Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fridaycs
tag
Sziasztok!
Első rendelésem volt az oldalról. Egy CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC rendeltem november 23-án ~200 Euróért. Eddig csak az zavart, hogy kb. aznap óta nem változott a status "packed"-ről (Az itt olvasottak alapján nem nyomkodtam a dispatch faster gombot), de most nézem, hogy billentyűzett adják ~170 Euróért.
Kérdésem, hogy lehet ilyenkor még cserélni, vagy lemondani a terméket? (Ha lehet, akkor hogy van a visszatérítés? PayPalon keresztül fizettem.)
Köszi a válaszokat/segítséget!
-
Nefretic
csendes tag
Sziasztok!
Nem rendeltem még GB-ről semmit. Most nagyon megtetszett ez a mechanikus billentyűzet:
http://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html?wid=21
Mivel csak kínai raktárból lehet rendelni, így ha jól számoltam akkor a 43 dollárból lesz durván 63 dollár? Ajánljátok amúgy az innen való rendelést, vagy inkább vegyek másik webshopból, ahol eus raktárból szállítanak áfamentesen?Előre is köszi a segítséget!
-
Motaba78
addikt
Ma reggel jött a levél hogy shipped lett az állapot.
Hollandpost reg számot kaptam. 10-25 munkanap a megérkezés.
-
hpsafl
tag
A Black Friday akciónak még nincs vége.
E-cigi akciók.
Kuponok EU raktáras termékekre:
JJRC H31 vízálló drón kupon: H31BLEU ár: 20,99$
Elephone P9000 4G Phablet kupon: P9BLEU ár: 189,99$A többi kupont itt találjátok.
-
Knobber
aktív tag
válasz
KamuMazsola #13659 üzenetére
Nekem egy november 5 célországba elküldve még mindig nem frissült.
-
EU raktár promóciók: [link]
További eu akciók:
ILIFE V5 Pro
Kupon: V5PBLEU
Ár: 105.99
Mennyiség 100dbOukitel K6000 Pro 4G Phablet
Kupon: K6PBLEU
Ár: 140,99
Mennyiség 100db6 in 1 Key Style Pocket Knife
Kupon: KSBLEU
Ár: 0,99
Mennyiség 100dbVernee Apollo Lite 4G+ Phablet
Kupon: VABLEU
Ár: 197,99
Mennyiség 20dbNEXBOX A95X
Kupon: A95BLEU
Ár: 47,99
Mennyiség 120dbOriginal Elephone ELE Explorer 4K Ultra HD WiFi Action Camera
Kupon: EL4BLEU
Ár: 49,99
Mennyiség 50dbU8 Smartwatch
Kupon: U8BLEU
Ár: 7,99
Mennyiség 80dbOriginal OBS Engine RTA Atomizer 25mm 5.2ml
Kupon: OBSBLEU
Ár: 19,69
Mennyiség: 100dbElephone P9000 4G Phablet
Kupon: P9BLEU
Ár: 189,99
Mennyiség: 50dbILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner
Kupon: X5BLEU
Ár: 109,99
Mennyiség: 30db
Kezdés: november 27, 11:00, helyi idő szerintRITECH Virtual Reality 3D Glasses Ⅱ
Kupon: RVRBLEU
Ár: 7,99
Mennyiség: 40db
Kezdés: november 27, 12:00, helyi idő szerintOriginal Smok V8 - T6 0.2ohm Coil Head
Kupon: BLFRSV8
Ár:12,33
Mennyiség 100db
Kezdés: november 28, 20:00, helyi idő szerintQ6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera
Kupon: Q6BLEU
Ár:37,99
Mennyiség 50db
Kezdés: november 28, 20:00, helyi idő szerintJJRC H31 Waterproof Drone
Kupon: H31BLEU
Ár: 20,99
Mennyiség 100db
Kezdés: november 28, 21:00, helyi idő szerint -
Motaba78
addikt
Order státus processing
Csak egy visszaigazoló levél van tőlűk amiben köszönik a vàsàrlàs.
Még egy paypal levél amiben kinek mikor mennyit küldtem..
Írhatók nekik egy csúnya levelet, vagy refund paypalon?
(A terméknél a shipped résznél vásárláskor 24-25-i dátum szerepelt ezt nem tették meg) -
bazsimano
őstag
válasz
Motaba78 #13683 üzenetére
Elvileg kaptal is egy emailt toluk ilyesmi subjectel. Great news your order has been shipped. Na abban az emailben vagy a profilodnal a myorders alatt le tudod csekkolni a ragszamot...a hires tracking number vagy TN Szamot.
Az alapjan utana tudsz nezni bizonyos oldalakon h merre jarhat.
De olvasd el az osszefoglalot a tema tetejen es meg okosabb lehetsz!Szerk. Es a szallitasi modtol fuggoen..kerdeses a szallitasi ido...alapjaban 2-3 het de most nov 11utan es a Karacsony miatt most kicsit hosszabb szallitasi idovel kell szamolni...es ha hamarabb erkezik akkor lehet orulni
Szrrk2: valamilyen ragszamot tuti kap..meg ha valamennyire "fake" vagy inkabb nem trljesen kovetheto.
-
válasz
Motaba78 #13683 üzenetére
Szia! Feladtak postan? Az oldalon a my orders ful alatt ha shipped a statusz, akkor a valasz igen. Nov 20.-ai rendelest varhatod turelemmel, siman lehet hogy mar csak jovore erkezik meg
Altalanosan 2-3 het mire kezhez kapod, de most hogy jonnek az unnepek sokkalta tobb a csomag, tobb honap is lehet akár az atfutasi ido.
-
Motaba78
addikt
Sziasztok, rendeltem egy tételt az accom alatt làtom is mi volt az.
Ez nov. 20-àn volt. Emailben megjött mit is vettem, a pénz a szàmlàról elment. Azóta nem tudok semmit....
Ez így működik?Előre is köszi a válaszokat.
-
Nov 11, 2016 02:18:58 AM -> tegnap érkezett, Cseh postával, pont két hét volt, jó időt futott a kis JJRC H36.
-
Pr3d4tor8
újonc
-
Pr3d4tor8
újonc
Üdv!
Vámkezelésen meddig szokott lenni egy csomag?
-
bazsimano
őstag
válasz
sambenez #13674 üzenetére
igen azon a reszen ahol ez a doboz volt igen...de akkor is ha megserult volna, akkor az a darab ami le van szakadva az akkor a dobozban marad...
szoval a kulso nagy doboz rendben volt.csak egyik sarka volt egy kicsit betepodve...de mondom semmi extra...de mondom a fura az az h nincsen benne sem az autobol a babu es a papir fecni is hianyzik!
szerencsre en mindig csinalok unboxingrol videot is...szoval ha kell megmutatom nekik... -
bazsimano
őstag
nah elso rosszabb tapasztalatom a gb-vel...es nekem kicsit ugy tunik, mintha hasznalt arut kaptam volna...vagy egy visszakuldott cuccot.
Gyerkocoknek vettem mancs orjaratos jatekot...hat kis auto...na es ez jott...a babu hianyzik belole es a kis kartondoboz az el van szakadva...
mikulasra szantam...
kivancsi vagyok h mi lesz...mar megvolt a ticket nyitas...igazandibol nem is a penz...hanem tenyleg az, mikulasra buko a dolog. -
bzoley
veterán
Az utóbbi időben sokan panaszkodtak a cseh postára, így kicsit én is aggódtam. De a párnám, ami 15-én lett shipped, ma célországba megérkezett. Már csak itthon kell pár hét, hogy megtegye a maradék 2 km-t
Szóval egyelőre nem rossz. A cseheken átment két nap alatt. 24-én megkapták, másnap tovább küldték, ma megérkezett. -
kuthim
tag
válasz
meridaharcos #13667 üzenetére
Ennek örülök, a DPD jobb mint a cseh posta. Én azért szoktam postán kérni mert általában nem vagyok otthon és később a postán át tudom venni. Ez a futárnál nem tudom hogy működik. Lehet esetleg kérni a kiszállást más címre is?
-
Relax5
csendes tag
-
IMGM6
tag
válasz
Relax5 #13661 üzenetére
Szerintem, ez egy teljesen átlagos ár, több helyen is láttam ennyiért, az ÁFA-ról már írtak előttem.
Amúgy, egy teljesen megbízható webshop, nekem még nem volt különösebb gondom velük, nagy értékű dolognál, viszont az expedited shipping érdemes választani.
Magyar nyelv van rajta, viszont a B20-at nem tudja. -
Relax5
csendes tag
Sziasztok!
Soha nem rendeltem még gearbestről igy a véleményeteket szeretném kikérni. Nem tudom megmerjem-e rendelni ezt a telefont . Miért ilyen olcsó a többihez képest? Illetve a kiszállítás az mennyire megbízható?
Magyar nyelv van rajta és a magyar hálózattal nem lesznek gondok?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kuthim
tag
válasz
meridaharcos #13638 üzenetére
Köszi a tippet. Én is írtam nekik. Azt válaszolták hogy a tracking oldalak késésben vannak és várjak pár napot. De mellékeltek egy képernyőképet a chronopost oldaláról amin egy 14 hosszú tracking number volt és volt egy E betű is a végén . Ezt már látja a DVD tracking oldala is.
-
KamuMazsola
őstag
Újabb cz postás rendelésem érkezik a finisbe. Október 24-i rendelés.
Szám: RRxxxxxxxCZ
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célország: Magyarország
2016-11-25 02:06 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-11-21 13:44 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-11-09 07:20 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroadSzármazási ország: Cseh Köztársaság
2016-11-21 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
2016-11-09 00:00 22000, Praha 120, The consignment... -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Rendeltem mar parszor GB-rol es eddig minden OK volt.
de most rendeltem 3 mixza microsd kartyat es ket kartyaolvasot.
Ez az egesz nem volt 20 dollar.
el is indult ,de a statusza 10.29e ota nem valtozott14.10.2016 16:27
Electronic notification of shipment
14.10.2016 18:27
Accepted from sender
14.10.2016 21:27
Sorting
14.10.2016 23:00
Left postal office
16.10.2016 07:00
Arrival at international place of exchange
17.10.2016 01:03
Send item abroad (Export)
17.10.2016 06:37
Handed over to Airline/Transporter
29.10.2016 06:37
Arrived at postal office
Hungary
29.10.2016 10:17
Customs Clearance
HungaryJol latom ,hogy a vamon csucsul?
ilyenkor en tudok valamit tenni az ugy erdekeben?Semmi levelet nem kaptam ,hogy nyilatkozak a cumorol/de elvileg nem is kene/.
koszi
Udv, -
Crvsh3R
senior tag
Pozitív tapasztalat, gondoltam megosztom:
Nov. 11-én rendelt csomag (tv box, cseh postával):
Csomag állapota: Szállítás alatt
2016-11-24 09:39 Baja 1 posta, Postán átvehető
2016-11-23 19:46 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-11-23 10:35 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-11-21 13:11 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroadSzármazási ország: Cseh Köztársaság
2016-11-23 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
2016-11-23 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted.
====================================== -
nyogo83
senior tag
Nem tudom volt-e mar emlitve, de ajanlom hogy nyomkoveteshez szedjetek le a Track17 appjat.
Marha jo, hogy nem kell sehova belepegetni, 1 masodperc ranezni a nyomkovetesre, raadasul tobb csomagot is kezel egyszerre, igy azonnal mindnek a friss allapotat latod. -
Assh0le
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem írni egy regisztrált holland postás reg számot? Arra lennék kíváncsi, hogy körülbelül milyen státuszokat kéne látnom, mert lassan 2 hete adtak fel egy csomagot, de egyelőre még csak annyit látok, hogy a küldemény reg száma kikérve.
-
hevizms
addikt
Olvasva a topikot azt látni hogy a CZ posta egy szar.Akinek van a GB-vel kontaktja,nem irná meg nekik hogy hanyagolják ezt a postázást?
-
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone #13644 üzenetére
Lehet kérni Walletbe is refundot, és akkor azonnal le tudsz adni új rendelést. Bár nem tudom, hogy meg nem érkezett termék esetében order cancel-nál visszafordítják a Gearbest Pointokat is a fiókba?
-
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone #13642 üzenetére
Egy október 11-es célországba elküldve csomagom is van. Az szeptember 29-i rendelés. Ott én már visszakértem a pénzt, mert a jövő héten telik le a 60 nap (Szept 29 - Nov 29)
-
Knobber
aktív tag
Van egy cseh posta ami nov 5 óta célországba van küldve, és azóta semmi info. Ez már dispute?
-
vandor01
senior tag
válasz
kuthim #13637 üzenetére
kicsit be vannak lassulva.... porog a bicnice
multheten 17-en rendeltem
19-en kapott egy 10hosszu DPD szamot.. amit csak a DPD-UK ismert fel
aztan parora mulva megkapta a 14hosszu nemzetkozi DPD szamotde a tied tenyleg furcsa?
lehet nem is DPD-es...
altalaban a szamsor vegere biggyesztenek egy kis e-t... economy?folyamatosan varialnak... meg eddig EU-s raktarbol mindig megkaptam
ha el is "loptak" akkor ujra megkuldtek.. gondolom a DPD karara! -
meridaharcos
senior tag
-
kuthim
tag
válasz
Knobber #13618 üzenetére
Koszi a valaszt, tracking numbernek ezt adtak meg: E29005614 shipping method: EUDPDHQ
Valos ez a DPD tracking number?
Mert a DPD oldala nem talalja es a chronopost oldalan sem latszik, amit megadtak tracking site-nak, pedig mar 5 napja feladtak.
Az altalam ismert tracing site-ok egyiken sem jelent meg. -
Black Phone
senior tag
válasz
KamuMazsola #13635 üzenetére
Hát irigyellek, én már szerintem lemondhatok róla...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Black Phone #13634 üzenetére
Most várok egy másikat is tőlük szintén cz postával, majd megirom a tapasztalatokat.
Illetve van egy termék amit gariban újra küldtek, az is hamarosan befut, már belföldi feldolgozásra továbbítva a státusza. -
Black Phone
senior tag
válasz
KamuMazsola #13632 üzenetére
Neked viszonylag hamar beérkezett az országba, nekem semmit nem lát a posta róla, mindegy ez van dec 25én majd ujraküldetem...
-
bazsimano
őstag
válasz
Hopkins_001 #13629 üzenetére
szeirntem itt mar inkabb a magyar posta resz lassitja a dolgot...persze ha lehet hinni a trackitonline-nak
azaz hogy mar repteren csucsul es varakozik
en turelmesen varok
nincsen ezzel gond
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Black Phone #13631 üzenetére
Nekem legutóbb így jött :
Szám: RR593xxx362CZ
Csomag állapota: Kézbesítve
2016-11-15 10:16 xxxx posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2016-11-12 17:45 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-11-09 14:16 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-10-26 07:20 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroadSzármazási ország: Cseh Köztársaság
2016-11-15 00:00 The consignment was delivered in the destination country.
2016-11-09 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
2016-10-26 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted. -
Black Phone
senior tag
válasz
KamuMazsola #13630 üzenetére
Nekem már ez a4.hét célországba elküldve 5én és azóta semmi...
-
JayZ
tag
válasz
KamuMazsola #13626 üzenetére
nem, dehogy, nov 10 körül rendeltem
csak honlapon már postázva, csináltak fotót a csomagról ahogy szoktak de 17track semmit nem lát még róla, furcsa!
Update: semmi pánik, sky56 vagy mi a fene oldal már látja, csak vissza kellett olvasni
-
bazsimano
őstag
válasz
Hopkins_001 #13624 üzenetére
mar azon tul van...elvileg mar 20a ota Mon van...mar amennyire lehet hinni az infonak...azert kerdeztem, hoyg ha mar itt van a repteren akkor lehet-e erdeklodni
de akkor mivel nem regisztralt akkor semmikepp nem latjak...
-
JayZ
tag
Srácok, csomagot rendeltem kb tíz napja, EU postával, biztosítás nélkül . Elvileg már postázva, de tracking információ nincs! Valami anomália van most náluk?
-
bazsimano
őstag
Meg 1 postas kerdes...az ilyen nlxxxxxx szamu tnknel az itteni postanal lehet erdeklodni? Ugy ertem h az alapjan be tudjak azonositani ha ma elvileg itt van Mo.on?
-
-
Lepeke
csendes újonc
válasz
Knobber #13618 üzenetére
Aki kapott már csomagot, meg tudná nekem mondani, hogy fel van-e rajta tüntetve az érték? Illetve milyen érték van rajta?
21,75 eur-ért rendeltem, ez van a rendszerükben is, ha megnézem a rendelést. A visszaigazoló mailben viszont 23,9 dollár, ami jelen keresztárfolyamon 22,5 eur, tehát már áfa köteles.
A tinydeal szépen ráírta a csomagra a dollárban kifejezett árat, ami most ebben a helyzetben jelenthet nekem valami 3e Ft + költséget, és némi plusz munkát is. -
hpsafl
tag
-
Beca1990
senior tag
mi van az értékeléssel?
megírom az értékelést aztán hibaüzenetet ír ki... -
RBJ
addikt
Megjött a fehér a9 led es bluetooth speaker. Meglepődtem mennyire van hangereje.
Kérdés TF kártyát milyen formátumba és milyen formátumu zenéket játszik le?
Valahol olvastam, hogy wav ot is tudja. [link] -
kuthim
tag
Sziasztok!
Ujrakuldtek az elveszett cseh postas csomagomat.
shipping method: EUDPDHQ
Ez azt jelenti, hogy a DPD szallitja ki Europabol? -
New Arrival RC - F04 Automatic Color Changing Water Stream Faucet Tap for Bathroom Kitchen - RGB COLOR
Kupon: F04A
Ára: 0,99 USDDIY Violet Laser Engraver
Ára: 199,99 $
VideóWLtoys No. 12428 1 / 12 Scale 2.4GHz 4WD Off Road Vehicle with LED Light
Kupon: BWLCAR
Ár: 59,99 USD Limitált mennyiség, 20db.
Videó!JJRC JJ - 1000
Kupon: BJJ1000
Ára: 9,99 USD Limitált mennyiség, 50db.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest