- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Viiktor1989 #14011 üzenetére
nincs más. A gyengébb csapatok (bronz vagy xar chemi) játszol erősebb fokozaton a jobbak ellen meg gyengébb
-
homerhamm
addikt
válasz
Viiktor1989 #14011 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok vele, csak a semi-pro túl könnyű, a proffesional meg már nehéz.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Professional szinten játszom,de a következő fokozat,a world class már túl nehéz,a mostani professional viszont már túl könnyű lett nekem. Tudnátok ajánlani egy erősebb beállítást professional szinthez?
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
A gyerekem panaszkodik, hogy laggol neki a Fifa 23.
A gépe:
I3-12100F
Alaplap Gigabyte B660M DS3H DDR4
vga_ SAPPHIRE Nitro+ RX 570 4GB OC
Mit kellene állítani, hogy rendben simán neki? -
homerhamm
addikt
Most már tényleg senki nem játszik a játékkal.
-
homerhamm
addikt
Valaki meg játszik ezzel a játekkal? Hogy lehet úgy gáncsolni, hogy az ellenfél játékosai lesérüljenek? Xboxon játszok.
-
Woodslave
félisten
Na azt hiszem végre abbahagyhatom. Elitbe feljutottam itt már nem túl élvezetes játszani.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
csabyka666 #13998 üzenetére
-
Üdv mindenki!
Tudom, a topic FIFA23-as, de nem találtam 24-es témát. Hátha tudtok segíteni.
Adott egy gép, Intel Xeon X5650 proci, GTX970 4GB, 16 GB RAM, friss telepítésű legális Windows 10. Legálisan vásárolt FIFA24 nem akar elindulni. Logót beadja, de a játék nem töltődik be. Kb fél perc után a logó is eltűnik, Windows-ba visszadob. Játékidőt számolja az EA szoftvere (ezekből a rövid indítgatásokból pár perc összejött).
Mi lehet a gond? A gépen minden más játék fut.
Köszönöm a segítséget! -
Woodslave
félisten
válasz
homerhamm #13986 üzenetére
Na ezen az accomon is funolgatok kicsit. Gyakorlatilag mindenkit kigrindeltem itt a játék végén36 meccs alatt div 1. Azt hiszem kétszer kaptam ki meg talán egy döntetlen volt. Mondjuk div 6-ban jobb volt ott néha jött gold csapat is szembe itt már azért idegbe jövök néha.
Főleg amikor 72-es pingen indulok.
-
Woodslave
félisten
válasz
Patalycsaba4 #13971 üzenetére
Mert vége a játéknak és már fc 24 van. Eztel nem foglalkozik senki csak még élnek a szerverek lehet játszani pár játék móddal. De fut champion nyilván nincs és új sbc se
-
Patalycsaba4
friss újonc
Sziasztok nekem ps4 gyen nem megy fut csampions meg az sbc se mind van meg miért?.
-
Srácok, segítsetek plz
Nem vagyok egy nagy FIFA-s (és nem is szeretnék az lenni), néha leülök és játszok 1-1 mérkőzést karrier módban és ennyi.. igen ám de, most jött valami frissítés a játékhoz és nem tudom betölteni a carrier módomat. Szeptember 26-án játszottam vele utoljára, a dokumentumok/settings/fiafa23 mappában szépen ott vannak a carrier mentéseim de a játékon belül csak új kariert tudok indítani, azt pedig nem szeretnék
Belépek, felajánlja, hogy vegyem meg a FC24-et, nem akarom megvenni én csak a kis karrier módomat szeretném visszakapni, kérlek segítsetek -
sz_abika
addikt
Még két 92 csapat kéne Henryhez, de ez nagyobb kihívás lesz mint kirakni 20db 93 icon picket, amikben szerintem mindegyikben benne volt valamelyik Ballack
-
EA's hit
őstag
Pár meccset búcsúzásként lepörgettem még, de ezzel részemről vége az idei évnek, már a telefonos sbc-zést is nagyon unom, szóval valószínűleg azt sem fogom már nyomni holnapig. Futties CR, Mbappé, Neymar, Lewa, titan R9 csak nem tudtak semmiből kiesni, igaz előbbi 2 azért sbc-ből meglett (online meccset már egyikükkel sem játszottam
). Van még vagy 700k coinom is, de mivel nincsenek bent spec packok, az már meg is marad. Ez lett a vége az idén:
Élmény lesz holnaptól Del Piero és Dinho helyett újra 73-as silverekkel játszani
-
EA's hit
őstag
válasz
szabyka95 #13952 üzenetére
Gratulálok hozzá, hogy büszkén vállalod, hogy főszereplője vagy a világ legpatkányabb, undorító, toxikus közösségének. Az ilyenek miatt igazán fos ez a játék, mint te. További sok sikert, remélem igazán tudod majd továbbra is élvezni ezeket a "csodálatos" pillanatokat és "megérdemelt" győzelmeket
-
szabyka95
őstag
-
TrueGooner
senior tag
Glitch ide vagy oda, ez, hogy középkezdést követően szinte úgy tartja a z ellenfél csapata a 4-2-1-3as taktikai hadrendet mintha acélrudakkal lennének a játékosok összekötve.
Nekem a mozgási animációk után ez a legnagyobb gondom a EA játékával. Elképesztően robotikus, és buta az AI játékos mozgatása. Ez nem tudom változik-e majd az új részben, de ennyire rugalmatlan csapatok nem léteznek.
-
szabyka95
őstag
nem a kick off glitchen van a hangsuly, hanem a befejezesen. Nem kell fennakadni rajta.
Itt egy masik, kick off nelkul.
https://www.youtube.com/watch?v=-drDlqRKf3w -
thebigK
addikt
Kickoffglitch 6-1nel? Aztakurva
vannak bajok
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
homerhamm #13925 üzenetére
Hát pedig azzal el lehetne érni akár azt is hogy kirakd ronaldot mbappet messit is...
Legalábbis a 2 duo SBC-t is azért raktam ki, mert már annyi duplikatet kezdett el dobálni hogy 85 x 10-esbe túlzás lett volna őket dobni.
Egy a baj, hogy web apon keresztül sokkal gyorsabb lenne, mint játékon belül... -
EA's hit
őstag
Gondoltam jobb híján elnyitogatom az összegyűlt ~1,2 millió coinomat, aztán kiderült, hogy 50k-s és 100k-s packból is csak 5-öt lehet venni, mert hát miért is ne korlátoznák le még ezt is így 3 nappal a játék vége előtt
Szóval elnyitottam azokat meg vagy 20-30 7500-as packot, ráment vagy 20 percem, eluntam az életemet is, és annyi coin visszajött közben, hogy még mindig van vagy 700k-m
Úgy tűnik ez már megmarad...
-
skroy
senior tag
Ma alig nyitogattam párat, de már 3 Garrincha jött. Eddig nem is láttam.
-
Woodslave
félisten
kiváncsi vagyok kisimulnak-e az idegeim, hogy nem foglalkozom ezzel a játékkal. Konzolról telóról töröltem, már youtube videót se néztem. Webappon se léptem be.
Remélem megőrzöm ezt a jó szokásom. Azért a 24-be belenézek, topicot is követem, mert jó olvasni a sok raget olyankor úgy érzi az ember jól döntött hogy nem vette meg.
Itt elköszönök, ott majd csendben olvasgatok.
-
skroy
senior tag
válasz
Sirandrish #13933 üzenetére
SS Dembelé komoly lap, szeretem. 280-ért vettem, most 500 alatt nincs.
-
sz_abika
addikt
Maintenance van az appon, de remélem hagyják még élni...mert PS4en biztos nem grindolok ki még egy 85x10et se.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #13930 üzenetére
Tegnap megvettem futties lewandowskit és SS Dembelét. Összeraktam egy Barca teamet és azzal játszottam. Ma reggel unalomból nyitottam egy 85*10-et és ott vigyorgott Lewa.
Mehetett vissza a piacra. Ja és még kerestem is rajta 400k-t. De minek?
Nincs lap akit megvennék. Van 6 milla, és már marad is. -
Aguinaga
őstag
Jaj, ha annyi ezresem lenne, mint ahányszor kinyitottam Donnarummát a 85*10-ekből, akkor tuti megvenném az új részt is
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #13926 üzenetére
Nem, csak a szokasos TOTS Gyökeres, Brandt, Schlotterbeck meg a szokásos ikonokat, Essien, Fernando Hierro.
-
Jinxb1rd
addikt
Az új FC-nek nem lesz új fóruma prohardveren? Vagy cska én nem találom?
-
szabyka95
őstag
Utolso fut champs, 20-0.
Ezt a yonyoruseget itt hagyom, magaba foglalja a fifa 23 szepsegeit es csufsagait is.
https://www.youtube.com/watch?v=UpyJ5vai5ww -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #13910 üzenetére
Menni nem fogok de maradni se
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #13910 üzenetére
Istenem egyszer tudjak annyira unatkozni,hogy sbc-t rakjak ki szeptember kozepen.
-
skroy
senior tag
válasz
Sirandrish #13909 üzenetére
Még megy az app, próbáld újratelepíteni vagy valami.
-
skroy
senior tag
válasz
Sirandrish #13906 üzenetére
Ha kijön az új, úgysem lesznek már sbc-k. Utána már felesleges az app is, csak a játékon lesz a hangsúly. Nálam is legalább fél évig a 23 lesz, el lehet szórakozni egy fullos csapattal. Ellenfél is lesz, nem kell tőle félni, hogy nem talál. Főleg így, hogy ketten már minimum leszünk.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #13906 üzenetére
En ezt ertem. A te szempontodbol. A ceg szempontjabol nem ez a lemyeg. A masik 95% aki tovabbmegy,annak az uj lesz a fontos,hogy mukodjon. Ez miatt a cegnek is. + ezzel is osztonzik azt a reteget,aki nem akar valtani.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #13903 üzenetére
Meg te is leirtad,hogy mar nem jatszol.
Akkor minek ?+1,nalam is.
De semmi uj objekt az uj reszhez. -
skroy
senior tag
válasz
Sirandrish #13901 üzenetére
Nálam gond nélkül megy.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #13901 üzenetére
Szerdan jon az uj..gondolom ennyi volt ennek.
Folosleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest