Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Ulti plus pakkbol 84-es lap volt a legjobb, remek.
Próbálom megfejteni ezt a packluck témát…az accounttal nem kellene, hogy baja legyen, 2018 óta használom, szinte minden szezonban voltak jó nyitásaim.
Szerintem inkább a csapat létrehozásakor generál vmilyen szerencsefaktort/dob be egy kalapba. (anno voltak olyan teoriak, hogy argentin nemzetet kell választani a csapat létrehozásakor, meg mindenféle hókuszpókusz…) Bár Kristóf és Woody konstans jó dropja (értsd rendre a felaő sorból is nyitnak) ezt is megcáfolja.
Asszem a tőlem telhetőt megtettem, hogy nyissak egy TOTY-t, valós pénzt sem sajnálva. Sajna értékelhetetlen a csapatom dropja, ezek után végképp nem tudok rágörcsölni. Csak ugye ha nincs nyitás, a heti becsorgó kis coin meg kb. semmire se elég, nem hogy fejlesztésre. Nyilván adott az utalás, költsek több pénzt. De ha pénzèrt se ad jó nyitást, akkor miért is költsek?! (Nem értem a politikájàt becs szó… mert ha pénzért vett pakkban legalább lenne vmilyen értékelhető lap, biz’ isten nem sajnálnám alkalmanként…)
Így sajna hosszú lesz a folyamat, míg a rare gold csapatot lecserélhetem. -
Woodslave
félisten
na tegnap két rivalst azért letoltam. Div 2 de nyilván elite mert kizártnak tartom hogy valaki feljut ennyi idő alatt saját dives ellenfelek ellen, de ha igen akkor meg simán elit.
Egyiken mid R9 és társai. 6.4 pontos értékeléssel majdnem MVP volt a másiknál
Ez R9 olyan mint egy fegyver rossz kézben semmit nem ér, bár néha elsül jól is.
A másiknál toty Mbappe. Hát ő is kevésnek bizonyult. Úgy döntöttem kivételesen jó érzéssel hagyom abba a játékot két winnel (már ha az MM xar nyitásait nem vesszük ünneprontónak) Mondjuk a 75+ ból jött egy 87-es Sancho vasárnap meglesz mid Nakata is
-
gjoe
addikt
Na akkor ma mindenki wl-t fog nyomni még a pakkokért?
-
bodnar123
őstag
Amúgy ebben a játékban továbbra is a ziccer fogalmával nincsenek tisztában. 6. meccs után jött a szokásos EA meccs. Egyik oldalon egy távoli lövés, az emberen át messziről gól. De az én oldalamon három olyan ziccer, hogy vezetem a kapussal szemben üresben. Két irreális védés lett, és egy kapufa. De úgy, hogy álltam a fél üres kapuval szemben. Hihetetlen. És van képük kiírni, hogy lejjebb vették a védést. Mennyivel, egy százalékkal? Vagy a röviden védhető gólokat? Mert ott szinte mindig gól. Kár, hogy a való életben fordítva van.
-
bodnar123
őstag
De legalább eddig másodosztályban 5ből négy győzelem egy döntetlen. Repülőrajt.
-
bodnar123
őstag
Rulebreakers Barkhuzien... nem is tudtam, hogy volt ilyen gyenge lap a rulebreakersben...
EA tudta, hogy mire van szükségem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
losilee1337 #11877 üzenetére
Azt jelenti, hogy nem valós az érték amit ott mutat csak elbaszták és ez lett a vége. Az nem az igazi ping.
-
toxicjew
addikt
Hát én is kinyitottam a rewardokat meg a napi sbcket és mellé sok upgradet, de csak fodderek jöttek. Mondjuk így simán befejeztem Figot meg Paquetat is megcsintam. Egyszerűen már fáradt vagyok a sok upgradehez, nincs kedvem tovább tolni őket
-
Mrguba
őstag
RULEBRAKER PACK...ONYEKA
SIGNATURE SIGNING PACK...KArlson
Eddig gecire megerte -
raven84
senior tag
válasz
losilee1337 #11875 üzenetére
Vizuális gliccs.
-
losilee1337
aktív tag
Üdv az mitől.lehet hogy rivalsban 24-30 a ping,míg online draft és fut championban meg 1 millió a ping? Ps5
De a24 -30 as pingnél és 600mb netel is alig játszható legtöbb meccs. -
Mrdevil
addikt
Én is ma megint kiraktam egy rakat csomagot, márkit, PL liga sbc-t, uppokat, mindent. Semmi. 86-nál nem jön nagyobb.
-
Kristof_94
nagyúr
Jesszus, én még mindig grindelek, mint egy őrült...
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #11870 üzenetére
Valami kompenzációt amúgy lehet hogy kapunk majd függetlenül attól, hogy lószart nem érnek nyilván a storyline cuccok. Ennyire azért nem szokták elbaszni, hogy konkrétan bő 12 óra után se legyen elérhető valami
Amikor hosszabb időre állnak le a szerverek, akkor is szokott jönni egy ajándék pack cserébe, lehet hogy lesz valami ilyen most is.
-
Robertoredo
tag
válasz
dudu5130 #11869 üzenetére
szintén zenész.most pont azon agyalok,hogy mi hozna lázba mert kb.teljesen érdektelen lett így az egész.Van egy olyan teoriám,hogy aki napi szinten foglalkozik ezzel annak nem kell jó lap mert úgyis ráfüggöt már,aki nem lép be minden nap annak meg néha tolnak,hogy visszahuzza...(kivéve Woodyt)
-
bodnar123
őstag
Délelőtt óta nem tudok belépni a seasonsbe... Azért ki kárpótol, higyma este nem tudok az új tifókkal játszani?
amúgy meg abból az ajándék gold packból jonne toty bappe és jorginho
-
dudu5130
őstag
Én lehoztam nulla toty-vel egy halom pakkbol. Lautarot is alig tudtam kirakni. Vér szegény. Az egész kezdőm untrade. Cordobat szeretnék venni de kéne közel 200k.
-
Izéjose
tag
Egy FB lap lenne még amit még imádnék az Alexis Sanchez
-
Izéjose
tag
Nemtudom ki hogy van vele de én ezeket a flashback lapokat/ sbc-ket imádom, évek óta tartósan a legjobb sbc-k mindig
-
Izéjose
tag
A sima goldban benne van már vagy 400 meccsem, ez a lapot arról a Messi-ről mintázzák aki miatt a focit igazán megszerettem és még sokan mások, az a Messi aki totálisan megállíthatatlan volt éveken keresztül. Csak a fizimiskája legyen hosszú hajú és CF poziban jöjjön
Ui.: ami itt mindenkinek nagy vesszőparipája hogy lehet 5* skillt is megkaphatja a lap ami szintén jópofa lenne -
HdRew
őstag
Na, hát ezért gáz ez a játék, most engem tolt a gép.
0.1 xg-re lőttem 1 gólt, ő 2.7 xg-re nullát.
(félidőben)
Majd elmentem volna Besttel és alámvágott, nyilván már volt benne rendesen, hogy kimaradtak a helyzetek. Piros lap.
Onnantól rúgtam könnyen 3 gólt és a végén 2.7 xg-re én szereztem 4 gólt, ő 2.7 xg-re szerzett nullát.
Ezért hulladék ez a valami, és sajnos nem kikapcsolódás.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, az egyik 50k-s csomagban volt egy eladható 89-es icon RVP. Meg is lepődtem... Nem sokat ér, de azért mégiscsak ikon.
A többiben meg egy HM Mendy, jól meg is szívatott a kék villanás. -
Mrguba
őstag
Nalam megint nem jelenik meg a 84+ sbc amiben a token van
-
Tigibeeb
tag
Hozzám is megérkezett életem első TOTY- ja...
De szigorúan az asszonykám keze által
(aki már nyitott nekem prime Bestet)
Tegnap elnyitottam a 40 pár gyüjtött pakkot na abba szar sem volt.Erre a mai div Rivals rew beadta, amugy untrade de Clauss-t váltja majd...
Amugy ez az objectiv reward mikor lesz megcsinálva ? -
Mrguba
őstag
Na asszem eleg mara...
Div 4 full gold csapat.
Vegig presselt a casvo neki nem faradtak nekem nyilvan....MEGVÁJER befutja PELÉT
JA es a 90. percben GOLD GIROUD lefutja a 75.ben becserelt WALKERT
Ez megis mi a bubanatos telibevert fax? -
sz_abika
addikt
válasz
Dzsoki92 #11841 üzenetére
Nem is tudom, hogy a meztől, vagy a nyitástól kell e jobban hánynom, de grat!
3rd world problem: Jorginhonak az M/M érződik ám, sosincs ott ahol kéne lennie. Vagy túl elől vagy túl hátul van. Ha elől ragad akkor rúg egy bombagólt, ha hátul, akkor meg szerel egy fontosat, de passzolni sose tudok neki, csak a hűlt helyére
-
Mrguba
őstag
válasz
Robertoredo #11843 üzenetére
Ja mar irt vagy 10-et hogy kesz de belepni nem enged
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92 #11841 üzenetére
Gratula.
Én mérgemben kiraktam lautarot, padról jön be de így is tetszik eddig.
Ja és boxon is megy a csalás? Nem csak PC?
Félidőben én vezetttem erre valami mahináció után kidobott vereséggel.
Ja a kis köcsög folyton írogatott meccs közben, majd utoljára a szünetben üzent "ban"
és kidobott a rendszer. -
sz_abika
addikt
Azért ezektől a S4 First Owner objectivektől előre fosok. Csak TOTY vagy loan van a klubban kb
-
eM'82
addikt
válasz
Robertoredo #11834 üzenetére
öcsém accountjával próbáltam tavaly pár szerencsésebb nyitást intézni (sosem játszott még online, szóval volt rá esély), de nem volt szerencsém.
lehet kellene egy németes hangzású mailcímmel / accounttal regelni, hátha az is számit. FranzTorwagen vagy valami hasonló. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #11831 üzenetére
"ma nem akarok játszani" este 6kor meg majd írod, hogy leültem 10 rivals meccsre és nem érzem jobbnak a csapatot senkinél
Ja meglett az 50 lejátszott meccs.(meló közben lerakom a kontit sbben azt hadd rugdossa a gólokat a gép)
25 meccs rb pack:86 Bamba
50 meccs ss pack: 83 Karlsson
jóvanakko
WW packban van 86 alatti mert akkor elkönyvelem, hogy ő jött. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #11825 üzenetére
hát én most csak addig vittem, meg múltkor is, amikor meglett a kvali, nem hajtott a feljutás... na majd most meg szívhatok vele
Robertoredo: yes. coin kuka, meg minden amit kilockoltál, megszereztél. csak a csapatneved marad meg
.
igen, lehet több account is xboxon gond nélkül. Ért.szerűen új account másik klub, nem összekapcsolhatok. Persze coint transzferelhetsz, csak van egy kis lebukás veszélye a dolognak. Valamint melós... -
Woodslave
félisten
válasz
Robertoredo #11826 üzenetére
account és klub két külön fogalom. Klubot törlöd azon az accounton gyakorlatilag újra kezded a játékot.
Ha accountot csinálsz újat akkor nem tudom mi van. Azt még nem próbáltam.
-
Robertoredo
tag
Srácok a klub törlénél mi történik?coin is megy a levesbe?Xbox-on lehet csinálni új accountot?
-
EA's hit
őstag
válasz
Zimmi91 #11820 üzenetére
A mostanim ennél azért sokkal erősebb, mégis iszonyat szenvedés rajta már 3. éve a játék. I7 alatt biztos hogy nem is veszek gépet (a mostani i5, de tragédia), meg azért néha hébe-hóba más játék is szóba jöhet majd rajta. De köszi mindkettőtöknek
Bocs, mostanra mindhármótoknak
-
thebigK
addikt
-
Zimmi91
addikt
válasz
EA's hit #11819 üzenetére
szerintem egy kenyérpirítón is elmegy ez a fos kupac
Nekem volt egy GT1030 VGAM kb 20e forintos, de simán vitte, szal olyan erős gépet nem kell venned, ha tényleg csak fifa a cél más játék nem
i3 + dedikált vga és megvagy szerintem, de nem vagyok otthon a laptopokban
-
EA's hit
őstag
Egy kicsit off, de pc-s kollégák, ki milyen vasat használ?
Tervezek hamarosan új laptopot venni, mert a mostani borzasztóan szenved már, gyenge sajnos a Fifához. Nem vagyok nagy gamer, Fifán kívül sok mindent igazából nem játszanék rajta, szóval az elsődleges az lenne, hogy ezt a foshalmazt bírja rendesen.
Szóval ha tudtok segíteni, kinek mi vált be a játékhoz, vagy van-e valami, amit mindenképpen érdemes kerülni, nagyon hálás lennék. Jöhetnek az infók nyugodtan pm-ben is, hogy ne spameljük a topicot
Köszi!
-
HdRew
őstag
Na, a Year in Review nekem egy POTM Nkunkut dobott Gosens-szel meg még valakivel.
A franciát választottam, bár nem tudom már mennyire releváns a játékban. De akkor kelleni fog Niakhaté is.
De mielőtt lejárt volna, gondolkodtam, hogy kirakjam-e.
Gold Kantével nem tudom mi legyen ebben az esetben, akkor Lucas Paqueta lehet megy CDM-be, Nkunku jobb cm, Abedi Pelé bal cm.
-
zzolli11
csendes tag
szerintem csak szimplán bug-os.
3. és 2. div-ben 1 rank van. Div 1-ben meg megvan mind a 3. -
-
Izéjose
tag
Másnál sem enged be a season ?
-
raven84
senior tag
Szerintetek most az ikonok emelkedni fognak?
-
EA's hit
őstag
Egy Ramos és egy Müller voltak az össz wo nyitásaim a rewardokból (div1, 90 meccs pipa). Csináltam pár PL upgradet, az beadott egy Mendyt. Egy büdös nagy semmi az egész.
Kínomban csináltam még egy mid ikon upgradet, így Nakata után megérkezett Wright is. Csodálatos nap ez
-
dudu5130
őstag
Azért az már valami, hogy 3 óra alatt se tudták megjavitani az appot. Viszont az objectives lapokat végre eltalaltak
mi értelme ezeket a ligakat erőltetni.... Kutya nem fogja használni.
-
Mrguba
őstag
Be se tudok lepni a szezonba
errort ir ki
Nem is latom miket csinaltam meg
-
sz_abika
addikt
válasz
Mrdevil #11799 üzenetére
No way. Web app számláló.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Xbox One
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Exkluzív órák
- PHP programozás
- Peugeot, Citroën topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest