Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz Soderes #147699 üzenetére
Gyerekként annyiszor megnéztem ezt a filmet hogy anyukám a végén elvette a videókazettát mellesleg ezen film hatására annyi felülést csináltam hogy azóta is kockás a hasam.
Régi jó idők[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Miklós315
aktív tag
válasz Soderes #147709 üzenetére
"The origin story of the Predator in the world of the Comanche Nation 300 years ago. Follows Naru, a skilled female warrior who protects her tribe against a highly evolved alien predator."
Eredetsztori (Predatornak nálunk). Képzett női harcos, aki megvédi a törzsét. Arnie kuka. Egyéb kérdés?
"Szerintem."
-
nagyúr
-
perempe
addikt
válasz Soderes #167093 üzenetére
Még mindig lakótársat keresünk volt tegnap. Ez is nagyon tetszett, megnézem a 3. részt.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
válasz Soderes #167115 üzenetére
Igazából tök mindegy kik a harcoló felek és miért indult a polgárháború, ki indította.
Persze, így kerek ahogy van. Csak emiatt túl elvont a film, nem reflektál a valóságra.
Az a rész nem volt rossz, bár kicsit kiszámítható / klisés, én már az elején tudtam, hogy
mi lesz a vége az újságírós témának, azaz hogy az újságírónő meghal, helyébe lép a kislány, aki addigra ugyanolyan szociopata lesz. Persze ezt szépen sikerült kivitelezni, ahogy folyamatosan változnak, végül az újságírónőnek kell az élete árán megmentenie a kislányt, habár elég nyálas lett az a jelenet a belassítással. [ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
paatrick
őstag
válasz Soderes #167131 üzenetére
Az 1. film
A 2. filmsemmit nem változtatott a jövőn. A 3. filmcsak arrébb tolta az ébredést ~5 évvel, mert a néger fickó ugye meghal, és az eredeti terminátor chipjét is széttörik. A többi filmet már szerintem kár belekeverni, ez az 1-2-3 valamennyire még lineáris idővonal.semmit nem változtatott a jövőn. Igazából a film saját magába gabalyodik bele már az elején, én nem szeretem az ilyen önmagukba forduló időutazós dolgokat.
John apja Kyle, aki ha nem utazik vissza az időben akkor John nincs is. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
arcitec
addikt
válasz Soderes #167188 üzenetére
Akkor már nézek inkább természetfilmet, mert ezért kár volt annyi pénzt szó szerint kidobni rá ... Megnyugtatok minden okoskodó nagy tudásút, nem kell hozzá semmiféle extra agy, józan paraszti ész és felfogás megmutatja mi a jó és mi semmise ..
U.I: Csak hogy legyen összevetés: 1883 a "kis" sorozat veri Costner bácsit ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Soderes #167197 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, ha neked tetszett. Csak akinek meg nem, azokat nem ildomos kritizálni, még ha a nagy átlagtól eltér is. Tudjuk, kinek a piros, kinek a kék.
Egyébként jómagam is azért néztem meg, mert szintén zenész nálam a vadnyugat, azok a szép tájak, korhű képek stb ... Csak hát a tartalom és a forma így együtt adná ki magát és
az előző hibádzik. Amúgy meg nem véletlen a többi rész visszafogása és van jó pár kritika
ami realitásában közelít, egy-két torztól eltekintve, de az tudjuk marketing.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Soderes #167201 üzenetére
Íme jó pár kritika lehet válogatni: [link] a 24.hu valami elképesztő marhaságot írt róla ez a kakukktojás. Az 1883-at azért hoztam fel példának, mert u.a az a téma, bemutatni a vadnyugat meghódításának nehézségeit telepesi(bevándorlói) szemszögből.
Tömören leírtam mi a baj a film-el, mazsolázni kell a kritikák körül és akit érdekel nézze meg a filmet..Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Louro
őstag
válasz Soderes #167224 üzenetére
Az a baj, hogy az igényekből egyre lejjebb adjuk Nincs igazán minőségi film. Régen is voltak filmek és mégis születtek olyanok, mint a Halálos fegyver, Bad boys, Die hard vagy az Amerikába jöttem. Manapság nem nagyon készül olyan, amit 5 év után is emlegetünk. A Bosszúállók Végjátékot biztos sokan felhozzák, de az is egy CGI-orgia volt. A film önmagában nem értelmezhető, csak ha valaki megnézi a felvezető 10 filmet.
Mess with the best / Die like the rest
-
paatrick
őstag
válasz Soderes #167233 üzenetére
"Pl. Top Gun 2., Oppenheimer ezekre emlékezni fog mindenki, mert fantasztikus filmek."
Hát én még nem találkoztam olyan emberrel aki szerint az Oppenheimer fantasztikus film lett volna, se élmény, se látvány, se történeti szinten a többségnek úgy vettem le ez elég könnyen felejthető alkotás lett.
A Top Gun 2 is max azért marad emlékezetes, mert jó a látvány és hangkeverés dinamikája, de ehhez vagy mozi kell vagy minimum 5.1-es hangrendszer otthon. Manapság meg már van egy réteg aki csak laptopon/tableten/telefonon néz filmet.[ Szerkesztve ]
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz Soderes #167256 üzenetére
Shitcom.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
paatrick
őstag
válasz Soderes #167252 üzenetére
Az Oscart már rég elengedtem, mikor egy Interstellar nem nyert legjobb eredeti filmzenét? A Mad Max: Fury Road meg jelölést se kapott rá? Konkrétan a film felét a zene viszi el a hátán
Alapból mindig csak az adott év filmjeivel versenyeznek, így ha egy évben épp összecsúszott 2-3 rendkívüli alkotás akkor már se lesz 7 Oscarja egyiknek se.
Hollywoodnak érezhetően hazahúz a keze, máskor meg csak dacból se akarnak jutalmazni pl sokáig képregényfilmeket. Vagy ott van DiCaprio esete.De hogy válaszoljak is neked, a tavalyi évből pl az Előző életek sokkal többet adott nekem mint az Oppenheimer. Igazából a Szegény Párák is érdekesebb volt nála. Az Oppenheimernél végig azt éreztem hogy ez konkrétan arra lett összerakva hogy megnyerje az Oscart. Az Előző életeknél meg azt hogy egy történetet akar átadni nekem, a nézőnek.
-----
#167255 atee_13
Így jártam anyátokkalt az akkori barátnőm szerette volna hogy nézzük együtt. 2 rész után azt mondtam neki hogy ezt ő egyedül fogja nézi
Mondjuk ez az időhúzó semmitmondó sitcom amúgy se a műfajom, se a Jóbarátok, se az Így jártam anyátokkal, se a most felkapott Modern Család. Talán a Két pasi meg egy kicsiből és az Agymenőkből láttam a legtöbbet, de az is kifordul magából pár évad után és tök unalmas lesz.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soderes #167307 üzenetére
...szerintem menők a revenge filmek, csak nem szűk 3 órában kell eladni úgy, mintha egy gladiator-kaliberű monumentális alkotás lenne legyen rövidebbre, pörgősebbre vágva és ne akarja többnek mutatni magát, mint ami...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz Soderes #167360 üzenetére
A nyálas giccs definíciója, hogy nincs valódi dráma, csak annak külsősége. Ez tipikus amerikai felszínes baromság, Adam Sandler romkom "színvonal" 1:1 átemelve, sőt még rosszabb is, mert a főszereplőnk még ki is mondja, hogy jobb mint a filmekben. Pedig lehetett volna ezt is normálisabban kezelni, legyen valódi dráma.
Ja meg még a MaDUNEmax volt végtelen gagyi, de megfelelő iróniával még simán belefért volna. Viszont a vicces feka klisékarakter filmes idézetei szintén kellemetlenül erőltetettek voltak.
Make Asia Great Again!
-
Egon
nagyúr
válasz Soderes #167391 üzenetére
A 13 éves fiammal néztük, imádtuk...
Most jöttünk a moziból (már az odajutás sem volt semmi, mivel későn indultunk, nem volt parkolóhely a Sugárban, ezért az Ikeában kellett megállni stb.). Nagyon nagy dumák vannak benne. Kíváncsi vagyok, hogyan folytatják majd (most nem igzaán volt utalás rá a végén)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
gboszi
senior tag
-
Egon
nagyúr
válasz Soderes #167393 üzenetére
A stáblista után pár perccel volt a werkfilm, utána viszont egy csomót kellett várni a 2. bejátszásra (nem szpojlerezem el, eggyel felettem olvasható). Azt már a fél mozi nem várta meg...
Btw állítólag Ryan Reynolds nem akar folytatást (most olvastam utána), szóval lehet hogy ez volt az utolsó Deadpool film, legalábbis ezzel a szereposztással... "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
j0k3r!
senior tag
válasz Soderes #167402 üzenetére
Ez mondjuk pont az ellen érv, hogy visszahozzanak egy közönségkedvencet szerintem (úgy se látod, szóval elég egy jó orgánumú színészt találni - hasonlóan a V for Vendetta-hoz)
some men just wanna watch the world burn...
-
paatrick
őstag
válasz Soderes #167414 üzenetére
Gondolom ezek nagy része ugyanolyan marketing bullshit mint anno a Kannibál Holokausztnál, mikor elhitették mindenkivel hogy ez igazi dokumentumfilm és a főszereplő nem ment el bemutatókra hogy elhiggyék hogy meghalt
-
Yodamest
veterán
válasz Soderes #167441 üzenetére
Azt hiszik a színész teszi a filmet, de egy jól megírt dramaturgiát az sem fog helyettesíteni. Számtalan kiváló film van gyakorlatilag noname színészekkel és működnek, mert van forgatókönyv és nem a megfelelési kényszer hajtja minden irányból. (bevételek, lmbtq stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest