Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
tibcsi0407 #6199 üzenetére
Köszi! Pont az nincs ami kellene, így jártam
Nem tudod véletlenül van-e kínából rendelgetős, oldalfüggetlen összefogó topik? Nem találok ilyet hirtelen, de lehet csak rosszul keresem. -
GRaul
őstag
sziasztok,
ha vmi megakad a vamon akkor kapok rola mailt vagy vmit(gearbesttol valo rendeles)? -
sicc33
aktív tag
Jó hír hogy ma két csomagom is megérkezett. Az egyik az újra küldött Li-ion akkuk. Belga posta unregistered. A másik meg egy 13 napja feladott apróságokat tartalmazó csomag. Mar csak a powerbank van úton tőlük.
-
danih
veterán
Rendeltem tabletet + kiegeket, 12 munkanapja processing. Mivel saját maguk 3-10 napnyi processinget írnak az oldalukon, nyitottam egy ticketet hogy inkább jöhet a refund, mégsem kell (tőlük). Úgy látszik meg is történt, a paypal-en már látom az összeget. Rendelem is meg máshonnan...
-
Surci1
tag
Nekem sem akar ideérni a 18650-es akku. Svéd postával küldték el 03.12-én és 03.18-án váltott Local mail tracking-re. Azóta semmi változás. A 17track oldalon van egy figyelmeztetés hozzá.
Azóta rendeltem még egyszer akkut, azt már holland postával küldték el 03-15-én és tegnap érkezett az országba, vámon van. -
vandor01
senior tag
nekem a 2 holland postas csomagomban van power-bank...
de egyik sem Litium-ion os hanem polymer-es...Marc 5 es Marc 8 -an indultak el GB-tol.
szerintem be kene jonniuk foleg a szabaly csak Aprilis 1tol jatszik
es a Litium-Ion akkukra...na majd kiderul kotottem mindkettore biztit.....
-
sicc33
aktív tag
válasz
WestBam #6181 üzenetére
Nekem sajna nem nagyon akar ideérni a xiaomi powerbank. Postai átvétel 02.23. Svéd posta 03.08-án továbbította hazánkba. 03.15-én váltott Local mail tracking-re. Na azóta semmi változás. Azaz mégis, mert a 17track oldalon van egy figyelmeztetés hozzá:
Figyelmeztetés
Az áru lehetséges, hogy rendkívüli szállításon megy át, talán több ok miatt, nagy valószínűséggel az áru visszakerült a küldőhöz, vámproblémák, elveszett, megrongálódott, stb.
1. Az Ön csomagja visszaküldésre került a küldőnek az alábbi okok egyike miatt: az áru átvételét megtagadta a címzett, hibás / olvashatatlan / nem teljes cím; lejárt megőrzési időszak; a címzett távolléte; stb.
2. Az Ön csomagját valószínűleg visszatartják a vámon az alábbi esetleges okok miatt: tiltott árut tartalmaz; az áru importja korlátozott; visszatartja a vám, mert adó/vámfizetésre kötelezett, vagy más meghatározatlan okok miatt.
3. Az Ön csomagja valószínűleg megsérült vagy elveszett a szállítási periódus alatt.
Volt bárkinél hasonló eset? Mi sülhet ki ebből?
-
WestBam
senior tag
-
Switch333
tag
Tiszteletem!
Egy ilyen kütyüt szeretnék rendelni:http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_263275.html?wid=3
Sajnos egyszer màr rendeltem az alliexpress-ről de sajnos még sem érkezett. Egy ideig hadakoztam az eladóval, majd megkapta a negatîv értékelést és buktam. A kérdésem azok lennének:
Biztosabb e eu-s raktàrból rendelni?
Ha eu-s raktàrból rendelek mennyi idő kell mire ideér?
Paypallal fizessen vagy bankkàrtyàval?
Az ostoba kérdéseimre előre is köszönöm a megtisztelő vàlaszokat! -
hpsafl
tag
A Teclast Tbook-ok sajnos nincsenek tervben EU raktárra, a Nihui u807 drón pedig ebben a hónapban biztos, hogy nem lesz, de ajövőben még lehet, ezért érdemes figyelni az EU raktár készleteit.
-
Outlander
addikt
Hmmm.... eu warehouse sale, az mikor lesz vagy már volt?
Mert nekem nem azok az árak jönnek be...
-
RBJ
addikt
Na ismét jó tapasztalat nálam. Megreklamáltam a szétolvad fólia hegesztőt.
Full refund a gb wallet ra. Nekem így is jó. Úgy is elköltöm majd. -
virkir
veterán
Na ma rendben megérkezett mindkét újrafeladott csomagom.
Március 11.-én indították, szvsz elég jó időt futottak belga postával.
A support meg nálam ötcsillagos, na jó csak négy mert azért a történet kezdetén kellet egy kicsit rugdosni őket, de amit vállaltak azt teljesítették.
Az akkumizéria kezelése viszont maximálisan jó.
Ja és potyára kaptam egy 4-es 14500-as tartót meg egy kettes 18650-est, mivel a két akku külön dobozkába jött. -
Vertigo18
addikt
Whiiij, megjött a Gearbestes, akciós, 10 dodós U8 smart watch...
Nem tudom, hogy kellene működnie, gondolom úgy, ahogy teszi, nagyon könnyen kezelhető, nagyon tetszik...
És hát ennyiért...
-
nimfas
addikt
válasz
nadragulya #6164 üzenetére
Nekem a PayPal biztosítás nélkül is simán 100%-ot térített. Gb nekem is 50%-ot akart.
-
nadragulya
csendes tag
Megnyitottam a vitát a paypalnál. Erre azt válaszolták GB-től, hogy nem volt biztosítva a csomag, így csak a félpénzt állják (azaz tartották magukat a korábbi álláspontukhoz).
A GB ticketben ezt a "legkedvezőbb ajánlatot" tegnap sem fogadtam el, erre ma küldtek egy választ, hogy fontos ügyfél lévén az ár 50%-át, azaz 41 usd-t GB Walletre visszaadnak, a 41 usd azonban 75%, nem az 50% (megnéztem a mostani árnak sem az 50%-a).Nem bízom ezekben a távoli emberekben több kérdésem is lenne a tapasztaltakhoz:
- a paypalnál is próbálnak egyezkedni, keménykedni vagy biztosítás nélkül tényleg nem jár vissza a teljes pénz?
- ha az általuk - lehet hogy nem is véletlenül elszámolt - 41 usd-t elfogadom nevesítve a válaszban, hogy ennyiről van szó tényleg jóváírják-e?(nem vág földhöz az összeg, de más is tanulhat ebből)
-
hpsafl
tag
válasz
maggi1886076 #6150 üzenetére
Rákérdezek erre is, meg ottobacsinak is a Nihui u807-re.
Pár akció:
I5 Plus okosóra kupon: I5PLUS ár:15.99$
Xiaomi Mi Band 1S ár:17.29$
LED-es villanykörték, zseblámpák, és akkutöltők akciója -
Beni2360
félisten
Ma Vecsésen járva az ipari telkeknél láttam az UPS és a Yun Express telephelyét. Fényképet vissza fele akartam készíteni de elmaradt.legközelebb.
-
Zeki
nagyúr
válasz
nadragulya #6154 üzenetére
Paypalnál nyiss vitát, aztán majd ők visszaadják a pénzed.
-
nadragulya
csendes tag
Nem érkezett meg a tavalyi évben feladott biztosítás nélküli csomagom. Pár kanyar után most nagyvonalúan felajánlották, hogy féláron ismét megküldik (3 hónap után már nem nagyon kellene nekem, főleg ha még egyszer nem érkezik meg), vagy 50%-át visszatérítik a jövőbeli vásárlásra. Ezt sem szeretném igazán, az 50%-ot kevesellem, illetve a pénz kellene.
Van remény a teljes visszatérítésre?
-
nimfas
addikt
válasz
maggi1886076 #6150 üzenetére
Hát ja... Áfa 27%+vám kezelési díj. Már nem is annyira buli a kínai raktár.
-
hpsafl
tag
Teclast Tbook 11 ár: 184,99$, de szülinapi akcióban 176.59$ lesz
Teclast TBOOK 16 ár: 277.05$, de szülinapi akcióban 237.98$ lesz -
RBJ
addikt
gearbest nek nyitottam egy ticket et, hogy problem van a fólihegesztővel. Gyorsan felajánlották küldenek újat.
De ugyanazt a gagyit minek? -
vandor01
senior tag
vallalnak 3-5munkanap "processing" idot amint lejar megy a ticket!
penzt nem szivesen adnak vissza
ezert inkabb walletra kerem persze ha nem 10-20 eurorol van szo
akkor ez nem mindenkinek a legjobb megoldasvan mikor a rendelest szentbontjak az talan valamikor jon a masik fele is
vagy nem? tobb cucc rendeleskor rogton ticket:
"a feldolgozasi ido vege xx/xx ami nincs a boritekba annak az ara a walletra" please!mint lejjebb irtam....
kozel 1 honapot vartam egy tabletra kinyabol DHL-el..
5napos processing idore! de meg 15 utan sem indult indult el
kozben megjelent az EU-s raktaron....
kinya "cancel"....piiiz walletra aztan rendeles EU bol...
remelem jovoheten mar itt a cucc?biztos van naluk jobb is... de akad rosszabb is
-
Még decemberben kezdődött a történet.
Vettem egy drónt, ami hibás akkuval érkezett, és az egyik motor gyengécske volt.
Akkor írtam nekik, 3 hét múlva kaptam választ, közbe persze írogattam, hogy jó lenne válaszolni.
Januárban arra jutottunk, hogy küldenek egy akkut, és egy pót motort.
Szinte már el is felejtettem, erre most jött a gls, és hozott 4db motort.
Akkut sajnos nem, pedig az lett volna a fontosabb, de azt ugye jelenleg nem lehet rendelni.
Három nappal ezelőtt adták fel!
Kicsit sokáig tartott, nem is kaptam meg mindent, de most már hagyom. -
badabum
tag
Rendeltem egy fekete táskát 20$ ért és világos barnát kaptam, írtam a supportnak de azt válaszolták adnak 100 pontot kárpótlásul,ez szerintem röhejes. Van valakinek ötlete?
(Megjegyzem,volt egy olyan esetem hogy a vásárlástól számítva 1 hónap múlva adták postára,ami még most sem érkezett meg)
-
togateam
senior tag
Szép napot.
Nekem egy másik órát küldtek és végre elértünk idáig :
We would like to extend our apologies for this inconvenience.
Kindly refer to our warranty policy here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html and terms and conditions from
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlSorry about our late updates.
After reviewing your case, please review our possible solutions:
1)Keep the item and accept refund on GB Wallet (store credit)
We can offer 5USD on your GB wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your item is 1USD = 5 points ,3USD=3*5 points => get 15 points etc)
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out how to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew2)Resend the item for free
In that case, you will receive the item 10 to 45 working days after dispatch date.
Please reconfirm your address as follows:
customers:xxxxxxxxxxxxxCan you please let me know your decision?
Csak én nem lenni túl jó english és a fordító sem, a kérdésem hogy at 1-es pontban a gb pontok hogy működnek ,és mi a 2-es pont pontosan.
A válaszotokat előre is köszönöm.
-
PiEm-14B
csendes tag
Én 7-én rendeltem, erőszakos Post NL kéréssel és az is tegnap (16-án) érkezett az országba. Az az érdekes, hogy 9-én kezdett élni a TN (the item is at the shippers warehouse) majd szintén 9-én, "the item is pre-advised". 14-én lett belőle "the item is ready for shipment". Igazából ez az a nap, amikor átvette a posta tőlük? Úgy kicsit túl gyors lenne.
Mintha kimaradt volna a kettő között valami?
-
L4mie
veterán
Nekem belehúztak. 8. án rendeltem dashcam-t és mifit-t és már beért az országba
-
Beni2360
félisten
válasz
maggi1886076 #6134 üzenetére
Honnan? Kínából-Hongkongba?
-
WestBam
senior tag
válasz
maggi1886076 #6134 üzenetére
Márakinek
-
maggi1886076
addikt
Nagyon begyorsultak a kis barátaink. 1 hét az átlagos szállítási idő az utóbbi 3 hétben. Nem rossz.
-
hevizms
addikt
GB rendelés,fizetett tracking.
Mi az átlagos szállitási idő velük?
Nem órára pontos időt kérek természetesen,inkább tól-ig a napok száma -
törölt tag
válasz
Turbobacsi #6119 üzenetére
ezt mondom én is
-
törölt tag
Na megakartam rendelni Cubot X16-ot, kiválasztottam az EU raktárat, engedte is, de a kosárba már nem engedte rakni
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #6115 üzenetére
igy legyen 5-öm a lotton
minden kivansagom igy teljesuljon
az ujrarendelés eseten megint nem kuldtek a mar 2x megrendelt
cuccot mert az közben"out of" statuszra valtott....
lathato volt mert a szamlara 5db cucc helyett csak 4db-ot tettek
de most legalabb irtak hogy ez tortent kerhetem a zsetont a valetra
vagy valasszak masik hasonlo cuccot... valetra kertem...hogy ez miert nem mukodott a kb 1honappal ezelötti rendelésnél?
erdekesek ezek a kinnyaiakvalszeg ok is emberbol vannak....
nalam eddig a GB számlán az összeg meg a megnevezes soha nem egyezett
viszont a darabszam mindig kiadta magat... kiveve ha vmi-t nem kuldtek el! -
vandor01
senior tag
válasz
_X10Dead_ #6113 üzenetére
volt egy masik megrendelesem ami erdekesen alakult
5 kisebb "fityfaszt" rendeltem amit mellekeltek hozza szamlat azon csak 3db. volt
posta gyorsan ki is hozta 14nap. Bontatlan allapotban senki nem piszkalta!
kinyitas utan csak tenyleg a szamla szerinti 3 "fityfasz" volt benne
szoval 2db lemaradt.... nem reklamaltam mert most kb 8euro, videom se volt
inkabb az volt bosszanto hogy 'anyu' mar varta a cuccat
azt inkabb megrendeltem megintde hogy most igy irod??
lehet ezek jol kikuldik kesobb a maradek kettot!
+ meg az uj rendelest isazert jo lenne ha GB tobbet kommunikalna vagy vmi?
mikor lejar a processing ido amit ok ajanlottak akkor pl
ez meg az nincs...
ha 24oran belul nem valaszol akkor:
a maradekot elinditjuk a hianyzok arat a walletra tesszuk
ha 24 oran belul valaszol akkor:
megerositheti az elozot vagy teljes refundot kerhet...ahhh ne almodozzunk
-
vandor01
senior tag
válasz
_X10Dead_ #6113 üzenetére
koszi...
igen megbontottak mert tablet meg nincs 'kinai' raktaron
kertek meg 7 munkanapot ha Marc 21 ig nem indul el
akkor piiiz vissza.. de mar megjelent EU-s raktarban is (kb+25eu)
igaz "out of" statuszban...
lehet erdemesebb zseton vissza GB valletra es megvarni az EU-s raktart....
ennyi varas utan (FEB26) mar nem "buli" fizetni a kb 80euro AFA-t
mert lehet 2 het azt lesz EU raktarban is ?
ez van.... -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #6111 üzenetére
Ez így van, néztem még THL 2015A-t, régen jó nevű gyártó volt, de 2 -3 évente 1-1 új modell már kevés.
Előbbieknek meg EU nem piac, itt meg a B20 megy ezerrel. -
tibcsi0407
félisten
válasz
#32577792 #6110 üzenetére
Értem. Hát sajnos ez a szomorú helyzet a kínai dual-SIM telefonoknál. Én inkább úgy döntöttem, hogy kimarad a b20 és veszek LeTV-t.
Az a baj, hogy akkora árverseny van a Xiaomi, Meizu és LeTV (LeECO) között, hogy a kis gyártók az európai vásárlók előtt max a B20-al tudnak labdába rúgni, mert ár/érték-ben nem tudják felvenni a versenyt. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #6109 üzenetére
Jelenleg nincs rá szükségem, de mivel nem fél évre veszek telefont és itt nálunk csak 2G vagy B20 van, ez olyan, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #6107 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor az döntsön, hogy ki, mennyi garit ad, mert egyébként egyik Jóska, másik meg Józsika?
Megnézem amit írtál, azt még nem ismerem. -
tibcsi0407
félisten
válasz
#32577792 #6106 üzenetére
Mindenhol ugyanarra számolhatsz. Ha elromlik, akkor visszapostázod és vársz. Vagy ha nem teljesen hal meg a telefon, hanem valami működését nem zavaró hiba lép fel, akkor előfordul, hogy kártérítenek.
SPEmall-nak van spanyol szervize is, valamint EU Express "vámmentes" postája. Azt hiszem oda +10 Dollár a spanyol gari. -
törölt tag
Sziasztok
Telefont - Cubot X16 - vennék, ehhez keresek EU-ból szállítással webshopot.
Rendeltem már tinydeal-től, kínából, semmi gondom nem volt. Van itt is EU raktárban nekik, de 6 hó gari kicsit karcsú.
GB-nél 1 év ha jól értelmezem, de nem tudom mire számoljak, ha gond lesz a telefonnal.
Szóval mik a tapasztalatok?
Köszönöm -
tibibi
őstag
-
-
virkir
veterán
Lásd
Volt pár nap amíg nem engedett kosárba sem rakni, talán meglett a szállítójuk, várjuk ki miket fogok kapni.
Egy órának meg két 14500-as akkunak kéne megjönnie.
Bár most néztem a csomagsúlyt és gyanús, hogy csak az óra jön, vagy külön adták fel mert egy order-hez lett két csomagom.
Pedig már reménykedtem, hogy duplázzák a rendelést
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest