- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
juuzer #72550 üzenetére
Az most egyelore nem jott ossze
Azie: Lehet az egyik manual mos, a masik meg automata, de a fokusz a parlamenten van az tuti.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz
juuzer #71997 üzenetére
Egy kép nem attól lesz jó mert részletgazdag
Nézd menyivel zajosabb (fekete pontok) és az az élesség számomra nagyon természetellenes, nézd az eget is mennyivel világosabb és fakóbb
"Részletgazdagabb" de milyen áron ?
U11 vs H9
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gerner1
nagyúr
válasz
juuzer #71807 üzenetére
"Felhoztam ugye az S7-et. Tudok valamit kezdeni a túlélesítéssel? Vagy csak a RAW fotózás a megoldás?"
Nappali fotózásánál, nekem sem igazán sikerült más megoldással. De, ami azt illeti, Moz képei hatására kezdtem el foglalkozni én is a RAW -val, az Ő képei inspirálnak, és már egy viszonylag rövidebb idő után azt gondoltam, hogy "kezdek belejönni" ... Azonban, időközben úgy alakult, hogy lett otthon is 4K TV -m, és azon megnézve az LR -es képeimet már kevésbé voltam bizakodó, és be kellett látnom, hogy korai volt a mosolyom, tévedtem, nem jó irányba indultam el, és nagyon nem mindegy, hogy mi az amin visszanézem. De, mindezeket is félretéve, sok gyakorlást is igényel. Az automatán készült képeim pedig, nekem vegyesek. Vannak, amelyek ilyen megjelenítőn is a jók közé sorolhatók, de van sok olyan, amelyek nem annyira tetszenek, és ezek kevésbé voltak észrevehetők a korábbi FHD -s készülékeimmel. Viszont normál fotó méretben kinyomtatva, vagy digit laborban kidolgoztatva, ezek a különbségek kevésbé észrevehetők.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
juuzer #71807 üzenetére
Sajnos a tulelesites az Samu feature, nem tudsz mit csinalni vele. Talan szerkesztessel lejjebb veheto az elesites rola.
Viszont a szinek itt tetszenek, legalabbis amit az U11 kijelzojen latok(Nyomtam egy "follow"-ot
)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Lacy6
senior tag
válasz
juuzer #71798 üzenetére
Én a P9-et csak a kamera miatt nem szeretem
Amúgy jó kis telefon, egyre kevesebb a rendszerhiba is.
Üzemidő is jó.
Videóba katasztrófa, + a fényképező része se túl erős.
Mivel maga a telefonnal elégedett vagyok, így én inkább fényképezőt fogok venni, ami kiváltja a problémát.
Korábban is így használtam a HTC One M8-at, csak azt hittem a P9 kiváltja az RX100-at.
Tévedtem....[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Aryon87
félisten
válasz
juuzer #71794 üzenetére
Oszinten szolva nekem se tetszik a P10, a H9 jobban nez ki, + abban van infra es a home gomb mellett ott a 2 erintogomb is, ami a masikbol kimaradt. + Egy korabbi H9 vs P10 kameraosszeeresztesnel a H9 megverte a P10et (aztan elkepzelheto, hogy hibas pelfany volt).
Samu eseteben nem szentsegtores, csak az a vicc, hogy amit en mondtam fel eve, es kaptam erte a csunya tamadasokat, azok kezdenek most temaba kerulni a kepalkotast illetoen, fuggetlenul, hogy melyik szeria van szoban.
-
Aryon87
félisten
válasz
juuzer #71792 üzenetére
Huawei/Honor vonalonaradva:
Honor 8, Honor 9 tokeletes valasztas. P10 es Mate 10 Pro ami ebben jatszhat, bar utobbi meg draga.
Esetleg meg a Mate 9.Mas markaban: U11, G6, Mi6.
Samut nem irom, mert most irtad hogy csalodtal benne, meg nem is illik hozzam, hogy azt ajanljam[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
G-Guts
aktív tag
válasz
juuzer #67821 üzenetére
A szerkesztés stb. használata kapcsán én már itt a fórumon kifejtettem a véleményem. Ha azért toltál rá effektet, hogy valósághűbb legyen a téma, akkor szerintem rendben van. Mások szerint viszont lehet, hogy nem. A második képed is minőségben rendben van. A nagyon alacsony iso érték miatt jól látszódnak a részletek. Bár a téma nekem egy kicsit egyhangú.
kdavid94: Azt nem tudom, te honnan veszed, hogy nincs rajta garancia. 1 év garancia van rajta. Én meg úgy egyetlen telefont sem vennék, hogy azt "várom" végig, hogy mikor döglik be, hogy vihessem a szervizbe. Ha ezt
nézzük, akkor egyetlen Snapdragon 808-as telefont sem érdemes venni, mert hamarosan bedöglik, és a melegedés miatt a 810-es sem sokkal különb. Én inkább próbálom megóvni a telefont, amennyire csak lehet. Eddig full HD felbontásra véve úgy tűnik kb. 20%-al kevésbé melegszik és kevésbé merül. G4-et és hasonlót fényképezéshez pedig nem akarok venni, mert számít az egy pixelre jutó másfél mikron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest