Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Compressport hivatalos forgalmazója ki lett?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Megjött a compressport szár. Pár óra viselet után azt kell mondjam,hogy megérte. Edzés nem volt még benne,majd holnap. Szorít,de picit lazult. Sajnos nekem egész nap kell hordani,de aki csak edzésre használja az bőven kibírja azt a pár órát.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha ilyet dolgozol vegyél egyet. Jobban fogod érezni magad. Habár ezek majdnem második fokot elérő szorítással rendelkeznek,holott nekem egyes szint kell pedig nekem már vannak visszereim 28 évesen,igaz még kezdeti stádiumban,de venni fogok. Picit jobban szorítja az nem baj.
-
FIREBLADE78
addikt
Úgy működik kérlek,hogy az erekben billentyűk vannak amik szabályozzák vér irányát. Esetemben pl nem jól záródik,na most,ha állsz akkor a drága gravitációnak köszönhetően a vér alulra törekedne,de akinek jók a billentyűi azoknál nincs gond. Habár ajánlatos azoknak is akik sokat ülnek v állnak. Lényeg a lényeg,hogy összerántsa az ereket és így jobb lesz a vérkeringés,nem lesz pangás stb stb. Ettől nem leszel superman,jobb idő stb,de szervezetednek jót tesz,nem kell annyit dolgoznia. Egy kis anat tudás nem árt hozzá,de józanparaszti ésszel is beletud az ember gondolni,hogy egy kitágult csőben(izom munkánál kitágulnak az erek) lassabban megy a folyadék,mint egy szűkben. Este hülyeség használni,amikor fekszel,mert nincs munka,nincs tágulás,se gravitáció se kiskutyakismacska.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ezek gagyik,ilyenem van,mama harisnya féle. Köszi,megnézem. Jiani-t találtam még jó árban,6k. Ez jó lehet? R2 csak db-ra van? Lehet zokni jobban megérné,az 12k és egy pár,de lehet veszek ilyet is meg olyat is,mert nyáron nem lenne gáz rövidnadrág-papucs kombóval
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Használ valaki kompressziós zoknit? Nekem visszér miatt írták elő. 70 den-es kell,ez még legenyhébb. Olvastam,hogy sokan használjuk futáshoz. Tudna vki ajánlani márkát,típust? 10 ezret nem akarok kiadni érte,pláne h minden nap hordanom kell.
-
FIREBLADE78
addikt
Tehát ha ma bebaszok a bortéren akkor jobban fog menni az edzés? Hm. Kár,hogy a munka nem
-
FIREBLADE78
addikt
válasz bandus #20621 üzenetére
Mond el,hogy mi értelme van. Nyugodtan írhatsz latin szavakat is,megfogom érteni. Eü oskolám van Alap,hogy abnormális érték felett nem illik rohangálni,de ezen kívül mi értelme van? Vagy ez ilyen királyság,hogy ki tud minél kisebb érték mellett nagyobb teljesítményt nyomni? Nem kekeckedés,kíváncsi vagyok rá.
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnapelőtt 3,94 km 22:54s alatt,atta. Egyszer megàllt endo illetve volt pár zebra ahol lassítani kellett. Ja és a zene téma. Nem tudnék zene nélkül futni,engem motivál és nem idegesít a kábel sem. Gyári szifon füles.
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnap 4.12 km volt este 10-kor. Nagyon szarul ment. 26:38s.
Kb 3x ki-be kapcsolt az endomondo,hitvány. Kapcsoljam ki az automatikust?[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Glutamin,bcaa kombót szoktam,attól nem fosol be
-
FIREBLADE78
addikt
Futás előtt szoktatok vmi
koxottáplálék kiegészítőt inni?[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz parandroid #20372 üzenetére
Zene nekem fontos,akkor marad a telefon.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem érdekel egyik vitális paraméter sem. Csak idő-táv miatt érdekel. Idő mire feloldom a telót,mivel izzadt ujjal nem érzékel.
-
FIREBLADE78
addikt
Órát érdemesebb használni távolság és idő mérésére,mint telefont? Kéne vmi best buy.
Jártam terepezni télen,igaz nem mínuszokban,de pluszban illetve alföldön,nem a hegyekben. Nem fáztam. Semmi extra ruhám nem volt,még aláöltözőm sem. Felvettem a jéger alsót és rá egy tréning nadrágot oszt csá,nem fáztam. Gumit sem kellett cserélni,mert monti,gyárilag smart sam van rajta. Jah,felülre kivettem a sherpa kabátból a bélést és az volt[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz ígyvanferi #20258 üzenetére
Igen,nem mindegy 3 perc vagy 3 perc 40-50 s. Csak a 3 volt az eszembe. A 18 perces futás az nulla volt,fájt a lábam közbe illetve pihentem is közte.
-
FIREBLADE78
addikt
Tényleg gyerekek, 3 perc pár s volt,ugatta az endomondo Jó,de ez eléggé sprint volt,ezt a tempót nem tudnám tartani. 4 perc alatt volt,igaz nem 2 s-el Lényegtelen.
Igen,vicc,hogy második "futásom" 18 perc körül volt 3 km,aztán 20 körül és úgy éreztem jobban futok
Nah,megnéztem,elhamarkodott volt a 3 perc, majdnem 4 perc,de az sem rossz Nem mellesleg a villamosra futó tyúkot is elengedtem.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz inf3rno #20242 üzenetére
Visszafelé pihentem pár percet utána elkezdtem futni nagy tempóban és így sikerült 1 km 3 perc körül,ezt kéne bírnom. Ma lábedzésem volt,szerintem ma pihi és remélem holnap nem lesz izomláz és tudok megint futni. Még van időm,nem adtam le a jelentkezést,mert kell tüdőszűrő stb. Marhára nem értem,hogy egy katonának miért kell sprinternek lennie Inkább állóképességnek kéne lenni.
-
FIREBLADE78
addikt
Na,sikerült végig futnom több,mint 3 km-t durva fájdalom nélkül,első kmen még fájt a bokám körül,de utána elmúlt. Viszont az idő elég ramaty pedig ezt éreztem a legjobb tempónak.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz ígyvanferi #20218 üzenetére
Legolcsóbb volt 31 vagy 32 és felvettem mindkettőt,ég és föld. Ha már ennyi pénzt beleölök,akkor legyen kényelmes. Nike vmi angol név 8-as otthon van.
ez vót[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz inf3rno #20196 üzenetére
Noh,vettem cipőt. Annyira puha,kényelmes,de drága volt. 40k Mindig is utáltam futni,de úgy érzem,hogy nem fogom ráhagyni,kikapcsol. Igen,fájt napközben is gyalogláskor egy cseppet. Most úgy érzem,hogy elég jó. Este kerülök egy kört. Lehet lecsökkentem 2 km-re. Felvételi 1-2 hónap,jól gondoltad. Nincs vmi speciális gyakorlat, hogyan tudom edzeni,erősíteni ezt a lábszár részt?
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Megvolt tegnap a 2. alkalom. 3 km 18 perc alatt kicsivel. Felét kocogom,mert rohadtul elkezd fájni bokám körül kb 200 m rendes tempó után. Ennyire gyenge a lábszáram? Semmi bajom nem lenne a futással,de egyszerűen nem bírja.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz jackbacsi87 #20078 üzenetére
Minimumokat nem tudom. 16:26 futás 125 pont,30 fekvő 55 pont,felülés 36 50 pont és így 220 a min. De nem min. kéne nyújtani. Tehát lehet szarabbul is futni,ha többiből jobban megy az alanynak. De a 17 percnek örülnék,ha meglenne.
Azon agyalok,hogy holnap lekocogom,lehet az sem fog menni és lemérem az időt. Milyen app a legjobb erre? Anno droidon vettem runstaticot,endomondot,de mióta szifon van,azóta nem használok ilyet.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Hogy menne? Egyben. Nem lehet Megàllni szerintem. Ezt a távot teljesítsd időre és úgy pontoznak.
Elvileg októberben lesznek a tesztek. Ismerősöm szerint hamarabb.
Sífutást ír. Ad pl is,hogy 16:25 alatt jó lenne már.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Üdvözlet. Jelentkeztem honvédségbe. A fizikai teszten lesz futás is. Néha szoktam focizni kispályán,de az semmi. Lényeg,hogy 3,2 km kell minél gyorsabban letudni. Ebben segítsetek. Hogyan kezdjek hozzá? Hogyan kell növelni a távot stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest