Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Én sajnos elfeljettem letesztelni a gombokat mielőtt felcsavartattam a rögzítőpanelre és azt pedig a Honeycomb yoke-ra... Mert egy pillanatig azt gondoltam hogy az is folyásolhatná..? (bár kétlem)
Minden egyes lyukra visszacsavartattam a yoke csavarjaival a rögzítőpanelt és a radiopanel saját csavarjaival a rögzítést oldottam meg, szintén mindenhova...
Ráadásul az Alzában csak egyetlen db volt elérhető...(Ráadásul úgy hallom h az áruház nem valami biztató a gariztatás ügyében...)
Én is gugliztam, láttam ezt a videót, de mélyedni mentem vele, mert ehhez szét kell szedni...
Találhattam volna egy megoldás de sajnos a 2009ben létrejött fórrumposztban lévő link már nem él.
Állítólag olyan megoldásról olvastam hogy szerezzük be egy olyan nagyobb tetesebb tekerő/forgatógombot (knob) aminek a belliszetésének ármérője egyezik az eredeti gomb átmérőjével és azt beilleszteni... (ilyesmire gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Galaxy S20 akksi+törött kijelző+középrész
- ASUS PG329Q 32" WQHD (2560 x 1440) 175Hz IPS HDR600 G-SYNC 10BIT
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- MSI Thin B15 (RTX 4050, 12gen i5, 16GB, 512GB, 2028.01-ig garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest