Új hozzászólás Aktív témák

  • Aldaris

    csendes tag

    válasz jmakk #9789 üzenetére

    Lehetséges, hogy a MILC-ek limitációjával találkoztam, de 3 dolog elképesztően zavart:
    1. EVF lag. Ha gyorsan mozgatom a gépet jobbra-balra akkor bizony lag figyelhető meg. Lehet, hogy kategóriájában ez a legjobb, ez esetben nem nekem való a MILC. Ez idegesítő és kész.
    2. Bekapcsolási idő. Bakker, ez talán ez a legidegesítőbb. Miért kell várnom 2-3 másodpercet a bekapcsolásra? Canon gépet bekapcsoltam és már nyomtam is az elsütés gombot. Türelmetlen vagyok? oké elfogadom, igen.
    3. Fókusz kevesebb fényben. Igen, tudom, mindenki odavan, hogy mekkora királyság és milyen gyors meg szuper. Persze, fényes nappal minden tökéletes esetén. Gyengébb világítású szobában vagy szürkületben ugyanúgy keresi a fókuszt, mint a 10 éves Canonom. Igen biztos én állítottam be rosszul az elmúlt 6 hónapban.

    Egy olyan gépet kerestem, ami kisebb, mint a Canon vázam, DE ugyanazt a szintet tudja. Vagyis le tudom cserélni a Canon vázat. Lehetséges, hogy maga a MILC műfaj nem érett még, ez a Sony semmiképpen nem váltja le a Canont. Sok speckó, meg minden hiperszuper számok a sok oldalon, de ha gyakorlati használatban a videózáson és a számomra érdektelen 24 megapixelen és sorozatfelvételen kívül azt látom, hogy rosszabb, mint egy 10 éves váz, hát akkor nem tudom pozitívan értékelni. A lassúságának a frusztrációja miatt jött ki belőlem a hulladék kifejezés.

    Ja és kíméljetek az ilyen intelligens megjegyzésektől, hogy "aki nem tud fotózni" meg egyéb. Szubjektív értékítélet. Engem zavart, eladom, aki szereti, és akit nem zavar, az vegye vigye, írjon privit.

Új hozzászólás Aktív témák