Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz monti0222w #70199 üzenetére
"50-től felfelé a hangbeli különbségek egyre minimálisabbak és igencsak a jó fülek kellennek ezek észrevételéhez"
Inkább egyre nagyobbak a hangbeli különbségek, úgy a karaktert, mint a minőséget tekintve, ergo egyre könnyebb is észrevenni a különbségeket 50-től felfelé. Az persze igaz, hogy egyre kisebb minőségjavulásért egyre többet kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz monti0222w #70199 üzenetére
"50-től felfelé a hangbeli különbségek egyre minimálisabbak és igencsak a jó fülek kellennek ezek észrevételéhez."
Hááááát.....azért erőst hallhatóak...
W30 (120 ezer) után egy Layla vagy Isine20 egy más dimenzió...nem árnyalatnyi a különbség...annak ellenére, hogy a W30 szerintem ár-érték arányban nagyon jó füles....
Fericske: azért nem ilyen forrásra gondoltam...AK240-en már erősen hallhatóak a GR07 gyengéi...ott már valóban kizárólag a füles hibáit hallom csak...
Szimplán arra értettem, hogy bizonyos szintig a GR07 megmutatja a forrás gyengéit....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest