Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Zirowe
nagyúr
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spammer
veterán
válasz zoltanz #6989 üzenetére
SPOILER
A 2 történet kapcsolódik, összefonódik (majd a folytatásban jobban, gondolom én), de az Alien 1-ben nem ezen a bolygón jártak. Abban viszont igazad van, hogy ott is volt ilyen hajó meg nagy terem, Space Jockey-val stb. Szóval lehet, hogy a Prom 2-ben majd oda fognak megérkezni, vagy ugyancsak egy másik hasonló bolygóra
Az is lehet, hogy ez a kis Alien, ami a Prom 1 végén megszületett eljut valahogyan a másik bolygóra (akár Dr. Shaw-val meg az androiddal), ahol elkezd szaporodni és ott lesz az első Alien kolónia, és "ott" találkozik majd vele Ripley és a csapata.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #6985 üzenetére
Alien smiley
-
spammer
veterán
Chernobyl Diaries (Ideglelés Csernobilban): Olcsó ijesztgetés. Akar lenni, merthogy megijedni, parázni nem nagyon lehet a filmen, teljesen tipikus sztori, láttuk ezerszer, de talán a helyszín miatt (Pripyat) érdemes lehet egyszer megnézni, ha valaki ilyesmire vágyik. Inkább olyan "hangulatfilm" lehet, mint horror. Ja és az első szőke csaj MELLesleg nem rossz 5/10
(#6983) Dr. Romano: Spoiler jelzést nem ismered? Biztos vagy benne, hogy mindenki látta már?
Prometheus SPOILER
Elvileg nem előzményfilm, csak az Alien univerzumban játszódik, vagyis kapcsolódik hozzá azzal, hogy megmutatta a végén, hogyan jött létre az Alien. Illetve a Space Jockey-t is megmagyarázták itt, szóval a 2 kapcsolódik, de nem konkrét előzménye a Ripleys sztorinak.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Teljesen gyanútlanul esetem neki a filmnek. Nem olvastam róla korábba semmit. Az egész film alatt végig olyan érzésem volt, hogy Ridleyék igen komolyan megerőszakolják az Alien filmet. A végén az utolsó jelenetnél, amikor megszületett a Xeno, akkor ötlött bennem fel, hogy most most valami előzményt láttam? Ha igen nagyon fura ilyen teremtős témakörrel besorolni az Alien frencsájzba.
Ez most tényleg valami előzmény volt vagy mi akart lenni?5/10
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
BITBOYS
addikt
Vótmár?
-
-
gyuromoj
veterán
válasz RedWing #6954 üzenetére
Köszönöm szépen, majd szemezgetek belőle.
(#6962) bagyulajuve
Csak a stáblistában vettem észre, de letöröltem a filmet így nem tudom megnézni. De viszont elég sok embert felismertem benne. Pl.: Charlton Heston és Jason Priestley
Billy Bob Thornton amúgy melyik karakter volt?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BITBOYS
addikt
Nahátakkor, Itt az új Die Hard első teasere
-
Viszlát
addikt
Taken 2 (2012): az első részről azt írtam, hogy jó kis rush movie, amiből ha kihagyják az elején a nyált, akkor a nyolcasok táborát gyarapította volna nálam. A második részre túl sok megoldandó feladat nem akadt Besson számára, úgy voltam vele, hogy ha semmin nem változtat, csak ugyanazt a szintet hozza, én már elégedett leszek, mert a koncepció igen jól működött az elsőben.
Ehhez képest a nyálból csak több lett, nem csupán a film elején, hanem nagyjából 5 percenként betoltak egy könnybelábadós részt. Direkt nem is írtam róla rögtön a megnézés után, annyira dühös voltam, indulatból tuti kiszaladt volna pár baromság az ujjamból. Mindent, de tényleg mindent elcsesztek, ami az első részben tetszett. Az akciójelenetek nagy része egészen hihetetlenül röhejes, pedig nagy erőssége volt az előzménynek, hogy nem ment át Tomkrúzos lehetetlen küldetésbe, csak volt egy nagydarab kemény fickó, aki mint a bulldozer belendült és darált míg ki nem nyírt mindenkit. A gonoszok meg tényleg egy felkészült, velejéig romlott társaság benyomását keltették, kihívás volt a legyőzésük, míg a folytatásban egy rakás szerencsétlen amatőr játszott rongybábut.
Amitől végig frászt kaptam, az a kameramunka. Valaki mondja már meg a sok suttyónak, hogy attól NEM lesz izgalmasabb (meg pörgősebb sem) egy akciójelenet, hogy összevissza rángatja a szerencsétlen kamerát, plusz csak villanásokat látni 27 különböző szögből. Én abszolút megértem, hogy Neeson már nem fiatal, de akkor adjanak a kezébe valami husángot, ne így próbálják meg palástolni a koreográfia hiányosságait. Ja és ha már a kornál tartunk, Maggie Grace egy közel harminc éves nő, tényleg a randizni kezdő tinilány szerepét kellett ráaggatni, csak azért, hogy két poént el lehessen sütni az apa-lánya kapcsolatról?
Az már csak hab a tortán, hogy az egész sztori keszekusza, átgondolatlan, térben és időben is nevetségesen zagyva. Olyan érzésem volt, hogy a pénz nagy része elment Neeson gázsijára, így tulajdonképpen egy alacsony költségvetésű filmet látok. Isztanbulból egy darab látképet mutogattak végig, a film 99%-a akárhol játszódhatott volna, annyira semmitmondó helyszínek voltak. Biztos szerepe van ebben a múltkor is emlegetett pszichológiának, mert én nagyon vártam ezt a filmet, de nem csak ezen múlt, hogy óriási csalódás lett belőle.
3/10
.
.
.
.TAKEN 2 SPOILER
Muszáj kiírnom magamból a nagykövetséges jelenetet. Szóval, miután nagy nehezen lerázzák a gazfickókat, szembenéznek néhány igen nagy kaliberű gépfegyverrel és berongyolnak az amerikai nagykövetségre egy TÖRÖK taxival. Mi történik? A katonák tétlenül bámulják 200 méterről, ahogy a főhős telefonálgat, meg lenyom egy 2 perces nyálszekciót a kislányával. De ez még mind semmi, mert a kialakult igen feszült, politikailag is kényes helyzetet hogyan oldják meg? SEHOGY! Egy elegáns vágással újra az utcán vagyunk, mintha semmi extra nem történt volna, sőt, még egy csini bőrkabátot is kapott a hős ajándékba. A film mélypontja volt, majdnem felálltam és kimentem a teremből...[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bagyulajuve
addikt
válasz gyuromoj #6953 üzenetére
2. kedvenc westernem, imádom és valóban Doc Holliday karaktere a legjobb, de a többi karakter is érdekes és mindet nagyon jó színészek alakítják (felismerted Billy Bob Thortont benne ?). És hát a zenéje is nagyon jó, ilyen lelkesítő számomra, kicsit olyan érzésem van, hogy én is az egyikük vagyok, kevés filmbe tudom így beleélni magam.
Érdekes, hogy kb egy időben jött ki a Wyatt Earppel, de a Tombstone mérföldekkel veri a Costneres feldolgozást véleményem szerint.
Resistencia eterna
-
Jhonny06
veterán
"azt, hogy bruce willis miert jo szinesz, fentebb tobben, tob mint eleg cimmel bizonyitottak"
És neked ez bizonyítás, meg érvelés, hogy leírtak pár címet (amik mellesleg nem tetszenek)? Mert akkor a részemről ugyanúgy érv az, hogy leírom a címeket, amik nem tetszenek és ezzel magyarázom meg, hogy szerintem miért nem jó színész. Megint a kettős mérce.
-
rt06
veterán
válasz Jhonny06 #6956 üzenetére
ne azt ird oda, hogy szar, vagy hogy szetrinted szar, arra imho senki nem kivancsi (azt barmelyik neki tetszo filmhez oda tudja kepzelni az ember, hogy szerinted mekkora szar)
probald meg esetleg meg is indokolni, hogy te miert nem tartasz egy filmet, egy szineszt jonak, es lehetoleg ne azzal, hogy "mert szar", az ugyanis nem indoklas (tudom ajanlani pl Viszlat negativ kritikait peldanak)ha meg nem akarsz senkit meggyozni, nem ertem az egesz szarozas celjat, mert igy fokent csak ugy tunik, hogy vagy szeretsz mocskolodi, vagy szereted a sajat hangod hallani (olvasni), mert attol "kurvara tobb leszel, tenyleg" (sic!)
azt, hogy bruce willis miert jo szinesz, fentebb tobben, tob mint eleg cimmel bizonyitottak, nem lattam szukseget ismetelni (folosleges is lett volna, annyit oltal kepes csak reagalni, hogy azokat mind utaltad, ami minden, csak nem cafolat), azt pedig, hogy az expendables miert nagyszeru alkotas, korabban ugy remlik en magam is kifejtettem
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
madgie
titán
Kihisztiztétek magatokat, vagy hozzak még popcornt?
Lépjünk tovább.
-
törölt tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Te meg évente egyszer jársz ide, akkor is hasonló okosságot leírni. Ettől most aztán kurvára több lettél, tényleg.
Már a múltkor se tudtad megérteni, de én ezt a magam nevében írom. Legközelebb akkor odateszem, hogy "szerintem szar" és akkor talán elhiszed, hogy nem próbálok mást meggyőzni, egyszerűen csak leírom, hogy szar. De más se próbáljon engem meggyőzni az ellenkezőjéről.
A PS-be meg pont ugyanazt a faszságot írtad le, amiért engem oltogatsz (kettős mérce rulez) - nevezetesen te is kijelentetted és nem azt írtad, hogy "szerintem". Take a hike.
A komolyan vevésről pedig pont nem neked kéne papolnod, gondolom nem kell ecsetelnem, miért.
[ Szerkesztve ]
-
RedWing
aktív tag
válasz gyuromoj #6953 üzenetére
Nem csak régi klasszikusok: Django Unchained, The Good, the Bad and the Ugly, True Grit (mindkettő jó), Unforgiven, 3:10 to Yuma, Once upon a time in the West, Butch Cassidy and the Sundance Kid, For a few dollars more, A fistfull of dollars, The Searchers, Hang 'Em High, Rio Bravo, The Outlaw Josey Wales, The Man Who Shot Liberty Valance, Pale Rider...
így elsőre.Szerk.: De igazából ha tényleg jó kis westerneket akarsz, akkor szinte az összes Clint Eastwood, Charles Bronson, John Wayne filmet végignézheted!
[ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
gyuromoj
veterán
Tombstone
Nem volt rossz. Magyar jelenlét volt itt is, Val Kilmer a legelején mondja a nőjének hogy "... hungarian devil". Az ő karaktere volt a legszórakoztatóbb.
Meghozta a kedvem a western klasszikusokhoz. Tudnátok ajánlani a jobbak közül? Ezeket ismerem: Wyatt Earp, Farkasokkal táncoló, 7 mesterlövész stb.7/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rt06
veterán
válasz Jhonny06 #6940 üzenetére
nem lehetne elerni vegre azt, hogy amikor nem tetszik neked valami/valaki, az nem szar, meg szar szinesz, meg szar topiclako, hanem azt irod, hogy nem tetszik neked, ne adj' isten ertelmesen meg is indokolod, hogy miert nem?
szerintem senkit nem az erdekel, hogy mekkora tusko tudsz lenni, marpedig igy mindossze ennyi latszik, a velemenyed kimerul abban, hogy szarozol, mintha tobbre nem is lennel kepes
p.s.: bruce willis igenis jo szinesz (soroltak par remek filmet tole), az expendables hatalmas alkotas (mindketto), te meg siman csak oltogatni jarsz ide, mert akkora k*rvanagy filmeszteta vagy (de szerintem mar nincs is a topic-ban, aki komolyan venne, annyiszor eljatszottad mar ezt)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
gyuromoj
veterán
Fight Club
Egy dolog miatt nem szeretek olyan "cult" filmet nézni, amit nem láttam még, mert sajnos mindig tudom hogy mi a csattanója.
Ettől függetlenül kellemes film volt, legalább figyelhettem az utalásokat a csattanóra. Meg kell hagyni hogy volt néhány. Maga a sztori is egyedi volt számomra. Mind a két főszereplő nagyon jól hozta a szerepét. Brad Pitt még jó kondiban is volt. Meat Loaf pedig vicc volt azokkal a nagy mellekkel.
Ha nem tudtam volna hogy mi a csattanó, akkor akár 1-2ponttal többet is kapott volna.7/10
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Bronson
Hát érdekes egy film, nekem tetszett.
Beteges de jó7/10
-
törölt tag
Madagascar 3 akit érdekel
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Blood Diamond (Véres gyémánt)
Film letudva, eleg sokan javasoltatok, igy batran vagtam bele, es nem is kellett csalodni!
Kicsit meg most is hatasa alatt vagyok, amit nagyon szeretek, mert egy jo filmnek pontosan ezt is kell tennie az emberrel.
A tortenet kerek, es veresen komoly...szo szerint.
Kar a kisebb bakikert a filmben, amit nem lovok le, mert spoiler lenne, azt meg nem akarok most.
De osszesen talan ketto volt, ami feltunt, de ez nem is lenyeges.
DiCaprio nem szimpatikus, de b.xa meg itt is nagyon jot alakitott.
Nem az a tobbszor nezos kategoria, hanem csak egyszer, de egyszeri nezesre kotelezo darab!
8.5/10...
-
Jhonny06
veterán
válasz #54715584 #6934 üzenetére
Ezeket kb. mind utáltam. A Ponyvaregény jó, de ott Bruce szerepe számít a legkevésbé.
"Ha Bruce rossz színész, akkor az Expendables a világ legrosszabb filmje..."
Az Expendables egy értelmetlen hentelős film. Ha rosszat nem lehet róla mondani, akkor jót sem.
Na mindegy, nekünk nagyon más elképzelésünk van a "jó színész" fogalmáról. Hatodik érzék, Armageddon, ezek mind ilyen nézhetetlen tv-s szarok.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Halálos fegyver 3 @ RTL Klub
"Melyiket vágjam el?"
"Kapd el a macskát"
Ezredszer is hatalmas jóság
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Bruce Willis valaki szerint nem jó színész?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #6930 üzenetére
Igen, jó színész
Hatodik érzék, Jól áll neki a halál, Ponyvaregény, A kód neve: Merkúr, Armageddon, A sebezhetetlen, Túszdráma, 16 utca, Vadidegen, Hasonmás és amiket még a többiek mondtak...Esetleg régi sorozat, mint a Dempsey és Makepeace? És sok más jó film?
Azért mert az utóbbi pár évben leáldozik a csillaga, nem jelenti azt, hogy rossz színész.
Ha Bruce rossz színész, akkor az Expendables a világ legrosszabb filmje...
Most már hanyatt vághatod magad
troland26: nem baj az, nehogy töröld
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Jhonny06 #6928 üzenetére
nézd, te nyílván valóan nem bírod a palit.
én sem bírom a dzsim kerrit, mert sehogy sem nevettet meg, de ettől függetlenül sok-sok milliót igen. így elfogadom, hogy igenis tud valamit és nem egy aniston szintű színész ő sem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jhonny06
veterán
válasz Realradical #6926 üzenetére
Így hirtelen nem tudnék tőle jó filmet mondani. Kb. Jennifer Aniston szint. Belerakják minden harmadrangú akciófilmbe, közbe egy nulla.
-
mickemoto
őstag
A játék neve: halál 5/10(a dátumot utólag néztem meg,kissé meglepett, régebbinek gondoltam,gyenge film,jó a főcímzene
A szerzetes 7/10 (jó film,egyszer mindenképp nézhető)
Rejtély 6/10 unalmas
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ladies and Gentlemen: I am proud to be the 1st to introduce you the 1st Die Hard 5 Teaser Trailer
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viszlát
addikt
Badlands (1973): áh, teljesen kész vagyok ettől a filmtől. Ugyanaz a megtörtént sztori az alapja mint a Natural Born Killers-nek, de össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Szinte semmi érzelem nem jelenik meg a filmben, ugyanazzal a szenvtelenséggel ismerkedik meg a főszereplő páros, ahogyan aztán kipipálják a szexet, majd megölnek tucatnyi embert menekülésük során. Mintha arról lenne szó, hogy leugrunk a közértbe petrezselyemért. Éppen ezért iszonyat nyomasztó hangulatú végig, nincs nagy dráma vagy csindradatta, szimplán csak az az érzésed, hogy totálisan értéktelen az emberi élet. A kölyökképű Martin Sheen és a szűzies Sissy Spacek abszolút csillagos ötös, hátborzongató párost alkottak.
9/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
F34R
nagyúr
Bedobok egy film trailert aminek mar kint van a bluray release , erre a VHS -re is kivancsi lennek ugy is mar reg borzongtam egy jot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz littlelion21 #6892 üzenetére
Amúgy ennek megint csak az mond ellen, hogy miért hívták volna meg az emberiséget a katonai előőrsükre, miért nem Paradisera?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz BITBOYS #6904 üzenetére
Amúgy, ha már hazugságok, akkor Gervais agymenése.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gyuromoj
veterán
válasz littlelion21 #6892 üzenetére
Mivel sajnos nem vagyok egy nagy angolos még, valaki nagy vonalakban leírná hogy mit írnak benne?! OFF-ba SPOILER-ként.
-
spammer
veterán
Win Win (Győzzünk már!): családi dráma, amibe teljesen feleslegesen beleerőltettek egy kis sport témát is (birkózás). Egynek elmegy, de igazából elég felejthető az egész, semmi kiemelkedőt nem nyújt. 5/10
Moonrise Kingdom (Holdfény királyság): szokni kell a látványvilágot és a zenét, ami sok jelenetnél borzalmasan idegesítő. Érdekes művészkedő stílusa van a rendezőnek, sok helyen nagyon bugyuta, ugyanakkor mégis azt mondom, hogy érdemes megnézni, mert nagyon aranyos a 2 főszereplő gyerek, és helyenként nagyon hangulatos az egész (amikor együtt menekülnek). Ilyen romantikus gyerekfilm/mesefilm egyveleg. 7/10 Kara Hayward (a fsz lány) pedig az új Emma Watson lesz
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Tegnap este újra megnéztem a Prometheust, még moziban láttam.
Igazából nem értem hogy miért húzták le a kritikusok, mert a hibái ellenére nagyon jó film. Fassbender karaktere meg hatalmas./人◕ ‿‿ ◕人\
-
BITBOYS
addikt
Még egy filmajánlás, A hazugsággyáros.
Szerintem nem szabad kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest