Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz kemcso #61597 üzenetére

Felsorolásból elég nehezen fogok rájönni, hogy az 5-10ezer Ft-os füleseknél mennyivel jobbak a 10-15ezres darabok, megéri-e egyáltalán többet áldozni rá 10ezernél, így a kérdéseimre az összefoglaló aligha ad választ. De ha már mindenképp a felsoroltakból kéne választanom, akkor a két Xiaomi lenne szimpatikus.

Piston Hybrid.. Nekem fontos, hogy sokáig érvényes legyen a gari, mert már elegem van, hogy 7-8 hónap alatt minden meghal, ha nem hamarabb. Edigitalnál nevetséges 6 hónap garanciával kapható, de legalább hazai. A Piston 3 jobb helyen akár 1 évvel is kapható, de ez is elég félelmetesen kevés. A fenti Roccat ennyire gagyi lenne 3 év gari mellett, hogy említésre sem méltó?

#vicze1: SM E10 egy helyen van belistázva, ott is 13ezer Ft, és nincs raktáron. SM E30 viszont van 11-ezerért 15 helyett, igaz, elég fura a kialakítása... Nem érné meg ez jobban? Nem akarok én kifejezetten basszust, nekem az a lényeg, hogy szépen szóljon, és ne égesse ki az agyamat a magas, de a mély se nyomjon el semmi lényegeset. Mondjuk gariról itt sem találok időtartamra vonatkozó infót.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák