Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
nem tudjatok hogy a vamosok mennyi ido alatt dolgozzak fel a megkuldott doksikat?
-
bul07
nagyúr
Amúgy ez a ingyenes posta megszüntetés nagy kitolás és kemény áremelés
Mert hogy a posta díj még a pontozásból is kimaradÉs azért kemény mert mondjuk 1$ cuccnál 0.3$ posta az biza 30% áremelés, ha meg kisebb az ár még nagyobb az áremelés százalékosan
Így nézve a pontos mókának vége nagyjából
Amúgy Romániára is rátolták ezt a büntetést? Nem tudjátok?
Mert lehet váltogatnom kellene és a pontos dolgokat román címre rendelni, a rendes meg jöhetne rendesen hozzám -
válasz
Black Phone #10392 üzenetére
Kis vackokat én is, ahhoz nem volt külön díj, az is belga lvs.
-
TheMiller
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
zsolti72837 #10387 üzenetére
Igen
-
vandor01
senior tag
ragozhatjuk itt.... nem kell fizetni erte azt jon amivel jon...
-
Még jó, hogy minden rendelésnél regisztrált tn-t kértem, erre sima belga postával adták fel. Lvs...
Nem fizettem külön, mert ingyen volt, de akkor is.
Ha nem regisztráltal kérem, mivel adják fel?
Egyiknél direkt nl postát, másiknál cseh postát kértem. -
válasz
DJGABI #10371 üzenetére
Ide is be volt szúrva, ugyanígy ilyen giga képekkel, csak kiszedték a modik, mert frissítésenként (ha nincs cachelve), akkor azért nem vicces ennyit újra és újra leszedni. Nem értem, hogy miért nincsenek átméretezve a képek (mondjuk egy kraken már a csúcsok csúcsa lenne), plusz ha nagyon kell, akkor linkelni a nagyobb képet. De ráadásul egyben látszik az összes kép azon az oldalon is.
-
bul07
nagyúr
válasz
zsolti72837 #10383 üzenetére
Ha jól tudom nem csak mobilja lesz hanem tesznek ki tornyokat és gyors nettet is fognak szolgáltatni
(szerintem úgy fog kinézni hogy faluba kábeleznek a toronyig és az fogja lőni a központba)Az önkormányzatnál érdeklődtek talán a torony elhelyezés ügyileg onnan van ilyen olyan infó
Amúgy olcsóbb de nem korlátlan, és ne korlátoz hanem kikapcsol
-
bul07
nagyúr
válasz
DJGABI #10371 üzenetére
Viszont mobil nettel nem érdemes megnyitni
Én most megtettem és vagy 40-50Mb le is rántott a képek miatt
Jöhetne már valami korlátlan mobil nett emberi áron
Most 4700Ft-ot fizetek 12GB-ért és ez kedvezményes ár(munkahelyre van havi 10x18órára, be kell osztani, 0-tól reggel 6-ig van 100GB adat még) -
vandor01
senior tag
-
Rendeltem pár filléres cuccot (összesen 5 dolcsiért) Gearbestről. Kaptam képet, hogy feladták egyben, ami jó, viszont a kapott TN hamis (2015-ös csomaghoz tartozik): RR507826695CZ. Support szerint a csomagot feladták, a szállító cégnél van valami bibi, de a szám az jó. Ilyen létezik?
A másik ez a csomagom: Ez cseh posta: RR262747249CZ, az normális, hogy össze-vissza vannak a dátumok a Cseh és a magyar posta között?
-
WestBam
senior tag
hpsafl csinálja.
Index mint az index hírportál? Nekem nincs róla cikk, reklámok meg alapból blokkolódnak -
elszabi
tag
Aki még a régi app-ot használja, az ellenőrzésnél nézze meg, valóban az akciós árat fizette-e ki.
Az app-ban 1 akku 1,84 USD és ingyen szállítás. Rendeltem 4 db-ot. Pontokkal 5,16 USD a vége.
Erre PP-on levontak tőlem 8,4 USD-t.Reklamáció.... Elég hamar jött a válasz: Nem tudják a fenti áron odaadni - nekik az app-ban (új verzió) nem 1,84 USD. Szóval törölték a rendelést.
-
Black Phone
senior tag
válasz
maestro87 #10372 üzenetére
Tegnap rendeltem, 2 külon csomagba adték fel egyik re belgát másikra cseh tn-t kaptam kiváncsi leszek melyik ér ide hamarabb, más:
hogy kell feltenni akkor milyen megnevezéssel a videót hogy megis kapjam rá a pontot? mert a multkor nagy veszekedés árán adtam kép és videora 50 et... -
maestro87
őstag
válasz
Killerlaca #10369 üzenetére
Milyen kábellel töltöd? Mert az se mindegy.
(#10371) DJGABI: hpsafl kollégáé a blog. Érdemes könyvjelzőzni mert oda kerülnek ki a Gearbest által szponzorált nyeremény játékok, ha jól vettem észre.
-
DJGABI
addikt
[gearbest.blog.hu] index címlapon volt... ezt innen viszi valaki?
-
206 cc
senior tag
válasz
Killerlaca #10369 üzenetére
Szia!
Ez azért nem ilyen egyszerű..amennyiben a gyári töltésvezérlő elektronika enged nagyobb áramfelvételt úgy egy jobb töltő hozhat javulást-gyorsulást.Ez ki kell próbálni egy jobb töltővel biztosan jobban jársz amúgy,mert a gyárilag hozzácsomagoltak főleg "kicsi kínai" cuccok esetén elég harmatosak...egy BlitzWolf,Thronsmart,Ugreen adapterrel biztosan érsz el némi javulást....ez az én véleményem,de talán vannak itt nagyobb elmék és pontosítanak még némi infóval. -
Killerlaca
senior tag
Kis off, de ez a topik jobban pörög mint a sajátja.
Van egy Teclast X98 Plus 3G tabletem. A gondom az, hogy kb 8óra a töltési ideje. Ez nekem baromi soknak tűnik. Egy 2.1A-es(acme típusú euronicsban vettem) töltővel töltöm most. Tudok valahogy elérni rövidebb töltési időt? -
bazsimano
őstag
Mennyi ido amig atnezik a megkuldott doksikat
hany napig ertelmezik ?
nehez ez a munka nagyon
-
zsolti72837
addikt
(#10358) 0021666
Berendeltem egy feketét.
Jól néz ki. -
0021666
tag
válasz
zsolti72837 #10295 üzenetére
Pár hete linkelte már valaki ezt a kést, így én akkor berendeltem egyet látatlanba, feketét. Nagyon meg vagyok vele elégedve én is, jól visz mindent amit kell, főleg ennyiért! Így néz ki feketébe.
-
Meghülyült a cseh posta.
Eddig az volt, hogy célországba megérkezett, most pedig, hogy átvéve a feladótól...
Erre kíváncsi leszek. -
misi_belucci
tag
válasz
PiEm-14B #10350 üzenetére
Veszel tőlem 1 liter tejet.
Adok hozzá egy kupont, amivel a következő liter tej mellé kapsz + 1 liter tejet.
Tehát kifizetsz 2 liter tejet, viszont 3 liter lesz a kosárkádban.
Megéri? Igen. Kedvezmény? Igen!Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
Meg nagyon offolni sem akarok.Megjegyzés: a tejes sztori nem minősül ajánlattételnek. Nincs tehenem, nem adok el tejet. Nem is érdekel olcsó tej.
-
bzoley
veterán
válasz
PiEm-14B #10350 üzenetére
Az, hogy te nem érted, nem a mások baja. Miért rugózol fölösleges dolgokon, főleg ha nem is érted. Vagy csak nem akarod érteni. Nem olcsóbb lesz, hanem kevesebb pénzt kell kiadni xy termékért. A vevő szemszögéből gyakorlatilag olcsóbb. Minek ezt túlmagyarázni?
Lassan írom, hogy megértsd: 30%-kal kevesebbet kell fizetni, tehát olcsóbb. Ennyi. -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
misi_belucci #10349 üzenetére
Ez a helyes meglátás. Ki is mondtad a kulcsmondatod: Beváltottad kápéra (egy kollégán keresztül). Tehát nem lett olcsóbb a cucc. Pontosan ugyanez van, azoknál, akik maguknak vásárolnak. Lemondanak egy jövőbeni pénzről azért, hogy most olcsóbb legyen. Tehát a cuccot teljes áron veszik meg, mert elbukják a pontvalutát.
Én is a pontrendszer mellett vagyok, félreértés ne essék, csak nem értem azokat, akik azzal jönnek, hogy pontokkal csak ennyi meg annyi.
Nyilván itt kell megvenni, ha ugyanannyi mint ebay-en, bár ebayen jobb az elveszett csomagokkal szembeni biztonság szerintem. Igaz, csak egy kicsivel.
-
misi_belucci
tag
válasz
PiEm-14B #10343 üzenetére
A 30% kedvezmény az akkor is 30% marad.
Gyakorlati példa:
Kollégámnak rendeltem telefont.
Ő kifizette nekem a teljes vételárat (pl. 100$)
Én a Gearbestnek 70$-t fizettem + 1500 pontot. (30$-nak felel meg)Tehát a pontjaimat beváltottam 30$ kápéra.
Ez a pontgyűjtés végül is olyan, mintha törzsvásárlói kedvezményed lenne.
Ezzel csábítanak vissza, hogy máskor is onnan vedd a motyót.
Ha egy cucc ugyanabban az árban van, mint pl ebay-en, akkor igenis hogy jobban jársz, ha lepontozod. -
maestro87
őstag
válasz
vandor01 #10347 üzenetére
Március 7-én jött e-mail:
"We want to remind all our valued customers about our GB Points policy:
FINAL REMINDER: ALL unused points earned before OCT 31, 2015 will AUTOMATICALLY EXPIRE and reset to 0 on MAR 31, 2016."
Ezek szerint augusztus 31-ig használhatóak fel a március 31 előtt szerzett pontok? Remélem most is küldenek majd e-mail-t. -
DJGABI
addikt
válasz
PiEm-14B #10343 üzenetére
de a legtöbb 1$-s vacak (nálam legalábbis) olyan amit tudok is használni. pl OTG, kártyaolvasó. és annyival/egyáltalán nem drágább mint ebayről/aliról. a pontgyűjtés csak opció. ha csinálsz képet, videót kapsz X pontot. amit később felhasználhatsz. ha hasonlítgatni akarjuk akkor már inkább a teszkós pontgyűjtőhöz hasonlít.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
Flexy90 #10342 üzenetére
De a beváltott pontok olyanok, mintha egy másik valuta lenne, pl. EUR és mikor elköltöd, ez azt jelenti, hogy abból nem vettél magadnak játékot, akármit, pl. saját célra. Ezt az eladásnál nem veszed figyelembe, fals lesz a kiszámolt profit értéke. Jó részben inkább valutaváltás történik, nem profitszerzés. Mindegy, csak gondolatébresztőnek szántam.
-
Flexy90
senior tag
-
wentworth
tag
válasz
zsolti72837 #10330 üzenetére
Jaaja, már látom. Szerintem ők sincsennek tisztába azzal, mikor milyen árat hoz ki a gép
Egyébként a mobilos app-ba a Videos menü alul, az nem az a Gearbest video store, amiért 250 pontot igérnek? Abba már belekerült valaki? Mert a ticket-ekre se válaszolnak értelmesen.
-
vandor01
senior tag
na es a pontok mindig jol jonnek ha valaminek az arat 22eu ala kell tornaszni!
-
cidalain
veterán
válasz
PiEm-14B #10335 üzenetére
viszont a pontok "ingyen" generálódnak.
illetve ha mindig a "más"-ra tartogatjuk, akkor sosem fogy el, cserébe elveszik 6 hónap után. könnyen jött, könnyen ment.
tehát érdemes elverni. megrendeli, visszajelzi a megérkezést, ír review-t, visszakap 100 pontot, azaz 2 dollárt.
amit majd befektet a következőbe.a boltos matricagyűjtésnél sem azt kell nézni, hogy az ingyen plüssdöghöz 40 matrica kell, és azt 2000-ként adják. nem szabad úgy gondolni hogy 80rugóért van egy plüssdögöd. a 80 rugót akkor is elköltöd ott, ha nem kapsz plüssdögöt.
-
PiEm-14B
csendes tag
Ezt nem neked mondom, hanem úgy általában. Furcsállom, mikor valaki azért vesz meg valamit, mert pontokkal olcsóbb. Nem olcsóbb (most nem az 1 dolláros vackokra gondolok, hanem ami 10 usd fölött van). Mivel a pontokat bármire be lehet váltani, azt gyakorlatilag pénznek lehet tekinteni, így ettől függetlenül a teljes árat fizeted egy termékért. Én így gondolom, annak ellenére, hogy látom itt százan máshogy gondolják.
Ugyanis ha elköltöd a pontot, nem tudsz megvenni belőle mást, annak a pontnak a pénzbeli értékén. Szóval így is majdnem teljes áron vásárolsz.
-
bul07
nagyúr
Újra
Floureon H101 $8.99 [link], pontozva $6.31 ,59db56 hátra -
wentworth
tag
Elvileg china stock, de expedited:
Expedited Shipping
3 - 7 business days- $10.18 - DHL
7 - 15 business days $3.08- DHL(SG)Erről van tapasztalat? Honnan hozza a DHL?
Továbbá, már semmi se free posta? Mindenhez hozzáad valamennyit...
Kibasztak velünk, mert csak mo-ra nem ingyenes...az olcsó vackok -
kuthim
tag
válasz
Silent77 #10321 üzenetére
Koszi ez jo hir
Akkor lehet beruhazok egy ilyen dronra. Csak megvarom, hogy 2 ertekelesemre jovairjanak 140 pontot.
Ticketet adtam fel, eloszor bekertek a Review ID-t es utana azt irtak varjak meg 2 napot."To sort this out for you we will check this for you.
Please wait 2 days for the results."Ha meglesznek a pontok, akkor tudom csak ugy megvenni, hogy 22 EUR alatt legyen es ne kelljen AFA-t fizetnem.
-
Flexy90
senior tag
Én megvettem a drónt. $21,71 volt
Ingyenes a holland és US&EU nyomkövetett csomag is. Én a US&EU-t választottam ami elvileg Cseh posta.
-
kuthim
tag
válasz
vandor01 #10313 üzenetére
Nekem is tetszik ez a kameras dron
A VAM-ot illetve az AFA-t a termekert fozetett teljes osszeg alapjan szamoljak ki?
Ebben a termek pontokkal csokkentett ara + szallitasi koltseg + esetleges biztositasi koltseg van benne.
Tehat ha igy 22 EUR alatt van, akkor nem kell AFA-t vizetni?Ilyenkor mivel igazolom, hogy mennyiert vettem?
Koszi.
-
sicc33
aktív tag
Belga postával jön egy csomag. Júli 30 óta a következő napokban kiszállításra kerül bejegyzés szerepel. Azóta tíz nap eltelt. Nem sok az egy kicsit? Volt már belga postás csomagom, az itt volt 7-8 nappal ez után megérkezett.
Érdemes aggódni?
-
vandor01
senior tag
válasz
Flexy90 #10311 üzenetére
ha nem kotsz ra biztit es unregelt szallitassal kered?
akkor 22euro alatt marad! szoval nem lesz SARC fizetes!
persze valszeg a VAM-osok beprobalkoznak mert a doboz meret:
26x26x12 na es az allamkincstar gyarapitoi nagy fogast szimatolnak!
TUTI (99%) doksi szamlakivonat bekeres lehetseges! -
maestro87
őstag
A hűtőt el lehet még hozni 10-ért vagy sem? Mert nekem nem jön össze 1.7.1-es verzióval.
-
Flexy90
senior tag
Kamerás Drón, nagyon olcsón
Bayangtoys X8
Pontozva $21,71!
Drón topikban alapból lehúzzák a szénkefés gépeket, de azt írták ennyiért nagyon jó vétel. (Syma X5 koppintás)Kell erre ÁFA-t fizetni?
-
aha.e
tag
Helló!
Ipega kontrollerre és ganzo késre van vagy lesz vmi akció?
-
L4mie
veterán
ajánlott akkutöltő most 20 dodó
[link] -
ithuriel
csendes tag
EU raktárból rendeltem egy telót Júl 31-én, Aug 2-án átkerült shipped státuszba, viszont a tracking number amit kaptam hozzá, egy régebbi szállításra hivatkozik. 4-én írtam nekik, azt mondták, hogy rossz az az infó, ami az oldalon van és hamarosan frissítve lesz, de még mindig semmi. Szállításra 3-7 munkanapot írtak (levélben már 3-10), de 5 nap után még a jó TN se él...
Ez gyakori?
-
Beni2360
félisten
válasz
CactuS #10300 üzenetére
nekem ott van a .10 c pont levonási lehetőség. kezd elölről.
--------------------------------------------------------
CactuS
(Mondjuk viharvert egy darab volt, még szerencse, hogy dupla csomagolást kapott.) - biztos a havaer pilóta az ülés alatt hozta és azért lett ilyen viharvert. -
válasz
Tomi0703 #10301 üzenetére
Rám a BG hozta a frászt, kértem egy csomagot EU raktárból, erre jött egy kínai TN. Váltottunk pár levelet, hogy ezt mégis hogyan küldték ki, amikor a kínai raktárban nem is volt ilyen színben, ráadásul késett is, már pont felajánlották a refundot, amikor kicsit több, mint 2 hét alatt megjött a kínai TN-es csomag, német DHL-es matricával.
(Mondjuk viharvert egy darab volt, még szerencse, hogy dupla csomagolást kapott.)
-
Tomi0703
addikt
Feladtak a "hutot". Mondjuk +200 ftert a holland postat felesleges volt kerni mert LVS-es belgaval kuldtek...
Az us-eu registered az amugy nalunk mi? Cseh posta?
Valamint a sima unregistered az milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Háztartási gépek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest