Hirdetés
Aktív témák
-
Gismo
addikt
-
Gismo
addikt
válasz hurricanes #53 üzenetére
Nem néz ki rosszul a Levicom! És elég jó is!
-
kHalmi
csendes tag
Hát nem tudom mit alázátok itt ezerrel a gaba házakat meg tápokat. Nekem egy 2500 bartont hajt meg a 300W gaba táp és gaba házban van! De ha ti aláztok ezerrel akkor én miért ne???
Tudjátok nem sok embernek van pénze megvenni a csúcsszuper enermax tápokat. A csúcsszar intel p4-hez ami csak úgy zabálja a wattokat!!!!
Az meg csak mellékes, hogy az enermax csak VOLT a legjobb! Most a LEVIACOM a legjobb! Komolyan. Azért mert te csak voltál olyan b@rom, hogy költsél 30 rugót chieftechre amikó' 15-é má Leviacom-ot kapsz? Hát úgy kell neked.
Félre ne értsetek nem azt mondtam, hogy a drága tápok sz@rok. Csak azt, hogy nem érik meg az árukat. Akkor már azé a plusz 15-é veszek még 256 Mb ramot vagy jobb videokártyát amik meg má számítanak rendesen a jatekokba.
Szóval a következő tápom tuti LEVIACOM lesz!amd.asus.ati
-
Gismo
addikt
-
Gismo
addikt
-
Gismo
addikt
A haver is venni akar(fog is) Gaba házat!
Most mien tapasztalatok vannak a táppal? -
Gismo
addikt
UP
-
Gismo
addikt
UP
-
Gismo
addikt
UP
-
Gismo
addikt
Na még egy UP hagy szokja!
-
Gismo
addikt
UP!
-
Gismo
addikt
Még mindig várom a képeket.
Köszi! -
Gismo
addikt
Lesz kép?
-
wipes
senior tag
[L]http://www.gabatech.hu/index.php?id=hazak[/L]
-
csibuk
csendes tag
Nekem is Gaba tápom van!!!
12 volt helyett néha 14van, viszont egy szavam sem lehet, mert 5volt helyett meg néha 3volt van (lesz...), vagyis a vége ugyanaz ;).
Imádom!!! Nem is értem miért fikázzátok!Asus A7N8X-E Deluxe - AMD Barton 2500@2530MHz - 2X256Mb 400MHz Samsung DDR - Radeon 9800Pro (400/390)
-
Gismo
addikt
HÁHÁ de gagyí! [L]http://static.prohardver.hu/#[/L]
-
Gismo
addikt
Namégegyszer!
-
Gismo
addikt
Ezennel UP!
-
Gismo
addikt
Linkek(esetleg belső képekről) vagy belső képeket tegyetek be lécci!
Kössz!
HI! -
Bass
addikt
Nekem is volt de semmi gondom nem volt vele kivéve hogy kicsi volt az abit lapomhoz mert az bazinagy,de egy havernak eladtam még nem vágta le a fa..om:)) ja 300W-os gaba táp van benne
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Gismo
addikt
Belső képet valaki Plíz!
Tanks! -
ColDFirE
csendes tag
nekem GAba ház gaba táppal. nem félek, mer ha szétmegy az attól lesz, mer szanaszétforrasztottam meg fűrészeltem:)) gond nincs vele, csak a venti 2 hét után úgy szólt mint egy rotáció kapa, ezért cseréltem. nekem teccik na:D
...nem mindegy hogy tibi megy szabira vagy szabi megy tibire...
-
Thx1138Hu
tag
Nekem Gaba házam van, Gaba táp volt benne 300W-os. Na 4 hónap után egyik este pukkant egyet, és ennyi volt, tönkretette a 60 Gigás winchesterem az összes adat oda. Ennyit a Gaba tápról....
Its always a pleasure to meet a Jedi
-
Zoz
őstag
Az utóbbi 2 évben kb 1300 db különböző típusú Gaba házat adtunk el, összesen csak 7 db táp érkezett vissza hibásan, és ezek se tettek tönkre semmit.
Ez nem egy rossz arány! Acorp,Vargánya,JNC,Volcano,stb szemetekből általában már az első bekapcsolásnál kb 20% elhullott, aztán az 1 év garin belül még vagy 50-60%... néha géppel együtt... most már be se engedünk ilyen szemetet a boltba!
A Gaba nem egy erős táp, egy-egy izmosabb konfignál előfordult,hogy az alaplap szólt, hogy alacsony a feszültség. De egy átlagos konfighoz, pláne egy PII-höz szerintem megbízható... -
zsoltee10
addikt
Igen, igen, igen. Legalább Codegen, vagy Azona táp. Mindkettő megbízható, halk. Nem annyira mint egy Enermax, de harmadába kerül. Nekem mindkettő volt, és ismerősök gépeiben mai napig működnek, gond nélkül. 235-ös Codegen táp 1998-as, most vettem vissza. Tökéletes. Nemtom milyenek most a Codegen tápok, viszont Azona Dtk-val azonos szinten van. Még a házaik is egyformák lévén ugyanazok. Szvsz minimum Codegen. Ennyit megér, hogy a működés biztonságos legyen. Erről az jut eszembe, amikor egy haver mondta, hogy gépet akar venni. Mindent kiválasztott, csak az alaplapot nem. Azt mondta, hogy az majd lesz valamilyen, nem számít. Alaplap, alaplap, mind egyforma. Mondtam neki buta vagy, erre beválsztott Acorp alaplapot. A gép 300 rugó volt moncsival együtt, már 2 éve. Végül mégiscsak vennie kellett új lapot, mert Acorp nagggyon gáz volt. Azóta is tökéletesen müxik az ASUS. Végső konklúzió: Nem érdemes a tápon spórolni, mert nem fogja tudni az ember, hogy ménemmegyez.
-
Bass
addikt
Nekem is volt egy Gaba házam 300w-os Gaba táp volt benne de eladtam mert kicsi volt(nembírtam kihasználni az összes fiókot mert nagy volt bele az Abit kr7a) 11ronygért vettem de adtak hozzá egy jó bill-t meg egeret(ezeket megtartottam)Amúgy egész jól nézett ki
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Szeke
senior tag
Amint lesz pénzed, vegyél vmi olcso (és nehéz) tápot, lehetöleg chieftecet vagy enermaxot, minimum codegent vagy azonat :) Gondolom ezt te is tudod... Én már szivtam meg acorp táppal is :(.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
vaki
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma sikerült beszereznem egy Gaba márkájú házat.
Mivel egy régi PIInek lesz, ezért nem annyira gáz, de mégis mondjatok róla valamit!
Nem akarok úgy járni, mint az ex házzal (kb. 4 évi munka után tegnap jobblétre szenderült szürke füstfelhővel szerencsére semmi nem szállt el a tápon kívül :) )A felhasználóbarát felhasználó
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest