Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Előző telefonom egy Lenovo P70 volt, illetve még mindig megvan csak a funkciója változott...
A telefonhoz anno mellékelt füles igazából egészen jó, de sajnos az idő lassan azt is megeszi. Még egy tavalyi tisztításnál kicsit erősebben húztam meg a bal füles kábelét és a műanyag burkolat elvált az elágazásnál de ami a rosszabb, h a drótok is kezdenek szétfesleni ott és félek már az utolsókat rúgja.
Tehát kellene egy másik füles az egyel újabb telefonomhoz ami egy Redmi Note 9, de fogalmam sincs milyet vegyek. Ami biztos, h elég a normál vezetékes kialakítás, agybadugós nekem tökéletes de nem akarok rá vagyonokat költeni (<20k), nem vagyok hiperérzékeny vájt fülű. Zenében szeretem "érezni" a mélyet, de különböző zenei stílusok közt csipegetek (rock, trap, trance, dub, stb...) és van a lejátszón EQ úgyhogy nagyjából a tiszta hangzás a lényeg.
Szeretnék néhány tippet kérni, h mi most az ajánlott füles!
Esetleg márkán belül az Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD-ról van-e tapasztalat?
Előre is köszi minden segítséget!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest