- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Huu úgy látom rég megállt a topic, de hátha látja majd valaki
Az a lényeg, hogy anno megvettem a Fifa 22-t PC-re szerintem 1,5 vagy 2 éve is van, de nem próbáltam ki
Lehet amúgy a dvd meghajtóm a rossz de a 6 lemezből egyet sem olvas be
Lényegtelen, mivel a kód megvolt EA appot letöltöttem, regisztráltam, beadtam a kódot, letöltöttem. Ki is rakta ikonként is illetve az EA appból is tudom indítani.
Na most hogy EA Sports FIFA 22 és alatta hogy Play azalatt a Game settings és alatta az Exit.
Hiába megyek a Play-re nem történik semmi. El sem indul, de nem is ír ki semmit.
Ez mitől lehet? Már lefrissítettem a videókártya drivert is a legfrissebbre. (amúgy 1050 TI)
Nem tudom mi lehet a gond...
Van valakinek tippje?Köszi szépen
Boldog karácsonyt
-
taylorp
senior tag
Rodrit kirakta/próbálta valaki?
-
Iramirez
aktív tag
Legnagyobb csodálkozásom közepette jött egy 10 megás peccs.Tudja vki mi is ez ?
-
pooliicee
újonc
Mashol nincs problema vele...olyan mintha be lenne aitva ennel a kontrollernel h az adott jatekos fedezze folyamatosan a labdat...megkapja a labdat es folyamatosan hatrateszi a kezet a jatekos lassan szinte lepesben fut
-
pooliicee
újonc
Az miert van h a játékosom folyamatosan fedezi a labdát siman labdavezetés közben is? Csak az egyik kontrollernel
-
dokee78
félisten
Hali.
Hol tudok játszani a Fifa 22-ben a régi klasszikusokkal?
Például Zidane,Roberto Carlos stb. -
Imre9211
aktív tag
Láttam abból is eleget.
World Classen toltam amúgy, szóval még az sincs hogy én lettem volna nyomi vagy valami. BL döntőben a Manchester City-t 7-1el vágtam haza és meg se izzadtam velük. Akkor gondolkodtam a legendásra váltáson, de mondom még elkezdem az új szezont World Classen.
Inter ellen csak nyomoztam a labdát végig. Nem értettem mi történik, mi ez. 3gólt úgy berámoltak h nem tudtam mi történik. Pedig előszezonoztam, próbálgattam taktikákat, felállásokat mindent.
Cseppet idegtépő hogy az ember belefeccöl egy csomó időt a csapatával, építgeti, aztán leszopatja az AI annak rendje és módja szerint, mert őnagysága eldöntötte h CSAL.
Szeretem a focit, de keresek valami manager játékot inkább mert ebből a gusztustalan szemét EA sz*rból nem kérek többet.
-
Imre9211
aktív tag
Ekkora egy szemér mocskos b*zi csaló játékot még egyet még rajzolni sem lehet.
Megnyerek mindent első szezonban, BL-t is, erre mind a 2szuperkupa döntőben kiszopok úgy hogy a labdához alig van közöm.
Nagyon életszerű. Gondolom a 23 ugyanez. Nekem ennyi volt a Fifa.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Origin telepítőt keresve nem találok mást csak Electronics Arts Home [link]
Megváltozott az egész?
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Működik a crossplay a 22ben? Én és haverom szeretnénk pc és xbox között játszani
-
mcwolf79
veterán
válasz
Zoolee1976 #24635 üzenetére
Konzolon teljesen mindegy , mert cross platform . PS4 játszik Xbox One-nal is , és vica-versa.
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne melyik platformon van a legnagyobb pro club Magyar közösség,PC(steam,origin),PS4 vagy Xbox one? Vagy ezek közül véleményetek szerint melyikre érdemes megvenni majd az új részt?Előre is köszönöm.
-
EA's hit
őstag
Búcsúzásként berakom én is a záró csapatot, bár ezzel már nem sokat játszottam (Messi szerintem 4-5 meccsen ha szerepet kapott összesen, pedig már vagy 2 hete kinyitottam). Moments Puskást elképesztően imádtam, Dagi és Gullit idén sokkal jobbak voltak, mint tavaly, Rüdiger egy kbsztt állat volt, Yashin meg durva, hogy a játék 5. napja óta elkísért egészen a végéig (visszakerestem, tavaly szeptember 26-án nyitottam ki a base lapját, azóta folyamatosan csak ő volt a kapusom, előbb a base, majd a moments).
Arra emlékszem, hogy tavaly valami undorító vereséggel zártam a játékot, most funból toltam még ma pár rivals meccset, az utolsó pedig méltó befejezés lett: 2 Gullit gól után 2 Puskás gól, 4-0-nál, a 30. percben távozott is a srác. Összességében egész jó kör volt ez az év, találkozunk holnap a még gonoszabbik oldalon
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24630 üzenetére
szerintem rajtad kívül én vagyok a másik őrült, aki még játszik ezzel
Viszont ma tényleg a végére értem:Ez ilyen búcsúposzt-féleség a topiktól, meg magamnak emlék, hogy meglegyen a csapat.
Szóval idén sokkal inkább sikerült az, hogy a játék végén olyan játékosok alkossák a végső csapatot, akiket szeretek/van hozzájuk kötődésem (- Kimpembe):
Az igazán meta lapokat a végén már nem is csináltam meg, akit igen, az is csak a padra fért:
És akkor itt van még a hobbi-csapat, akik ugyanúgy hozták a szokásos 11 wint
Viszlát Fifa22, nem merem megnézni hány órát töltöttünk együtt -
Woodslave
félisten
Senkit nem érdekel ez már de nyomtam 4 kvali meccset nyertem mindet ez a 99-es Cr7 brutál.
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
ismerősömnek lenne egy olyan problémája hogy játszik a játékkal, pár nap múlva bekapcsolja gépét és nincs rajta a játék hanem újra le kell töltenie ..... mitől lehet ez (pc)
-
|AP|
veterán
válasz
TrueGooner #24620 üzenetére
amúgy igen, nem is azt mondom, hogy rosszabb a hangulat, hanem más. Sokkal inkább, mintha valóban fociznál
-
|AP|
veterán
így az utolsó héten rájöttem valamire. Mondjuk ez akár már mehetne az új topikba is...
Szóval: ha kikapcsolom a kommentátorokat, akkor sokkal nyugodtabban és koncentráltabban tudok játszani.
Tudom, ezzel vesztek a hangulatból, de ennél a játéknál szerintem kifejezett előny, ha nem ragadja el a hangulat az embertEzt alkalmazni fogom az új részben is.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24615 üzenetére
igen, ezzel csak az a baj, hogy már annak sem lehet örülni ha nyersz. Mert ki tudja, lehet, hogy sokkal jobb játékos van a túloldalon, de egyszerűen mindent neked dob a gép, és az ő csapata nem működik, a tiéd meg igen...
Ilyen mondjuk kevesebbszer van
Mindenesetre ha ezt helyre tudnám rakni a fejemben, akkor sokkal kevesebbet idegeskednék ezen a sz@ron -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #24614 üzenetére
hát ja van ilyen érzése az embernek amikor azt látja, hogy a másik semmi extrat nem csinál de valahogy mégis offos az egész a részemről. Amikor Haalandja befélollózza Rüdiger feje mellől (ok végülis életben is megcsinálja
). Na mindegy persze el lehetne meg kell is engedni az ilyet de csak idegesít.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave #24612 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem az a meglátásom, hogy profil szinten lő be a játék scriptje adott eredmènyre, amiből nem enged ki. Én nem érzem annyival jobbnak a legtöbb esetben azokat, akiktől kikapok. Egyszerűen vannak meccsek, amiket nem nyerhetsz meg, bármit is csinálj. Vagy belagol, vagy leromlik a csapatműködés ezzel ellehetetlenítve a játékodat. Nekem több, mint furcsa, hogy a legtöbb fórumban ugyanezt, ugyanígy írják le. Vagy ennyire “professzionális” (?!) a matchmaking, illetve ennyi full egyforma “tudású”, képességű játékos van. Aha, na persze… már rég nem feszülök ki ezen, mert el kell fogadnom, hogy nincs ráhatásom bizonyos meccsekre.
-
toxicjew
addikt
Nos, én befejeztem a wlt, szokásos 11 winnel. Ezennel búcsúzom a topictól és a játéktól. A 23asban folytatjuk
-
Woodslave
félisten
nekem megint kilett ezzel a faxom. 12/9 után persze 12 win (egy ajándék egyet meg én is leadtam) Ok ott már jobb játékosok jönnek blabla, de ez hogy ugyanezen a szinten ragadtam egész évben az nekem elég frusztráló volt. Nem a reward mert azt nyilván már lexarja az ember amikor annyi 85+ nyitsz amennyit nem szégyelsz.
Arról van amúgy valami info milyen lesz a rivals meg a wl? Marad ez sehol nem láttam arról semmit
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24610 üzenetére
hát lehet... az őrülttel egyetértek
Képes vagyok még ilyenkor is szivatni magam és idegeskedni ezen a szaron, mikor már tényleg nulla tét van. Önsanyargató célkitűzéseim vannakAmúgy nyilván nem vagyok elite szintű játékos, tudom, hogy a korábbi feljutások is inkább a nagy számú próbálkozásnak voltak köszönhetőek, de jó lett volna ezzel zárni ezt a részt.
Bár a WL-t is a szokásos 11 winnel sikerült, szóval teljesen reális lenne a rivalst div2-ben zárni
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #24609 üzenetére
de amúgy komolyabbra fordítva nyilván div 2+ már csak hasonló kaliberű őrültek maradtak mint te (vagy én bár hétvégén csak egy rivalsot játszottam azt meg is nyertem de már nem szivatom magam feljutásos törekvésekkel) Szóval nyilván nehezebb dolgod van. Legalábbis sztem.
-
|AP|
veterán
rivalsozik még valaki?
Nem igazán találok magyarázatot arra, ami ott folyik...
Utoljára még el akartam menni az elite-ig, de egyszerűen képtelen vagyok. Még a div1-et sem értem el, a fontos pillanatokban mindig jön valaki, aki ellen esély sincs. Leginkább egyet előre, egyet hátra sormintát követek.
Azt gondoltam ilyenkor már a kutya sem játszik, gyerekjáték lesz, levezetés... ennek ellenére olyanokkal találkozok div2-ben, hogy egyszerűen közöm sincs a játékhoz.Szóval két dolgot tudok elképzelni:
-az alkalmi játékosok már abbahagyták, csak profik/streamerek, hasonlók nyomják (bár ennek az okát pláne nem értem)
-nem talál már ellenfelet div2-ből, ezért div1 és elite játékosokat dob beVan még egy hetem rá, de egyre kevesebb a motivációm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest