-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tehát, amit feldob, azt meg kell venni, utána tudok játszani vele? Meddig tudok azzal játszani? Minden seasonben újat kell venni? Vagy úgy van, mint a Battle royaleban, hogy össze lehet szedni annyi fizetőeszközt a játék során, hogy utána ingyen legyen?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Akkor mi van, hogy Battle Royale-ban nincs több epic questem? Egy hete játszom, lvl80 vagyok, eléggé ráfeküdtem, de most megrekedtem, mert eltűntek a questek. Jól olvastam, jönnek "heti questek"? Mikor?
42 évesen...
[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Soha nem játszottam még a Fortnite-al gondoltam kipróbálom. Így 29 hez közel lehet gáz de tetszik ez a könnyed grafika, és olyan hangulatos. Br mód is jó, no meg save the world is!
Lenne egy kérdésem!
Save the world ben hol tudok ammohoz szükséges cuccot találni? Alig van lőszerem! Csak elszórva van random?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
BigBlue69
őstag
Ez a Ground Game örökre bent maradhatna.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
galaxys80
veterán
Na a heti epic és legandary küldetések is pipa.
-
Exelsior
senior tag
válasz
DrTechnoid #9184 üzenetére
Szoktam ha megéri. Főleg Battlepass induláskor éri meg igazán. Munka után kellemes kikapcsolódás a játék és ennyit megér.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #9184 üzenetére
Nem, pedig kicsit számolgatva talán megérné. Viszont valahogy nem akaródzik havi 3500Ft-t rááldozni, annyira azért nem érdekel a játék.
Persze játszom vele, meg így is rakom a zsetont az Item Shop-ba, ha úgy van. De hogy havonta előfizessek ott valamiért, ahhoz nagyobbat kell gurítani.
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
Jó, hogy már megvan a Tier 100, holnap jön a Provident Evil, nem nagyon foglalkoznék most ezzel.
Sic Parvis Magna
-
draco31
veterán
válasz
30z.Samu #9177 üzenetére
Ezzel a sotival játszottam mindig, de most valahogy nem hiányzott, az új nálam kiváltotta. Az Infrantry Rifle meg akkor használtam max, ha feladat volt
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
Visszarakták a Tactical Shotit meg az Infrantry Rifle-t.
Sic Parvis Magna
-
Ha valakit mozgat:
Ingyen spray és pickaxe
Annyit kell tenned hogy bejelentkezel az epic profiloddal az oldalra (csak ezért megkapod a sprayt) és utána legalább fél órát egy megadott kreatív mapon kell töltened.A weboldal:
creativemayhem.fortnite.comA map kódja:
1994-6642-9073Nem kell beírnod sem az e-mail címed, se semmilyen adatot, csak be kell lépned az epic fiókoddal.A sprayt azonnal megkapod de a pickaxe eltarthat 3 hétig is mire hozzáadja a rendszer az accodhoz.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
DrTechnoid #9169 üzenetére
Én most a robbantással sebzéssel küzdök. Még csak 340 van meg az 1000-ből
-
válasz
Vertigo18 #9168 üzenetére
Én a színek begyűjtésével voltam szopóágon, tag-eltem az alap színeket ( fehér, zöld, kék, lila, sárga ) utána gondoltam bepróbálom a világos azúr Exotic színt, az is pipa, aztán megállt a tudomány. Egészen addig míg agyon nem lőttem a lila gyereket a Spire-nél, mondom miféle csillivilli szajré ez itten kéremszépen, és lám van egy Legendary++ fokozat is, Mythical néven.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sefneni
őstag
válasz
30z.Samu #9164 üzenetére
Korábban nekem is volt ilyen.
Pont a korábbi íjas küldetésnél (azt hiszem ott mindegyik típusból kellett egyet craftolni.)
Érdekes, nem rémlik hogy régen bugosak lettek volna a küldetések. (Bezzeg régen minden jó vó't.
)
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
-
galaxys80
veterán
Egyelőre egyetlen küldetésem maradt. Abból is csak egy rész. De ezzel nem bírok.
Craft A Mechanical Shockwave Bow
Hogy a legegyszerűbb ezt összehozni?
Milyen nyíl kellene hozzá amit aztán a gránáttá craftolni tudok? -
galaxys80
veterán
Megvan a 3. széf! 😁
-
NorDezs
senior tag
Koszi mindenkinek, meg lett vegul!
Rabiztam a stormra, hogy intezze elEn kozben a kotelpalyan utazgattam oda vissza es gyogyitottam magam.
-
-
draco31
veterán
Meg is van a 100 itt is
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
NorDezs
senior tag
Glyph Master Raz-t hogyan lehet megölni? Eddig nem találtam működő taktikták.
-
hav
tag
Sziasztok!
Xbox One S-hez vásároltunk egy Microsoft Xbox Wireless headsetet és a Fortniteon belül egyszerűen nem tudjuk a mikrofont működésre bírni, azaz nem hall minket senki. Ha az Xboxon keresztül lépünk partiba, akkor működik, azaz maga a hardver rendben van. Találkozott már valaki hasonló hibával?
-
galaxys80
veterán
válasz
DrTechnoid #9142 üzenetére
Nekem megadta úgy, hogy csak azt az egyet csináltam meg amit mondtál.
Biztos, hogy az erdeit kéri utána?
Mert a lazy lake-en és a dzsungelban is van másik. -
A 2 darab erdei entitást megtalálta már valaki ? Az egyik az megvan, a spirális emelvényre kell követni, a másik az hol leledzik? Mert hiába pipálja ki amikor "felkísérem" , ha a másikat nem találom meg akkor a kövi pályán megint csak 0/2 van.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Ezt a gól rúgást nem értem hogy akarja. Az előbb egész halálig rúgtam a gólokat csak a kis táblákat, minden pályán rúgtam már legalább 30-30 gólt már, de nem adja be.
-
Woodslave
félisten
Jól tudom ez a save the world vmi egyjátékos mód és fizetős.. új crew packban benne van van vmi értelme?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Exelsior
senior tag
válasz
30z.Samu #9101 üzenetére
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
draco31
veterán
Ezt a 7 féle fegyver tegelést nem értem.
szürke, zöld, kék, lila, arany, egzotikus, mi van még?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
libus
őstag
Mikor jön az új BR Season?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Apucy01
őstag
Srácok voice chat et hogy lehet pc n müködésre birni? egy usb hp head set van.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Vertigo18
addikt
Üdv! Engem az érdekelne, hogy létezik-e olyan progi, ami automatikusan betol játékba, anélkül, hogy nekem rá kellene nyomkodnom. Idle módban egész nap mehetne a játék, szereznék némi Tp-t így...
Esetleg valami software, amin a játékot sem kellene elindítani, csak a programot, magától betenne Solo játékba és ha meghalok (amikor meghalok), akkor automatikusan Ready Up-ot tolna.Természetesen csakis akkor, ha ez nem tiltott.
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #9103 üzenetére
Én ott eddig egyszer sem találtam, mondták ott a benzinkutat is, de egyszer sem találtam. Illetve van a szélén egy vörös ház, ott eddig egyszer találtam széfet. Azóta sehol, egyet sem, el is engedtem ezt a küldetést.
Sic Parvis Magna
-
-
Sefneni
őstag
Lassan nekem is megvan a 100-as tier.
Mióta bejött a küldetés, egy darab széfet nem találtam. Lehet kéne néznem nekem is valami "tuti" helyet, hátha éppen akkor spawnol.
(Bár vicces, mert a küldetés előtt szinte minden meccsben, soloban és team rumble-ben is találkoztam legalább egy széffel...
)
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest