Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
ottobacsi #5705 üzenetére
Sokan nem tudják hogy megy ez.
Azt hiszik, ma megrendelem, holnap feladja, adja a holland TN-t, amit én beírok, aztán jajajaj, azt írja nincs feladva. Naja, mert a holland posta sem Kínában veszi át a csomagot. Előbb a futárok kiviszik Kínából mondjuk Szingapúrba, és ott veszi át az európai posta. Ez pár naptól 1 hét is lehet. Ha valóban feladta.
De trendi az is, hogy nincs nekik, de adnak TN-t, hogy megnyugodj, aztán ha megjön, valóban feladják.
Így fordulhat elő, hogy hiába a DHL hogy gyorsan megjöjjön, ha nincs nekik... és esetleg a nagykerben sem, akkor hetekig mehet a hitegetés.
Ez benne van a pakliban. -
hpsafl
tag
válasz
ottobacsi #5363 üzenetére
A fantomra nem merném rátenni
, bár a mostan LiPo is 3Ah 10C, tehát 30A-al terhelhető, így elméletileg vinnie kellene egy 3s VTC4 pakknak.
Régi LiPo-t próbáltam én is, beletettem, elindítottam a rotorokat, és már be is esett a feszültség, így nem mertem felszállni vele.
-
hpsafl
tag
válasz
ottobacsi #5361 üzenetére
Nem tudom, hogy e-cigibe kell-e, mert ott van jelentősége, de az S2, és hasonló gyári lámpák esetén (kivéve a BLF lámpákat, és az Astrolux S1-et) nem tudok olyan lámpáról, ahol megérné a VTC4-et választani.
Jó lett volna még az LG HG2 3000mAh kapacitással, és 20A terhelhetőséggel, meg is rendeltem kettő VTC4-et, meg 2 HG2-t, és azt is beleírtam volna a tesztbe, de elfogyott, majd úgy volt, hogy januárban lesz még, de ha minden igaz, akkor valamiért nem tudnak szerezni, mert talán a gyártó állt le, de inkább az elektromos autókba kellhet, és ők az elsődleges megrendelők, mi meg csak kapjuk ami marad, de ez érthető is valamilyen szinten.
-
azbest
félisten
válasz
ottobacsi #2857 üzenetére
Köszi, hogy a kérésemre kifejtetted miben rossz
Azért kérdeztem rá, mert így sokkal informatívabb a véleményed. Régebben máshonnan szemövedre csíptethető előtétet vettem, végül is a funkcióját be tudná tölteni, de eléggé betükröződött a belső oldal, így zavaró volt. Nemrég, amikor szemüveget cseréltem, akkor eleve olyat választottam, amihez van gyári előtét, ami jobban passzol rá.(#2859) tahepa
a sima nyomkövetés nélküli küldeményeknél nagy rizikófaktor a posta és a kézbesítő. A falumba egy rozsdás szöget sem küldenék postával, mert esélyes, hogy elhagyják vagy ellopják.
Ellenben városba, munkahelyre rendelt küldemények kapcsán az utóbbi öt évben csupán egy-két eset volt, ami viszont a feladó sara is lehetett (abból is az egyik kanadai volt). Két-három esetben találkoztam csalóval, de előre gyanús volt, mert hihetetlen áron kínáltak valamit. Persze igyekszem nem kétes alakoktól rendelni általában.
Fél tucatnyi esetben pedig később érkezett meg, mint a régebbi paypal védelem volt, ezért reklamáltam. Amikor pedig megérkezett, akkor kifizettem nekik újra a visszatérített árat.Szóval akinek a nyomkövetés nélküli levelei eltűnnek (60 napig sem ér oda), annak esélyes, hogy lop a kézbesítője vagy a helyi postán valaki, mert másoknál a postai hibahatárnál nem tűnik rosszabbnak az arány.
Ha esetleg a postaláda könnyen hozzáférhető helyen van, akkor más is rájárhat. Például az albérletemhez sem szívesen rendelek dolgokat, mert bárki, akik jön-megy a lépcsőházban hozzáférhet. Zárni meg nem érdemes, mert a bubis boríték nem is férne bele. Az ajánlott leveleket pedig sokszor nem is kézbesítik, csak bedobnak értesítést. A munkahelyen ember veszi át, másrészt azt eleve komolyabban is veszik a postán és a kézbesítők is. -
PH!überrangú
csendes tag
válasz
ottobacsi #2851 üzenetére
Nekem sem akarnak a China post feladások megérkezni. Az viszont lutri h milyen postával méltóztatnak küldeni. Én kénytelen vagyok úgy értelmezni a dolgokat h a china post feladás az pusztán tartozás az ördögnek.
Most kezdek szerelmesleveleket írni 60 nap után. Részemről 1 szál gyufát nem fogok rendelni többet. Most ez könnyű lesz betartanom, mert kütyü óverdózist kaptam, miközben a mörfi is farba rúgott. Ez utóbbi szerint a minibicskáim megrendelése és majd megszívása után 200 Ft-ért kaptam darabját egy kinai boltban hullaf@sza jó rozsdementes acélból. Pedig előtte elég sokáig hasonlóba sem botlottam. Remélem másnak több a szerencséje lesz ezekkel. Másik rendelős oldalon soha semmi nem tűnt el és szintén alappostával dolgoznak. A 11.88 dodós S5 convoyommal is gondolom már vmi okos-ügyes ember játszik vhol ázsiában.
-
MiZY
tag
válasz
ottobacsi #1084 üzenetére
Mellekeltek kepet a becsomagolt cuccrol, rajta a cimemmel stb, de nem a legsikeresebben elkeszitett kep, igy a kuldes helyet nem tudtam kivenni.
Amugy nincs benne akksi, automata orat rendeltem. Mondjuk a papiron kvarc (nem mechanikus) ora szerepel, 10 dollar ertekben, szal lehet emiatt szivatnak, amoda a messzi tavolban.Csak eleg bosszanto, hogy kb. 2 hete nem mozdult semerre a csomag. Arrol nem beszelve, hogy 1 het alatt sikerult nekik a rendelestol szamitva feladni. Ez mondjuk a legkevesebb a tortenet szempontjabol.
Vagy nem frissitik a nyomkovetes allapotat? Akkor mi a fenenek kertem en ra nyomkovetest?! -
tibcsi0407
félisten
válasz
ottobacsi #704 üzenetére
Érdemes lehet az USB-s Asus routerek környékén is nézelődnöd.
Egy gyors keresés is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
ottobacsi #670 üzenetére
Jaja. Hamarosan úgy néz ki nálam is sor kerül rá, ráadásul pont a Gearbesttel.
Két telefont rendeltem 08.21-én, 24-én feladták, az egyik megjött a múlt héten, a másiknak nyoma veszett. Ugyanott tart a tracking már 08.27 óta.
Felvettem a kapcsolatot a holland DPD-vel és úgy néz ki, hogy nem tudják nyomonkövetni a telefont, ami elég aggasztó. A magyar DPD szinte elérhetetlen, ami még jobban kezd felhúzni.
A gearbest már ígérte, hogy utánajárnak a dolognak, valamint a holland DPD is azt kéri, hogy beszéljek az eladóval, hogy vegye fel velük a kapcsolatot, mert náluk ez a szabály ilyen esetben.
Szóval eléggé kacifántossá kezd válni a történet.
Még pár napot várok, aztán indítom a paypal case-t. -
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
ottobacsi #508 üzenetére
A szomszédos topicban is épp arról beszéltünk, hogy nem a boltokkal van a gond, hanem a postával. Az elmúlt héten sokan panaszkodtak, hogy ~1 hónapja rendelt csomagjaik még nem érkeztek meg, amiket pedig később rendeltek, már rég beestek. Nekem is úton van egy rendelésem GB-ről már 32 napja, egy másik eBayről 29 napja.
Lehet, hogy összefüggésben van a tűzesettel. -
DolbySys
csendes tag
válasz
ottobacsi #494 üzenetére
nekem penteken erkezett meg Ganzo G707 , 3 hete rendeltem, aztan mikor akcioba volt meg rendeltem egyet . en meg a fastechen nezegettem ezt a bicskat ket evvet ezelott, mar akkor nagyon megtetszett.
Na de osszehasonlitva GANZO G719 -el hat..... hat nekem ez utobbi sokkal de sokkal jobban tetszik
...dehat izles kerdese.
-
bul07
nagyúr
válasz
ottobacsi #496 üzenetére
Erre értette szerintem
Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet
A rendelethez tartozó melléklet a) pontja tartalmazza a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz fogalmi meghatározását.
Ezt a kések/bicskák szempontjából két csoportra lehet osztani:1) az a szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja,
2) a szúróhossz és vágóél méretének figyelembevétele nélkül a dobócsillag, rugóskés és a szúró-, vágóeszközt vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék (különösen: felajzott íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli);5000- 150.000Ft-ig lehet a bírság és közmunka(egyszerre is)
Ha nem lehet kivinni a házból akkor mégis mire jó?
-
Semm1
tag
válasz
ottobacsi #360 üzenetére
Standard, vagy expedited shipping-et választottál?
Eddig nálam is minden rendben, DPD nemzetközi Classic szállítást jelent a Standard az EU raktárból, hétfőn kérték a futárt, szerdán ért be az amsterdami elosztó központba a Zenfone 2-öm, onnantól számolva átlag 5 munkanap alatt kell ide érnie. Az Expedited Shipping DPD Express-el van küldve, ami átlag 3 napos szállítás, és szombaton is ki viszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest