Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Beni2360 #36027 üzenetére
Ki akar bújni a paypal ellenőrzés alól.
A Gearbest akar kibújni a paypal ellenőrzés alól? De miért? Eleve paypal-el fizettem. Csak "elfelejtették" az accountot.
I'm sorry to inform you that the refund was faild, because your order has been placed for a long time, our system cannot not find your account.
2 opciót ajánlottak:
Refund to Your Gearbest Wallet as Store Credit. (Nem ezt választottam)
Refund to Your Original Payment Account. Ez szerintem azt jelenti oda utalják vissza a pénzt ahonnan én utaltam nekik mikor fizettem. Én paypal-t használtam, nem a bankkártyám. -
tknof1871
őstag
Üdv!
Vettem egy headsetet ($24.62). Az egyik oldala elromlott, sokkal halkabb lett mint a másik. Azt a lehetőséget választottam, hogy fizetek $12 és Gearbest küld egy ugyanolyat. Ez eddig $36.62. Nem jött meg a másik.
Gearbest ezt írta: The tracking site shows that your package has completed the customs clearance process on 06/27/2019 and then no more informations.
Nincs nyoma a csomagnak??? Shipping method: NLPONRA. Nem értem. Van rajta tracking number és eltűnik.2 opciót ajánlanak:
1. Refund of 24 USD to Your Gearbest Wallet as Store Credit.
In addition we will also offer you extra points to your Gearbest account for discounts on your future purchases.
(You will receive 1 point for every 1 USD). This refund will be processed within 24 hours.
2. Refund of 24 USD to Your Original Payment AccountEddig egyszer akartam vásárolni náluk, ezt a headsetet. Nincs hibátlan headsetem de $12.62 mínuszba vagyok a refund után. Nem tudom melyik lehetőséget válasszam 2 két opcióból. Nem tudom mit gondoljak a Gearbestről.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A címet úgy kell megadni, hogy az Address mellé csak az utcát és házszámot írjuk, ugye? Pl Address: Pitypang ut 20. -
tknof1871
őstag
válasz
Silent77 #35118 üzenetére
Üdv!
Erről a termékről van szó:
Xiaomi YDLYEJ03LM In-ear Sports Earphone Bluetooth Earbuds Youth Edition - White [link]Megkaptam a választ. Az udvariassági részeket kihagyom.
Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Azt hiszem a 45 Day Money Back Guarantee időn túl vagyok. Friday, June 14, 2019 volt amikor lejárt. A One Year Repair Warranty maradt.
Please tell us what steps you have already taken to solve the issue.
Először ecsettel szárazon aztán 70%-os alkohollal próbáltam megtisztítani a vetőscsövet. A csövet (nozzle) addig mártottam bele, hogy a szűrőt (filter) ellepje. Ezt nyugodtan leírhatom? Korrekt a support és nem köt bele? A driver nem érintkezett az alkohollal. Szerintem ez eddig nem károsította és nem is ebből ered a probléma. Nem is lett rosszabb az alkoholos tisztítástól.
Please give us the item sku number indicated on the outer package(Like the attachment I sent you ).
Ezt nem értem. Ez milyen szám akar lenni? Hol van?
Please send us a clear video of the defects in good lighting.
Please keep the attachment below 10MB .Ezt most komolyan, hogyan csináljam? Azt meg tudom csinálni, hogy a telefonról lejátszok valamit és a PC webkamerájával ezt felveszem és az asztali mikrofonomat oda tolom a headset bal és jobb oldali IEM-jéhez. De ez elég nekik? Ennél jobbat nem tudok kitalálni de nekem kétséges hogy elég meggyőző lesz.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Vettem egy Xiaomi YDLYEJ03LM In-ear headsetet, április 30-án kaptam meg. Jó volt eddig de a bal oldala gyenge lett. Halkabb és a basszus is gyengébb, a hang "kifakult".Ha reklamálok akkor mire van lehelőségem? Még nem küldtem nekik üzenetet de hogy mit kérek az attól függ mire van ilyenkor lehetőség. Mert végül is működik de ezt én nem tudom nekik megmutatni Magyarországról, hogy ez előtte így szólt most meg úgy szól, vagy hogy a jobb oldal szépen szól a bal meg valamitől elromlott és nem szépen szól.
-
tknof1871
őstag
válasz
nadragulya #34884 üzenetére
Ez nekem akart szólni?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Még nem jött meg. Mit csináljak?
25 USD értékben vásároltam. Order date:09/03/2019, Payment
aypal, Shipping Methods: SingPost Unregistered
Nem kértem nyomkövetést, annyit látni a Gearbest oldalán, hogy Shipped out. Van Shippment Number és Tracking Number ami utóbbit nem értek de arra a Tracking Number-re nincs semmi találat a felsorolt nyomkövető oldalakon és a Gearbest oldalán az az utolsó Trcking message
2019-03-13 HONG KONG - HONG KONG,Fpx pciked up shipment.Most rendeltem először Gearbest-en, 0 a tapasztalatom/ismeretem.
-
tknof1871
őstag
válasz
Lordc0re #30490 üzenetére
Az nem az Address line 1-hez kell? Address line 1 hez ezt a megjegyzést írják: Note: Please provide a full, detailed shipping address in the destination country’s local language:
Room Number,Floor, House Number and Street Name, Thank you.
Hát befejeztem a cím megadását és most így néz ki:
Gipsz Jakab
1. ajtó, 1. emelet, Bármi utca
Budapest, Pest megye, 1900
Hungary
+3630x2x4x67
gpisz.jakab@mail.comJól adtam meg az adatokat, így kellene kinézni?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Most regisztráltam. Az Address line 1 kitöltése világos. Address line 2-t már nem értem, oda mit akar. Note: please write your address in English. De mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netflix
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Használt PS5 (Flat) (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest