Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Egy terméket csak egyszer lehet értékelni ugye? Ha többször veszek belőle akkor a többit már nem lehet. Volt itt róla szó,hogy mobilról a többit is lehet. ezt hogyan kell csinálni?
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #12393 üzenetére
nekem volt ilyen. tényleg elküldték a terméket, és az azóta is megy remekül.
ugyanakkor nézd meg, hogy az adott termék nem akciós e éppen, mert lehet hogy jobban is járhatsz ha walletre kéred az árát, és újra megveszed olcsóbban
(de ez mondjuk akkor nem működik ha pontokat is beváltottál az eredeti vásárláskor, mert azt ilyenkor nem adják vissza) -
trebrona
nagyúr
-
Castell
aktív tag
válasz
tahepa #12384 üzenetére
"Még jó" hogy, a negatív értékeléseket kiszűri a kínai cenzúra. Ha lenne időm rá csinálnék egy oldalt: Alternate Gearbest Reviews...
Mindenesetre nem bosszankodok, mert a telefonom szerencsésen megúszta. De írok nekik egy levelet normális hangnemben, hátha küldenek egy másik típust vagy GB walletra visszatöltenek valamennyit.
-
üszök
őstag
válasz
Criminal017 #12387 üzenetére
Az enyémet még sajnos nem adták fel. Nyomtam is most a korbács gonbot.
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #12393 üzenetére
szerintem teljesen megbizhato! ha ok azt mondjak h kuldnek egyet akkor meg is kuldik! nekem most utazik egy cucc amire pont ez volt,hogy kuldnek egy masikat 1 nap vagy 2 nap mulva mar kuldtek is a tn szamot.
-
Black Phone
senior tag
kaptam egy csomagot ami sajnos egy hét után tönkrement, leveleztem levük, felajánlották hogy küldenek egy másikat... mennyire lehet ennek hinni valóban újra feladják ilyen esetben? tapasztalat??? köszi
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Az mennyire van rendben, hogy a célországba elküldve státusz egy hete nem változott? (cseh posta).
Ennyi idő alatt már illő lenne megérkeznie nem? -
hpsafl
tag
Xiaomi Yeelight okos RGB villanykörte kupon: IGEEKXMYee ár: 34.19$
Sunvell T95Z Plus TV
Coupon: ST95ZP ár: 57.99$Bluboo Maya Max 4G+ Phablet
Fekete kupon: BLUMAX ár: 152.99$
Arany kupon: GBCndap2 ár: 152.99$
Umi Plus 4G Phablet kupon: UMIPlus ár: 179.99$ -
Beni2360
félisten
válasz
Criminal017 #12387 üzenetére
A Royal Mail ugyan az mint nálunk a Magyar posta. Sima Angol postaszolgálat.
-
Criminal017
őstag
Feladták a tegnap linkelt EU raktáras, olcsósított karácsonyfaégőket.
A három (különböző) darab pontozva 2.09 dollár volt, plusz Royal Mail-el jön, pedig nem is fizettem érte... -
Castell
aktív tag
Long Arm Car Windscreen Cellphone Holder
Ilyet ne vegyen senki. Ipari hulladék. A hétvégén leesett a szélvédőről a telefonom, mert a műanyag a tappancs részről levált (eltört) a telefon súlyától.
-
cidalain
veterán
nekem nem volt meg nem érkezett termék, de hibás már volt több is.
ebben az esetben nem mehetek kapásból a pp-hez, hogy hahó elromlott kérem a pénzem, mert jó eséllyel köteleznének, hogy megkapod, ha visszaadod a hibásat a kínaiaknak...minden esetben 2 levélváltás után (ami max 1 nap, mert amit délután írok - hisz akkor ők már nem dolgoznak - másnap kapják meg) megegyezés született, és az általam kifizetett vételár 100%-ának visszajuttatását, vagy egy másik termék elpostázását jelentette. 1 levélre sosem kellett 1 hetet várnom. sosem kellett veszekednem. sosem kellett bizonygatnom. (de ha nem lett volna egyezség én is fordultam volna pp-hez - de nincs rá szükség minden esetben)
ellenben olvastam már olyat hogy a pp kérte, hogy az ember bizonyítsa be hogy nem kapta meg a terméket (amit ugye esélytelen), mert a küldő valamilyen furfangos módon tudta bizonyítani hogy márpedig ő feladta. az az illető beszoppantotta a pp-lel, és utána már esélye sem volt tikettezni.
-
bazsimano
őstag
válasz
cidalain #12377 üzenetére
cidalain kollega velemenyet osztom...az a normalis hogy elobb a kereskedonel futzsz egy kort ha nem siekres akkor "bekelteto" targyalasnak (garancia) ott a PP.
amugy nekem eddig 2 gondom volt. egyszer egy 12.7mmes caddy helyet a 9mmes kerult megkuldesre...irtam neki, egybol valaszoltak es kertek egy csepet; (ezt a kort meguszhattam volna ha egybol kuldom, ami tok normalis)...szoval elkuldtem a kepet, es mondtak, hogy vagy kuldik a jot, vagy refund...
masiknal is hasonlo es egy ticket utan rendben volt..max egy valaszra volt szukseg.Amugy ha mindent rendesen megirsz, magyarazol es dokumentalsz akkor ennyi. szoval itt Mo-n is oda mesz vissza ahol vetted a termeket ha gond van vele...nem?
na midnegy ez a velemenyem..nem vagyunk egyformak
-
cidalain
veterán
szerintem rossz hozzállás, mert nem veszekedni kell. de akkor másképp oldjuk meg, ennyi.
mákod volt eddig akkor, hogy a PP nem kérte tőled hogy bizonyítsad hogy a termék nem megy.
komolyan nyitsz egy case-t a pp-nél és leírod hogy szar amit küldtek, és visszamegy hozzád a pénz?
és ezt így beszopja a pp, és vissza is adja neked? se videó, se kép, se semmi? -
aha.e
tag
válasz
cidalain #12375 üzenetére
Én nem eresztek ticket-et. Ha nem megfelelő, vagy nem kaptam meg a csomagot, akkor nem veszekszem. Kérem vissza a pénzem. Engem nem érdekelne a kondicióik. Nem veszekszem velük, nem csinálok videót, képet, nem bizonygatok semmit. Valószínűleg a ticket miatt nem adnak neki pontot, vagy megváratják egy kicsit a reklamáció miatt.
-
cidalain
veterán
te sem tudod mire nyitotta.
1. nem csak azért lehet nyitni, mert gond van a vásárlással.
2. ha nem kapásból pp dispute-olsz, hanem megeresztesz egy ticketet feléjük sokkal jobb kondíciókat el lehet érni, mint pp disput-tal. időigény +1 nap, mert egy ticketre 24 órán belül válaszolniuk kell. -
Ciccuka
veterán
Írtam 5 képes értékelést kereken 1 usd pontért.
-
NORBl
aktív tag
Zsírság. Köszi srácok. Azt vettem észre, hogy többet refundolnak oda, gondolom nekik is érdekük, hogy ne PayPal-ra menjen a refund, hanem wallet-re, hogy náluk költsd el a lét.
-
NORBl
aktív tag
Ha Gb walletra kérek refundot,akkor azt ugyan úgy tudom elvásárolni, mint a pontokat ? 30%, vagy ott "korlátlan", mivel olyan mintha rendesen PayPal-on fizetnék ? Lehet olyat is vásárlásnál, hogy levonatom összes wallet-en lévő $, illetve a 30% pontokból ?
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
egy kerdes/keres!
valakinek nem lenne chuwi hi10es reviewja?video plusz kepek?
elore is koszonom!
b. -
bul07
nagyúr
válasz
maestro87 #12355 üzenetére
Ki hogy én nem 5-öt olvasok hanem vagy 10-et napi rendszerességgel, meg vagy 10-et pár naponta
És ott a sok felesleges hozzászólás között nehéz is kibogarászni ami érdekes, egy nagy katyvasz az egész, persze olvasom én is de van hogy egy számomra felesleges téma van boncasztalon így nagyázom a hozzászólásokat és egy két linkelt akció kimarad(#12356) üszök
Akkor kihagyom
De a ledből én is veszek lehet a zöld is 1$Nem tudom ennyi elem kell de itt találtam olcsón 5db 0.75$
-
maestro87
őstag
Én úgy olvastam, hogy használhatatlan, legalábbis normálisan nem lehet meghúzni vele semmit.
A topic témához: jól van ez így, legalább nem kell 3 topicot követni.
Így is szerencse, hogy az ebay (nem a kütyüs) és az aliexpress topicban nem szoktak akciókat linkelni, de még a banggood topicban is csak elvétve, különben lehetne 5 topicot egyszerre olvasni...
-
bul07
nagyúr
Én nem akarom megint vitát kelteni, csak elmélkedés
De észrevettétek hogy tudjátok mi óta újra visszatért a régi hangulata ennek a fórumnak
Mármint hogy csak szinte akkor van itt hozzászólás ha valami baj van valakinél, és mondjuk akciós beírás hogy ez vagy az milyen jó szinte semmi
Például 24-én egy hozzászólás se voltPedig lehet találni
Mondjuk ez EU raktáról $3.99-ért, és hozzácsapva ebből kettőt ingyenes lesz a szállítás
Nem emlékszek rá hogy lett volna olcsóbb(lehet amúgy), de régóta nézegetem és így egybe EU raktáról $4.19-ért megvehető, éjszaka döntök sorsa felől -
-
üszök
őstag
Eszembe jutott még 1 kérdés volt már akinek ezt a sima LVS csomagot megvámolták? Rendes követős már volt nekem,de ilyennel még nem volt dolgom. Ha vámhatár alatti az érték a beküldött papírok alapján, és nincs ÁFA a posta sarcát akkor is kell fizetni?
-
üszök
őstag
Lenne 1 kérdésem. Igaz,hogy Everbuying de annak csak nincs még topikja.
Van egy tétel ami nem jött meg,50 napnál tartok a rendeléstől nyissam az ügyet a PayPal-on vagy várjam ki a 60 napot? Az Everbuying magától nem nagyon akaródzik vissza adni a pénzem,már levelezgetek velük egy ideje.
-
hpsafl
tag
Xiaomi Mi Band 2 kupon: WristbaGB ár: 27.59 $
-
cidalain
veterán
Észrevettem, hogy a mostani csomagban volt egy A5 méretű papír: Delivery List.
Eddig ez nem volt. Biztos ezért kell mostanában plusz pénz a postáért, mert drága a papír, meg festék... -
vandor01
senior tag
válasz
petipetya #12333 üzenetére
ne aggodj a magyar az nem kiveteles eset!
vilagon mindenhol a bablevesek lustak!a belga posta sem kapkodja el...
a JST 1,25 -os kabeleim 19. ke ota ucsorognek a postan:
19.09.2016 22:12 Bpost Arrival at international place of exchange BEBRUA
a belga posta honlapjan meg kulfoldon van szoval 4 nap nem volt eleg bedolgozni a rendszerukbe... hol van meg a kiszallitjuk a levelesladaba??maramennyire hiheto infokat lathatunk...??
-
petipetya
nagyúr
Megjött az Original Xiaomi Piston Colorful Starter Edition Earphone - BLACK (143324101)
A beváltott pontjaimmal 3.82 USD lett a a vége, és 2 héten belül itt volt. Szeptember 11-én rendeltem, szeptember 17-én az országba érkezett (1 hét), majd szeptember 23-án dobták be a postaládámba. Elég szégyen, hogy a szállítási idő fele belföldön történt.
Nagyon jól szól, nagyon tetszik, és praktikus a szalagkábel miatt.
-
cidalain
veterán
13-án rendeltem, ma meg is hozták. 10 nap azért elég jó idő mindennel együtt. (LVS)
-
aha.e
tag
-
NORBl
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
petipetya
nagyúr
Egyszer az online cseten kértem rendelés törlést, és akkor megkérdezték, hogy hová küldjék vissza a pénzt:
- gearbest egyenlegre
- PayPal-ra
- közvetlenül a bankkártyámraA PayPal kérdésedre annyit, hogy az oda visszaküldött pénzt neked kell manuálisan továbbítani a számládra. Persze ha felhasználnád egy más oldalon (pl. Ebay-en) történő rendelésnél, akkor az automatikusan megtörténik majd egy új rendelés leadása során.
-
NORBl
aktív tag
Ha wallet-re akarnak refundolni, akkor tudok választani mást variációt ? Pl, hogy Paypal-ra küldjék vissza ? Ebben az esetben "megragad" a paypal-nál, vagy az továbbítja a számlámra az összeget ?
21.01$ - MiBand 2-ért pontozva jónak számít nem ? "Riválisoknál" sincs ilyen jó éron, mint GB-n.
-
bhonti
aktív tag
Raspberry Pi 3-hoz tudtok esetleg kuponkódot?
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, első rendelésem lenne, kéne 1 kis segítség, melyiket érdemes választani, mind a 2 ingyenes! Mi a különbség?
Netherlands Registered
US&EU Registered -
benfolds
őstag
válasz
cidalain #12315 üzenetére
hát akkor ez tényleg nem egy nagy kaland. de vagy megcsinálom normálisan, vagy sehogy sem. részükről is szerintem az lenne a normális, ha a jobb videókat értékelnék rendesen, nem minden hulladékéra elszórni a pontokat, na mindegy. ja, ráadásul elég lassú a feltöltésem, másfél óra volt, mire felment youtube-ra a videó, közben alig tudtam használni a netet, úgy belassult.
nem panaszképpen mondom, csak azért többet vártam a dologtól.
(amúgy azt hittem kiválasztják a videót, mert még nincs a kés mellett videó a descriptionben. de lehet meg sem nézték...)
-
cidalain
veterán
válasz
benfolds #12314 üzenetére
Igen ennyit.
De egy vagatlan, kiszeded a dobozbol, korbeforgatod 25 masodperc alatt ugyanennyi pontot er. Ezert van tele sok uniboxinggal a youtube. Jol erzed ennyi pontert kar veszodni minosegi anyaggal. Valami gyorsat, max 5 perc alatt meglegyen a feltoltes is, ugy megeri. -
benfolds
őstag
na, vettem itt egy sanrenmu kést, és mivel nem volt még róla videó youtube-on, gondoltam érdemes, főleg, ha adnak rá pontokat is, ahogy mondjátok. 2 perces angolul narrált videó, nem azt mondom, hogy olyan nagyszám, de nem nem lett rossz. szerintem, aki ilyen kést nézeget, annak hasznos. a szöveges + fotós + videós értékelésre adtak 70 pontot, ami 1,4 $. ez így oké? ennyit szoktak adni? mert hát ha ilyen 400 forintot adnak rá, akkor nem hiszem, hogy túl sokszor fogok energiát áldozni ilyesmire. (mondjuk nem volt egy drága kés, 17 dollár)
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Már sok rendelésen túl vagyok, eljött az első probléma ideje.
Rendeltem egy ilyet, de ilyet küldtek. Árban kb 2 dollárral olcsóbb, amit kaptam, és ugye ez már előre össze van rakva és nem jár hozzá a 2 db kiegészítő szerszám. Na meg felhasználtam 146 pontot is. Visszaküldeni nyilván nem akarom, annyit nem ér az egész, de valami részleges refund/pont jóváírás járhat, vagy mit szoktak ilyenkor felajánlani?
Csak fel szeretnék készülni minden eshetőségre. -
baandii
senior tag
sziasztok, igaz geekbuying de esetleg ezzel a QCY Q26 a fülessel van vkinek tapasztalata
-
Ciccuka
veterán
-
RBJ
addikt
Most nézem az eddig értékelt cikkeimet még ráadásnak lehet értékelni? MIndhez tudok még hozzáfűzni halvány 5 pontért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest