Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz excalibur36 #36803 üzenetére
Hosszútávú tapasztalatom nincs, annyi viszont biztos, hogy a VSD1 magasa néhol - esetemben egy, szipak szerint keverési hibás felvételen például - hajlamos picit sziszegni. Ebben persze benne lehet, hogy az eddigi olcsó fülesekkel szimplán a részletes magasak hiányához szoktam, de mintha már más is írt volna hasonlót erről a fülesről (meg a VSonicokról általában). Úgy egyébként a hangképe egyáltalán nem tűnik megszokhatatlannak, sőt egészen baráti. Az árában mindenképp verhetetlen.
A HiFiMAN emlékeim szerint nem produkált sziszegést, nekem összességében nagyon szimpatikus volt a hangja. Valahogy hiányoltam belőle az erőt, de mint írtam is, ha nem keresel különösebben izmos mélyeket egy fülesben, ez neked valószínűleg nem jelenthet problémát. Innentől pedig még a VSD1-nél picivel részletesebb hangot kapsz nagyobb térrel. Valahol úgy tudnám megfogni a lényeget, hogy más jellegű élményt nyújt a két kütyü.
Ha összegezni kéne, a RE-400 a kiemelkedő kényelmével és a - látszatra legalábbis - minőségi kábelével együtt szerintem jó eséllyel megéri az árát, adott esetben pedig a VSonic jóval olcsóbb versenyzőjével szemben is megállhatja a helyét. Főleg ha nem spórolsz.
Persze élből kicsit igazságtalan ekkora árkülönbségű füleseket összehasonlítani, és ugye a hangzásuk jellege is más."This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest