Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz mogyimi #1356 üzenetére
Hát.. Nem tudom, neked mi van zenei háttérként, mire van rákötve az a HD595 és milyen minőségű zene szólt, de az én HD555-öm elég távol áll a CX300-tól. Egészen más kategória, az egy nyílt, térbeli érzés. Néha azt hiszem, hogy hangfalakról szól a zene, és leveszem a fülest, hogy megbizonyosodjak róla - tényleg ez szól ennyire térszerűen? A CX300 utazásra jó. A gumigyűrű kiszűri a zötykölődés zajait és a kis pár mm-es hangszóról egész jól teljesítenek, de érezhetően egy kis dobozból jön a hang. A CX300 lenyomja az eddig használt összes fülhallgatót, de még pár betegség mindig fellelhető. Az az éles magashang megjelenés (nem minden esetben) még mindig fennáll, nincsenek annyira harmóniában a hangok. A HD555 teljesen más kategória, megunhatatlan, nagyon komoly élményt nyújt. Az 595-öt még nem volt szerencsém kipróbálni, de gondolom az még ezt is felülmúlja (és vajon mit tudhat a 6xx? )
A Sony EX71-ét még nem próbáltam, nem is sokáig érdekelt, mert rengeteg panasz van a tartósságára, a garancia-nem garancia ügyekből meg mostmár egy kicsit sok voltComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
mogyimi
csendes tag
Keresek (eszerint lesz rá 2 hónapom) olyan kábelt, ami vstagabbakból van sodorva, nem sok vékonybol... nem kell akkor Neked magyaráznom miért... Havertől kérek jobb alacsonyjelszintű audiókábelt, na majd beszámolok. Hátha... mivel már megvettem, baromira optimista vagyok (szeretnék lenni).
-
-
DM-Fan
nagyúr
Még ma is megvannak a Vidi erősítőim és úgy szuperálnak, mint új korukban. Darabjuk 10 kg, és akkora bordák vannak hátul, hogy csak na. Nagyon szép gyöngyezüst házzal, a frontlapon meg gyönyörű kristályledes pu-kijelző. Kenterbe veri a legjobb oledet is.
Hangzásilag meg nagyon ott vannak, a mai napig nagyon előkelő helyen állnak a sztereo erősítők között. Imádom a régi hi-fiket. Mert azok még tényleg azok voltak.Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Keskenyebben szól valamivel a kábelcsere után, de lehet, hogy erre az is rájátszik, hogy azóta a Koss teltebb hangzásához vagyok szokva. Meg elfogadhatatlannak tartom, hogy ennyi pénzt kiadok egy fülesre, és utána nekem kell megmenteni a biztos haláltól forrasztópákával görnyedve fölötte.
Én is sokat forrasztgattam 0,1-es drótokkal.Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Te tudod, de én EX-et nem mernék többet venni. Hiába csilli-villi, ha egyszer nem tart tovább 2 hónapnál. Katasztrofálisra jön ki az ár/érték mutatója. De nem akarlak lebeszélni. Tégy belátásod szerint!
Én sem akartam hinni azoknak, akik korábban leírták a fórumban, hogy szétfoszlik. Megvettem és be én is befürödtem vele. Mindegy, én megfizettem a tanulópénzt: Sony-t soha többé.
[Szerkesztve]Get Moded!
-
Ck.
addikt
Nem akartam én leváltani, csak el kellett adnom...
Lényeg, hogy max. 5k-t áldoznék rá, és a fentiek a kiszemelt ''áldozatok''.
Jöhetnek továbbá ilyen Plug-rendszerűek, amik kizárják a külső hangot...
Ezek a Koss-ok (The Plug és SparkPlug) mennyire kényelmesek a kialakítás miatt? Ugye a SparkPlug újabb a The Plug, szal az utódja gyakorlatilag?
ByB:
Van tapasztalatod az általam említett fülesekről? Melyiket ajánlanád a 2 közül?
Várom a javaslataitokat! -
ithomas
őstag
Kérdés hogy szét lehet-e ezeket szedni mindenféle macera nélkül..és hol veszek hozzá jó minőségű zsinort?
A sony boltban ahol néztem 13 e ft volt az ára...de ha már egy ilyenbe befektetek,akkor megvárom a Sennheiser CX300-at,hátha annak normális a zsinórja...árba ugyanez lesz,hangra meg kétlem hogy gagyibb lenne!Csak kár hogy asszimetrikus...Real eyes realize real lies!
-
rumos14
nagyúr
nekem koss van, némi bíbelődés után be tudtam állítani úgy az EQ-t + egyebeket az iAudio U2-n hogy csodaszépen szól. de ha nem lenne ennyi beállítási lehetőség (BBE elsősorban), akkor alapban pocsékul szól, k. sok basszus, és nagyon ''piszkos'' hangzás. tehát arra is gondolj, hogy mire kötnéd rá.
komfortérzet: eleinte fura hogy a füledben van, de a kisebbik dugaszokkal nekem tökjó.
a sony biztos jobban szól, de drágább és hallottam több embertől hogy a kábel pár hónap után egyszerűen szétmálik, a bolt meg sajnálja de a zsinór nem garis. + nem szeretem az aszimmetrikus kábelezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest