Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
válasz
ottobacsi #5361 üzenetére
Nem tudom, hogy e-cigibe kell-e, mert ott van jelentősége, de az S2, és hasonló gyári lámpák esetén (kivéve a BLF lámpákat, és az Astrolux S1-et) nem tudok olyan lámpáról, ahol megérné a VTC4-et választani.
Jó lett volna még az LG HG2 3000mAh kapacitással, és 20A terhelhetőséggel, meg is rendeltem kettő VTC4-et, meg 2 HG2-t, és azt is beleírtam volna a tesztbe, de elfogyott, majd úgy volt, hogy januárban lesz még, de ha minden igaz, akkor valamiért nem tudnak szerezni, mert talán a gyártó állt le, de inkább az elektromos autókba kellhet, és ők az elsődleges megrendelők, mi meg csak kapjuk ami marad, de ez érthető is valamilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest