Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz kuntics #103055 üzenetére
Ugyanennyi a max pulzusom nekem is és én is magasabb pulzussal futókhoz tartozok, de a 7:40-es tempó az 140 bpm körül, vagy kicsivel alatta van nálam. Alapozónak 6:45-7:00 tempót szoktam futni 145-150 bpm közötti átlaggal, szóval a te 160 bpm-ed elég magas a 7:40-hez.
Bringán a 22-23km/h átlagsebességhez 130 körüli átlagpulzus szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
jimpo
senior tag
válasz kuntics #103055 üzenetére
a 140 magas lenne?
Minden attól függ, mennyi a Maximum Kifutott/Kitekert Pulzus.Egyébként átérzem a helyzetet, én is 12 órázom. Általában három nap meló és három pihenő. Este 7 körül szoktam nekiindulni a futásnak, most már szigorúan lámpával.
Nem ér annyit hogy hasra essek... Inkább nézzenek hülyének "Te figyel már az a forma lámpával fut a kerékpárúton, olyan mint egy karácsonyfa!"tom
Lépés és kilométer számlálás nincs. Perpillanat mászkálok össze vissza, kedvencem tegnap egy akna volt teli "élőlényekkel".
Kicsit belehúztam az este, már van szép labdám is. Golyófogónak jó...[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest