Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

Előző telefonom egy Lenovo P70 volt, illetve még mindig megvan csak a funkciója változott...
    A telefonhoz anno mellékelt füles igazából egészen jó, de sajnos az idő lassan azt is megeszi. Még egy tavalyi tisztításnál kicsit erősebben húztam meg a bal füles kábelét és a műanyag burkolat elvált az elágazásnál de ami a rosszabb, h a drótok is kezdenek szétfesleni ott és félek már az utolsókat rúgja.
    Tehát kellene egy másik füles az egyel újabb telefonomhoz ami egy Redmi Note 9, de fogalmam sincs milyet vegyek. Ami biztos, h elég a normál vezetékes kialakítás, agybadugós nekem tökéletes de nem akarok rá vagyonokat költeni (<20k), nem vagyok hiperérzékeny vájt fülű. Zenében szeretem "érezni" a mélyet, de különböző zenei stílusok közt csipegetek (rock, trap, trance, dub, stb...) és van a lejátszón EQ úgyhogy nagyjából a tiszta hangzás a lényeg.
    Szeretnék néhány tippet kérni, h mi most az ajánlott füles!
    Esetleg márkán belül az Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD-ról van-e tapasztalat?
    Előre is köszi minden segítséget! :R

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés