Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz norby_42 #103009 üzenetére
Bandusnal a pont Rettenet, en bringazni sem szeretek itt, a kor 90%-ban a tavat sem latni. Kocogva is a hajnali termeszet es a tarsasag miatt volt csak elvezetes. De Gaborunknak ez a maniaja, ezt futja evente korbe, hat mentunk oda
Tisza-to erdekesebb lehet, ott meg nem jartam - csak Poroszlon, azt nagyon szerettuk!@Igyvanferi: koszonom szepen
Nincs miert szegyellned magad, kinek mire van epp lehetosege. En szerencses vagyok, most epp megtehetem a Csalad es a munka mellett - nem volt ez mindig igy, es nem is lesz mindig igy -, s van egy olyan Futotarsam, es altalaban egy Tarsasag, akik extra motivaciot szolgaltatnak, amikor sokkal szivem szerint a takaro alatt punnyadnek es olvasnek egesz nap. Nagyon szerencsesnek mondhatom magam!@Tisn: semmi. Futottam par kort egy eve, orvosrol orvosra, semmi. Hala az egieknek. Jo esellyel a medencem, csipom gaz, rossz testtartas, rossz futotechnika. Sokat javult az utobbi idokben, de nem eleget. Es ugy fest, a sulyzos edzeseket nem kene eroltetnem.
@Never: szerencsere kiveteles alkalom volt, nem lesz nagyobb baj. De teljesen igazad van, es koszonom vigyazok, es jobban odafigyelek magamra, mint latszik. Es fogok is!
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz norby_42 #103009 üzenetére
semmiképp se annyi más szép hely van, ahol lehet futni 30 km-t, vagy 60-at. a velencei-tó nem tartozik ezek közé, szerintem egy gyötrelmesen unalmas, szar kör, zéró látnivalóval. akkor már inkább egy balaton déli-part. ott láthatod végig a szép északi oldalt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil