo YT guide, de engem ilyen mélységben nem érdekel a téma. -
Wayne
aktív tag
[Tryhardoltam] a teknőst, így meglett 1:13 alatt. Xiangling volt a kulcs, fel kellett vinnem az ER-jét 278-ra, hogy vissza is töltsön bennybattery nélkül. A skilljét és a burstjét a hydro pajzshoz kellett időzíteni.
Xilonen meg egyszerűen marha jó, elgurul amikor pörög a teknős, healel, amikor lerakja azokat a köröket, illetve kazuha szinten buffol. Favval pedig segíti a visszatöltődést a többieknek. [Buildek][ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20336 üzenetére
Beléptem F34R accjára, neki nincs sok 5* star constija, de jó builjei vannak, day 4-5-6 számomra teljesen esélytelen, vagy csak türelmem nincs hozzá órákig próbálkozni. Találtam egy youtubert, aki F2P karakterekkel csinálta meg, ráadásul mindegyiket több csapattal és jó időkkel. [Day 4] [Day 5] [Day 6] [Akasha profile]
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz fpatrik17 #20331 üzenetére
Zhongli pajzsa semmit sem ért nálam, simán szétütötte. Én a fentebb írt csapatommal csináltam meg, Xilonent full def (heal) buildre raktam, illetve Nevil is tudja gyógyítani magát, de még így is bődületesen nagyot sebez, muszáj dodge-olni a támadásait. De ugye ha rohangálsz akkor nem sebzel és lejár az idő, így a köztes időre jókora DPS kell, hogy időn belül meglegyen. A burstoket is ekkora kelll időzíteni.
De ha beírod yt-on, hogy "Feast Of Pursuit Event Guide Day 5", biztos találsz olyan videót, amit hasznosítani tudsz. -
Wayne
aktív tag
Nekem teljesen mindegy, itt mindenki szabadon elmondhatja a játékról a véleményét, még akkor is ha ezek különböznek. Illetve érdekesnek találom más szemszögéből is nézni a játékot.
Arra reagáltam, hogy:Másrészt meg minden elemből kell egy 5* C6 DPS
Azzal, hogy máshova teszem a fókuszt, nem nézek le olyanokat, akik mondjuk kártyáznak vagy Serenitea Pot-t csinosítgatják órákon át, vagy éppen C6-os karaktereket gyűjtenek.
Az ilyen provokáló posztoknak itt nincs helye. Én elfogadom Xeon véleményét, neked is ezt tanácsolom... Személyeskedő üzeneteket meg légyszives privátban.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20317 üzenetére
Felesleges, én egy csapattal toltam végig az egészet, erőből, leszarva a különböző reakciókból kapható előnyöket. Nevil C1 Furi C2, Kazuha C0, Xilonen C0. Semmilyen játékebeli kihíváshoz nem kell C6-os karakter, de pár early consti persze jól jön. Az utolsó előttivel nagyon megszenvedtem, sokadik próbálkozásra sikerült csak, az összes többi csak DPS check.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Nekem is kipottyant tegnap, tighnari C2 lett. Freedom Sworn egész jó neki, pláne, ha ATK scaler van a csapatban. Elég könnyű proccolni a passzívját: E (~1 sec wait) N1 N2, vagy Q E N1 N2. Ennyi Def-el 7k+ felett healel, ami bármire elég. Def sandsel kb 10k heal.
-
Wayne
aktív tag
válasz kill_switch #20211 üzenetére
Mai friss leak, ha ez így marad, akkor elég sokat erősödnek az electro karik
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
GENSHIN51YT
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20169 üzenetére
Leszarom, akkor lenne egy csomo idom mas fontosabb dolgokra kicsit belefasultam mar a jatekba, ezert is huzogatom az oroszlan bajszat. Nincs mar minden nap kedvem belepni, de "muszaj" de ezt ti is ismeritik biztosan. Ha nem lennenek Miki es F34r barataim mar reg abbahagytam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20159 üzenetére
En hasznalom par hete az fps unlockert, marha jo a jatek igy 165hz-es monitoron. Eddig meg senkit sem bannoltak miatta, pedig mar evek ota hasznaljak.
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20135 üzenetére
WL9-en még nem próbáltam, de WL8-on egyszerűen túl erős volt, ahogy elsüttöttem a burstot szinte mindenki meghalt, ahhoz pedig, hogy visszatöltsed megint, normal attakok kellenek, ráadásul nem is kevés. Lebutítani szarabb artikkal meg milyen már, csak azért, hogy funkcionáljon OW-n. Szóval ott állsz a következő csapat mobnál, félig feltöltött bursttel és nincs mivel támadj. Ilyen karakterre soha nem fogok húzni többet, de ahogy nézem ezt hoyoéknál is belátták és a mostani dps-ek fő támadása nem a burstre épül, vagy legalább az energiaigényük jelentősen kevesebb. (Próbáltam 300+ ER-en is raident, így is nagyon bukdácsolós volt nálam). Az általad leírt csapatnál, full rotationben, szerintem 400-500k burstje lehet nálam raidennek, ott senki nem marad talpon OW-n, max a hullájukat csapkodhatom normal atk-al Soloban próbáltam, de úgy sem ment WL8-on.
De ugyanezt elmondhatnám Xiao-ról vagy Ayakáról is, kínkeserves velük OW-n játszani. -
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20130 üzenetére
Én megbántam C3R1 Raident, simán visszadnám 4 másik kariért vagy constiért. Burst dependent karakter, magas energiaigénnyel, ami OW-re számomra telejesen haszálhatatlaná teszi. Csak Abyssra meg túl "drága"'. Annyi primobol már kijön egy C1R1 Nevil és egy C1R1 Arle, akik klasszisokkal jobbak, bárhol is használod őket. Illetve több móka is velük jászani, persze ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Primon kívül minden más:
JVBR8Z8EB8Z9
LHMJORVJ3551
EFCIZM3399M1
KEQES9R79R49
HHFP3517D3UN
DMGJ5262H9SK
OHDN6KB124UF
HHHA5Z81O5UK
Blazetonatlan -
Wayne
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért, az hogy essen egy dupla crites onset goblet az baromi ritka dolog. Persze ott van még az is, hogy a másik két substat az random, illetve fel is kell húzni 20-ra, ahol minden mellé mehet. De egy onset goblet óriási könnyebbséget jelent buildelésnél, még akkor is ha nem fantasztikus statokkal rendelkezik. Nyílván csalódás, ha a kevés, nehezen megszerzett crafting materiálnak nem lesz happy end a vége, de még így is sokkal nagyobb az esély, mintha farmolnád a domaint.
Eme a táblázat alapján átlagosan 370,4 nap és 2803 run kell, hogy kapj egy ilyet, ha minden nap elköltöd a resint csak abban az egy domainben, és akkor még nem huztál fel karaktert, fegyvert, stb. Azért ez így nem is olyan rossz deal.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20076 üzenetére
Elvileg megvan mind, amit ki lehet szedni eddig
#20079xeon forever
én tuti meg nem refineoltam volna azt a péklapátot, túl jó fegyver az ahhoz, annyit nem ad az az R2.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
[Itt] van video formában is, elég jó időkkel, vágatlan verzióban, nem kellett egy szintet sem újrakezdeni. Azért azt hozzátenném, hogy a karakterek erősek, nem én játszom velük jól. Bármelyikőtöknek sikerülne velük. Kíváncsi vagyok, hogy szerdától WL9-en, hogy teljesítenek majd.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #19971 üzenetére
Első próbálkozásra sikerült , ez az Abyss sokkal könnyebb, mint az előző. Ez a két DPS nagyon kiemelkedik a mezőnyből. Érzésre duo formációik nem is lassabbak, mint a full team. Mert rengeteg idő, mire a sok EQ (burst animation) után eljutsz oda, hogy elkezdesz a méjndípíeszeddel csapatkodni. Ezalatt Arle (C1-C2) egy kazuha E miniswirl után csodákra képes 1-2 mp után, pláne, ha összehúzható az enemy.
Én nem húzok mindenkire csak azért, hogy meglegyen a gyűjteményben és utána szinte soha nem játszak vele, inkább fejlesztem vertikálisan a kedvenceimet. Persze így is volt pár baklövés. Raiden C3-t már visszaadnám 4 másik 5*-ra
Primo kivételével, sok minden:
NAJEWZTD7XD5
DT4BZD5RT5U9
ARQS5391FY79
ZOYWFIGI3NJ2
USDA9H94ZHSE
MGKH82L54F6S
CXCG929M9MB9
HIIKNICN5N17
TTKEXYBCNWFH
5A2WEGTVPXFV
5SKXWYSCPEVR
BDNAZH369891
KKFDOUU3GCJP -
Wayne
aktív tag
Második felére muszáj Zhongli, leszedni a kentaur pajzsát.
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #19895 üzenetére
Kedvenc Overworld csapatom. Yelan és XY C1, őket csak közlekedésre használom. Anemo rezonancia 10% moving speedet és 15%al lassabban fogy a stamina. XY 15%-al gyorsabban repül. Yelanon Lyney bow ad még 10% moving speedet.
Kazuha összehúz mindenkit, Arle meg az egyszemélyes kivégzőosztag -
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #19717 üzenetére
Egyetértek, túl könnyű lett. A lényeg, hogy legyen sok átlagos vagy annál rosszabbúl kiépített karaktered, akkor simán meg lehet csinálni. Annyira kell figyelni, hogy az erős DPS-t a "nehezebb" szintekre kell tartalékolni. Aki meg kihívást keres annak ott az abyss solo/duo csapatokkal. Ami jó, hogy lehet barátoktól is karaktereket kölcsönözni. Ha valakinek kell jól kiépített C2 Arle vagy C3 Raiden: 718712303
-
Wayne
aktív tag
#19571vakablak93
Nincs napi plusz két kör domain. A resin cap változott, nem a resin termelődés sebessége. Ugyanúgy 180 resin termelődik 24h alatt, viszont így beléphetsz minden nap ugyanabban az időpontban nem fog cappelni a resined. Most legkésőbb 21,5h óránként be kell lépned, hogy ezt elkerüld. Illetve így lekraftolhatsz 5 condensed resint egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Mora, XP könyvek, fegyver upgr.:
RERB7TK775K2
XQECMR9IIJ46
MLEA572X2UHK
PZFUH5GIP9UF
XEZAXRS88R5G
VFNS10GXYOYU
DSXY15NL247E -
Wayne
aktív tag
Szerintem igen, ha tetszik vele a játék. Mert erősnek nagyon erős. Leszámítva, hogy shielder nélkül bukdácsolós. OW-n meg teljesen abszurd, hogy ZL pillar mellett 50k-t koppint a hillichurlok fejére . Illetve ha rajtad van a BoL, akkor nem úgy van, mint más DPS-nél, hogy skill CD után physical dmg-ed van, hanem amíg le nem "csapkodod" magadról addig pyro dmg-ed van. Még nem teszteltem annyira, de pár perc afk után is rajta volt. Ha kijönne egy ZL-nál jobban buffoló shielder, akkor nr1 dps lenne. Így marad Nevil a trónon.
Ma kipróbáltam Furinával MH settel, elég jól csapatja. Igaz Furi HP szipkázása nem ideális vele, de olyan gyorsan meghal az ellen, hogy nincs idejük megütni [link]
9 mp előkészítés után Arle 3 mp alatt ledarálja a három Kenkit [team]
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Tesztelgettem az új abyss első szobájában a legerősebb csapataimat, Rational még mindig jól csapatja [link]
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
fúúú nagyon brutális, abszolút ajánlom, ha valaki vertikálisan akar fejleszteni. Neked még a fegyver is megvan hozzá Közben "törlődött" a hsz-em a bénázásom miatt de Miki szemfülesen újra linkelte
Szóval ott írtam, hogy ég és föld a különbség C0 és C1 között. Nem hittem a szememnek! Ez egy "sima" normal atk dmg -
Wayne
aktív tag
Ezzel én is így vagyok, ráadásul nem esik semmi az új domainből, pedig beletoltam egy halom fragile resint is. 1 épkézláb darabom van eddig. Más setekből viszont elég jól állok, így nincs mást mit farmolni, illetve Clorindenek is ez a set fog kelleni, így több a motiváció. Pár napja esett még egy PWJS stand bannerről , így az R2 lett, illetve frissült Flowerem: Megnéztem optimizerben, ugyanezekkel a statokkal, a saját setje 9,4%-al adna több DMG-t. Úgy vagyok vele, hogy 5.0ig ezt a domaint farmolom, utána már úgy is jön az új, onnantól már tradicionálisan kötelező lesz arra átállni.
#19422xeon forever Gratula, csak meglett
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Tesztelgettem kicsit [link] .... shielder nélkül katasztrófa abyss első szobájában, mondjuk az más karakterekkel sem könnyű. Néztem XQ-val is, de ő sem ad elég rezisztanciát. Pár próbálkozás/elhalálozás után váltottam Zhonglira, vele ég és föld a különbség!!! De ő persze dmg loss. Úgy látom, hogy vagy rizikózik az ember és megpróbál dodge-olni a nagyobb sebzés miatt, vagy pedig visz egy shieldert és kényelmesen játszik a dmg kárára. A dmg amugy egész jó, az AOE-t keveslem. Ez a ZL-hoz való kötődés elsőre nem tetszik. Emiatt dmg showcase-ek félrevezetők lehetnek, mert nem tudni, hogy hány próbálkozás eredménye...
ps: domainban meghaltam, felélesztettem, ugye ilyenkor 50 HP-val éled, nem volt a Burst visszatöltve, shielder nem volt a csapatban, hílelni nem lehet harc közben, szóval ott álsz, hogy most WTF? ... szóval szokni kell, talán csak user error, eddig nem volt ilyen karakter, akin nem lehet healelni.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #19366 üzenetére
Sok szerencsét annyi fate már simán meglesz az új területen. A lányom is húzott, neki így alakult: [link] Nehezen döntött, hogy a fegyver, vagy a karakter banneren húzzon... Én is ezen a wishing spoton voltam, tudom ajánlani
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Nekem jól indult a reggel [link]
-
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #19337 üzenetére
"Neuvi-t 24/7 Zhongli-val játszom kb " Ez a kötöttség miatt huztam C1-t. Nélküle meg állandóan kiütöttek a CA-bol, elég zavaró Zhongli, mint csapattárs neki egy dmg loss, ha nem használod rajta az Archaic Petra setet, na itt jön a másik zavaró dolog, hogy ott meg először hydrot kell castolnod valamivel, hogy ZL hydro kristályokat csináljon, amit csak vele szabad felszedned. Egy kaotikus abyssban alig lehet észre venni őket. Most mehet bármilyen csapatba.
Én megvárom 4.7 leakeket. Holnaptól, vagy Arle kijövetele után kellene, hogy jöjjenek. Kivárok Arelval, lehet, hogy ők szimpatikusabbak lesznek.
Elvileg két új 5 star jön 4.7ben: Chlorinde és Sigewinne Remélem jól írtam a nevüket Utobbi hydro bow user, "híler/ main dps, mint kokomi." Jót röhögtem rajta, de így írták. Mindketten az új Bond of life mechenikára fognak épülni állítólag... [ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #19328 üzenetére
Persze, hogy jó! C1 ad valamennyi +dmg-t, az IR inkább a nagy különbség. Kb, mint Hu Tao vagy Yelan C1-e, nélküle is erős és játszató a karakter, de azoknak, akiknél állandó csapattagok, megéri húzni rá szerintem. Nem hiszem, hogy valaki szívesen visszatérne egy dash cancel Hu Taorol, jump cancel-re (mondjuk XY most ezen is változtatott)
Sikerült Yelan XQ párossal is mindhárom szint, de azt nem mentettem el Furinával azért sokkal kényelmesebb, ha gond van CA-val át lehet váltani híler módba egy kis naftáért[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #19324 üzenetére
Én meg pont a speedrunban találtam meg a szórakozásomat Általában az van, hogy szeretnék játszani, de nincs mit csinálni, mert minden terület ki van maxolva. OW-n bóklászni és random mobokot ölni meg meh... Utóbb sikerült a 36*ra az abyss. Első fele: solo Nevil, második Yelan, XQ. Utolsó chamber a szívás Geo/híler/shilder nélkül. Jó lenne még valami endgame content...
#19325xeon forever Hu Tao nálam 1.5-2 évvel később kapta meg[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #19321 üzenetére
Egy ideje már az a trend, hogy erős early constikat csinálnak, így több pénzt ki tudnak szedni a zsebekből. Régebbi karaktereknél inkább csak a (1-2 kivétellel) C6 hozott jelentős változást. Nem titkoltan Nevilnél engem is becsaliztak... ég és föld a különbség C0 és C1 között. De ez már tényleg next level, hogy a signature fegyverekre is átviszik ezt.
Recept: csináljunk egy félkész karit, aki C0-án bukdácsol, amit majd C1-el fixálhatunk.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #19295 üzenetére
Én is tesztelgetem mostanában, tényleg elképesztő, messze a legerősebb karakterem most.
[Neuvillette Solo 12-1-1 8:40]
[Neuvillette vs Raiden]
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Ouch, ez tényleg fájdalmas, legalább jók jöttek, én mindig Harp vagy Tighnari constikat szeretnék. Előbbi még nem esett, van helyette R4 Skyward Atlas
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
#19262 Shiro
Glad lesz neki a második legjobb szetje a legtöbb esetben. Kb 5%-al marad el tőle DMG-ben. Gladiator az egyik legrégebbi szet, sokaknak vannak már belőle egészjó darabok.... Megéri azért a pár %ért annyit farmolni egy ilyen niche setet? Azért hogy 47K helyett 50k-t sebezz? [ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Megcsináltam az első felét is, ezúttal vape csapattal. Első chambert leszámítva, haszontalan abyss cardok voltak Jó sok próbákozásba került, különösképpen Chamber 1 és 2. Nincs sok content most a játékban, ezzel szórakoztatom magam Kazuha E mini swirl elég hatékony és nem kerül annyi időbe, mint a burst. Így más szemmel nézek kicsit a signature fegyojára, R5 xiphos-hoz hasonlítva.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Nem ilyen brutális szerencse, de azért itt is volt ilyen, ráadásul szerintem a valaha volt legjobb weapon banneren: legjobb univerzális polarm és bow:
#16024emiki6
Itt Miki postolt egy képet egy dupla Aquarol...csak háát... minden régi képed odalett, mert discordról? linkelsz (win+shift+s működik itt is)#16027jonnyjoker01
Ez a két ordenáré mák beleégett a tudatomba#19253CJ4567
Be kell jelentkezni discorddal és hozzá kell adni a genshin accodat az akashahoz. Pontosan nem emlékszem, hogy hogyan, de elég felhasználóbarát módon végig vezet rajta. Ha ez sikerült, akkor megjelenik egy fogaskerék, amire kattintva el tudod menteni a buildeket. Ezek alapján elég könnyű rekonstruálni az adott buildet, ha nem emlékszel rá, hogy mi is volt pontosan.
-
Wayne
aktív tag
válasz fpatrik17 #19247 üzenetére
Probáld ki az [optimizert] , elsőre talán kicsit bonyolult használni, de megéri megtanulni. Sokszor meglepő buildeket hoz ki jobbnak. Be lehet scannelni egy programmal a karaktereidet és az artifaktjaidat, ő meg kiszámolja, hogy melyik build az optimális. Megadhatod, hogy pl minimum 130 ER-t szeretnél Nevilnek és kiszámolja, hogy mely artikkal jön ki a maximum sebzés.
Egyékbként 3 domaint farmoltam szanaszét, leginkább azokból vannak jo buildjeim: Emblem, Deepwood, meg a Fontaines. -
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #19245 üzenetére
C2 Furi, ő optimizer szerint csak 7%-al nyomja meg a magasnyomásút C0-hoz képest, illetve nagyobb a saját sebzése és gyorsabban stackelődik max fanfare-re.
C0 Kazuha, C0 Zhongli, C1 Neuvillette
Mindenki elég jól van buildelve, max. közeli artikkal. [akasha profile][ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Tesztelgetem Nevilt, elképesztő, hogy mennyire erős. Abyss 2ik fele [speedrun]
Harmadik chamber miatt muszáj Zhonglit vinni, Archaic Petra set van rajta, kisebb nagyobb sikerrel próbálom a kristályokat összeszedni[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
válasz Fernet #19232 üzenetére
Neuvillette nagyon broken karakter, nekem sok, jól kiépített karim van, sok 5 star konstim, de tőle leesett az állam. Tudtam, hogy erős lesz a videókból, de hogy ennyire?! C1 R5 Sac Jade-el használom. Ez sebzésben kb olyan erős, mint a signaturje, azzal a mankóval, hogy 5mp-t offield kell lenni, hogy kapj (esetemben) 64% HP buffot. Amit nem nenéz kivitelezni, ha full csapatban vagy. Ha esetleg nézted a fenti duo abyss videómat, akkor látható, hogy azért vártam Furinával az EQ után picit, hogy leteljen az 5 mp. Vape csapatban talán jobb, mint a sig, mert még ad még 80 EM-t. Nem is beszélve ha jön pyro nation... A signature még csökkenti az energiaszükségletet, ami azért nem rossz, de eddig nem hiányzott. Sajnos Freedom Sworn esett helyette.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
[Abyss Duo challenge] 12-3-2-nek elég sokszor kellett nekimenni geo unit nékül.
Sordoran#19215
Ha így megy tovább a végén még Geo Catalyst user lesz Én egy ideje már erős fenntartásokkal olvasom a leakeket. -
Wayne
aktív tag
1-2 kivételével nálam mind működött.
BNYP1WBMU61F
CA3BLTURGH9D
CT2BDW7JD38M
GENSHINGIFT
GGXG71L5J215
HOFK9PBK481G
JB95D2V5XGJ5
KAVI75ET63II
NQXAZLX1943G
OLQH7G62I7EU
WAZGIKZ9K6NM
YKHC29118G54 -
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
Tegnap próbálgattam a csapatokat, [ezzel] ment a legjobban (újrapróbálkozás nélkül). Nilou csapatba kellett Yelan a nagyobb single target sebzés miatt. A Kokomis reaction based teammel nem tudtam megölni a második szinten a dendro spectereket. Illetve Coppelia ellen is jobb ez az összeállítás. Hu Tao pedig még mindig a single Queen.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Megint nincs mit csinálni játékban [link]
-
Wayne
aktív tag
Kipróbáltam Xianyun-t DPS-ként, egész jól muzsikál, amellett, hogy fun vele játszani [link]
-
Wayne
aktív tag
Primon kívül, minden:
JB95D2V5XGJ5
NA88ANTJL5SD
CT2BDW7JD38M
TGEFB1F28HSB
FBYQA7X71H92
WAZGIKZ9K6NM
CIJO8VL7B929
MEIR79527PDC[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Sikerült Hu Tao-val Venutot megölni a "gömbös" állapota elött [link]
-
Wayne
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #18860 üzenetére
ugyanaz, mint Yelan C1, megoldja az energia problémákat és mobilisabbá tesz. [link]
-
Wayne
aktív tag
Én is kihúztam, első benyomások nagyon jók. Eddig Hu Taoval próbáltam. Gaming C5 lett, eventből kapok hozzá még egyet. Faruzan is C6 lett. Van most hova költeni a resint Fel kell még húzzam faruzant (xiao mellé) gamingot, dilucot. Illetv XY event fegyoját. (R3 skyward atlas van most rajta) Hu Tao showcase [link]
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #18640 üzenetére
Raiden C3 feletti constik teljesen értelmetlenek, simp-ek szoktak huzni rá, hogy "komplett" legyen a karakter. C3on már olyan erős, mint más C6on.
-
Wayne
aktív tag
Crit Kokomi mono hydro csapatot probáltam a mostani Abyssban, itt is jól teljesít [link]
-
Wayne
aktív tag
válasz vakablak93 #18577 üzenetére
Utána majd nekiállhatsz mindnek saját artiszettet kifarmolni, kíváncsi vagyok azzal meddig leszel el.
Mindenkinél máshol van határ, amikor azt mondja, hogy az adott karakter ki van építve. Az én mércém szerint behozhatatlan hátrány, ha hosszú hónapokig csak karakter / constik farmolgatására megy el a resin. Ha belegondolsz, hogy mennyi emblem használó van, és nem akarsz állandóan artifaktokat cserélgetni, akkor egy évig ki sem mozdulhatsz a domainbol. Igaz ez változott mióta bekerült a strongboxba. Erre megoldás lehetne egy Adott karakter nevével elmenthető build.
De ez a szép Genshinben, mindenki úgy játsza, ahogy szeretné. Valaki csak kártyázik, valaki pedig a teapot csinositgatásában éli ki magát. Nekem egy jó artifakt megszerzése váltja ki ugyanezt. -
Wayne
aktív tag
Azt hittem nehezebb lesz, de második próbálkozásra sikerült az első fázisban megölni a bálnát [link]
-
Wayne
aktív tag
Próbáltam Hu Tao csapattal 1 rotációban megcsinálni a második felét, a harmadik szint sehogy sem sikerül [19+19sec]
-
Wayne
aktív tag
Crit Kokomit tesztelgetem most az MH settel, monyhydro csapatban (57.3 CR) [link]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #18370 üzenetére
Passzív archon csapat lustáknak [link]
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #18331 üzenetére
milyen csapat? Buildek? Nekem elotte Yelan - XQ - ZL. 98k charged attackok voltak. A 110k az nagyon vagány, ha furi nélkül ment.
-
Wayne
aktív tag
Teszteltem Hu Tao-t furinával, Hu Taonak az új MH set-t dobta ki legjobbnak az optimizer. Pedig van EM sandsem és Pyro gobletem is. Zajeff mondta pár napja, hogy Furina olyan sok elemental dmg-t ad, hogy vele sokszor érdemesebb HP, DEF, ATK, stb gobletet hasznáni. [Buildek] [Domain run]
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #18257 üzenetére
Így, hogy dmg-re van buildelve egész jónak tűnik 153 ER nem kevés? Én azt tartom pazarlásnak, amikor C2-3 Raident EM-re buildelik és "'E" botot csinálnak belőle
-
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #18254 üzenetére
Kazuha nekem is C0, az iron sting pedig ugyanannyi EM-t ad, mint a xiphos. Én is a Rationalt használom általálban, a jobb AOE miatt, illetve hypernél nagyobb gond ha éppen kimozognak a nagy bada-bumm elől.
Teszteltem Elegyt Hu Tao csapatban is, több mint 10k-val nagyobb CA-k vannak így. (Homa-t is bemákoztam előző banneren) [link][ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #18252 üzenetére
Igen, C6 Sara/Elegy, C3R1 Raiden, Kazuha /Xiphos, Benny / Mistsplitter
Csak a móka kedvéért ráraktam Sara-ra Zhongli shieldbot Tenacity set-t, Raident meg Critfishing buildre építettem 23/228. Nyílván ennek semmi értelme Abyssban, sokadik próbálkozásra critelt Ez a max dmg, amit most ki tudok hozni a csapatból.
[Raiden 736k vs PGV] Az előző videóban, ha jól emlékszem 50/203 volt raiden crit ratio-a, ami szintén nem ideális.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
23 Pityn óriási szerencsével esett egy Elegy. Így meglett az utolsó darab is a Raiden Hyper kirakósban. Sara jobb lenne, Emblem helyett TotM settel, de abbol alig van pár darabom. [Raiden Hyper vs Primo Geovishap]
-
Wayne
aktív tag
Még annyival egészíteném ki, hogy a 3 támadó pet a csapat HP szipkázásából támad (addig amíg 50% felett van a HP), ezzel stackeli Furina fanfare pontjait, amiből dmg bónus lesz. Egy healer pedig tölti fel az HP,-t ezért optimális az egész csapatot gyógyító kari (Jean, Baizhu, Yaoyao, Charlotte, Kokomi), mivel egyszerre több HP mozog, nem kell váltogatni a karakterek között, és így több fanfare pont termelődik adott időn belül. Ha Furina healer, akkor mindez nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Csak akkor elveszti a saját sebzését, ami nagyon nem kevés, fent raktam be képet róla. Meg gondolom a hydro applikációja teljesen megszűnik, mert a 3 db, enemyt támadó állatkáról helyett 1 db gyógyítóra vált. Ha jól tudom a healer funkciója C6 elött csak OW bohóckodásra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest