Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz maajsz #124031 üzenetére
"A 2-es osztályzat azért túlzás, valóban bőven vannak szerintem szándékosan gyerekesre hagyott részek, ezeket sajnos nem sikerült jól eltalálniuk. Viszont Levi meg a sánta kis gyerek elég jól hozzák a szerepet, mondhatni cipelik a filmet amennyire lehet, ill a főgonosz is hozta amit kellett csak épp sokszor olyan helyzetbe hozták, hogy az inkább idétlen mint vicces volt.
Am főleg az ilyen képregény filmek nagyon nem a gimis "én már komoly felnőtt vagyok" lányoknak vannak tálalva, azok kvázi csak randi vagy családi jelleggel kényszerítik magukat ilyenbe."Nem a szándékosan gyerekes jelenetekkel volt a baj, nem a megcélzott korcsoport hiányával, nem a képpel, nem a hanggal, nem a szereplőkkel... Az összkép volt katasztrófa.
Szerintem (és szerintünk ).
És szerintem/számomra 2-es, mivel kb semmi értékelhetőt nem adott számomra.
---
#Ispy: nagyon nincs baj a DC-vel, nem is értem a hasonlatot... De a Hangya hogy jött ide párnak? A poénkodós hangvétel miatt? A két filmben nem sok párhuzamot tudok felfedezni....
-
Ispy
veterán
válasz maajsz #124031 üzenetére
Az én 12 éves lányomnak tetszett, szóval lehet ő a célcsoport.
Szerintem semmivel sem volt rosszabb, mint mondjuk a marveles párja, a hangya, persze DC, szóval sosem lehet jó, de nekem nem volt vele bajom, hozta a kötelezőt (megnéz, elfelejt, jöhet a következő - aki ennél többet vár, az rosszul teszi).
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Fitzgerald
veterán
válasz maajsz #123212 üzenetére
Túlélte sunyiban, és ez lehet egyfajta analógia is a Nolan-tesók karrierjére vonatkozóan. Vannak akik szerint Nolanéknek elegük lett Batmanből, és egy ilyen lezárással akarták tudatni a világgal, hogy ők most kicsekkolnak, elmondtak mindent ami elmondható, mással akarnak foglalkozni. Van egy olyan érzésem, hogy ők nem is akarták folytatni a TDK-ot.
-
emiki6
veterán
válasz maajsz #123212 üzenetére
Egyértelmű volt, hogy működött a robotpilóta, tehat batman nem ment el meghalni, tehát túlélte (és kamuzott a robotpilótáról). De régen láttam már.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nyisziati
veterán
válasz maajsz #122520 üzenetére
Dramaturgiailag igazad van, én magára a cselekményre értettem.
Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a Wachowski testvérek egy új világot teremtettek, amilyen még soha nem volt (tényleg), és a felfedezés izgalmát leginkább at első rész adta át. A 2.-3. rész már a cselekményre koncentrált és így nem volt olyan átütő erejű. -
törölt tag
válasz maajsz #121901 üzenetére
Nem az volt, hogy a múltbéli hepajkodásnak nincs hatása a jövőre? A zöld srác nagyon okosnak képzelte magát a témában, aszondja "hát hogy lenne hatása a megváltoztatott múltnak a jövődre, mikor az a jövőd?". Szóval nem is tudom, szerintem nem időt utaztak hanem új univerzumokat nyitottak ezzel az utazgatással, és onnan hozták el a köveket. Vagy valami ilyesmi. Persze nem lehetett szépen elmondani mi a fene történik mert nem volt rá idő, sietni kellett hogy beleférjenek a szűkös játékidőbe. Na de mégsem lehettek új univerzumok, mert akkor meg hogy kerül oda az öreg Cap a padra? [ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
Dilikutya
félisten
válasz maajsz #77519 üzenetére
Ezért nem kellett volna Kétarcot belevenni. Másrészt ez a film épp csak annyira realisztikus, mint az összes többi Batman, legfeljebb csak úgy tálalta Nolan, hogy elhidd, ez valóságosabb. De attól még nem az. A szuperhős téma alapból kizár mindenfajta realitást, és bolond, aki mégis azt keresi egy filmben, amiben maszkos, kosztümös bosszúállók üldöznek mindenféle városokat romba döntő szuperbűnözőt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest