Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Én is ezt tapasztalom. Hajnalban már 20 perc után vizes mindenem. Soha nem betgedtem le ha mozgásban maradtam. Évek óta így nyomom, vitamin is megy. Nem tudom mit ér talán csak placebo.
Ellenben az oviban hazaküldtek gyerekeket, előtte azért szetdobtak a köhögök verziót. Mond a négyen k.o.
Lett volna 2x4 hét futás blokk de 1 hét híján nem tudtam befejezni. Az immunrendszer szép dolog, de ha a gyerek 1 méterről köhögi a vírust, akkor abból rotyogas lesz... Munkahelyen is mindenki beteg. Futás helyett séta lesz ha végre jobb a helyzet. -
ladybug
őstag
Határozottan egyetértek veled. Idejét sem tudom, hogy mikor voltam megfázva.
Mondjuk pedagógus lévén sokszorosan ki vagyok téve mindennek, de beteg utoljára a Covid miatt voltam. Előtte pedig sok éve.
Az biztos, hogy amióta futok, bivalyerős az immunrendszerem.Főzés: Pulled Pork ugyan nem kerül az asztalra, mert disznóhúst szinte csak szökőévenként eszünk, de Pulled Chickent csináltam többször is.
A szósz a következő: mustár, kevés ketchup, szójaszósz, sült csirke fűszerkeverék. Ebben pácolom pár órát a csirkemellet, majd megsütöm. A szószból teszek félre egy kicsit.
Amikor megsült a csirkemell, szétcafatolom villával, összekeverem a maradék szósszal, majd kicsit átpirítom serpenyőben. Utána különféle módon lehet enni - hamburgerbuciban, rizs vagy krumpli mellé vagy salátával.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest