Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
littlelion21 #7879 üzenetére
Jó a haja
Vágatom is ilyenre -
oriic
HÁZIGAZDA
Hogyazarohadtbüdöséletbe. Do want. Most. Irány moziba!!!Szerk:
Bazz látom lekéstem..
-
BITBOYS
addikt
-
Integra
titán
válasz
littlelion21 #7894 üzenetére
megváltoztatták az embed kódját és nincsen use old embed code sem....
-
csaabz
őstag
-
Integra
titán
válasz
jól láttam, hogy a gonosz az a ben kingsley?
fenébe, ez a trailer egy rohadt nagy szpojler ahogy van, grrrrrrrrrrrrr
másnak is az volt a trailer után az érzése, mintha hangulatra a the dark knight trailerét nézte volna?! -
Integra
titán
nem magyar csatornákat nézek, így ezek a gondjaim nem léteznek, se karika, se reklám, se logo, csak filmek
kábelnél ráadásul kiszolgáltatott az ember és sosem kapja meg amit igazán akar, mert nem képes rá a technika és fix a keresztmetszet.
számítógépes filmezésről meg régesrég leszoktam, köze nincsen a házimozihoz, továbbá minek virágboltozzak mikor van ca 50 fhd dd csatornám 4 nyelven 24/7? műhold rulz. -
horush
addikt
válasz
Integra #7878 üzenetére
Digitális kábel nem olyan rossz azért, mindig van jel, jó képminőség, sok csatornára választható nyelv / sub. Bár filmeket gépen nézek, mert mozicsatornára külön azért nem fizetünk elő, 20 percenkénti 10 perces reklámblokkokkal meg nem vagyok hajlandó filmet nézni, de például a discoveryt ha nézem, át szoktam nyomni angolra.
-
Kasza08
őstag
szesztolvajokat látta már valaki? trailer nem valami ígéretes, így inkább nem azt néztük.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Csak nem jutott eszembe Robokacsa a repülő alkatrészek láttán?
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Még fél év
-
Kassadin
addikt
válasz
Jó lesz.
-
Zirowe
nagyúr
-
littlelion21
addikt
-
Integra
titán
kábel az egy vicc, csak műholdat ajánlok bárkinek, aki teheti, erre ruházzon be.
egyedül akkor jó a kábel (és ez az egy előnye van), ha durva vihar van akkor is van jel, mert olyankor a műholdas rendszer hajlamos lehalni (felhőszakadás pl), legalábbis a konzumer piacos, még ha a legjobb féle is (kathrein). ami viharban is faszántos, igazi ipari vas, az viszont megfizethetetlen.. -
mondomén
őstag
A koreai Man on Fire. Egynek elment, bár azért többre számítottam. Hosszú volt és a végjátékon kívül alig volt igazán kemény harcjelenet. Ráadásul szegény főhős annyira buta szöveget kapott. (Mondjuk nem tudom mennyire lett átköltve a magyar felirat az eredetihez képest...) Mindezek ellenére jó kis bosszúfilm ez is.
A 7,8-at sokallom, inkább legyen 6,8/10.Amúgy rákerestem a magyar címére itt a topikban. Kritikát nem nagyon találtam, de az kiderült, hogy monstre használta eddig a legtöbbször a bácsi szót.
-
Integra
titán
épp megy egyik mozicsatornán, nem lehet megunni, szerencsére nem lakik senki alattam és szintemen sincsen szomszéddal közös falam, így nem kergetek senkit az őrületbe sem a mélynyomóval meg a hangerővel
-
gyuromoj
veterán
Training Day
Kemény film. Korrekt színészi alakításokkal.
8/10
-
spammer
veterán
Halálsoron @ Viasat 3
-
törölt tag
válasz
Realradical #7866 üzenetére
Nekem nem tűnt elég ijesztőnek, viszont érdekesnek annál inkább. Nem éreztem a kliséket annyira szembetűnőnek, mint más ijesztegetős filmeknél. Érdekel, biztosan megnézem, szerintem jól "rakták össze" a filmet.
-
törölt tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Pitterix #7857 üzenetére
Én is jó pár éve láttam, érdekes a film végi "csattanó".
Spoiler
Elhitette mindenkivel, hogy vak, majd azt, hogy mégis lát, de kiderül, hogy tényleg vak.
Mondjuk csattanó szempontjából nálam az Oldboy és a the Mist messze ráver mindenre, ezért is ódzkodom az amerikanizált oldboy remaketől.
-
scorpy02
aktív tag
V/H/S
Very Horrible Shit, kérem kapcsojja ki! Inkább menj és játssz a kukiddal, mert ennek a megtekintése semmi élvezetet nem fog nyújtani.
Szándékosan nem néztem utána a film történetének, emiatt teljesen mást vártam volna, nem ilyen katyvasz baromságot...
-
pohár
félisten
válasz
littlelion21 #7859 üzenetére
ja, mégse ő
bakker, én azt hittem, ő már rég meghalt
hát akkor mégse -
littlelion21
addikt
Te magasságos! Ma 74 éves, Isten éltesse!
-
Pitterix
őstag
válasz
hoffman_ #7848 üzenetére
Nem írtam, hogy nem tetszett!!!!
(#7849) Edenyke: szerintem már valamikor láttam......
(#7851) pohár:Egyelőre nem, mert azt mondták, valami "pohár"-nok lopja a filmeket, azt míg nem fülelik le tartsam magamnál.....
(#7853) Integra: ha ugyanaz a verzió, mint az enyém, csodát ne várj!
nálam sercegés, hörtyögés, karistolás, stb. Azért a végére már majdnem megszoktam.... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
littlelion21 #7855 üzenetére
Terminator reboot szagot érzek. Noooooo....
-
Kasza08
őstag
Mindkettő jó, asszonnyal nézős. Szeretem a romantikus vígjátékokat, ez az a műfaj, amin egyikünk sem unatkozik. Ő olvadozik a szerelmi szálon, én meg jókat nevetgélek
7/10
-
Integra
titán
ezt bátran ajánlom, nálam alapmű a gyűjteményben
pitterix: ma fogom megnézni, kíváncsi vagyok.. majd mondom milyen volt a hang és a kép, mert én is szkeptikus vagyok azzal amit találtam
csak ne kéne takarítani meg mosni meg minden mást csinálni.... de a bevásárlás már legalább megvan -
ludsimon
veterán
Highlander (1986) hunsub 1080p
7.5/10
-
Pitterix
őstag
(#7792) hoffman_:
A szokásos séma, elkapnak, kiképeznek, azt minden jó.
Még jó, hogy szeretem ezeket a filmeket.
Rettenetesen rossz hanggal tudtam kikölcsönözni, de nem volt rossz.6,5\10
-
hoffman_
nagyúr
X-Men maratont tartunk a párommal, de elég lassan haladunk, két rész már megvan, ha így megy, még 2-3 hét és lesz eremdényhirdetés
-
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Szerintem nem volt ez annyira rossz mint amilyen lehetett volna. Egész simán végig tudtam nézni csak 1-2 olyan alkalom volt amikor megnéztem mennyi van még belőle hátra.
A harcok egészen jók voltak ezek a lassitott mozdulatok nekem még mindig bejönnek. A történet nem egy nagy eresztés ezen a téren nem kell sokra számítani.
Szerintem egyszer meg lehet nézni 6/10-et megérdemel.Ezek után viszont lehet megnézem az Abraham Lincoln vs Zombies filmet is.
-
gyuromoj
veterán
Szerepcsere a Viasat 3-mon.
-
törölt tag
Egy kis Robotzsaru
-
dragonfx
veterán
kijött a halálos kitérő 5 hurrááá
-
törölt tag
válasz
mephi666 #7816 üzenetére
Így van, mindig van egy első alkalom. Attól, hogy te tudsz valamit, mások még nem. Ez adja a filmek és sorozatok alapját, vagy adnak a nézőnek infót előre vagy hagyják tudatlanul a végéig
Értem mi a bajod, sőt, elgondolkoztam azon a verzión, hogy ketten az asszonnyal felkeresik a szöszit és úgy látják el a baját
De ne feledd, a férfiak gyengék és gyarlóakMás:
Ezért pedig kapni fogok, tudom, de: Robert Downey Jr.-t szerettem egészen a Sherlock Holmes 2. részéig. Azóta akkora hype és istenítés van körülötte, hogy kezdem megutálni. És amíg néztem ezt a kemény 17 másodperces teasert, csak arra gondoltam, hogy akarom én egyáltalán ezt megnézni? Mert nem nagyon érdekel...
-
leslieke
Jómunkásember
-
atike
nagyúr
Abraham Lincoln, a vámpírvadász
Alapjában véve tetszett, simán nézhető. Tény, hogy néhol iszonyatosan "sok volt", hajlamos voltak az erőteljes túlzásokra
lásd a lovas jelenet, vagy az égő hídon történések. De mindent egybevetve lekötött, láttam mostanában épp elég rosszabb filmet.Érdekesen írja át a történelmet, az tény.
6/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BITBOYS
addikt
Van Iron Man 3 teaser
-
mephi666
nagyúr
válasz
#54715584 #7814 üzenetére
nyomokban spoileres:
voltam hasonló helyzetben 10éve, csak akkor még jóval fiatalabb voltam és engedtem a csábításnak... fasz voltam, tanultam belőle, megbántam... azóta is adódott volna "helyzet" többször is, de már tudom kezelni... ezért nem értem, hogy házastársak között miért nem tudta megmondani az asszonynak, hogy a szöszi betegesen próbálkozik nála?
ha nem akart tőle semmit, szvsz ez lett volna a legtisztább... engem baromira frusztráltak a karakterek
-
Pitterix
őstag
Mai hatalmas moziélmény:
Nem igazán emlékszem rá, hogy megbántam volna valaha is a mozijegy árát, de most......
Nem mondanám, hogy kaka film volt, de nem éri meg moziban megnézni, szerintem.....5,5\10
-
törölt tag
válasz
mephi666 #7811 üzenetére
Ha elkerülték volna a konfliktust, nem kellett volna filmet forgatni...
A film első 3/4-e pedig nagyon is valóságos tud lenni, ne akarj ilyen helyzetbe kerülniSzerintem meg a vodka és a sör az érzékeidet tompította, ezért nem tetszett ez a film
Nem volt ez rossz annyira...
-
-
mephi666
nagyúr
erről írnom kell, mert ilyen SZ@R-t rég láttam már... EZ az a film, aminek minden egyes penny fölösleges volt a leforgatására... nagyon felcseszte az agyam... miért is? az egy dolog, hogy 3perc után már oda-vissza vágom, mi lesz a cselekmény, annyira klisés... a karakterek akkora hulladékok, hogy az már olyan fizikai fájdalmat okozott, amit a sör és a vodka sem volt képes tompítani... egyszerűen frusztrál a film és képes lennék egy kiskanállal agyonverni a rendezőjét... semmi értékelhetőt nem tudnék felhozni, mert egyszerűen NINCS
zene? fényképezés? stb? hagyjuk már... ez nálam szépen egy nagy 0
spoiler: meg ez a kötelező csajbunyó a film végén... terminátor szőkenővel, akit csak a mázsás csillár tud agyonütni? nem gond, hogy előtte meg lett stukkolva, képen lett csapva néhányszor, leborult a lépcsőn, lengőbordára is kapott párat meg zuhant vagy 5 métert... ennyire azért nem kellene elrugaszkodni a valóságtól...
ja meg a lényeg, hogy a film fő konfliktusa simán elkerülhető lett volna annyival, ha a 2 főszereplő megbeszéli, amit házastársaknak szerintem meg kellene
de ehelyett titkolóznak, f@szkodnak, bénáznak
-
ludsimon
veterán
válasz
gordonfreemN #7790 üzenetére
Állítólag a PA4 egy hulladék imdb alapján.
-
gyuromoj
veterán
Contraband
Érdekes történet, korrekt kivitelezéssel. Szokásos "csavarok".
7/10
-
Cargo 6/10, van egy hangulata, de semmi különös.
-
troland26
őstag
Abraham Lincoln Vampire Hunter Gondoltam , hogy marhaság lesz , de a várakozásomat is alul múlta . Időpocsékolás volt.... nem ajánlom senkinek . 3/10
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest