-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
félreérted a funkció lényegét, Ez csak arról ad infot, hogy milyen matchmakingbe vagy. Neked nem lehet és nem is kell semmit állítanod, a játék dönti el, ha pc és konzol együtt játszik, akkor az erősebb, tehát a pc alapú matchmakingben veszel részt.
Az Xbox és PC cross pedig tudtommal még nem aktív. -
tepenzed
őstag
módosítani sehogy sem lehet, ez infó panel. Ha inveled pc-n a konzolos haverod, akkor pl átvált a szöveg cross paltformra, így tudod, hogy egyrészt a haverod aki belépett konzolon van éppen, másrészt ő is látja, hogy ki ellen fog játszani. Ez különösen a mobil verzió miatt lehet fontos majd.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Akkor csak a szokásos csütörtök. Jó kis laggfeszt. Ha egyáltalán beenged a kliens.
Ez most volt két egymástkövető mecscen: Első házban lévő két láda: 1-1 nagy pajzs és 1-1 gránátvető. A következő meccsen: 1-1 bush és 1-1 crossbow. Semmi más nem volt egyik házban sem némi materialon kívűl.
Akik ellenem jöttek: shotgun, scar, m16.
-
pzstm
titán
V.3.1.0 is about to land... and it sure feels lucky! Downtime for the V.3.1.0 patch will begin on March 1 at 4:00am ET (0900 GMT).
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NZKK
tag
Hátjó ggwp, részemről jelenleg játszhatattlan a játék, konkrétan 4 estből 1x nem enged építeni, noha a domborzat angedné. Ma elkezdte, hogy az itemeket nem tudom felvenni.
Nyilván arról már felesleges írnom, hg lövés közben random elkezd váltogatni a fegyverslotok között.
Elkeserítő és döhítő egyben, mert ezidáig nálam csak a célkereszt eltűnése jelentkezett, nagyonnéha. Erre most ennyi minden. Tényleg az utolsó két frissítés óta csinálja, de főleg ez az utolsó tett be.
Örülök ha másnak minden fasza.
Oh yeah !
-
tepenzed
őstag
-
-
pzstm
titán
Most visszamentem, elso ladanyitast lefotoztam.
szerk.: mintha én képem kicsit jobb lenne de lehet már csak fáradok :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tepenzed
őstag
"Yes, the battle pass will not be able to be purchased with V-Bucks for season 3, meaning you will just have to make a payment with your method of payment similar to purchasing the PVE content or when you actually buy Vbucks. They just allowed the Battle Pass to be purchasable with Vbucks for season 1 as a bit of an introduction to the system to people who may have stocked up on Vbucks and may have felt a bit shafted, or have earned a lot of Vbucks through PVE and wanted to try the system out."
-
KisTücsök
addikt
Egészen biztosan nem. Már a héten jönni fog gondolom az aktuális patchel. De szerintem majd kitalálnak valamit azoknak is, akik már maxosok, habár azon túl, hogy nem tudtak játszani ezen időszak alatt, más "kár" nem érte őket.
Kb erre számítottam. Egész jól kezeli eddig a játékot az Epic.
-
KisTücsök
addikt
ShadowPlay highlights.
Nagyszerű. Csak működjön is. PUBG-ben nekem akkor működik normálisan, amikor éppen jó napja van.
Hm... Ezzel a változtatással a Boogie Bomb kicsit "drágának" tűnik nekem. Helyette inkább vinnék olyat, amit eddig nem cseréltem volna le miatta. De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mikrotik routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest