Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomargus
csendes tag
Sziasztok. Ez egy nagyon "long shot" kérdés lesz, de azért gondoltam felteszem.
Keresek egy darab számitógépes magazint a 90es évek legelejéről, viszont sajnos nem emlékszem hogy 576kbyte volt-e, vagy guru. Ez az egy magazinom volt akkoriban - még nagyon kicsi voltam, bár olvasni tudtam, inkább csak a képekből rémlik.
amit biztosan tudok, hogy már az elején főoldalon cikkeztek a Syndicate ről - talán a boritóján is a kék kabátos muksó volt? Abban nem vagyok biztos - illetve ami több oldalt kapott, az a Day of the Tentacle - sok ábrával, konkrét mondatokra emlékszem a cikkből.
Tehát, valószinüleg egy 576kbyte, vagy valamilyen magasabb szinvonalú, PC - dos játékos magazin - tehát nem commodore világ, vagy ilyen fanzine ek. Vastag, jó minőségü papiron. Mivel a syndicate 1993 as Június, Július, csakúgy mint a DOTT és emlékszem hogy suliban olvastam, valószinüleg 1993 Augusztus-October közötti szám lehetett.
Ismeri esetleg valaki annyira ezeket a korabeli magazinokat hogy be tudja azonositani? -
vzozo
senior tag
Sziasztok, jobb topikot nem találtam, újat indítani meg minek, ha van már magazinos... Szóval élesszük fel ezt egy kicsit.
Költözés miatt szanálnom kell egy csomó cuccot, vagy megy a darálóba, de hát nem lehet folyton csak gyűjtögetni, és így felnőttként már simán mondom, hogy az életem egy lejárt korszakához tartoznak.
Adott rengeteg magazin és könyv a 90-es évekből: gyakorlatilag teljes szett CoV, különszámok, évkönyvek, PC Ultra, Cool magazinok, néhány random (PC) Guru / 576, PCs játékok könyve, stb.
Van aki gyűjti ezeket, és így egyben érdekelné? Egyáltalán be lehet ezeket árazni ésszerű módon?
-
Heroes fan
őstag
Szerencsére nem kellett sokat be tudtam aktiválni a játékot.
-
Heroes fan
őstag
Ha újrakell regisztrálni a gamestarra akkor a játékot hozzá mikor tudom aktiválni?,mert nem tudom, bevagyok lépve, és azt írja mindig, hogy nem vagyok belépve így lehetetlen aktiválni a játékot.
-
P00By
nagyúr
Sziasztok! Költözésben vagyok, a szekrény alján találtam régi Gamestar magazinokat nem néztem át, de 3-5 évnyi adag, sok cd is meg ilyen falinaptár is van. Van ennek vmi értéke? Kellhetnek ezek vkinek? Azt látom, hogy van aki 15000 forintért árulja, de az nem jelent semmit
Köszi!
-
Heroes fan
őstag
Veszitek még a lapot?,nagyon sovány a pc guru most.
-
Van arra bármilyen lehetőség/esély, hogy a régi GURU/PC GURU magazinokat digitális formában megvegyem/beszerezzem? Papíron nem érdekel, elég sok szám megvan, de digitális formában (pl. ahogy a CHIP évente egyszer a mellékleten fent van) szívesen költenék egy ilyen archívumra (még az 576-nak volt ilyen).
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek valamilyen ötlete, honnan tudnám a PC Guru 2015/02 számát megszerezni? Természetesen a játékkal együtt
.
-
RexMaximus
senior tag
93-tol a Gamer megszuneseig voltam gurus, majd pc gurus
. Igaz idokozben mas lapokkal is talalkoztam, Cool, Other Side, PC-X. Szakmaibol meg kb 92 ota vasaroltam 97 talan a pc wordot.
Ha mar Other Side... Gyu egy eve tavozott. O nagy kedvencem volt...
Par erdekesseg rola azoknak akik meg emlekeznek a regebbi korszakokra:
Egy interju forditasa vele - [link]
Ez meg par erdekesseg rola - [link] -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Hunbeast87 #177 üzenetére
Számomra ő volt a legutolsó értelmes író abban a brigádban.
R.I.P
-
Hunbeast87
senior tag
Bár ez a topik teljesen kihalt, van helye a hírnek:Gyu nincsen már köztünk többé..
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is lenne egy nagy halom eladó régebbi magazinom, csak azon gondolkozok, hogy van-e egyáltalán ezeknek keresleti piaca. Lehet hogy célszerűbb lenne elvinni a MÉH-be, mint várni arra sohanapjáig, hogy valaki megvegye ezeket akármilyen olcsón is. (akkor ráadásként még tudnám, hogy tutira újrahasznosítják azokat, vagyis teszek a környezet védelmében is)
-
Mr. Proper
csendes tag
Ha valakit érdekelnek számítástechnikai folyóiratok az elmúlt 20 évből, akkor ajánlom ezt a hirdetést:
http://hardverapro.hu/apro/magyar_angol_nemet_szamtech_folyoiratok
Chip, PC Welt, PC World, PC Magazin, Computer Panoráma, stb. 1500 darab, 4 különböző nyelven. -
laceszgamer
addikt
http://hardverapro.hu/apro/regi_gamer_ujsagok
Na még pár darab.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #172 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/ritkasagok_gamestar_pc_guru_pc-x_regi_szamok
Még mindig eladó, ár lenyomva.
-
laceszgamer
addikt
http://hardverapro.hu/apro/ritkasagok_gamestar_pc_guru_pc-x_regi_szamok
Eladó pár régiség! :-)
-
feka007
veterán
Februári Gamestar számban benne volt a Blur mint teljes játék, a cd kulcsot hol adják oda, vagy hogy van? Vmi cd keyt csak adnak, ha már eredeti, de sehol nem találom a lemezen.
-
kraftxld
félisten
válasz
gyáliSanyi #168 üzenetére
Gondolom az RC-t adják mellé.
-
gyáliSanyi
őstag
Ebben a hónapban megjelent PC Guru mellékletben milyen Windows 8 van?
Telepíthető Windows 8-at írnak. -
Jani09
tag
Sziasztok, az e havi gamestarba milyen World of tanks promóciós kód van?
-
Gyuri27
félisten
Pc guru 2011/07 nincs meg valakinek?
-
albert8
veterán
ÜDv nektek
A 8. hói laphoz kapott SWAT 4 mindenkinek megy?
nekem azt irja ki telepitést követő inditás után, hogy a program nem indul el mert MSVCR71.dll hiányzikvalaki tudja mit kellene tennem?
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi 2 PC Guruban található egy World of Tanks promóciós kód, ha esetleg ez nem kellene
valakinek elküldené nekem privátban? Nagyon hálás lennék érte.Előre is köszi.
-
Jani09
tag
Velem ugyanez a helyzet
vagy e-mail
a CD tetején van a kód.
-
Haart
addikt
Legújabb pc guru valakinek aki nem használná a world of tankos kódot belőle?
-
V.Stryker
nagyúr
1 Heinekenért cserébe elvihető egy bontatlan januári Gamestar.
-
Kecske.b
csendes tag
Sziasztok,
Van egy bontatlan 2009/13 as PC GURU-m eladó. Ha érdekel, írjatok PÜ-t! -
Bencus88
nagyúr
ma
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Pár éve már abbahagytam az újságok megvételét,de most ismét megvettem egy Pcgurut és mivel mostanság sok időm van nagyon hamar átolvastam (még nem végeztem)Ismét nagyon tetszett az újság lehet vissza fogok szokni a vásárlására. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a decemberi gamestar mikor fog megjelenni ha tudja valaki.Úgy tudom az előző szám november 18-án jelent meg de oldalon nem nagyon találom nem tudja valaki? köszi
-
phanzetomox
őstag
-
fpeter07
veterán
Most láttam gamestar meg pc gurut, de miért arany áron adják? PC Guru hátulján: A tavaly év legnagyobb csalódásának folytatása... Ennyit elég is volt olvasni belőle, nem hogy 2 rugóért megvenni
Call of Duty meg persze minden idők legjobb játéka
-
phanzetomox
őstag
akinek estleg van a pc guruhoz járó battleforge kódja, de nem használja, az elküldhetné nekem priviben, megköszönném
(bár még nem indul game de talán majd fog
)
-
adalbert1
veterán
Ha már itt tartunk, pont a Warcraft 2-vel játszok már vagy egy napja, és hihetetlen jó... A grafikája se annyira gagyi, a hangulata viszont nagyon nagy (a zene is nagyon sokat hozzá tesz)! Sajnos rengeteg új RTS-nél hiába van a csili-vili grafika, a rengeteg egység, rengeteg upgrade, pont ezt a hangulatot nem tudják eltalálni. Oké, futhatna nagyobb felbontásban.
Szvsz meg a cégek 10 évente simán kiadhatnák a régi kultjátékaikat úgy hogy a kor igényeihez igazítják, de csak a grafikán változtatnak, pl. Settlers 2 10th anniversary edition.
Ennyi idő elteltével senki nem érezné lehúzásnak hogy még egyszer kifizeti a pénzt érte (ráadásul az említett Settlers 2 újra ráadásul valami 2k talán), a rengeteg fan boldog lenne, így a fiatalabb generációk látókörébe is bekerülnének a játékok, így eladások is lennének biztosan elég szép számmal.
A kiadók is boldogok lennének mert egy új játék készítéséhez képest sokkal kisebb beruházással hozhatnának létre új terméket. -
Egon
nagyúr
válasz
adalbert1 #148 üzenetére
Persze, én is bármikor eljátszom a Master of Magic-kel, és még élvezem is nagyon, de lássuk be, hogy nem ez az általános. Próbáltam objektíve nézni a grafikát, és bizony be kellett látnom: az adott katonai egységet nem a grafikájáról ismerem fel, hanem azért, mert elsőre elolvasom a nevét, aztán meg már tudom, hogy melyik alaktalan paca mi akar lenni...
-
adalbert1
veterán
A csili-vili grafikáról jut eszembe: tegnap a Carmageddon 2-ről készült gamepodos írás topicjában felmerült a Death Rally. Sikerült is működésre bírnom dosbox alatt, és az élmény szinte semmit nem kopott az elmúlt 12-13 év alatt.
Persze az megint más kérdés ha csak az utóbbi 2-3-5 év játékain nevelkedtem volna valószínűleg azt kérdezném hogy mi ez az undormány?
-
fekeandras
őstag
Zsír, hogy van ilyen topik is.Valakinek nincs meg véletlen a PcGames 2005/7. dvd-s melléklete?A Strike Fighters Gold nevű játék volt a teljes játék de a föld alól sem tudom előkeríteni.
Bocs az off-ért, tudom ez itt nem az apró rovat.
-
adalbert1
veterán
Nos igen, nekik valószínűleg egy gazdaságos húzás, viszont a mi szemszögünkből szemlélve meg etikátlan.
Szvsz a régi olvasók közül biztos nagyon kevesen lehetnek ma is az olvasói a lapnak. Régi olvasók alatt itt azokat értem akik mondjuk a 90-es évek közepétől olvassák a lapot (mint én is tettem egykor).
Igazából az írói gárda váltásával nekem pont a hangulat veszett el az egész újságból. Hiába ugyanolyan profi esetleg az újabb gárda, valahogy 7-9 év után mikor minden hónapban kb. ugyanazok az emberek írásait olvastam hónapról-hónapra nem volt kedvem átszokni az új gárdára. -
Egon
nagyúr
válasz
adalbert1 #144 üzenetére
A hangulat az FT-ben is király volt.
Azt elhiszem, hogy a PC Guru szempontjából ez jó biznisz, de az olvasók totálisan hülyének nézése is egyben. Ezen az alapon, fel kell mérni, hogy az olvasótábor 90%-a max. hány évig veszi meg az újságot, ezt az értéket beszorozni 12-vel, és csak annyi játékot venni: pl. 7 évente ciklikusan ki lehet adni ugyanazt...
Amúgy meg egy szint alá nem érdemes menni, pl. grafikailag (a Krájziszon edződött ifjú titán szemeknek nyilván csúnya lesz egy 10 éves program), illetve technikailag (lehet olyan bug a játékban, ami pl. Vista alatt, esetleg a modernebb grafkártyákkal stb., sok órás játék után jelentkezik csak, annyit meg biztos nem tesztelték most). -
adalbert1
veterán
Én se vagyok RPG fan, viszont a Fallout 1-2 hangulata nagyon megfogott.
Ezek még a régi Guruban voltak teljes játékok, azóta nem tudom hogy csak a személyzet vagy a tulaj is cserélődött-e. Még ha újra kellett venniük akkor is elég olcsón hozzájuthattak, és mivel nem is olyan régen kijött a Fallout 3 így azért mint mondtam lesz rá vevő bőven azok közül akik anno nem kaparintották meg.
Tehát a Guru szemszögéből nézve ez nem egy rossz húzás. Gondolom a mostani olvasók elég kis hányadát adja az a réteg aki már akkor is olvasó volt mikor ezek először voltak teljes játékok.Az más tény hogy tényleg gáz olyat ellőni ami már volt náluk teljes játék, ebben teljesen igazad van.
-
adalbert1
veterán
Tényleg lol, talán még az ezredforduló előtt voltak teljes játékok, meg is van mind a kettő.
Mindenesetre azóta van annyi fiatal olvasójuk akiknek biztos bőven új (tudod, egy újszülöttnek minden vicc új), sőt ez legalább tényleg 2 minőségi játék.
A patchek letölthetőek külön valahonnan? Vagy a régebbi kiadásuk óta készült valamelyikhez új patch vajon? -
Egon
nagyúr
Mennyire LOL ez a mai PC Guru. Két db teljes játékot adnak az aktuális számhoz - "apró" szépséghiba, hogy már mindkettő volt teljes játék, vagy 100 éve...
-
Drizzt
nagyúr
Wizardry VIII melyik Guruban volt teljes játék? Meg lehet még valahogy szerezni?
-
Speed®
titán
válasz
Darth_Revan #136 üzenetére
Január 24. - The Elder Scrolls III: Morrowind
-
Darth_Revan
veterán
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor jön az új GameStar és mi lesz a teljes játék amit adnak hozzá?
-
Drizzt
nagyúr
Na végül ebben a hónapban megvettem mindkét újságot, ami nálam nagy szó, ilyen valószínűleg már nem fog történni egyetem végéig, majd elolvasom a Gurut, mert még csak most lett meg, aztán megírom véleményem, de szvsz nem igazán éri meg valószínűleg egyik sem az árát, az lenne a király, ha valami HVG-szintű dizájnnal, s árral lenne valami újság havonta, brutális ezeknek az újságoknak az ára, az a vélményem.
-
Drizzt
nagyúr
Asszem most megveszem, csupa olyan játék van benne, ami fasza.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
parandroid #126 üzenetére
Kösz. Bár a gs-nél több, mint fura a 2. péntek megjelölés, mert ebben a hónapban már volt 3 péntek, mégsincs sehol, akkor gondolom ehét péntek lesz.
-
ipavlidu!
tag
Én GS olvasó vagyok, bár a többit még nem néztem. A dizájnváltás sztem sokat segített, az aréna viszont továbbra is nagyon kevés.... Főleg hogy nem használják ki a helyet....
-
Blaise
veterán
Mi lesz a köv. teljes játék a Gamestarban és a Guruban ?
-
Drizzt
nagyúr
A következő gs, meg pcg mikor jelenik meg?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
parandroid #123 üzenetére
Hát, én is olvastam a múltkori GS-t, de nem vettem meg, jól is tettem, úgy gondolom. A HL2 kiegészítőjét én sem értem miért dícsérték, szinte semmi új nincs benne. Illetve ezek a féloldalas képek 1-1 cikk elején kiborítóak, a cd melléklet is felesleges szerintem, az olvasók többsége úgyis be tud szerezni mindent, nagyobb részüknek felteszem van szélessávú netje. Ha tévednék,akkor sztornó.
Szerintem nem követik rendesen az szg újságok a megváltozott igényeket, vagy nagyon a kisebbek kiszolgálására mennek, bezzeg anno a cov-ban volt szexjátékteszt rovat is.Viszont most valami újságot megvennék, mert kiváncsi vagyok miket írnak majd, csomó atom dolog jött ebben a hónapban(Witcher, Hellgate, Crysis(bár erre én 60% körül adnék), CoD4, GoW, stb...)
-
parandroid
félisten
Nana, 60-70%-os játékok már csak az újság végében vannak egy-egy egyoldalas ismertetőben, azért a nagy neveket ennyire soha nem húzzák/húzták le. Igazából éppen ez zavar, hogy a HL2 aktuális kiegészítője mindig 90% fölötti értékelést kap, pedig csak rókabőr, és semmi újat nem mutat azon a néhány órányi elfoglaltságn túl, amíg végigszaladsz rajta.
p
-
Gyuri27
félisten
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid #120 üzenetére
Voltak/vannak azért nagy fikázók: ha megnézed, van olyan teszter, aki átlagosan 80%-ra értékeli a gamékat, más meg átlag 60-65%-ra (mondjuk 20 tesztelt programból számolt statisztika). Az azért elég valószínűtlen, hogy X kapja mindig a jobb, míg Y a rosszabb játékokat.
Amúgy volt olyan idő, amikor éppen ellenkező tendencia (is) megfigyelhető volt: a nagynevű játékokat (Dune, Age of, Z második része stb.) kicsit elvtelenül agyondícsérték (ez főleg Mocsy-ra volt jellemző, hogy némileg kritizáljam a "nagy öregeket" is...).
-
parandroid
félisten
Meglehetős rendszerességgel olvasom mindkét említett magazint de nekem nem rémlik ilyen trend. Nem lehet, hogy egyszerűen csak arról volt szó, hogy nekik nem tetszettek bizonyos játékok, amik neked igen?
Sőt, én kezdettől fogva úgy érzem a cikkeket olvasva, hogy én sokkal, de sokkal kritikusabb lennék a játékokhoz, mint azt játékújságíró valaha is merné, úgyhogy lehet, hogy az én véleménymem nem mérvadó.
p
-
Jégkokó
veterán
Nekem ugy rémlik, hogy olyan 2004 körül egy csomó barom került a guruhoz, akik egyszerüen minden játékot lehúztak, még akkor is ha tulajdonképpen azzal nem volt különösebb gond. Én 2004 juliusa óta nem veszek semmilyen pc ujságot, mert olyan szinten szarok a cikkek, arrol már nem is beszélve, hogy olyan emberek rják, akiknek közük nincs az egészhez.
-
parandroid
félisten
Szó volt róla valahol korábban, hogy nehezen olvasható a színes alapon színes szöveg. Emlékszem, anno ezt a CoV idejében azzal indokolták, hogy így nem lehet fénymásolni az újságot.
p
-
Gyuri27
félisten
stb? Brazil, a Korr, a törd!
Akkor volt igazi a guru. A gamer nem lett volna rossz, de ott nem volt pénz, nem volt nagytestvér. A maradék pcgurunál viszont már nem volt szellem, csak a kinti testvér lap meg tulaj áldott behatása.
Amit te hiányolsz az az igazi végigjátszás, ami manapság igen kevés. Bár találni néha.
Meg a hardware rész is megcsappant minőségében és terjedelmében is. -
Egon
nagyúr
Érdekes a téma. A 90-es évek elején kezdtem venni 1-1 számot a különböző számtech újságokból, pontosabban játékmagazinokból. A mai napig megvannak: pár db CoV, 576 KB, stb. Aztán, amikor megjelent a PC-X, tetszett az első szám (1994. szeptember), onnantól kezdve minden hónapban megvettem, sőt, 1 évig előfizető is voltam. Aztán 1997. elején, a sok kis negatívum, ami szubjektíve nem tetszett az újságban, elérte azt a szintet, hogy nem vettem többet. 1997. áprilisától átpártoltam a PC Guru-hoz, és minden számot meg is vettem, egészen a Gamer-es idők kezdetéig. Utána a Gamer-t kezdtem venni, de a teljes játék megszűnése (illetve nagyrészt az arra adott nem túl szimpatikus magyarázat) folytán nem vettem tovább (még abban az évben meg is szűnt). Azóta a PC Guru-t veszem, de inkább csak nagyritkán, zömében használtan. 2005-ben megvettem minden hónapban, aztán vmikor 2006-ban beígérték a Silent Storm-ot, ami egy nagyon jó kis strat volt, de persze a köv. hónapban valami egészen gagyi, C kategóriás sz*rt adtak helyette, és ami jobban fájt, egy árva szó magyarázat nélkül. Baromira berágtam, azóta végképp nem veszem rendszeresen. Egyszerűen nem éri meg az árát. Amikor normális melléklettel adják (és nincs fönn a szkennelt újság torrenten
), akkor megveszem, egyébként nem. Apropó, teljes játék! A beharangozott nagy nevekből még több hátravan, mint ahány szám meg fog jelenni idén, tehát újabb be nem tartott ígéretek várhatók...
Nem lenne rossz dolog pedig egy jó gamer újság, csak sajnos szubjektíve nem azt adják, amit szeretnék látni. Régebben voltak normális játékleírások: a Colonization pl. 5 oldalban lett bemutatva a CoV-ban (marha apró betűkkel, képek nélkül), a Civ-leírásom meghaladja a 10 oldalt. Ehhez képest már az Alpha Centauri-ra is mindössze 4 oldal jutott, jórészt konkrétumok nélkül. Nagyon sokk cikkben fél oldal arról szól, hogy mennyire fáradt a tesztelő, és mennyire tele a töke az egésszel - erre ki kíváncsi?!? A cikkek színvonala is jobb volt a régi "nagyok" idején (Lily, Mocsy stb.). Az uccsó általam megvett Guru-ban olyan cikkekek olvastam, hogy nem tudtam sírjak, vagy röhögjek a fogalmazáson. A desing is folyamatosan az olvashatóság rovására változik (a múltkor előszedtem az Incubation leírását - 1997. novemberi szám - és teljesen ledöbbentem, mennyire jobban átlátható cikkek voltak). Minden cikk tele óriási képekkel (mi a pöcsnek?!? Megnézem a neten, ha az érdekel, vagy rakják a DVD-re).
Igazából csak azért jó venni egy ilyen újságot, mert össze van szedve sok játékról némi infó, amit egyrészt ugyan a neten is fel lehet lelni, de nem biztos, hogy magyarul, illetve sok oldal meglátogatásával, másrészt fel tudja hívni olyan gamékra is a figyelmet, ami felett amúgy sokan átsiklanának (pl. Massive Assault volt ilyen talán utoljára), amikért kár lenne.Nah, jól kidühöngtem magam. Remélem nem túl csapongó és érthető, amit írtam. Bocs a hosszú post-ért.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #114 üzenetére
Mondtam, hogy rég volt. De találni. Általában a játék lapoknak van szakmai (lap)nagytestvére. Meg van ahol a nagy testvérnek van mégnagyobb külföldi nagytestvére.
Ime a globalizáció. -
Gyuri27
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #112 üzenetére
Nem azt irtam, hogy nincs benne saját.
Viszont mondok példát a pc world-s cikkek egy részét az eggyel későbbi gamestar oldalain megtalálod. A pcguru-ban annó (mostanában nem néztem) sok phs hir, cikk volt. -
Gyuri27
félisten
válasz
philoxenia #110 üzenetére
Még az aláiráshoz is szárazbélyegzőt használ.
De valóban az ő cikkei élvezetesek voltak.
Manapság ezekben a magazinokban leginkább más magazinokból (akár külföldi) átvett hardver cikkek, tesztek vannak. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #108 üzenetére
Most nem ír, egyáltalán ?
-
lsc
nagyúr
válasz
cskamacska #108 üzenetére
Hali
Örök hála.
-
cskamacska
addikt
Ha régen nem, akkor most!
http://web.matavnet.hu/oldman1/guru.html
oldman.ini.hu - az imént Oldman fanclub szponzorálta hirdetést olvashattakHa már amúgy sem volt 5 éve Old Man hirdetés a GURU-ban.
-
lsc
nagyúr
válasz
philoxenia #104 üzenetére
Hali
Csak mi vagyunk idősebbek, és a többiek tényleg nem olvasták Oldman-t ? -
lsc
nagyúr
válasz
philoxenia #104 üzenetére
YESSSS
.
-
lsc
nagyúr
Hali
Régebben mindegyiket megvettem /PC GURU;Gamer;Gamestar;Pc World;Chip / de mostmár csak az utóbbi kettőt, azt sem mindig. A guruban régebben nagyon tetszettek a hardwer tesztek, leírások, viszont mmostanában tele van pspvel , mobillal,pedig a nevében is pc van. A gs.-nél ua.a véleményem, mint Loweless szakinak, igen lekezelő a stílusa. A játékbemutatóknál a képekhez fűzött szövegek egy alsó tagozatos iskolás szintjén vannak, szerintem. A Gamer ugye megszünt , pedig abban /meg előtte a guruban/Oldman rovata marhára tetszett. Tényleg , nem tud róla vki vmit?Tehát lett helyettüka Ph, igaz a kádas dolog engem is zavar.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Alvin_ti4200 #100 üzenetére
Sokszor nem a háttér a baj, de szerintem könnyen megoldható lenne, hogy sötét háttér előtt a betűk világosak lennének.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
philoxenia #95 üzenetére
Már megemlítettem Jocnak, hogyha találkozik szóljon neki, mert az, hogy én nem tudom elolvasni az senkit nem érdekel, de hogy az olvasók sem, az már gáz
Az a baj, hogy a designerünknek saját lelki világa a lap és nem nagyon enged beleszólást az egészbe, vagy csak nagyon kis mértékben.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid #96 üzenetére
Nem vagyok szurkoló és tényleg tapasztalatból írok, de a Dörmögő fejlécét tényleg kitehetné lassan az említett lap. Azért bánt ez, mert valaha sokkal jobbak voltak. A másik gyakran említett kiadvány pedig sokat javult az utóbbi talán két évben. / Amióta elmentek a vérmókusok/
-
Speed®
titán
Én akkor tettem le végleg a HWs cikkírók remekműveiről , amikor a 86GTS 1 hónapja 46ért különösen ajánlottként lett kiemelve..lol.
Egyébként nem vizsgálja felül ezeket a részeket valaki hozzáértő mielőtt kikerülnek nyomtatásra? SokX kell kapitális baromságokkal szembesülnöm.
Nem vagyok GS/Guru/sem semmi más fan, kizárólag a teljes játékok miatt szoktam újságot venni, meg hogy ne unatkozzak klozetton -
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #94 üzenetére
speciel van egy ismerősöm aki tördelőként dolgozik nálatok, így tudom, hogy a guru szénája még rosszabbul áll minden tekintetben mint a gamestaré (fizetések, alkalmazottak megbecsülése, példányszám, eladások, stb...)
de végül is nekem tökmindegy, már egy jó ideje nem dolgozok a gs-nek... -
parandroid
félisten
Átnírtam a címet, zavart az a sok vs... Nem hiszem, hogy valóban szembenállásról szól a topik.
p
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Alvin_ti4200 #89 üzenetére
Ha beszélsz esetleg Riccoval megemlíthetnéd neki, hogy még mindig nehéz a sötétszürke alapon fekete betűket a kádban olvasni.
Nyomtatott sajtót pedig pont azért vesz az ember, mert a kádba nem merem a laptopot vinni, a másik helyiségbe meg nem is illik. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
#51736960 #91 üzenetére
Jesszusom, hát azért nálunk nem így mennek a dolgok
Én érezném kellemetlenül magam, ha összehányt cikket adnék le
Természetesen nálunk is általában rohanás van a lapzárta előtt, de ez nem mindig csak a mi "hibánk", van úgy, hogy pár nappal a zárás előtt fut csak be egy-egy hardver vagy játék, amiről írni "kell".
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Én dolgoztam egy ideig gamestar designerként, így elég jól ismertem az ottani újságírókat is. Egész hónapban lógnak, lapzárta előtt pedig összehányják a cikkeket. Pénzt nem tudom mennyit kapnak, ez a téma tabu volt az egész cégben.
Ja, és a rajongóknak üzenem, hogy a szerkesztőségben kibaszottul lenézik az olvasókat, folyamatosan "kis köcsögöknek", "faszoknak", hívják őket. A fórumokon is csak röhögnek, hogy a kis hülye olvasók miket írkálnak be. Ha egy újságíró szar cikket ad le, csak rálegyintenek, "vidékre jó lesz"...
Hát szóval ennyi, ezek voltak a személyes tapasztalataim.szerk: a teljesség kedvéért annyit hozzátennék, hogy mint mindenhol, itt is voltak kivételek, akik tisztességesen dolgoztak, de nagyon kevesen...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #89 üzenetére
Ez amúgy hogy működik? Az újságíróknak van valami fix. honoráriuma, vagy teljesítményalapon kapnak valami pénzt?
Mondjuk ezekre publikusan nem kötelező válaszolni...
És azt jól gondolom, hogy cikkirónak bekerülni az alábbi dolgok kellhetnek:
-Tapasztalat(itt azt értem, hogy tesztelt már valahol huzamosabb ideig, mondjuk akár netes cikkek alapján is lehetne?)
-Ismeretség? Ez mennyire fontos?
Meg amúgy mennyire vannak megterhelve ezzel a dolgozók? Részmunkásnak számítanak? -
Alvin_ti4200
félisten
egen, ezért nem szeretem én sem még a fórumukat sem
No nem mintha a sajátunkra (PC Guru) sűrűbben járnék
Éppen elég a leadandókkal foglalkozni
Nem fogom reklámozni a Gurut, mert nem lenne etikus, minden esetre annyit tudok mondani, hogy a HW cikkek nagy részét én írom, ami azért nem rossz (
), a játéktesztekből ami érdekel azt el szoktam olvasni, szerintem olvasmányos újság lettünk. A Play! eltűnése után úgy döntöttünk, hogy mostantól (aktuális szám) 16 oldalas konzol rovat is lesz, én ennek csak örülni tudok, mert PS3 tulaj (is) vagyok, de vannak olyanok, akik biztos lefikázzák majd, hogy fujj PC-s újságba minek kell ellentábor(?) rovat. DVD mellékletet passzolom, akárcsak a teljes játékokat. Az általam is gyengének minősített rovatok (mint pl. harvder mentőöv) az év végén átszervezésre kerülnek, odaillő kollégák fogják átvenni a jelenlegi srácok helyét.
Ez nem önreklám volt, csak tényeket közöltem azoknak (Drizzt), akiknek nincs lehetősége beleolvasni az újságba
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mindkettőt előfizettem, évekig, de a Guru legalább, olyan 18-20 éveseknek szóló stílus, ezért ez maradt, a 10-12 éveseknek írt GS-t már nem fizetem elő, pedig vagy öt évig járattam legalább.
A magamfajta vénségeknek egyszerűen nincs újság, ezért szoktam ide a PH-ra.
Nagyon jó volt a Magyar PC magazin, de sajnos megszűnt. -
Dilikutya
félisten
Régen jó volt a mellékleten az teljes játék, de ma már annak sincs értelme, mivel 2k-ért rendre azokat is meg lehet venni. Kivéve, ha olyan van, amit egyébként már nem forgalmaznak, vagy eleve nem forgalmaztak, bár ez utóbbi esetben el lehet gondolkodni azon, hogy miért nem. A sok shareware vackot meg fel se szabad róla telepíteni. A hírek havi megjelenés mellett hamar aktualitásukat vesztik a net miatt. Érdekes, hogy a PC-s szaklapok (pcworld, chip, cp-panorama) tudtommal mind kaphatók CD/DVD melléklet nélkül is, akkor a játokosak miért nem.
-
Integra
titán
nem igazán értem a gs fanyalgást, mégmessze ők a legjobbak.
igaz vakok közt a félszemű is király, szokták vala mondani...
a bajom nekem a gs-sel az, hogy sokszor annyira bárgyú hülyegyerek ötödikes stílusban írnak egy-két dolgot, hogy jáááááájjjjjj, szerencsére egyre kevesebbet. komolyabb hangvételre lenne szükség.amúgy meg a régi jó pc-x
-
Drizzt
nagyúr
válasz
parandroid #83 üzenetére
Elég szomorú ez, főleg azért, mert így az árak elég magasak. Mondjuk a példányszámokat nem tudom, lehet azok alapján többet lehetne mondani arról, hogy jogosan ekkorák-e az árak, vagy nagy profit van rajtuk. Attól tartok, hogy ezzel az árral se gazdagodnak meg az újságírók(főleg abból, ami ténylegesen nekik marad).
-
Dr. Romano
veterán
Amíg nem volt netem, nálam a GS volt a nyerő. Most hogy van, inkább a TV újság...
-
Drizzt
nagyúr
Legújabb Gamestar mikor jelenik meg? Most milyen pc-s játékújságok vannak?
Witcher, meg Hellgate: London teszt van már valamelyik újságban? -
Basmacskin
aktív tag
és egy szinte váratlan fordulat: megszűnt a gamer.
-
törölt tag
Ezt nem a gamestarról írom, hanem csak úgy általában mivel életemben kb 1GMstart vettem.
Tehát pl. én akkor hívom egy újságot fossnak, ha a cikkek egy 6.kos gyerek színvonalán vannak. Semmi értelme az egésznek látszik rajta hogy kényszerből írta , mondanivalója 0, és még a mondatok, összefűzése is olyan eröltetett, hogy világosan látszik, emberünk csak arra ment hogy minnél előbb megtöltse karakterrel az újságot.
Ki nem állhatom ha nincsenek az újságban poénos képaláírások, vagy egy-egy poén a cikkekben. Ha viszont megpróbálnak poénosak lenni, de ez nem sikerül és olyan eröltetett, mint a szorulásos embernél a szarás, na azt mégjobban utálom.
Az utcsó érvem, ha nincs hangulata az újságnak, az egész egy silány szar, semmi hangulat, semmi, poén. fujj kb olyan mint amikor a Covit leváltották az 576tól és utána jöttek azok a tehetségtelen hülyék, Hogy azok mekkora egy LOL emberek voltak, nem is húzta sokáig az újság. -
LOTR
addikt
(azért a Te hsz-edre válaszolva írom, mert itt láttam legutoljára, de ez mindenkinek szól(na))
A GameStar meg egyértelműen f*s -moderálva általam
azt szeretném kérdezni, hogy miből állapítjátok meg, azt hogy yx(függetlenül GS-től) egy f*s?
mindenhol csak azt hallom, hogy ez mekkora ....., az mekkora ....., de senki sem mondja, hogy miért csak azt, hogy (ide gondoljátok amit fikázásnak szoktak írni)
ugye azt is szokták írni, hogy milyen szubjektíven írnak xy újságban dolgokról, hát akkor az ilyen kijelentés is egyértelműen szubjektív, és ha már ilyet mondunk akkor ne cask úgy a levegőbe beszéljünk
most pont aktuális, hogy ezt írom, mert most jövök bsz vizsgáról és ott általában csak h*ly*ségeket kell bizonygatni -
Drizzt
nagyúr
Jah, amúgy az MPCMben lévő új Gamer rovatot olvastátok már? Én nagyon elégedetlen vagyok vele!
Szerintzem érződik a cikkeken a sértettség, amiért lapátra vágta őket a kiadó, s ezért a HL2-n vezetik le a mérgüket.
Meg egyéb királyságokon. -
Drizzt
nagyúr
válasz
tjhooker464 #63 üzenetére
Spot nicken? Valamilyen cikke nincs fent valahol a neten? Mi az újságjának a címe?
-
Dilikutya
félisten
-
Drizzt
nagyúr
Hehe, nálam most jelenleg a legjobb a Gamepro. Nekem a cd, meg az egyéb fosok nem kellenek, az kell, hogy olcsón legyen mit olvasni a vonaton\sz@rás közben...
300ért meg nagyon megéri, mert még jó is. Bár effektíve csak 4x oldal. -
dodie
tag
Sziasztok!
Én kb. 1995 óta voltam rendszeres előfizetője a PC GURU-nak. Meg voltam vele elégedve mindaddig, amíg két részre nem szakadtak. Tetszettek Laa-Yosh, Mocsy, Lili, Oldman és Harangozó Csongor írásai, de aztán ez a jó kis társaság elszakadt egymástól, és nem volt olyan feelingje a GAMER-nek, mint azelőtt. Egyesek meg átmentek az újonnan alakult PC GURU-ba! Szóval, ha tehettem volna, mindkét újságot előfizettem volna, de az lett belőle, hogy most már egy játékmagazint sem járatok. A GameStar meg egyértelműen fos, bárki bármit mond! Kár a PC-GURU-ért! -
bullseye
addikt
válasz
tjhooker464 #63 üzenetére
ez most csak múltidő, vagy megint van egy?
Multiplay után volt PSGuru, aztán valami Playstation vagy hasonló névvel, és onnantól én elvesztettem sajna a fonalat. -
bullseye
addikt
válasz
L|zsidoboz #54 üzenetére
főleg, hogy közben változott egy-két dolog, nem is kicsit...
-
adalbert1
veterán
A legjobbak a kb. 94-98 közötti 576-ok és guruk voltak.
Múltkor vettem valami mostani számtech újságot, (a neve nem fog eszembe jutni), de hogyismondjam egy kalap shit volt. Semmi értelmes cikk, kicsit olyanok voltak, mint régen az irodalom órára készült fogalmazások: szép, hosszú, de tartalom az nulla, csak mellébeszélés.
Szerintem nincs manapság értelmes számtech újság, na meg felesleges is venni, úgyis minden megtalálható a neten. -
cikasz
őstag
A COV volt a legjobb a többi már csak satnya utánzat
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
I. Richard #1 üzenetére
hát egyértelmű GS
-
tjhooker464
őstag
válasz
L|zsidoboz #54 üzenetére
Ja
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem a Gamestar a legjobb gamer magazinok közűl. De amúgy PC Word a legjobb.
-
beeboy
addikt
azért utálom a gamestart mert a pcworld ''rokona''.
ami az egyikben megjelenik teszt, a másikban is.
sőt volt olyan hogy betűre megegyezett.
szóval 2-őt fizet, 1-et kap -
törölt tag
válasz
L|zsidoboz #54 üzenetére
tök mindegy, igaza van.
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #53 üzenetére
és ez így van
, de a sztár akkor is a Covi volt. Kéne most is egy ilyen újság, 50oldal, hirdetés meg minden nélkül, csak játéktesztekkel, na jó Csevegő
, lehet benne.ja és olyan 5-600ft ért. Én biztos venném ha mondjuk, a Cov, a V.Z. hancu, T.J. meg még egy páran írnának.
Sztem, qva nagy sikere lenne, ezek közül hancuban vagyok biztos hogy Gurus de a többiek szerintem nem nagyon írnak.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
tjhooker464 #53 üzenetére
Egy éves hsz-re válaszolsz?
-
BlackWoOd
aktív tag
Nem egészen értem, miért ez a hiszti...
''Kár azon vitatkozni, hogy ki ölt meg kit!'' (Gyalog-galopp)
Egyikben ez a jó, a másikban meg az. Tökéletes soha sem lesz (egyik sem, semmi sem).
Bármelyiket veszed, a cikkek úgyis erősen szubjektívek, objektíven tájékoztatni, tényeket közölni NAGYON kevés ember képes...
(Megjegyezném, elég híg mindkét újság gárdája, legalábbis a cikkek alapján nekem ez a személyes véleményem.)
Ha nem tudsz dönteni, akkor I{isgabo módszere ideális.
Netről megvan a legfrissebb info+cucc, 1-2 hónap múlva meg a teljes game.
De ez csak egy vélemény (esetleg okoskodás, vagy ilyesmi)
-
g@bo
nagyúr
én gamer és gurut is veszek. kint a pecsában 500-650 hufi 1-2 hó késéssel, gammákat megmentem belőle...
-
válasz
I. Richard #49 üzenetére
Köszi.
Nem hittem, hanem egyszerűen beírtam, hogy www.gamer.hu, és azt a feliratot találtam, hogy ''Coming soon...''
Hát ha nincs teljes játék, akkor a számomra megszűnt a gamer... -
Jól láttam, hogy a legújabb gamer-ben nincs teljes játék?
Vagy csak lefelejtették a címlapról?
Ha van benne, melyik az?
Egyébként szerintem elég sokmindent elárul, hogy még mindíg nem működik a gamer.hu... -
I. Richard
senior tag
Szép! A név nem mond semmit!!! Ha megnézed, olvasgatod, akkor kitünik, melyik az eredeti! Hagy ne soroljam ez elbitorolt rovatokat stb.! 1999-óta veszem a Gurut/ a szétválás óta a GAMER-t. A néhány hozzászólással ezelötti gondolatomtól eltekintve azt mondom, hogy a GAMER az IGAZI.
Láttam már azóta Gurut is, a lekoppintott HW fórum, levrov-hamisitvány stb.-vel együtt- asszem no comment a szinvonal!ˇ
Azért 1-2 cikkiró hiányzik, pl Tasnádi Zoli vagy Hancu, de nem ők voltak a húzónevek!!!
Hirtelen ennyi. -
Agyzuzo
addikt
Jaja. Sok butus, nem értik hogy a Guru rossz, a Gamer jó.
De ha már a régi Guru-ra verte a nyálát akkor legalább ki ne találja már hogy az új Guru jobb mert néhány ''balfácán'' elment.Mer' épp az a lényeg, hogy a Guru egy full kamu lap, igazából nem is kéne léteznie. =) Egy fordítógép tolja át a cikkeket németből magyarba.
-
Agyzuzo
addikt
Néhány balfácáááán? Felhomályosítalak, hogy AZ ÖSSZES ALAPÍTÓ TAG vált ki és alapított saját lapot, ami már csak azért is szomorú, mert a saját újságukból lettek kib*szva. NEM a Gamer majmolja a Guru-t, hanem a Gamer-esek megpróbálták új néven vinni tovább a Guru-t. Az, amit te manapság Guru néven veszel, egy németből klónozott szemét. Látom sok fogalmad nincs az alapítótagokról, csak szólok, hogy akik a Gamer-be írnak, már a lap 1992-es indulása óta dolgoztak a Guru-nál...
-
15000
tag
válasz
.:InnoMan:. #37 üzenetére
okés,értem. akkor felteszem, te azelőtt (szétválás előtt) nem a PCGURU-t vetted, igaz? így nem nagyon lehet összehasonlítási alapod. sztem próbálj ki más újságokat. nekem haver veszi a Gamestrat, néha cserélünk és sztem asse rossz.
-
15000
tag
'' néhány balfácán'' - a stáb 80%-áról beszéünk most
'' PC GURU még mindig az etalon'' - hogy lehetne etalon, amikor mindenki aki régebben a PC GURU-t szerkesztette, eljött onnan. szvsz csak a dizájnról beszélhetünk így etalonként
''Gurugamer teljes egészében lekoppintja a PC GURU-t?'' - no komment & MegaLOL. ezen inkább gondolkodjá elfelé, de alaposan. -
.:InnoMan:.
senior tag
Hát te azt írtad idézek ''hiába, ti azok az arcok vagytok, akik egy név miatt vesznek újságot, és nem pedig a szerzők/cikkírók miatt......''
Nos én megveszem az olyan újságot is aminek abszolúlt nincs neve,se híre se hamva, de engem a benne lévő cikkek,hírek érdekelnek!
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
A PC GURU jó. Attól, hogy kivált néhány balfácán és csinált egy SZ@r ujságot, a PC GURU még mindig az etalon. Egyébként észrevettétek hogy a Gurugamer teljes egészében lekoppintja a PC GURU-t?
-
15000
tag
válasz
.:InnoMan:. #34 üzenetére
nem értem teljesen.... kifejtenéd bővebben????
-
Fr4G
aktív tag
-
15000
tag
válasz
.:InnoMan:. #29 üzenetére
hiába, ti azok az arcok vagytok, akik egy név miatt vesznek újságot, és nem pedig a szerzők/cikkírók miatt......
PCGuru addig volt jó(96/01-tól összes megvan széthuzásig...), amíg a mostani Guru-Gameresek nem mondták, azt hogy kilépnek, mert nem teccett nekik a VOGEL PUBLISHING globalizációs törekvése (értsd : azonos nevű lapjaikban minden országben ugyanaz van, csak más nyelven - ennek esett áldozatul a Chip Magazin is - és az ottani gárdából alakult meg a Magyar PC magazin)
szoval minde további flémet elkerülve
(Guru)GAMER és Magyar PC Magazin
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
GAMESTAR rulzz!
Van egy éves DVD Gamestar előfizetésem és meg vagyok elégedve vele!
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
I. Richard #1 üzenetére
Pc Guru a legjobb!
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
PC Guru a legjobb!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
I. Richard #26 üzenetére
Sok a szar játék, erről ők nem tehetnek.
-
I. Richard
senior tag
Sajnálattal veszem észre, hogy a GAMER a játékleírások közé sok olyat betesz, amit régen legfeljebb egy ''helyhiány miatt'' rovatba tett volna (azaz sok lett a <60% os értékelésű jéték)
Mennyiségi munka????? (címlapon ott virít a 2x Játéktesz felirat)
Na mindegy, esetleg írok a szerkesztőségnek egy mail-t, hogy mi nem teszik.
Viszont a DVD melléklet egész jó(sok driver, util, stb....) -
bdav
őstag
Szerintem egy papír-alapú lapokban inkább a hosszabb cikkeket, leírásokat kéne nézni, hírekben egyértelmű hogy az internettel nem tud versenyezni, de az online magyar játékoldalakon havi 1-2 játékleírásnál nem szokott több lenni, ez szerintem kevés.
-
kalcika
tag
Szerintem a Gamer sz*r...
Igazából igényes, tárgyilagos és informatív lapot én nem is ismerek mostanság. Ja, lehet, hogy az Internet miatt érzem így... -
I. Richard
senior tag
Abban igazat adok mindenkinek, hogy az írott sajtó nem képes versenyezni a net naprakész infóival. De sok ember nem tud állandóan a neten lógni, ezt ne felejtsük el! Meg az újságnak megvan a maga fílingje... (nem vibrál 75Hz-en..), és a vonaton is olvashatod
-
I. Richard
senior tag
válasz
strike-force #5 üzenetére
Naggyon helyes!! Gamer a király. (nem vagyok elfogult...
)
-
pzkw
csendes tag
-
pzkw
csendes tag
1993 óta olvasom a PC gurut, majd a (Guru)Gamert. Egy ideig vettem a Gamestar, PC games lapokat is, nem jöttek be igazán. Azt hiszem most hasonló sorsra jut a Gamer is, valóban unalmas, kizárólag ismert adatok, hírek. Valóban nehéz a net NAPRAKÉSZ infóival vetélkedni, elismerem. Sokkal több rövid ismertető, hardveres cikk kellene. Nem kell viszont SMS fal, pocsék levrov. Ritka szinvonaltalan részek. Néha kicsi az az érzésem, mintha ''oldalszámra mennének''
ott, a gamernél. Nem KELL 120 oldalt írni, ha megterhelő! Legyen 75-80, de az igényes és informatív. De mit látni? Tökértelmetlen 20 oldalas végigjátszások (ilyen faszságra ott van a CD ugyebár!!!), oldman ócskaságai (mondjuk mintha az egész csapat ''belassult'', megöregedett volna...) Brazil egy igazi tökorrú, a fárasztó sörös-gumicukros dumájával. Who the fuck is brasil???
Huhh...elég volt.
Pcguru. Nyomtatva. Prohardver, Xbitlabz... neten. Egyelőre. Azért figyelem tovább a gamer és a többi lap alakulását, hátha történik valami pozitív változás.
Pzkw -
janati
őstag
PC Guru - Gamer (kölcsönbe)
A Magyar PC Magazint veszem, a régi Chip. (Az új Chip egy FOS) -
Yutani
nagyúr
Régen PC Guru-t vettem, aztán én is váltottam a Gamer-ra, de néhány hónapja nem eszem, mert egyszerűen nincs információértéke a lapnak számomra, mivel minden nap nézem a híreket a neten. A sok játékleírás meg nem vonz már, sem Oldman f*szságai. Hiába no, minden elveszti a fényét egyszer...
-
ZCoyote
őstag
Nekem csak az m.h.-n van netem. Ezért játék info ügyben a GS-t veszem.
-
Loader
tag
97/3-tól Pc Guru majd Gamer.
-
Zsiba
senior tag
''Elolvasni egyiket se nagyon szoktam, mert a neten már sokkal hamarabb olvasok a dolgokról általában, mint az újságban.''
Na én pont ezért álltam le. Régen elég sokat vettem, amíg nem volt netem, meg akkoriban még imádtam játszani is! Ma már van net és keveset játszom, úgyhogy egy ideje semmilyen PC-s újságot nem veszek. -
zsoltee10
addikt
5 éve PC gurut vettem, de egy éve már a Gamert. Mondjuk maradtak a guru teamból a PCgurunál, nem ment mindenki a Gamerhez...
-
Én mindíg a teljes játék alapján veszem meg a magazinokat, néha többet is. Ha meg nincs jó teljes játék, akkor egyiket se.
Elolvasni egyiket se nagyon szoktam, mert a neten már sokkal hamarabb olvasok a dolgokról általában, mint az újságban. -
Nimrod
addikt
Én először mindig megnéztem, hogy mi a teljes játék és azután döntöttem. Szerintem a PC Games/CD Games a legjobb.
-
pc gurut vettem 96/01 óta de amióta gamer lett, azt veszem.
-
Apika
addikt
Én a PC Games indulásakor vettem 6-8 számot, de lassan leálltam vele. Tetszett az újság...
-
I. Richard
senior tag
Semmi reklám, csak ki mit vesz(vett), mit olvas(-ott), mi a véleménye róla. Csak azért ez a három név, mert talán ezek a legolvasottabb magazinok. (na jó, ott van aPCWorld is, de az főleg hardverrekkel foglalkozik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest