-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz zolikaDB #156961 üzenetére
1. A kaptár (2002)
2. A kaptár 2 - Apokalipszis (2004)
3. A kaptár 3 - Teljes pusztulás (2007)
4. A kaptár - Túlvilág (2010)
5. A kaptár - Megtorlás (2012)
6. A kaptár - Utolsó fejezet (2017)Ezek a filmek kapcsolódnak és be is fejezik a történetet. Tavaly néztem újra őket egyben, írtam is itt róluk szerintem. 4. résztől már esik a színvonal, és sokszor csak olyan fanservice jellegűek a szereplők hogy a játékokból mindenki benne legyen valahogy.
Van még 4 db 3D animációs film, ezek A kaptár: Kivégzés (2000), A kaptár: Bioterror (2008), A kaptár: Kárhozat (2012), A kaptár: Vérbosszú (2017). Ez mind a játékokhoz kapcsolódik, ottani szereplők melléktörténetei.
Netflix tavaly csinálta az élőszereplős sorozatot, Resident Evil (2022) néven, ezt meg se nézd, szerencsére én se láttam mindenki szerint szar és el is kaszálták 1 évad után.
Illetve van még egy élőszereplős mozi, A kaptár: Racoon City visszavár (2021), ez valami reboot akart (?) lenni a játékok alapján, nevek alapján bedobták az összes játékból a szereplőket de nem igazán jött be az értékelések alapján. Én nem láttam mondjuk.
Szóval a lényeg hogy az első 6 filmet nézd meg csak, azzal kerek lesz a történet.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
-
Realradical
őstag
válasz zolikaDB #125679 üzenetére
A tanút tudom még ajánlani, de az lehet nem az az életérzés amit keresel.
Én szeretem a régebbi filmeket, mint pl. a Mici Néni Két Élete. Hasonlókból nagyon sok van, ha tetszik.
Angyalbőrben (nem film hanem sorozat), szerintem mindent elmond róla: [link]Sok régi kosztümös film is van könyvekből a Koppányi aga testmentuma, meg a Törökfejes kopja, stb. Nekem azt a időszakot idézik, mert akkor láttam őket
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Dilikutya
félisten
válasz zolikaDB #92964 üzenetére
Afrikában amúgy van egy betegség, ami a zombiléthez hasonló tüneteket okoz. Alvajárás, agresszió, különféle rohamok, feltehetően egy parazita okozza. Csak gyerekekre veszélyes, önmagában nem halálos, a rohamok közben vagy a kóborláskor bekövetkezett balesetek okozzák a halálesetek nagy részét, néhány, gyengébb fertőzöttel meg egyéb betegségek végeznek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!