Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz #107 üzenetére
Az a baj vele, hogy következetlen. Valamikor az ellenfélnek bárhol áll a védője és bárhova lövöd a labdát az blokkolva lesz. Akár úgyis, hogy 1.90 magasra felrúg a védő akár úgy, hogy hiába húzod üres kapuban a rövidbe ha a védő a hosszúban áll akkor a játékos mindenképp odarúgja a labdát. A másik oldalon meg van olyan, hogy ott állsz előtte és akkor is átmegy minden labda a védőn. Valamikor 3 védőn is. Ezt szépen lelehet bontani meccsekre egyébként.
Rhair
Tessék?Az összes eddigi fifa az első 2 hónapban volt a legjobb aztán szétkúrták patchekkel. Ha már a beta is szar mit várjunk a játéktól? Tavaly dicsérték a játékot a beta után az emberek aztán november közepe felé szétvágták a játékot. A 20 szintén hasonló volt.
Most már mindenki szétoltja a betat. Várjunk jó játékot? Kétlem, hogy fordított eset lenne az előző évekhez képest.
Egyébként én még nem rendeltem elő a játékot és eléggé bizonytalan is vagyok attól amit azoktól hallottam akik kaptak beta kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest