-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
pár napig volt nálam kölcsönbe egy apple fülhallgató [link] , droidos telóval használtam.
mivel sétálás közben ez a típus maradt meg eddig legjobban a fülemben, a kérdésem az lenne, hogy ilyen kialakítású fülesekből melyiket ajánlanátok, ami kicsit jobban szól ennél + androidon is működnek a vezérlőgombok? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
egy jobb minőségű vezetékes fülest szeretnék venni magamnak, főleg telefonról hallgatom a zenéket (mindenféle stílust). ezt a kettőt néztem ki:
soundmagic e11c
rha ma650
kíváncsi lennék a tapasztalataitokra/javaslataitokra. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
kaptam kölcsön egy soundmagic e10bt-t próbára. teszteltem két telefonnal (p20lite,xiaomi a1), a hozzá adott illesztékek közül párral és az a problémám, hogy borzasztó halk. kb 90%-nál kezd el évezhető lenni a hangerő.
(az a1-en a vezetékes fülesem 50%-on nagyobbat szól, mint ez maxon)
aki használt már ilyet azoktól kérdezem, hogy ez normális jelenség?[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
tudtok e ajánlani valami jobb fajta és olcsó comply "hasonmást"?
kipróbálnám, hogy milyen érzés ez a fajta anyag a fülemnek mielőtt beruháznék egy drágább megoldásba. köszi. -
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
főként utcai használatra, elektronikus/pop vonalra szeretnék valami nem túl drága fülest. ezt a kettőt néztem ki:
BlitzWolf BW-ES2
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HDesteleg valamelyikőtöknek van tapasztalata mindkettővel? melyiket lenne érdemesebb?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest