Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz pethob #39564 üzenetére
De az ugye megvan, hogy a nagy fotóügynökségek, lapok az ilyen fotót rögtön kukáznák? Óriási viták mentek minimálisan photoshoppolt képekkel, hogy az valódi dokumentum-e, és hogy ne legyen belőle gond, inkább kerülnek és tiltanak minden ilyet. Ha megvágott a kép, kell küldeni az eredetit is.
Persze ha művészkedni akarsz, esküvői fotózás a profil, ahol a valósághamisítás a fő profil, az más tészta. És nekem kérdéses, mikor lehet nagyon szoros felügyelet nélkül ezeket rábízni az AI-ra, de hogy sokan szeretnék, hogy ez legyen, az tuti. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz pethob #39564 üzenetére
Bocsánat, nekem erről művészként egy nagyon nyomorúságos Black Mirror epizód jut eszembe. Ami neked kényelem, az nekem művészként egzisztenciális fenyegetés (arról már lemondtam, hogy fotózásból megyek nyugdíjba, nem anyagi, hanem mentális, szellemi, intellektuális értelemben egzisztenciális fenyegetés).
Vagy megtanulunk az AI-al együtt élni és kiegészítő eszközként használni vagy elveszik a művészet igazi lényege, hogy ez az emberi spiritusz projekciója.
Egykor olyan dolgoknak is volt eszmei értéke, mint egy ruhadarab. Ma már beletörlöd a lábad a háromezer forintos, Bangladesben készült ingedbe kertészkedés közben ha kilyukadt. Ide szállítódik le a művészet az általad lefestett jövőképben.
Bocs, de nem veszi be a gyomrom. Nem kell egyformán gondolkoznunk, de én még szeretném kiélvezni azt a maradék pár évet alkotó emberként, amíg végképp el nem veszünk az AI által generált műanyag tartalom árvízében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest