Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Megjött a a Ganzo G722 késem meg a Convoy S2+ lámpám,amiket itt ajánlottatok.
Tetszik ez a kés,csak a penge becsukása nem éppen könnyű,megoldhatták volna jobban is.
A lámpánál meg döbbenten vettem észre hogy elem nincs hozzá
Most olvastam csak el részletesen a leírásánál hogy nem tartozék.
Ami nem is lenne bajom ha mondjuk 2 ceruzaelemmel vagy valami itthon is kapható elemmel működne,nem pedig egyedi akkuval.
Most rendelhetek azt is,azt hetekig nem tudom meg hogy világít e vagy sem.
Kicsit jobban is kiemelhetnék a leírásnál hogy nincs hozzá elem,ha ezt akkor tudom,rendelek azt is.Milyen akkut ajánlotok bele?
-
Vertigo18
addikt
Hihetetlen, de ma futott be a november 18-án rendelt KZ ATR füles. Ez azért szép időt futott, most zárhatom be a ticketet...
-
hpsafl
tag
-
wentworth
tag
Valaki vett mar ugy 18650et hogy nem bejelentkezve, hanem paypal checkouttal? Ugy nincs tiltolistan magyarorszag.
Megerkezik vajon vagy buko? -
hpsafl
tag
Xiaomi Redmi 4 ár: 129,99$
-
hevizms
addikt
Célegyenesben a Svéd postás csomagom."belföldi feldolgozásra továbbítva"
Jan 15-én vásároltam. -
bul07
nagyúr
Érdekes
Boruit RJ - 02 R5 kosárba, pontoknál írja hogy 150 pont tolható rá, amit be is vesz, így $5.46, tovább paypal és ott már $5.94 a fizetendő
Amúgy tényleg pontozva $5.94-ra jön ki mert a 8.46$-ra 126pont(2.52$) tolható rá
De érdekes hogy ő 150 pontot ír hogy annyit lehet -
hevizms
addikt
Vennék hőlégfúvót,de kicsiben.Ami tenyérbe fogható.Telefon,tablet kijelző ragasztójának a kimelegitéséhez.
Láttam ilyet videón,valaki nem talált ilyet esetleg? -
Reflinkemmel vásárolt valaki egy cuccost a "Get it Free" fül alatt, viszont még mindig ezt írja nekem "Qualified Order: 0/1". Mikor fogom látni, hogy megvan az 1/1?
-
bul07
nagyúr
válasz
azbest #14677 üzenetére
Ízlések és pofonok kérdése
Én például el nem tudom viselni a krepp huzatokat, valaki meg imádja őket
Én a pamut szatén, szatén, huzatokat szeretem
Megjött a Millennium Falcon 3D Puzzle [link]
Holnap fogom összerakni már ha sikerülMég két csomag van úton hátha azok is megjönnek még , bár a december közepei S2+ lámpa szerintem nem fog már megjönni
12-én lesz 60naposHa újraküldés választom akkor szoktak adni rendes nyomon követési számot?
-
Lepeke
csendes újonc
Most vámolták egy csomagunkat. Nekünk levélben jött egy tájékoztató, hogy vámkezelik a csomagot, az ára 2500, -Ft, vagy 1000 (v 1500) a kezelési díj, és mehetünk magunk vámügyintézni. Fel kellett írni a tételeket a mellékelt papírra, értelemszerűen ki kellett tölteni, és a megrendelés visszaigazolás és/vagy PayPal visszaigazolás kellett még hozzá, hogy mi a tényleges értéke. Ezeket szkennelve, mailben elküldtük. Ezek után a csomagot kiküldték (kb. egy hét), és a vámkezelési költséget, meg a felszámított ÁFÁ-t a postásnak kellett fizetni a csomag átvételekor.
-
Lepeke
csendes újonc
válasz
vandor01 #14676 üzenetére
Már válaszoltak. Azt írták, hogy visszarendelték a tételt (nem tudom, ez mit jelent. Termékvisszahívás?), de 2-3 napon belül jön az új szállítmány, és postázzák a karkötőt. Ha nem szeretném megvárni, visszaadják az árát a paypalon keresztül, vagy pontokban, vagy választhatok helyette mást.
Írtam, hogy egyenlőre várni szeretnék. Remélem, nem csak időhúzás, hanem tényleg megérkezik. -
Flagg
csendes tag
Sziasztok!Rendeltem a Gearbest-ről és meg fogják vámolni a csomagom!
Leírnátok hogyan,hova,és mit kell küldeni a postának? Hogy kiszabják az összeget amit még fizetnem kell!
Köszönöm -
vandor01
senior tag
válasz
Lepeke #14675 üzenetére
lehet meg kicsit masnapossak?
25-ei rendelest ma reggel inditottak el
a tegnapi rendelesem remelem mar holnap indulazt nezd meg hogy a termekeidre mikori szallitast irnak?
ha van 1db ami nem masnapra teljesulhet hanem 1-2 hetre?
akkor arra varnak hogy beerkezzen.... de 14-e mar tenyleg regvolt -
Lepeke
csendes újonc
válasz
tundermacko #14640 üzenetére
Jan. 14-én rendeltem, és még mindig nem adták fel. Tegnap írtam is nekik, nem válaszoltak, pedig pillanatok alatt szoktak. Nem tudom, mi van velük, de már kezdek pipa lenni.
-
bul07
nagyúr
válasz
hpsafl #14673 üzenetére
JYSK kupon
Ki kell nyomtatni és úgy hogy látszódjon a email cím amire kérve lettNálam még nem problémáztak olyanon hogy több kupont is felhasználtam egy alkalommal persze szétbontva fizetve hogy 5e Ft felett legyen
És vannak kimondottan jó akcióikEgy példa
Paplan
Tavaszi őszi paplan most 3500Ft, nyári paplan 2000Ft , együtt 5500Ft erre rá a kupon és 4500Ft-ért hozható
tavaszi ősziből van olyan amire még ágynemű hozat se kell mert mintásÉs az értékeléseknek is lehet hinni mert a negatívokat se szokták törölni
Írtam én is egyet hogy első mosásra már a minta fakult kopott és simán megjelentMostanában a Tesco-t érdemes vadászni, sok jó akciójuk van
Érdemes ezt a fórumot követni sok jó akcióról lehet értesülni
-
Szerintem több a példa az ellenkezőjére, amikor külön ki van hangsúlyozva, hogy az akciók nem összevonhatóak (Pl: MM is jártam már nem egyszer úgy, ahogy a Tescoban is). Ezen kár rugózni, minden boltnak megvan a saját szabálya, amit ha megfeszülünk se lehet másik boltra ráhúzni.
Amúgy ehhez kapcsolódóan: tud valaki esetleg price tracker / price log addont ami kezeli az aliexpresst/gb/bg hármast?
-
bul07
nagyúr
válasz
hpsafl #14670 üzenetére
Viszont nem egy áruházba az ép aktuális ára lehet érvényesíteni a kupont
Mert milyen lenne már hogy vinnéd a kaszához és lehúzza terméket majd oda adod a kupont és hopp a kaszánál felugrik az ára, hogy ja neked nem annyi mert kuponozni akarod
Jó példa erre a JYSK
Sokszor van mindenre 20% akció, vagy mindenre 25% ami a JYSK táskába belefér, de legyen akármilyen akció az akciós végösszegre még lehet érvényesíteni a hírlevélért járó kupont, ami 5e Ft felett 1000Ft kedvezmény addGearbest esetén a kuponok nagy része lópikulát nem ér, ez van ezt kell megszokni
-
hpsafl
tag
Sunvell T95K Pro Android 6.0 TV Box ár: 57,99$
A kuponos témához: Ha van egy teszem azt újságból kivágós kuponod valamelyik áruházba, akkor csak egyet használhatsz fel, és hiába viszel oda öt darabot, hogy az már 100% kedvezményre jogosítana fel, a terméket nem kapod meg ingyen, mert az akciók nem vonhatók össze.
-
powerwade
senior tag
válasz
#46372352 #14666 üzenetére
Szinte mindenki ezt csinálja, nem csak a kis kinaiak
Az akció előtt x nappal/héttel felviszi az árat utána belengeti a nagy akciót és kegyesen elenged 30-50%-ot. Persze ez csak a tudatos vásárlóknak tűnik fel, a többi bekajálja. Egyébként nem védeni akarom a GB-t, de tényleg van, hogy valóban féláron vagy olcsóbban árul dolgokat. Féláron a többi kinai webshop és/vagy ali/ebayhez képest is. Vettem már 15e helyett 6e forintért autós kamerát valami Halloweenes sale-ben.
-
powerwade
senior tag
válasz
KisApám #14664 üzenetére
Miért átb.szás? Szerintem korrekt. Ha valami akciós / flash sale / akármi arra miért akarsz még kupont dobni? Hiszen már kedvezményes!
Egyébként valahol ezt szépen le is irja a GB, hogy a kuponok nem használhatóak fel akciós termékekre. Vagyis felhasználható, de akkor az eredeti árral számol.
-
zsolx
tag
Szenziciós kupon akció a Gearbest-nél.
Persze hogy nem igaz, nézzétek meg...
[link] -
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #14659 üzenetére
nekem ma reggel mar valaszoltak...gondolom ido mig visszaalnak...
-
Black Phone
senior tag
válasz
UberMutant #14658 üzenetére
Mától már elvileg dolgoznak csak azért kérdeztem, köszi
-
UberMutant
őstag
válasz
Black Phone #14657 üzenetére
amikor visszajöttek dolgozni + feldolgozzák a feltorlódott eseteket. várj, mást úgysem tehetsz
-
Black Phone
senior tag
Megnyitott tickettre mikor fognak kb reagálni?
-
hpsafl
tag
6db Wetouch E26 9W A60 / A19 800Lm LED-es villanykörte ár: 12,59$ kupon: WetDEAL
-
Castell
aktív tag
Röviddel a rendelés óta majdnem egy hónapja megállt a maláj postás csomagom: Jan 13, 2017 05:43 pm Item Sent to HUNGARYMalaysia Post.
Ez az utolsó infó róla.
A 35 napból még nem futottam ki, úgyogy még türelmesen várok. Rég rendeltem innen, de tavaly átlag max 2 héten belül megjött minden. A Maláj posta talán hajóval jön, ki tudja...
-
z2solti
tag
Nem tudom a szerencséhez, vagy bármi máshoz van-e köze a szállítási időhöz.Nekem a cseh posta 15 nap
alatt ideért. A két maláj postás csomagból, a sky56 szerint, az egyik 2 hete a másik egy hete beérkezett
Magyarorzságra, aztán még sehol! -
D4ni
őstag
válasz
Black Phone #14648 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Első rendelésem gearről, valamit elbénáztam,vagy tényleg még el sem indult a csomagom?
2 cucc lenne, de egyiknélsem ír semmit. 19-én kaptam egy emailt,hogy shipped. Azóta semmi infó. -
Black Phone
senior tag
válasz
tundermacko #14645 üzenetére
főoldalon legfelül pirossal keretezve.
-
hpsafl
tag
Ipuda X1 szemkímélő LED-es asztali lámpa ár: 23,99$ kupon: IPUD
-
sambenez
addikt
válasz
tundermacko #14640 üzenetére
Lehet az EU raktárban is csak feb. 2-án kezdenek dolgozni.
-
GBNEWNOV kuponnal 10% lemegy PP fizetés esetén.
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Első rendelésem az oldal időpontja szerint 2017-01-27 11:52:17, a folyamat a "Processing"-nél tart már a fizetés óta és az Expedited Shippinget (3-5 nap) választottam, hogy minél hamarabb meglegyen a cuccom.
Aggódhatok, hogy EU raktárból jön az SJCAM M20 kamerám és még a csomagolásig se jutott el, vagy lehet hogy az oldal is szarul frissít? Azt olvastam, hogy 48 órán belül fel kell adniuk EU raktárból.
Van 2 másik kisebb értékű rendelésem is, amik kínából jönnek, azok hamar átváltottak Packed-re, ezért nem értem, hogy a kameránál miért nem látok mozgást.
A nyomkövetést nem igazán vágom hogy hogy van, a termékszámom WW-vel kezdődik, a trackitonline oldalon csak a vásárlást írja, a többin semmit.
A kérdésem: aggódjak, vagy bontsak egy sört esetleg mindkettő? -
cris78
őstag
válasz
Real_Necro #14631 üzenetére
Azt hiszem ez neked kelleni fog
-
hpsafl
tag
Cube WP10 4G Phablet ár: 129,99$ kupon: WP1017
-
Sanki
addikt
Nagy piros pont a GB-nek, volt 1 rendelésem, amit a posta elhagyott a két ünnep között (valószínű, hogy a xiaomi táska, mivel csak az nem jött meg. Értesítőt megkaptam, de utána nem volt sehol sem a csomag, sajnos sima levélként volt feladva, így nem volt követhető).
Írtam nekik, volt a szokásos 3 lehetőség, újraküldést kértem, el is küldték pár napon belül és még TN-t is adtak hozzá, utána így a pótcsomag megjött 8 nap alatt. -
beg
veterán
válasz
Real_Necro #14631 üzenetére
Vigyázz le ne gurulj miközben valamidet meg akarod nyalni
-
Real_Necro
veterán
A halalcsillag utan ma a kutyanyakorv is beerkezett. Kutya nincs, igy felcsatoltam magamra es oda mentem gazdamhoz, hogy simogassa meg a hasam...
-
-
206 cc
senior tag
válasz
Vertigo18 #14609 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm az infókat...az a G708 nekem is nagyon tetszik,de úgy látom most nem rendelhető...nem tudom esetleg máshol is megnézem!
Természetesen köszönet mindenkinek az infókért ......főleg konkrét modellajánlatok érdekelnek,mert a márka már körvonalazódik csak jó lenne szűkíteni! -
bazsimano
őstag
-
bandiie
aktív tag
Sziasztok!
Mi a teendő, ha a kütyü amit rendeltem nem működik?
Nem tudom számít-e, de kötöttem biztosítást is rendeléskor.Köszi!
-
anadroid
senior tag
válasz
anadroid #14544 üzenetére
24-én írtam erről a félreirányított csomagról, szóval megjárta tohonyát-baranyát New York körül, de most már visszairányították. Mondjuk érdekes, hogy a Postához küldték, az eredetiket (utánanéztem a következő 2 érvényes ragszámnak) a GLS vitte, és azokat már pénteken kézbesítették (az is kiderült, hogy kiknek és pontosan hová, szóval lyukas a rendszer, mert a neten meg lehet találni bárki csomagjának a fotóját, ami Heathrow-n keresztül jött).
Date & time Event/Location Weight Additional
23.01.2017 21:11
Royal MailItem accepted by courier
Birmingham Mail Centre
23.01.2017 21:11
---------
U.S.P.S.Accepted from sender
United Kingdom
23.01.2017 21:27
---------
Royal MailLeft postal office
Birmingham Mail Centre
HEATHROW WORLDWIDE DC
24.01.2017 01:00
---------
Royal MailLeft postal office
United States Of America
KENNEDY NEW YORK
24.01.2017 01:55
---------
U.S.P.S.Data about your parcel registered
Langley Hwdc
Registered Mail™ United States
24.01.2017 03:36
---------
Royal MailFlight depart
Heathrow Worldwide Dc
24.01.2017 04:30
---------
U.S.P.S.Send item abroad (Export)
United Kingdom Langley Hwdc
25.01.2017 13:43
---------
U.S.P.S.Import (Item arrived at country of destination)
Isc New York Ny(usps)
25.01.2017 13:43
---------
Royal MailImport (Item arrived at country of destination)
Kennedy New York
KENNEDY NEW YORK
27.01.2017 02:39
---------
U.S.P.S.Released by customs
27.01.2017 06:23
---------
U.S.P.S.Arrived at sorting center
Jamaica (NY 11430)
28.01.2017 01:22
---------
U.S.P.S.Left sorting center
Jamaica (NY 11430)
28.01.2017 01:22
---------
U.S.P.S.Arrived at sorting center
Isc New York Ny(usps)
28.01.2017 18:56
---------
U.S.P.S.Send item abroad (Export)
Isc New York Ny(usps)
29.01.2017 08:22
---------
U.S.P.S.Left postal office
29.01.2017 14:49
---------
U.S.P.S.Arrived at postal office
United States New York
29.01.2017 21:10
---------
U.S.P.S.Flight depart
United States New York
29.01.2017 21:10
---------
Magyar PostaSend item abroad (Export)
United States (USJFKA)Most, ha minden rosszul megy, jól meg fogják vámolni itthon, mert bár Nagy-Britanniából jött eredetileg, de járt Trumpisztánban :-( Meg a vám is késleltet rajta 1-2 hetet.
A hibajegyre eddig egy semmitmondó válasz érkezett csak, a viszontválaszomra meg semmi.
Úgyhogy beoszthatja a királyi posta és a GearBest ügyfélszolgálat a nagymamáiknak küldött üdvözletemet.
-
Pr3d4tor8
újonc
válasz
Real_Necro #14613 üzenetére
Rendben, nyitottam egy ticketet egyenlőre a gb-nél, de február 2.-a előtt nem hiszem, hogy válaszolnak majd.
Ez az első eset amikor eltünt egy csomagom, igaz csak egy pár dolláros lámpa volt, de kár érte. -
Pr3d4tor8
újonc
Üdv!
Ha nem érkezett meg több mint 60 napja egy csomagom, akkor mit tudok csinálni? -
Preda
aktív tag
Sziasztok.Elemet szeretnék venni ilyet.Amikor megvenném kiírja, hogy nem talál megfelelő szállítót.Holott benne van, hogy szállít magyarországra.Pedig vettem már innen mást is akkor nem volt gond.Valaki 5let?
-
Vertigo18
addikt
válasz
206 cc #14606 üzenetére
Én ezt a Harnds kést tudom ajánlani, nagyon jól össze lett rakva. Nyúzok mellette még egy Enlant, ez inkább ilyen műszerész tatyóban van, de nem azért, mert nem jó, ez baromi éles, viszont kicsike, így elfér szinte bárhol.
De ami engem igazán meggyőzött, az a Ganzo, azok közül többel is rendelkezem, de ezt szeretem a legjobban, mert az alap feltételek mellé még gyönyörű is!
-
hpsafl
tag
Umi Plus 4G Phablet ár: 169,99$
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma de jó zsebkést mondjuk 20-25 usd-ig tudtok ajánlani? Horgászom,tehát amolyan mindenes kellene,kajálás,kis faragás amire használnám. Rozsdamentes,jó éltartó könnyen nyitható ,lockolható stb.stb.... -
Vertigo18
addikt
Ide is felteszem a kérdésemet, hátha helyénvalóbb...
Keresek olyan kültéri kamerát, ami Wifit, OLCSÓ, lehet appról, de minimum Windows alól vezérelni, nem kell kínaiul tudni a telepítéshez (értsd: hülyéknek való, az angol használati útmutató kevés!
), minimum 720p-s, de inkább 1080 és BEVÁLT, nem csak "egy külföldi fórumon egy emberke dicsérte"... És legyen forgatható.
-
z2solti
tag
válasz
hpsafl #14601 üzenetére
Kösz !
A helyzet az, hogy a az idézett információk a sky56 oldalról valók, és tulajdonképen arra lettem volna kiványcsi mennyire pontosak ezek az adtok. A trak17 oldalon ennél a terméknél csak annyi látszik,
hogy Magyarországra elküldve( a másik maláj postás tn.néll is )!A magyar myomkövető hibás tn.-t ír.
Azért érdeklődöm mert a Gearbestről ezek az első rendeléseim és prábálok tapassztalatokat gyűjteni.
3 rendelésem van úton az egyik cseh postával az látszik a Magyar posta oldalán is( belföldi feldolgozásra
továbbítva). ami nem csoda hisz ez az ami valódi regisztrált csomag. -
hpsafl
tag
z2solti: ahogy írták is, a Magyar posta oldalán érdemes követni, és nem csak azért, mert itt helyesen van írva magyarul, és nem a rendszer fordít, hanem mert a vámolásban több állomás is van, amit csak itt tudsz megnézni, mert például a track17 sem mutat róla semmi infót
Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger ár: 18,99$ kupon: KHJA
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest