Hirdetés
-
GAMEPOD
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Na itt van, ilyesmiről beszélek, még 0.25-re lelassítva sem igazán látni, hogy miként sikerül a vödörfejnek, de aki ezt lereagálja, annak megemelem a kalapom.
[erre tessék] -
malystryx
senior tag
Nekem még mindig a parry-s dolog kiakasztó, 1v1 gyakorlásban nem rossz, de mihelyt játékban vagyok mások ellen, a parry felejtős, pedig jókor nyomom... 10-ből 1 össze is jön
Ha meg conqueror az ellenfél, akkor mintha horrorfilmet néznék stroboszkóppal, annyira szakaszos a mozgása a vödörfejnek. Üt egyet fonákkal, tehát egyet jobbról (az én szemszögemből), felülről, és balról... Villámgyors. Mire mozdulsz, már benn van az ütés.. Egyiket sem tudom védeni, nemhogy parry-zni... Orochi szintén... De mindegy is, a kapcsolat a gáz..
Mi az a "zone flicker bug" és az "unlock tech"?? Ezeket nem értettem
A raider-es-t ismerem, azt én se mindig tudom parry-zni
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest