Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #9993 üzenetére
Jaja én is kb csak bennük látom a Totyt, többiek csak a fifa miatt kapták meg, mert kell a fifa pont költés
-
BenXL
tag
Icardit megéri kirakni? HL Diaz helyére férne be
-
HdRew
őstag
A helyzet az, hogy már meccseket nem nagyon nézek, így én teljes mértékben nem tudok nyilatkozni, hogy kinek milyen a teljesítménye, de azért az EA-nek erősen érdekében áll a népszerű lapoknak adni TOTY-t, mert így vesznek többen fifa pontot.
Illetve a PL az egyik legnépszerűbb bajnokság, ha nem a legnépszerűbb, és nemzetközi porondon is most egész jól teljesítenek.
A Fifa17-ben 9 La Liga játékos volt a TOTY-ban, akkor egyetlen játékos sem került be a PL-ből. Szóval szvsz elfogultsággal nem tudom, hogy lehetne-e vádolni őket.
-
-
Woodslave
félisten
[link] ja megjavították a corner glitchet
persze mondhatnánk azt is ez nem glitch csak technika vagy a kick off glitch sincs csak béna vagy aztán nem tudok levédekezni
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #9977 üzenetére
ez a leak dolog egyre nevetségesebb. Megint azt gondolom hogy ez direkt csinálják nem mondja nekem senki hogy nem tudja egy ekkora cég kideríteni ki csinálja. Bár ez az ea...
Talán Cancelo, Jorginho (pacetől függően) Lewa aránylag elérhető 500k-1m lesz a többit kipróbáljuk augusztusban a pickből
-
Woodslave
félisten
ja csak te horgászol egész évben, meg tanulmányozod a horgászatot, próbálgatsz takitikákat, olcsó botokat, aztán fogsz 2 snecit, más meg bedob aztán kifogja az aranyhalat
De Adise ahogy mondja elsősorban a felháborító
(de azt is csak érdekesség semmi értékítélet) pack luck miatt raktam be. De nem kizárt hogy ezen kívül 10.000 dollárt költött fifa pontra. De szerintem kb annyi ikon picket csinált amennyi Peléje és R9-ja van
-
adise
őstag
Jol elbeszélgettek, csak ezekszerint nem jött át hogy woody azért rakta be, mert azok mind untrade lapok és a pack luck miatt. Nem azért, hogy valaki mennyit költött rá.
Monjduk a névbol itélve meg a sok balhé ami volt az ea korul nem lenne meglepo, ha nem tiszta "luck " lenne. -
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #9980 üzenetére
Hát igen. Messi helyett neki kellett volna kapni sztem is. De majd kap egy Flash back TOTY lapot és kész is.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #9980 üzenetére
Mondjuk Kimpembét is láttam volna a keretben
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #9974 üzenetére
De amúgy alapból pofátlannak érzem hogy ugyanazért a pénzért vki ezt kapja mi meg azt
. De nem látjuk a srác mennyi melót esetleg fifa pontot rakott ebbe és dolgozott meg hogy ilyen szerencséje legyen. Szóval még csak azt se mondom hogy irigykedek vagy ilyesmi. Tényleg csak érdekességként raktam be de lassan félek nem jól kommunikálok
-
miro.
senior tag
válasz
Woodslave #9971 üzenetére
Hany darab ilyen account van? 0,001%?
Woody ezt latod,mert ezeket megosztjak az emberek,a masik tobb mint 99% nem fogja feltenni a moratat,hogy kinyitotta.
Az a baj te abbol indulsz ki amit a neten latsz. Viszont az egy nagyon nagyon kis szazalek.
Mindenhol van szelsoseg. -
Dzsoki92
senior tag
8 ikon swapból jó kis base Drogba
mondjuk lehetett volna rosszabb is
-
bodnar123
őstag
válasz
bubuska10 #9969 üzenetére
Hát na de ez az... Van ebben a játékban egyetlen dolog amire büszkék lehetnek, ami jól van megcsinálva. Én egyetlen egyet tudok. Hogyan tudnak függést elérni pszichológiailag. És ennyi. Ehhez értenek, de semmi máshoz. Egyszerűen olyanokat csal a játék, hogy sírni tudnék néha. És ez viszont kicsit leértékeli azt is amikor meg nyersz. Mert vajon most neked pattant minden labda vissza, neked voltak szerelhetetlenek a játékosaid, a te kapusod védett mindent. Jó tudom, vannak a császárok, akik a játék különböző szarságait jól ki tudják használni, de ők sem tudnak pl egy olyan helyzetből gólt kihozni, amikor egy olyan passzt kéne adni kettő az egy ellen, amit még én is tízből tízszer odaadnék. Persze ők lehet valami mással megoldják aminek semmi köze a focihoz, de ez elszomorító. Majd aztán jön Icardi aki fordulatból test alól kapásból harmicról gólt lő, mert a kapus bandzsa, és nem lát és tapogatózik a sötétben. Olyat amilyet még soha nem láttam. Dühítő, de nincs más.
-
bodnar123
őstag
Amúgy jó, hogy patchelték a játékot. Természetesen még szarabb lett... Még kevésbé rajtad múlik a dolog. Szerelni, passzt lenyúlni ha a gép megengedi, mert általában lábaktól milliméterekre suhan el a labda, a kapus néha egyik oldalt kivéd tíz ziccert, másik oldalon meg két potya öngól. Sebaj... Én szerintem mint Dj-k összevissza húzzák a csúszkákat, és röhögnek a markukba.
-
bodnar123
őstag
Ez az xg is elég vicces... Volt három kapufám ziccerből tíz méterről. három gólom, és még kb két-három kimaradt ziccerem. erre kiírja, hogy 3.5.... Az ellenfélnek egy kapufája volt, volt egy kapusomtól odateremtődott labda. erre neki 3.2... Néha ez is kicsit olyan akit nyom a játék arra jó magasat ad...
-
Izéjose
tag
Sziasztok kivette vagy megvette már innen valaki a prime Zambrottat ? Ha igen írna róla valaki valami kis értékelést ? 😁😁😁
előre is köszönöm -
Woodslave
félisten
Hát én sok mindent nem vettem észre max hogy Puskás ma nem brillírozott
. Nyertem vesztettem bele is untam nem tudtam előre lépni
Érdekes tegnap 4-2-2-2-ben ment ma 3-5-2-ben meg nem. Mármint Puskás. Aztán lehet a patch elég tömött volt mindenki védelme. Lehet más az enyémet is annak látta nekem nem úgy tűnt
-
Tigibeeb
tag
ki a jobb cm -be 41212(2)Sig. renato vagy headl. fofana?
-
BenXL
tag
eliteben hogy működik? mindegy hány pontom van ugyanazt a rewardot adja? Most értem el először
-
EA's hit
őstag
Úgy tudom csak a dinamikus lapoknál változik meg a klub, tehát azoknál amik fejlődhetnek még (otw, headliners). A sima spec lapok viszont nem fognak változni, illetve a régebben nyitott gold/silver/bronz lapokon is megmarad az eredeti klub, csak majd ha frissítik, onnantól már az új klubbal lesz nyitható az adott játékos.
-
ROBREGGAE
tag
Tegnap beszereztem WW Maignan-t Handanovics helyett. Első két bekapott gólja előtt mindegyik kipattant róla, egyszerűen kicsorgott a labda kezei közül... Kezdem bánni, hogy lecseréltem Handát.
Habár olyan sok meccset nem játszottam még vele.
Amúgy icon packből melyiket ajánlott kinyitni ezekkel az icon swapsokkal? Idáig van kilenc.
-
sz_abika
addikt
4. Összes x25pakk +
Iker CasillasMid RioEz fut nálam
-
Garsza
veterán
Helló! A januárban valaki átigazol akkor a színes lapjai maradnak az eredeti csapatához? Vagy minden átcsinálnak az újhoz?
-
bubuska10
senior tag
Zimmi: Arra jutottak a sok pakkot nyitó youtuberek és reddittorok, h a 89+ pakk droprateje (vagy mije
) nagyon le van véve, vagyis valszeg vmi használhatatlan foskár jönne belőle.
Viniciusból nem lehet 7 chemes középcsatárt faragni úgy h megmarad az alapfelállás/taktika, mi?
-
Nandinagy
addikt
Mert eddig hogy sikerült beadni woodi?
Szarul helyezkedtek a védők, most meg normálisan odaállnak.
A jobb stickes váltás érezhetően jobb lett és normálisan működik.
A kapusom meg minden eddiginél vakabb. Én nem tudom mi az anyámat kéne csináljak. Játszottam egy mid r9 ellen a gyerek timed nélkül 25ről lövöldözött vele Neuer megcsak a lábát dobálta jobbra balra. 2.2 exgre lőtt vele ötöt.
Én hülye barom meg timedelem a lövést azt azt se bírják berúgni.... -
Zimmi91
addikt
Srácok swapból :
1. 89+ Mid Ikon pakk + 82+x25 pakk
2. 82+x25 pakk + 83+x25pakk + Base or Mid Ikon pakk
3. Mid or Prime
4. Összes x25pakk + Iker CasillasNekem talán az első opció a legjobb
-
sz_abika
addikt
2 óra alatt 1 győzelem se. Nekem nem lesz meg ez a masterpieces objective csomag.
-
Izéjose
tag
Hihetetlen hogy minden patch után egy új játékkal kell megtanulni játszani 🤣🤣🤣
-
miro.
senior tag
Nem tudom,hogy a kapcsolat miatt,vagy a szerverek miatt,de remelem a patchek miatt a jatekmenet nagyon belassult.
Nehezebb tamadast epiteni,szerintem szenzacios lett igy. -
sz_abika
addikt
Én nem tudom mi változott gameplayben, de hogy nem kell többet színtévesztőként a zöld gyepen a pirosas felfestéseket
nemlátnom, annál nagyobb áldás nincs is -
Woodslave
félisten
te meg minek kérdezel így vissza?
Úgy mondtad mintha játszottál volna 10 meccset aztán egyszer sem sikerült a másiknak gondoltam rákérdezek mi a tapasztalat mert érdekelt volna mit történik szöglet közben ennyi. De ne haragudj. Nem szedtem be a gyógyszerem azért mertem ilyen hülyeséget kérdezni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #9929 üzenetére
amikor kikapcsolod akkor ugye tudod állítani on-off egyesével. Ha mondjuk assisted jockeyt onra tetted, aztán a master switchet bekapcsolatad, azt mondták soka, hogy valójában ugyanaz marad ilyenkor a beállítás
Tehát master sqitch on, de mondjuk a jockey ugyanúgy on.... ja és nyilván ha rivalsban automatikusan on lett akkor is megmaradt az amit te machináltál egyesével.
azt már nem tudom mondjuk, hogy ezt mikor kellett beállítani. Minden belépésnél vagy meccs előtt vagy mittomén. Én se foglalkoztam vele.
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84 #9925 üzenetére
A competitive master switchet? Attól nem hogy könnyebb de nehezebb a játék. A profi versenyeken kötelező bekapcsolni szóval ezért van a legtöbb profinak benyomva, hogy ehhez szokjanak. Egyébként nekem is bevan kapcsolva
Pár játékmódban meg automatán bevan nyomva szóval nálam ez alapján semmi nem fog változni.
-
HdRew
őstag
A patchről (ps5):
- A driven passzok nerfelve lettek
- A sima passzok jobbak, mintha a magas passzinggal rendelkező játékosok végre használják a vision és a curve statjaikat
- Kevesebb az ide-oda pattogás
- Corner glitch vége
- Végre normálisan lehet váltogatni a jobb stickkel is.Kb. ennyi.
-
bubuska10
senior tag
Érdekes ez. Nekem az icon pickek és upgradek a kedvenceim, mégse érzek semmi késztetést arra h most kirakjam. Valszeg majd a totykor, mert akkor bőven lesz dupli fodder. Szerencsére erre a pickre van még 12 nap.
-
mcwolf79
veterán
Úr isten ez a Courtois mekkora egy rakás szar
Valszeg ezen megy el a kvalim , mert az utolsó két meccsen alatta át csorog a hárított labda . Azért Ter Stegen ilyen jellegű potyákat nem kapott . Az is csinál furcsaságokat , de ilyen potyagólt sohasem kapott . Courtois egymás után két meccsen is
Kár érte , kiváló ügynök volt
-
Woodslave
félisten
válasz
Robertoredo #9918 üzenetére
nem volt a packban és emiatt aki akkor nyitott visszakapta. Szilveszter körül.
-
Robertoredo
tag
mi volt azzal a kapussal?nekem nem rémlik
-
HdRew
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #9907 üzenetére
Ez már komolyan vicc, felsorolni sem tudom, mennyi mindent sikerült elrontaniuk.
-
Woodslave
félisten
na új patch milyen? Hashtag Stokes streamje alapján 15 ember van a boxban
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #9910 üzenetére
bocsánat el is kezdem..
Aaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron RamsdaleAaron Ramsdale
na jó még kimoderálnak
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede #9908 üzenetére
lásd Pele esete...
vagy a nevétsetudom angol hl kapus
-
bodnarbenede
tag
válasz
LendvaiFeri1 #9907 üzenetére
Ez jó... Kellemetlen baki...itt már nem csak a csomagnyitáshoz kell szerencse, hanem ahhoz is, hogy olyan dolgot csinálj amit az ea elcsesz ezzel több százezres kompenzációt kapva...
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
Woodslave #9902 üzenetére
Na még egy tipp. Vegyél egy Skriniart és HL Barellat. Darmiannal fullos a háromszög. Barellát én befektetésnek vettem 2 darabot, de az egyik marad az biztos. Olyan brutális a dribblingje és a speed boost, h nem lehet tőle elvenni a labdát. Az idén torony magasan ő a top CM akit próbáltam.
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #9900 üzenetére
azért vettem meg mert a moments brutál jó volt tavaly, de ez nem olyan. Jó nálad Darmian is faxa szóval
Engine volt rajta, de lehet kap még esélyt, de meg tudom venni belőle Djalo - Renato Sanchez párost.
Nandinagy: Cordoba király de most adtam el. Cuadradot nem fogom megvenni Darmiant már kiraktam.
[link] ez se néz ki xarul
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Xbox One
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Exkluzív órák
- PHP programozás
- Peugeot, Citroën topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest