Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz headhunter86 #2081 üzenetére
Érdemi különbség van a 2 között, vagy csak annyi hogy kábeles vagy nem az ?
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2081 üzenetére
Egyetértek. Sokkal egyszerűbb a vezetékes, bedugod megy.
A wirelesst tölteni kell ha akksis, + akksit venni hogy mindig, legyen feltöltve ésatöbbi.
Akksi cerka elem se két forint, és a wireless joy is drágább. Majd 2x annyiba kerül az egész hóbelebanc plussz aksikkal (és vevő egységgel ha nincs) mint egy sima vezetékest venni.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
HoReSz1975
őstag
válasz headhunter86 #2071 üzenetére
Szerintem is maradok a sima XBOX360 padnál
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2071 üzenetére
Egyetértek, hidd el az X360 mindenre megfelel és 7kért már van itthon vezetékes garis.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Bgray
csendes tag
válasz headhunter86 #2059 üzenetére
Neked for Windows nélküli verzió van? mert ha igen akkor holnap visszamegyek és megveszem köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2044 üzenetére
A teljes azt jelenti, hogy soha nem kell a billentyűzethez nyúlni (a menüben sem a beállításoknál, vagy a kilépéshez, etc.) a részleges, hogy ez nem garantált.
Bár én még nem találkoztam olyannal, hogy valami részleges volt, de bármit is "kézzel" kellett volna csinálni a játékban, max. options és kilépés.
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2041 üzenetére
milyaszar az az AC1? Aassa'creed?
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2039 üzenetére
Assassin's Creed - Batman - Deadpool félékhez is nagyon jó. AC1-ben még nincs xinput támogatás (bár simán használható ott is) attól felfelé van, és egyre jobb.
-
headhunter86
senior tag
válasz headhunter86 #2027 üzenetére
Tegnap megjött az Microsoft Xbox 360 vezetékes Controller-em. Rögtön bele is vetettem magam a játékokba. Igazatok volt, tényleg könnyű volt megszokni az elrendezését, talán még jobb is mint a PS3-é.
Telepíteni nem kellett, csak bedugtam és minden azonnal felismerte.Nagyon teszik, hogy az Xbox gombot 3mp-ig ha nyomva tartom elindítja a STEAM Big Picture-t, ahonnan azonnal tudok játszani, Bill + egér nélkül. Tehát ki se kell kelnem az ágyból ha pl. mással akarok játszani.
Amiket eddig próbáltam: Rayman Legends, Trine 2, Splinter Cell Blacklist (bár az ilyen TPS játéknál inkább maradok még a bill + egér kombónál), XCOM Enemy Unknown, Mark of The Ninja, Brothers - A Tale of Two Sons.
Egyik játéknál sem volt gond. Talán a platformerekhez fogom jobban használni, na meg majd az autósokhoz. Már réges-régen kellett volna egy ilyen kontrollert vennem, mert sokkal kényelmesebb így játszadozni. Persze nagyban játékstílus függő, egy FPS-t pl. nem tudnék elképzelni kontrollerrelÖrülök, hogy rábeszéltetek erre a GamePad-ra, remélem sokáig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz headhunter86 #2026 üzenetére
Szerencsére Media Markt-ban volt X360 is és Speedlink is, elég sok féle. Az X360-asat ki is bontottam, félig már úgy is megvolt kezdve. Sokkal jobb anyaghasználata van, mint a Speedlinknek. Ráadásul jobban is néz ki szerintem. A fogás tényleg nem rossz. Úgyhogy most meg is rendeltem konzolokszervizénél az X360-at.
Köszi mindenkinek a tippeket/segítséget, amint megjön és próbálgattam beszámolok a tapasztalatokról
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2023 üzenetére
Talán jobb is, mert a bal joy a fő attrakció általában, azt használod a legtöbbet.
Az elrendezéshez annyit fűznék hozzá, hogy az X360 padnál valamivel kellemesebben, természetesebben áll a kezed, de a PS elrendezésű padokat pont a hüvelykujj állása miatt stabilabban fogod, egy ravaszhúzásra nem kell annyit stabilizálni egy erősebb rámarkolással.
De mondom, szerintem tök mindegy, markolássz meg pár padot valami medamarktban, és látni fogod melyik áll jobban kézre. Az xbox is teljesen rendben van, az MS nagyon tud perifériát gyártani. Joy-t ravaszt, gombot ne figyeld, általában a bemutató példányok szét vannak gyalázva.
A logira több a gari.
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2023 üzenetére
Nem hiszem, minden gémben a bal a mozgás jobboldalt meg a gombokat nyomod főleg, Kénytelen vagy ezt használni, vagy vannak fordított padok is ahol bal oldalt vannak a színes gombok(???) olyat még nem láttam, lehet van.
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2020 üzenetére
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2020 üzenetére
argep.hu, elöször mindig itt keresek (már írtam hogy 2,5 méteres a kábele )
egyikkel sem jársz rossul, simán megszokod majd, én csak annyit írtam szerintem az X elrendezés közelebb áll a természetes kéztartáshoz, a jobboldalit joyt meg ritkábban kell használni ott igazából mind1
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2018 üzenetére
Az Xbox elrendezés sem rossz, szerintem egyiket sem fogod megbánni.
Abból az eredeti Xbox360 padot érdemes venni, PS elrendezésből pedig vagy F510 vagy F310 (megrendeled webshopból, nem a XX. században vagyunk már) esetleg ez a Speedlink FX
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2013 üzenetére
Foglaljuk össze:
FX: új fiú, xinputos és directinputos (xinputról azért győződj meg), elvileg definíció szerint kompatibilis még a kenyérpirítóval is, minősége kérdéses, tartóssága kérdéses, szervízháttér kérdéses, nincs még elég tapasztalat. Dícsérték és szidták is már. Olcsó. D-pad talán jobb, mint a loginak, ez kb. verekedős játékoknál tétel, máshol nem.
Strike3: új fiú, szerintem csak directinputos, új játékokkal vagy kompatibilis vagy nem, utóbbi esetben szívhatsz az emulátorokkal, egyebekben dettó FX, viszont PS3-mal kompatibilis, bármit jelentsen ez. D-pad talán jobb, mint a loginak, ez kb. verekedős játékoknál tétel, máshol nem.
F510: ismert, tartós, jó minőségű, xinputos és directinputos, kompatibilis még a vasalóval is, garancia 2 év szokott lenni, szevízháttér példás, szeretik. D-padot van aki szereti van aki nem, nekem teljesen jó. Nem a legolcsóbb, ez tény, de minőséget kapsz a pénzedért.
F310: ismert, tartós, jó minőségű, xinputos és directinputos, kompatibilis még a vasalóval is, garancia 2, esetleg 3 év szokott lenni, szevízháttér példás, szeretik. D-padot van aki szereti van aki nem, nekem teljesen jó. Olcsóbb mint az F510, de nem rezeg. Én ezt választottam, anno vettem egy 510-et is, pofátlanul olcsón (készletsöprés volt) de rájöttem, hogy nem hiányzik a rezgő tulajdonképpen, így inkább eladtam felbontatlanul, jó haszonnal.
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2010 üzenetére
Én még mindig nem látom a linkedet a cuccról de ITT nem 8 ezer van. Vagy ez nem az?
Szerk: Jahogy FX... lol bocs.
nekem nem tűnik kinézetre jobbnak mint a strike 3, és ITT sem 8 ezer
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter86 #2010 üzenetére
Strike3-ért ennyit biztos nem adnék... amúgy ez xinputos egyáltalán? A gombkiosztás alapján nem az, PS3 kiosztással nem láttam még xinputos padot, szerintem így nem is licenszelhető, feltétel, hogy XYAB legyen rászitázva...
-
TommyGun
őstag
válasz headhunter86 #2008 üzenetére
Általában az a mondás hogy X360-on kívül és Logi F sorozaton kívül nem nagyon szabad mást venni. Nyilván előfordul, hogy van egy egy jó szériája mondjuk most a speedlinknek, és akik megvették ezt a 4-5ezrest meg vannak vele elégedve, de én azt mondom, hogy 1 év múlva derül ki megérte e a pénzt. Tehát ha minőséget akarsz és probléma mentességet akkor X360 amit már kapni 7 ezertől KB vagy F310. F510-710 már drágább, de ezek évekig jók lesznek hacsak széjje nem vered. Én PL 4 évig koptattam egy X360-at csak sikerült leejtenem és letört a széle ezért vettem most újat. Aki vett ilyet reméljük ír valamit, de szerintem ha már 8-9et áldoznál rá annyiért kapsz olyat ami biztosan jó és kipróbált és sokan használják megelégedéssel. Mindenesetre belinkelhetnéd mit néztél ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest