-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz fericske #90471 üzenetére
Elővettem, végighallgattam pár forrásról, aztán levontam a következtetést. Egyfelől nem tesz jót neki a teljesítmény, BTR3-ról volt a legkiegyensúlyozottabb. Bármi erősebb csak kiélesíti a hibáit.
Másrészről pontosan úgy sok a teteje, ahogy Crinacle mérésén látom, tüskés. Ráadásul tényleg ennyire hasonlít a hangja egy 25$-os chifihez gyenge forrásról, mint a gráf:Csak a Tanyának könnyebb elnézni a túltolt vokált az ára miatt. Meg hát a Szóval úgy tűnik tényleg az első szériás BE volt a tuti. Kár érte. A formáját, kialakítását, kábelét, súlytalan egyszerűségét bírom.
-
-NoVa-
addikt
válasz fericske #90471 üzenetére
Igen, Gryphonról is, pedig az kifejezetten finom felül mindennel, nem élesített, karcos. Aztán úgyis ragasztási hibás a driver, és el-elmegy a basszus balról, úgyhogy igen ritkán veszem elő (sok állástól megtapad és egy ideig használható, hevíteni kéne és teljesen helyrejöhetne akár). Csak a BE V hangja helyett az EJ természetese otthonosabb, úgyhogy annyira nem öltem időt és energiát a javítási kísérletekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest