Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
Sas madár #3722 üzenetére
De az időzónák "fogalma" meg van ugye?
Most mit nem értesz? UTC-hez képest mi egy órával (60 perc) előrébb vagyunk. Most van 13 óra... az utc zónában pedig dél, most szaggatják a nokedlit a pörihez.
-
qzole
csendes tag
válasz
Sas madár #1508 üzenetére
Sziasztok!
Én is most rendeltem előszőr Gearbesttől, eddig úgy tűnik, minden rendben, tegnap érkezett a csomag Best-be.
Én hétfőn hajnali 0:10-kor adtam fel kb a rendelést Xiaomi Redmi 2 Pro-ra, EU raktárból. Reggel amikor néztem az oldalt akkor már azt írták az EU raktárra, hogy out of stock. Azután találtam rá erre a fórumra, és kezdtem el izgulni, de másnap már úton volt a csomag, szóval lehet tényleg enyém volt akkor az utolsó, és nem kamuznak. Én egyébként fizettem rá shipping biztosítást.Kicsit zavaró egyébként, hogy a tracking oldalon a value az pont a fele annak amit fizettem. Nem tudom, hogy mit akarnak elérni azzal, hogy ezt nem adják meg pontosan, lehet, hogy összefügg azzal, hogy mindenkinek azt mondják, hogy a rendelés értékenek a felét fizetik vissza amikor eltünt a csomag?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sas madár #1508 üzenetére
Nekem is, ha visszajött a pénz vagy a Paypaltól, vagy tőlük, akkor megint megrendelem a telefont, ha nem az újraküldést választják, mert verhetetlen az ára így is náluk.
Tisztában vagyok vele, hogy nem szándékosan okoztak bajt és a DPD sara, egyedül az a szomorú, ahogy a helyzetet kezelik, de az új szállítási lehetőségek miatt nagyon valószínű, hogy ezt is megoldották már. Egyszerűen páran rosszkor rendeltünk.k55301
Most pár napig biztos nem tudják majd Neked feladni, mert ünnep van Kínában talán okt 7-ig. Szóval ne aggódj, ha egy darabig nem mozdul a csomag.
-
ottobacsi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest