Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wollnerd

aktív tag

válasz pyth #17651 üzenetére

Én sajnos elfeljettem letesztelni a gombokat mielőtt felcsavartattam a rögzítőpanelre és azt pedig a Honeycomb yoke-ra... Mert egy pillanatig azt gondoltam hogy az is folyásolhatná..? (bár kétlem)
    Minden egyes lyukra visszacsavartattam a yoke csavarjaival a rögzítőpanelt és a radiopanel saját csavarjaival a rögzítést oldottam meg, szintén mindenhova...
    Ráadásul az Alzában csak egyetlen db volt elérhető... :( (Ráadásul úgy hallom h az áruház nem valami biztató a gariztatás ügyében...)
    Én is gugliztam, láttam ezt a videót, de mélyedni mentem vele, mert ehhez szét kell szedni...
    Találhattam volna egy megoldás de sajnos a 2009ben létrejött fórrumposztban lévő link már nem él.
    Állítólag olyan megoldásról olvastam hogy szerezzük be egy olyan nagyobb tetesebb tekerő/forgatógombot (knob) aminek a belliszetésének ármérője egyezik az eredeti gomb átmérőjével és azt beilleszteni... (ilyesmire gondolok) :F

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák