Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tknof1871

őstag

válasz Silent77 #35118 üzenetére

Üdv!

Erről a termékről van szó:
    Xiaomi YDLYEJ03LM In-ear Sports Earphone Bluetooth Earbuds Youth Edition - White [link]

Megkaptam a választ. Az udvariassági részeket kihagyom.

Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html

Azt hiszem a 45 Day Money Back Guarantee időn túl vagyok. Friday, June 14, 2019 volt amikor lejárt. A One Year Repair Warranty maradt.

Please tell us what steps you have already taken to solve the issue.

Először ecsettel szárazon aztán 70%-os alkohollal próbáltam megtisztítani a vetőscsövet. A csövet (nozzle) addig mártottam bele, hogy a szűrőt (filter) ellepje. Ezt nyugodtan leírhatom? Korrekt a support és nem köt bele? A driver nem érintkezett az alkohollal. Szerintem ez eddig nem károsította és nem is ebből ered a probléma. Nem is lett rosszabb az alkoholos tisztítástól.

Please give us the item sku number indicated on the outer package(Like the attachment I sent you ).

Ezt nem értem. Ez milyen szám akar lenni? Hol van?

Please send us a clear video of the defects in good lighting.
    Please keep the attachment below 10MB .

Ezt most komolyan, hogyan csináljam? Azt meg tudom csinálni, hogy a telefonról lejátszok valamit és a PC webkamerájával ezt felveszem és az asztali mikrofonomat oda tolom a headset bal és jobb oldali IEM-jéhez. De ez elég nekik? Ennél jobbat nem tudok kitalálni de nekem kétséges hogy elég meggyőző lesz.

Új hozzászólás Aktív témák