Hirdetés
- EAFC 25
- War Thunder - MMO Combat Game
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na tegnap este (legjobbkor persze
akit eladtam annak az ára felment, akit vettem azok estek de ez már egyáltalán nem lep meg le is xarom
) összeraktam ezt a csapatot. Mbappe egyelőre marad. Ezért legalább 2 órát játszottam ne az legyen úgy bukok 200k-t hogy egy meccset se játszok velük.
Sajnos a jobb Mendyre már nem volt cash.
Rivals eredményességben nem mondom hogy túl nagyot (semmit
) dobott, de egészen élveztem a játékot. Mondjuk megint az volt div 3 végén, hogy egyik srác dribbling király Cruyffal meg még Seedorfal is olyanokat csinált hogy lestem, másik meg aránylag ugyanolyan fogalmatlan mint én. Érdekes hogy még mindig nem "tisztult" volna le. Na mindegy lehet nem vasárnap este kell várnom hogy feljussak de már ez se nagyon érdekel.
Neymar nagyon jó bár volt nekem anno az IF de egyáltalán nem emlékszem milyen volt.
Sterling qrva jó de ezt sejtettem a gold változat alapján, még én is tudok vele dribblingelni, halálos lenne a pali 5*-os sm-al.
Cordoba brutál jó nem véletlenül kerül ennyibe kb amióta ennyibe kerül
Rüdiger is volt már az is egy pitbull
Spinazzolát semmivel nem érzem jobbnak mint bárkit aki azon az oldalon Mendytől Canceloig akárki, bár jópofa dolog egy random elasticot nyomni vele (igaz utána elveszítem a labdát de mindegy)
Cancelot rb. Hát nála semmi különbséget nem veszek észre a if 7 chemis változathoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest