Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agony

aktív tag

válasz dabgergo #37263 üzenetére

Ha szeretnéd számolgatni, hogy miből mennyit ehetsz meg szétosztani a napra, akkor szívesen odaadom az excel táblát amit még régen csináltam, hogy belőjem a napjaimat. Most már nem veszem annyira véresen komolyan, úgyhogy nem használom, de az elején jó támpont volt kikísérletezni, hogy mi hogy lenne jó.

Innen le tudod tölteni

A tábla tetején be tudod lőni a saját adataidat, a jobb felső sarokban a módosítóval pedig csökkenteni a kalória igényt ha fogyás a cél. Az alatta lévő két sávban be tudod írni egy heti aktivitásodat pl. az óra által mért számok alapján, aztán ebből ami kijön napi átlagnak, abból a százalékok alapján leosztja mennyi fehérjére, szénhidrátra, zsírra van szükséged.

Aztán ha elkezded feltölteni a napod kajával, akkor mutatja, hogy miből mennyit vittél be és mennyi van még a határig, de étkezésenként is összeszámolja a makrókat.

Elég sok ételt/terméket felvittem a TERMÉKEK fülre, főleg amiket én eszek, így ezekből tud számolni, de ha te másokat fogyasztasz elég csak ide felvinni a terméket és a címkéről a makro adatait, utána már név alapján keresi a tábla és a fogyasztott gramm szerint leosztja.

És hogy hónap végére ne menjen rá a gatyád az egészséges táplálkozásra, még költséget is számol. :))
    (Érdekes, hogy a full egészséges étrend 2000 kalóriára, kijön 1500 Ft/nap-ra... :D)

Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés