Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz bepken #32485 üzenetére
Srácok, valaki!? - azóta nézegettem a posta oldalát, ha jól értelmeztem az ártáblázatot, akkor a legolcsóbban elsőbbségi levélként való feladással jönnék ki a dologból (100 grammig megúszom egy ezresből) na de kérdés, hogy így milyen állapotban érkezne meg hozzájuk a füles...na meg persze egyáltalán mi a fenét akarnak a hibás fülessel? megnézik, hogy "huh, tényleg nem szól...hmmm...mik vannak!?") - nem értem, hogy esetemben a szétvágós fénykép elküldős történet miért nem működhet...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
AGE-T
őstag
-
hobbyone
aktív tag
http://rinchoi.blogspot.sg/2013/07/samsung-hs330.html
Samsung dual-speaker (8mm tweeter and 10mm woofer)
PRO: Bass quality is very open-air like.
CON: Short bandwidth. It seems the IEM is soldered inversely by default, to imbue an aligned phase characteristic to the woofer. However, measurement indicates the tweeter completely dominates the IEM instead.
A hangja rin-choi szerint mélykirály/szar, de legalább kapható itthon 5000 körül.
-
Zoli133
addikt
válasz filózoli #32486 üzenetére
Persze ie8-tól jó a sennheiser, de alatta nem sok értékelhetőt mutattak fel cx500-at kb egy metallics leszólja..
Az 'olcsóbb' ársávban csak a nevéből él a márka.szerk: a cx300 szerintem vallatásra alkalmas eszköz.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Yeffy
veterán
válasz filózoli #32486 üzenetére
azt tudom, de cx 300/400 nem 10k alatti ár, mint a távkapcsos sony, meg nem is olyan mélykiemelősek, mint amit én jelenleg keresek...
legalább is a cx200, ami tesómnak van, nem győzött meg.
15+ k-t nekem nem ér egy seni, akkor már inkább rakok mellé, és veszek egy komolyabbat...szerk.: jó, hát nekem is jólesne, ha telne rá...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
bepken
veterán
na hát a meghibásodott R1 kapcsán azt kérte a Support, hogy küldjem vissza nekik a csupasz fülest. azért ez elég szívás szerintem....megéri vajon vitatkozni velük?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ati1979
veterán
Jogos. Természetesen nem hallottam, mert ahogy mondod nem is lehet kapni.
Kicsit szerencsétlen volt a megfogalmazás belátom. Inkább úgy mondanám akkor, hogy olvasott teszt alapján vélhetőleg, nem hozza azt azt részletességet ami egy 1000 dolláros füles megfelelő kihajtásához szükséges.
(#32482) Zoli133
Kategóriáján belül szerintem is nagyon rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
-
Bodor
veterán
válasz Ati1979 #32477 üzenetére
Az x3-mat felejtsd el ennél. Ugyanaz a hibája mint e12-nek. A részletességen és a téren elbukik.
Hallottad már?
Még szinte nem is lehet kapni, de már tudod, hogy milyen részletes és hogy mennyi a tere..
Érdekes hozzáállás ...Ja igen. Kezd fejlődni a magyar piac ebben a tekintetben. [link]
Igencsak üdvözölendő, hogy vannak már minőségi terméket forgalmazók itthon is, de a linkelt lejátszó a maga 6 órás üzemidejével a 200K-s ár mellett egyáltalán nem jó vétel szerintem. Van akinek ez a 6 óra egy napra sem elég.. .
"Külső burkolata észak-amerikai fekete diófából készül és kézi faragással van díszítve."
A sznoboknak ez biztos jól jön, mert lehet mutogatni, de inkább tettek volna bele erősebb akkumulátort, és ha már hordozható lejátszó, akkor olyan hangerőszabályzót, ami nem csúszkál el a zsebben...
-
vadallat88
tag
válasz ggeleven #32478 üzenetére
A mikrofon annyira nem fontos. 13-15 nekem már elég sok. max8k-t szeretnék rákölteni... de mint mondtam ha pár ezer forinttal lenne drágább jobb minőségben az is érdekelhet csak akkor még várok vele és gyűjtögetek.
De ha ebben az árkategóriában találunk normálisat az lenne a legjobb
A fülesbe jó lenne ha kicsit mély orientáltabb lenne.ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
z123456789
addikt
válasz Ati1979 #32457 üzenetére
(#32457) Ati1979
Hát 10 körül akár, mehet fölés is.Többet nem igazán szánnék rá, mert 10 000-eket inkább az otthoni rendszerbe ölnék, ezt meg javarészt sportolásnál használom.
(#32458) AGE-T
Nem érzem magam audiofilnek, de nálam eléggé bevállt széria.11 éve ugyan azt a típust veszem.Biztosan jobban szól egy 30/50e-es de sport közben, meg néha séta közben hozza a szintet számomra.Nem komolyzenét hallgatok.Ès szerintem strapabíró.De ha van ennél jobb, ami mondjuk ugrálás közben is jobb, és sportolással kibír egyhuzamban 10 évet, hallgatlak.Tényleg!Minöségért szeretek fizetni.Ja és mindig is álmom volt az hogy távirányító legyen a fülesen.Ez gondolom erösen lejátszófüggö igaz?Egy clip+-szal nem fog müködni sehogyan sem.Vagy?
-
ggeleven
őstag
válasz vadallat88 #32476 üzenetére
A rock zenével lehet megfogsz!
Most jövök rá, hogy tegnap is kérdeztem Tőled!
Ha nem ragaszkodsz a mikrofonhoz, akkor szinte mindegy a csatlakozó bekötése! Úgyis is olyat fogunk nézni, amin nincs! A távirányítási funkció nagyon lutri, talán majd ha Yeffy kolléga tényleg beszerzi azt a Sony fülest, akkor okosabbak leszünk!
Amúgy az eggyel nagyobb kategória már a 13-15ezres, addig nem tudom, hogy elmennél-e? Viszont a 6-8ezresben is tudunk sztem egész jót találni Neked!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #32468 üzenetére
A számból vetted ki a szót. Az is lesz szerintem. Olvastam róla egy tesztet nemrég ahol azt írták, hogy a tere egészet hihetetlen. A jh13 prohoz hasonlították azt hiszem, és az a volt a konklíúzió hogy egál. Tehát hozza annak a 6 driveres fülesnek a szintjét. Kivéve a mély basszust.
Kicsit viccelődött a cikkíró, hogy sub woofer esetleg a pc speaker sub wooferét jelentheti ennél.Ja és persze ne feledjük el a legendás shure közepet sem.
Az x3-mat felejtsd el ennél. Ugyanaz a hibája mint e12-nek. A részletességen és a téren elbukik. Persze így is vétel, de azért ne feledjük el, hogy annyi pénzért muszáj valamin spórolni... Ehhez nagyon jó lejátszó fog kelleni.
Ja igen. Kezd fejlődni a magyar piac ebben a tekintetben. [link]
Én a shure kábelével teljesen ki vagyok békülve...
(#32471) AGE-T
Jó kis füles lett az ezek alapján.
(#32469) Yeffy DJ
Igazad van simán belefér. Lehet írkálni ezekről is.
Az első edzéseken szerintem kész leszel. Főleg a vállad fog fájni, és mindenhol izomlázad lesz. Erre készülj fel. Ja és arra, is készülj fel, hogy a jobb és bal oldalad nem egyformán fog erősödni.
A többi privi ha érdekel...[ Szerkesztve ]
-
vadallat88
tag
válasz ggeleven #32475 üzenetére
Leginkább Rock zenét hallgatod de meghallgatok mindent. Kialakítása minden féle képen: In-ear (mindig is a hagyományos elvezetésüt használtam... fogalmam nincs hogy milyen lehet a fül feletti) Kábele legyen nyak mögött elvezethető. mikrofon nem szükséges hogy legyen rajta esetleg távirányító az lehet. bekötés polaritásáról fogalmam nincs
Max. 8k. (ha ennyiért nem akkor mennyiért tudnék normálisat venni?)ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
ggeleven
őstag
válasz vadallat88 #32470 üzenetére
Bátran alapozhatsz rá!
Van elképzelésed amúgy?20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Yeffy
veterán
válasz Holy Shtako! #32472 üzenetére
értem. akkor ezek szerint érdemes hanyagolni a márkát...
-
Zoli133
addikt
Clipem se megy üzemidőben többet kb 13 óránál, tehát ezzel már megbarátkoztam.
Egyébként 1 számon belül is votl zseniális a westone és szétesős konkréten Neal Morse - Seeds of gold (HElyszínen FLAC volt meg belőle).
A szám első 1 perce alatt beleszerettem a fülhallgatóba, majd ahol bejön a dob/gitár ott éreztem kicsit az egység bomlását."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Holy Shtako!
csendes tag
Xearssel azóta bajok vannak, amióta Thomas elkezdte fosni a különböző füleseket, beindult a nagyipari gyártás, aztán olyan lett, amilyen. Amikor még csak pár modell volt, főleg a TDII Titan ill. TDIII Blackwood, akkor még a minőség is más volt. Talán 1 éve olvastam itt a fórumon, hogy egyre jobban jönnek szét a fülesek és a fél éves garancia is egy vicc. Mondjuk a Blackwoodot bepróbálnám még így is, csak nem lehet kapni
Megjött a Sony fülesem, metroszexuális fehérben, teljesen jó hangja van, jobb mint a Brainwawz Beta. A szilikonharangja még a CX500-nál is kényelmesebb, becuppan a fülembe. Persze hangzásban nem annyira jó, de megteszi.
Miért van az, hogy a neten mindenhol lehet kapni AKG K324P és Sennheiser CX400 II 20-30 dollárért és eredetinek hirdetik (ph-n is), miközben japánból származó K324P 65-85 dollár között mozog. Rákerestem és K324P-re nem nagyon dobott ki boltot, CX400 meg 17ezer forint. Miért ennyire olcsó ? Ennyi lopott árú a világon nincs
[ Szerkesztve ]
(︺︹︺)
-
AGE-T
őstag
válasz Zoli133 #32468 üzenetére
FiioX3 nem hiszem, hogy olyan jó fogás lenne, főleg hogy 10 órás üzemidő mellé egy 4 órás töltési idő társul. Minden esetre, a Cowon már elégnek tűnik a W3R mellé. Max pc-ről szól egy fokkal jobban, de ahhoz már fül kell.
Én is azt éreztem, hogy néha zavarban van a füles, de leírtam annak rovására, hogy nem minden track ugyanolyan minőségű, mivel a nagyon jó minőségű cuccok, jól is szólnak vele. A tere pedig valóban nagy. Mint a tesztben írtam, jobb mint az 535, de nem nagyon volt idő tesztelgetni. Bár nem hiszem, hogy a zene tér beállítás függő lenne.És igen, a kábele mostanra nagyon megtetszett. Nincs szúja, nem gyűrődik, mégis masszív marad. Én nem bántam meg, hogy a Westone cuccát vettem. De most hogy megjött az Amperior le sem rohad a fejemről, csak nem alszom abban kb.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
vadallat88
tag
az ajánlott fülesek mikor lettek frissítve? lehet arra hagyatkozni v azóta változott a lista?
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
Yeffy
veterán
válasz Ati1979 #32465 üzenetére
jaja, tisztában vagyok vele, nem véletlenül akarnám azt is űzni. plusz állóképesség, meg technika védeni magam.
tudom, hogy nem olyan izomzat kell hozzá
igen, off, de szerintem ennyi belefért...jookomak: ahogy ggeleven is mondta... inkább belföldi boltokat keresek.
akkor Xears-ok felejtősek?[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Ati1979 #32461 üzenetére
Westone 4R vagy se535? Egyértelműen az se846.
Egyébként azt hiszem, talán a westone-t választanám, mert az említett pontokon nagyon lenyűgöző volt, viszont ott az árnyoldal, hogy egyes zenéimnél szétesett, de lehet, csak egy sansa-nál jobb forrást igényelne. (Mondjuk egy fiio X3? )
Ami még lemaradt, a westone kábele szinte súlytalannak érezhető a shure kábelekkel összevetve.
-
jookomak
őstag
Brainwavz-okat nem ajánlotta senki? M4 kicsit V-karakter, jó lehet elektronikus zenéhez. Akcióban azt is ki lehet fogni 7-8k környékén itt: mp4nation. Vagy R1, bár az azt hiszem némileg semlegesebb hangú.
Panaszkodnak néhányan, hogy nem ok a kábele, az enyémmel spec nincs semmi baj.Xears-ek minősége nem az igazi, könnyen haláloznak, és a gari is csak fél év rájuk.
-
Yeffy
veterán
válasz Ati1979 #32452 üzenetére
no, mert hogy? K1ezel?elhiszem.
ggeleven: köszi szépen, h ennyit "másztál" utána, igazán nem kellett volna. akkor majd vásárláskor kiderül. olvasgatok még.
ezt meg ezt javasolta még egy haverom 8-9k körül, hogy bnézzek rá. utolsó, amiről faggatódzok
ph-s tesztek, amiket találtam róla, elég meggyőzőek.vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Ilyen 5k magasságában a többi sem jobb sajnos.
Kb. fogsz egyet és szól valahogy már annak is örülni kell.Nem az a szint, ahol a minőség kezdődik. Meg ha az embernek van valami jobb fülese hajlamos ahhoz hasonlítani mindent.
Ahogy filózoli is szokta.
(#32442) Zoli133
Neked összességében melyik tetszett jobban az se535 v a westone4R?
Tényleg ennyivel jobb a soundstage a westone-nál?
(#32458) AGE-T
Akkor gondolom, összeségében szerinted is jobb az Se535-nél. Így hogy egymás mellett is hallottad őket.
-
Ati1979
veterán
válasz z123456789 #32456 üzenetére
Milyen árkategóriában gondolkodsz?
Amúgy sony az nem rossz választás.
-
z123456789
addikt
válasz Ati1979 #32455 üzenetére
Nem szeretek menni mint borjú az anyjának, ezért tettem offba
Ja gondoltam hogy ez a szitu
Ès te milyet ajánlanál, ami nem in ear, hanem ear bud.Àr/érték arányban megfelelö, javarészt sport közbeni használatra, de azért elörelépés lenne a jelenlegi Sony MDR-E818LP-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz z123456789 #32454 üzenetére
Itt nem kell off-ba tenned, mert on topic.
Mert túlárazottak. Inkább a nevet fizeted meg mint a márkát. Szóval az ár / érték arány elég gyatra.
Kb. hangminőség alapján felét nem érik mint amennyibe kerülnek szvsz. -
z123456789
addikt
válasz Ati1979 #32452 üzenetére
Szóval Senheisert meg AKG fülest miért ne? ( innen jövök )
-
ggeleven
őstag
Az a baj, hogy sem olyan kiosztással szerelt telefonom, sem hangerőgombokkal ellátott fülesem nincs, szóval kipróbálni nem tudom...
Most végigtúrtam az xda-t, a wiki.answer-t, a poweramp fórumát és nem találtam sem a működést megerősítő, sem a nem működést megerősítő infót...
Már nem tudom, hogy milyen keresőszavakat használjak...Na találtam valamit!
Amazon 1
Amazon 2
Amazon 3Röviden: nem írnak sok jót, bár nem említik a használt telefon típusát! Összességében viszont az jön le nekem, hogy nekik bizony nem működtek a hangerőgombok!
Szerintem elég rizikós, hogy működne-e...
Bár legalább egy, s mindenkorra megtudnánk, hogy mit szól hozzá egy normális Androidos telefon!A Brainwavz márka amúgy elég jó, ár/érték arányban pedig kiemelkedően jó!
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Blackhole13
senior tag
Edzéshez keresnék valami olcsó fülest, aminek azért elviselhető a hangja. 2-3k-ból lehet jobbat kapni a maxell metallics-nél? (akár használtan, külföldről)
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz ggeleven #32444 üzenetére
na ugye
ok, akkor elég esélyes, hogy ez a távkapcsolós Sony lesz. de ha nem megy a kapcsoló a telómmal, megverek valakit
nem ismerem ezt a márkát, megmondom őszintén. meg az ország másik fele, meg ki tudja, milyen előéletű. én már csak ilyen "parás" vagyok -.-
-
Alg
veterán
Vsonic VSD1 nem jelent még meg a topicban ha jól láttam, pedig a 10K körüli kategóriában basshead versenyzőként akár ajánlott is lehet, leírások alapján... (én is csak most hallottam róla, mikor jött az mp4nation email) - valaki nem akarja kipróbálni?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
bal10
csendes tag
Sziasztok!
IPhone-hoz szeretnék venni fülhallgatót. Szempontok:
-in-ear
-mélyorientált (nagyrészt hiphopot hallgatok)
-ne legyen fül mögötti elvezetésű
-büdzsé: 30 ezer Ft
Köszi a segítséget. -
ggeleven
őstag
Én várom a csodát, de csak nem nyerek a lottón! Jah, nem is szoktam venni...
Jó lesz az Sony, a Panánál sztem biztosan jobb!
Itthoni beszerzéssel most jobbat nem tudok ajánlani én sem...Ez mondjuk még nem rossz ajánlat, ha meggondolnád magadat a használt/bontott termékekkel kapcsolatban:
Apró20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Zoli133
addikt
Mostanában keveset írok egyéb elfoglaltságok miatt ez a válasz is eléggé megkésve jött.
Kezdeném azzal, hogy köszönöm neked és fi:zi'k-nek a lehetőséget, hogy kipróbálhattam.
A füles több onton meglepetést okozott az első, hogy van tere, mármint tényleg, a többi általam próbált IEM-re köröket ver ebben a tulajdonságában az Se535 furán is hatott melette ebben az aspektusban.
Akusztikus illetve könyebb rock zernéhez zaseniálisnak találtam a hangját a zongora hangjával szerintem csodát művelt viszont ahogy kicsit súlyosabb lett a zene, több hangszer lépett be kicsit zavartnak éreztem, nem volt meg az egységessége a zenének.
Persze, mindenez nagyon rövid idő alatt levont következtetések, itt ott még hbásak is lehetnek, de nekem ez maradt meg a 4 armatúrás westone-nal kapcsolatban.
-
-
Ati1979
veterán
Persze érthető.
Csak pont azért írtam, hogy ezeket nem kell selyemborítású tokban hordani mert bírják a strapát. Intenzív használatra lettek ezek tervezve ellentétben a legtöbb olcsóbb fülessel. Próbálj ki szerintem egyet majd ha teheted...
Vagy akár írd be youtube-ra a keresőbe és meglátod milyen robosztus darabok...Azért ha zsebbe gyűrést semelyik füles sem tolerálja amúgy sokáig. Tapasztalatból mondom.
-
Yeffy
veterán
válasz ggeleven #32425 üzenetére
igen, ez engem is érdekelne. mert, ha aszondjátok', hogy nekem kb megfelelő a hangkép, ill a távkapcs megy PowerAmp alatt, akkor szerintem ő lesz a befutó.
Ati1979: ez rendben van, meg értem, meg mind szép és jó, de ha nincs rá pénzem jelenleg, füles meg most kell, akkor mit csináljak szerinted? köszönöm a tanácsokat, nagy valószínűséggel ilyen Shure jellegű cuccot ki fogok próbálni, amint lehetőségem lesz rá. de ha vennék is, nem lenne szívem edzésekre vinni, cibálni, stb. viszont selyemborítású tokban sem óhajtom hordani a fülesemet, mivel használati eszköz számomra, nem műremek. remélem érted.
szóval utána fogok keresni, lehetőleg személyesen, de nem most. befektetésnek evidens, hogy jó, remélem, hogy hamarosan lesz rá lehetőségem.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
vadallat88
tag
válasz MPeter87 #32431 üzenetére
Ohh köszi!
Leginkább Rock zenét hallgatod de meghallgatok mindent. Kialakítása minden féle képen: In-ear (mindig is a hagyományos elvezetésüt használtam... fogalmam nincs hogy milyen lehet a fül feletti) Kábele legyen nyak mögött elvezethető. mikrofon nem szükséges hogy legyen rajta esetleg távirányító az lehet. bekötés polaritásáról fogalmam nincs
Max. 5k. (ha ennyiért nem akkor mennyiért tudnék normálisat venni?)
remélem így már közelebb jutottunk a válaszhoz
igen igen agybadugósra gondoltam
ha megbízható külföldi beszerzőről van szó akkor igen[ Szerkesztve ]
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
ggeleven
őstag
válasz vadallat88 #32430 üzenetére
A gumiharangos alatt agybadugósat értesz?
Külföldi beszerzés szóba jöhet?20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
MPeter87
őstag
válasz vadallat88 #32430 üzenetére
Gyorsan idetaláltál.
Nézd meg az első hozzászólást/összefoglalót.
Milyen zenéket hallgatsz?
Illetve milyen hangzást szeretnél?[ Szerkesztve ]
-
vadallat88
tag
Sziasztok! Mindennapi használatra szeretnék egy fülhallgatót. Max. 5k. (ha ennyiért nem akkor mennyiért tudnék normálisat venni?) Kényelmes legyen, a kábele strapabíró, jó hangzást biztosítson, és minden féle képen gumiharangos. köszi
-
raven12
senior tag
válasz MPeter87 #32427 üzenetére
dba02-t szvsz nem éri meg megvenni, Brainwavz B2 megegyezik az mkI-el és sokkal jobb a supportja. Az mkII hiába jobb, nem annyival, amennyivel több macera és pénz. Bár 159 dodóért már elgondolkoznék, én preorderben rendeltem $109-ért, lassan ideér, tegnap elvileg már Európába ért.
-
MPeter87
őstag
válasz plus44 #32412 üzenetére
Az SE215 dinamikus driver-es, mélysúlyos, "sötétebb" hangzású. Többet nem nagyon tudok írni róla, mert 5 percnél tovább nemigen hallgattam.
A DBA-02 MKII dupla armatúrás, jóval kevesebb méllyel, de sokkal tisztább hanggal, éles, tiszta magasakkal, nagyon részletes hanggal. Nagyon szeretem, nem bántam meg, hogy megvettem.
Szerintem a következő fülesem is armatúrás lesz, esetleg hibrid. -
Ati1979
veterán
Én is elhasználtam már egy két fülest. Viszont ezek pont azért jók mert brutális kábelük van. 3-4* vastagabb (kevlár borítású, cserélhető) mint egy átlag fülesenek. Én is valamilyen szinten befektetésenek is vettem.
Szerintem évekig ki lehet húzni egy ilyen fülessel.Igazából ezekben a távirányítós dolgokban nem nagyon vagyok otthon. Szeritem ahogy a többiek is írják valamilyen lejátszókkal biztosan menni fog android alatt.
Amúgy ebben az árkategóriában nincs nagy mozgástér mikrofonos fülesek tekintetében. Általában a legtöbb sony füles/ fejes mélytúlsúlyos. Úgyhogy nem kockáztatnál sokat ilyen szempontból.
-
bepken
veterán
válasz akela91 #32420 üzenetére
na írtam nekik az mp4nation "contact us" szekciójában, meglátjuk mi lesz. de erre nagyon kíváncsi vagyok...
mondjuk rákerestem a head-fi fórumban és valóban szoktak kérni ilyesmit a gyártók egyik srác épp R1 kapcsán írta, hogy bár neki is szét kellett vágnia a cél érdekében, sajnálta kivágni a kukába...gondolom úgy ahogy összeforrasztgatta
-
Yeffy
veterán
válasz Napfénysüti #32419 üzenetére
na igen, én is Sonynál csekkoltam először, ott az egygombos van fent... -.-"
mondom, ez okésnak tűnik, cska nem tudom, hogy ez is mélytúlsúlyos-e...
meg a leírása csak almás cuccokra írja a távvezérlőt, ez lehet gond SGS3-nál?[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezt linkelte a fórumtárs: MDR-EX100AP
Direkt a Sony oldalán kerestem ki gondolom oda jó képet tesznek fel de sajnos ez alapján csak 1 gombos a felvevő része.
Més que un club!
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
8 hónapos BW R1 bal oldala haldoklik... magánál a füles nyakánál lehet valami törés szerűség. érdemes garanciális cserén gondolkozni? mennyire macerás?
-
contaxg
veterán
válasz plus44 #32412 üzenetére
A Fischer szerintem csak csomagol kínai OEM gyártoktól, de aztán az is lehet, hogy tévedek. Egy igen valószínű: saját gyártása nincs. Egyébként két ügynökkel dolgozik a föld ezen a részén akik finoman szólva nincsenek jóban egymással. Vannak olyan országok ahol a Tesco vagy hasonló kategóriájú helyeken lehet kapni a tej és a mosószer mellett. Én kerülném...
Astrotec Am-90-ről nem hallottás semmit? Nekem pl az elég szimpi...
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Yeffy
veterán
válasz Ati1979 #32400 üzenetére
sajnos egyik helyen sem járok, így nem tudom kipróbálni a shure-t, egyrészt, másrészt meg, mint mondtam, ütöm-vágom úgymond a fülest, nem lenne szívem egy majd 30k-sat használni e célra. szóval emiatt, és a jelenlegi rossz gazdagsági helyzetemnek köszönhetően maradok a max 8k-nál.
linkelte valamelyikőtök azt a távirányítós Sony-t korábban. talán pont te voltál. keresgéltem rá, és eléggé ellentmondó képeket találtam róla. vagyis a távirányítójáról. van, ahol csak egy egygombos "távkapcsot" látok, de van, ahol meg hangerőgombosat, amire szükségem lenne a léptetéshez/hangerő állításhoz. most neki melyik van?
van esetleg ebben az árkategóriában "mélyorientált", de "rendes" távirányítós? halott ügy, mi?szerk.: ez volt a másik kép, amit felhozta ahhoz a modellhez. erről mi a véleményetek? ez is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz contaxg #32411 üzenetére
100 órás burn-in periódus után nyílt meg kicsit, de továbbra sem volt az igazi. Lehet rossz példányt kaptam? Nem foglalkoztam vele megmondom őszintén, pedig imádtam magát az eszközt. Kicsit volt, nem lógott ki egy fél bébirépa a fülemből, alig érezhető volt a súlya, de ez mind nem számít, amikor a hangja nekem nem feküdt. Ennek fényében nem is merek bepróbálkozni még eggyel. Mindig is egy Fischer Audio DB02 MKII-re fájt a fogam, de az előd nem győzött meg. Erről tapasztalat, esetleg a Shure 215-tel összehasonlítva?
sheratan: na megnézem azt is, bár így képekről elég gyenge felépítésűnek tűnik.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
contaxg
veterán
válasz plus44 #32409 üzenetére
Ez a kevés tér tényleg meglepő... jól bejáratott (régóta használt) darabot próbáltál??
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz plus44 #32409 üzenetére
Hmm, pedig én úgy hallom mindenhol, hogy az SE215-ben több mély van, mint a GR06-ban, vagy legalábbis kicsit több hangsúlyt kap az a tartomány. De sajnos nem volt még alkalmam összehasonlítani (annó majdnem Shure-t vettem, de aztán mégsem akartam annyi pénzt rászánni). Esetleg még a Hifiman lehet jó, szerintem nézz rá egy-két tesztre vagy véleményre, mert azok is kicsit neutrálisabb hangzásra vannak tervezve.
-
plus44
veterán
válasz #16820480 #32404 üzenetére
Igaz, nem írtam le mit próbáltam. Soundmagic PL50 és Gr06 megvolt. Utóbbi túl sok méllyel, előbbi meglepő módon kevés térrel rendelkezett, pedig azt majdnem egy lapon emlegetik a Fischer Audio BDA02-vel, vagy a Brainwavz B2-vel...Érdekes. Minden esetre akkor csak a Shure lesz. Árba belefér és inkább áldozok rá, de jó legyen. Mondjuk ezekhez is saját harang kell majd biztosan, mert a jobb fülem halljárata olyan spéci sajnos, hogy csak self-made harangok mennek bele.
-
Ati1979
veterán
válasz ggeleven #32403 üzenetére
Én azért el tudom képzelni.
Leginkább egy ilyen fülesnél brutális részletességre és hatalmas térre kell számítani.
Olvastam néhány tesztet, de majd én is lehet, hogy veszek előbb utóbb valami ilyesmit és akkor majd személyesen kitapasztalom.Igen nekem is kell majd a mostaninál jobb lejátszó. Most ez lesz szerintem a következő lépés. .( ez az előkészület ) Ahhoz, hogy kellően részletesen szóljon egy ilyen füles a high end DAP elengedhetetlen...
Az a baj ha nem használja ki a képességeit egy ilyennek valaki, akkor nem érdemes megvenni szvsz.
Persze, össze lehet hozni. Merre laksz?
-
-
ggeleven
őstag
válasz Ati1979 #32397 üzenetére
Persze én ezt minimális tapasztalattal mondom csak! De lehet úgy kellene fogalmaznom, hogy nehéz elképzelni!
A jó forrás (zenei és lejátszó téren is) ott már nagyon kell, ez biztos! Egyelőre nálam sajnos a lejátszó része nem biztosított...Ha össze tudjuk egyszer hozni, akkor szívesen meghallgatom a Tiédet, mert szörnyen kíváncsi típus vagyok!
(#32401) Holy Shtako!
Jegyzem, köszi!20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
plus44
veterán
Rég jártam erre, de megint kell, mert nem oldódott meg a nagy problémám. Továbbra is keresnél új, odaadó füles barátomat. A következőkben kellene megfelelnie: jó izoláció, nagy tér, lehetőleg kiegyensúlyozott, semmiképp sem basszusorientált. Főleg metál és irányzatai, és ---core műfajok jeles képviselői lennének rajta hallgatva. tehát nyilván kell a basszus, de a sok technikás zene miatt nagyon fontos hogy a hangszerek jól elkülönüljenek, a szólógitárok teljesen hallhatóak legyenek! Próbáltam elég sok mindent már, nem jött be. Anno a Shure215-öt beszéltük, de nem volt még alkalmam meghallgatni. Azóta lett jobb vétel ilyen felhasználásra. A keret továbbra is 20-25-max 30k lenne.
-
Holy Shtako!
csendes tag
válasz ggeleven #32392 üzenetére
Brainwavz Beta úgy ahogy van felejtős. Tele van vele a net, hogy pár hónap után szétjön. Enyém fél évet bírt és a bal oldala egyszer csak a fülemben maradt. Azóta vásárlós fülesnek használom. Mellesleg nem is volt kimondottan jó hangja. CX500 4 évig bírta, amikor a jobb oldali rész kezdett elhalkulni aztán később mindkét oldal megadta magát.
(︺︹︺)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest