Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
megpróbálom majd de nem tudom vagy kaput nem találok vagy 10+ védés az ellenfélnél
full nyugodtságba neki mentem ma mert kell a DR pont 12 meccset nyomtam 1 win 3 döntetlen a többi vereség
utolsó percekben mindig gólt kapok mert Józsi Martinez nagyon magasra tud ugrani
meg ezek az el tornado beadások megborítanak teljesen, kedvem eltudja venni hogy olyankor a védőm képtelen felugrani -
Digestive
veterán
De ezeket Francesco rúgta ugye? Mert te csak FT finesset tudsz nem igaz...
Hoztam én is egy videót, meg lesz késöbb még1. Agyvérzés volt nekem ez a WL. Ha átverekedtem magam az AI Def sűrű erdején, akkor jöttek a kurva kapufák... Egy darabig számoltam, de kb15-20 kapufám volt. A rekord 6!!!! egy meccsen.
-
Digestive
veterán
Én ma is csináltam mentést, ha feltölt este akkor berakom ide. Benga nagy gólokat lehet rúgni most a sima erős távolival, ahogy Te is írtad! A first touch finesse tovább él, csak máshogy néz ki!
De sanszos, h csak azért működik nálam, mert tele b@sztam a kispadot 47es bronzokkal...
-
getdizzy
aktív tag
Ezt garantálni tudom én is.
Képes bárkitől elvenni a labdát, brusztol, a passzai hibátlanok.
Nem az a játékos aki kitűnik folyamat a meccseken, de mindig ott van ahol kell.
Mikor lövésre szánom el magam vele, csakis a 16-oson belülről, lőttem már vele nem is 1 gólt.Egyedüli negatívumként a fejelést hoznám fel ellene, sajnos nem egy torony, de abszolút prémium
-
Digestive
veterán
Hát nekem 4231-ben a Pressure on heavy touch és a Long ball kombó nagyon jól működik. Agresszív letámadás, gyors támadás építés. Az AI védekezés/blokkolások miatt, ha feláll a védelem az ellennél, akkor kampec. De ami a lényeg, h valóban az erős TF nélküli lövés az új finesse! Ezt 2 videón prezentálnám is
-
MdewC
nagyúr
Alig válrom, hogy a tetves szemét ea kiadja végre a késleltetett ikon sbc Mattheust, vagy Gullitot, reggelig könyörgök majd Feri mesternek, hogy csattintsa össze pár óra alatt és fullgázzal nekimegyek a sima gold teamaknek egy kaszával. 🤪🤪🤪
Szigma: +1
Az tuti b+. Az tuti.
-
Fifaisshit
őstag
4-1-2-1-2
Csatarok get in behind .
Cam : in box
Cm : az egyik stay back agressive a masik pedig free es agressive
Cdm: stay back
LB-RB : stay backMeccs elejen nyomom egy get in boxot es fullbacks attackingot
Kis passzos jatek betomorulve a szelen pedig erkezik a segitseg mert probal bentre osszpontositani az ellen
CT este ha kell
-
Digestive
veterán
Nekem szinte ugyanaz, mint Gurunak. 4231. Nekem semmi gondom ma. 8 meccs 7 win. A kapás fineszt eddig se használtam. A driven nagyon adja akár 16on kívülről is és a 2. hullámba visszgurítás és kapuval szemben bammm!
Ja és szégyen vagy nem, én sokat használom a Teammate containt. Zárom a passzsávot, a segítő meg nagyon jól támadja a labdát.
-
törölt tag
Írtam már többször, de nekem ez vált be: 41212(2), gyors támadásépítés rövidebb, egyérintős passzokkal, majd egy jól időzített kiugratás lapos, vagy löbbölt indítással. A két csatár mindenképp legyen sprinthuszár.
Más nem igazán működik, felállt védelem ellen, lassan játszva nagyon nehéz bejutni a 16-oson belülre, a hosszú passzokat meg lekapcsolja az AI. Beadásokkal lehet még próbálkozni, de nekem nem működött annyira megbízhatóan, hogy arra építsem a taktikát és azt erőltessem.
Defensive style: Balanced
Offensive style: Fast build up
Csúszkák közül a depth van visszább húzva, a többi középen.2 ST stay center és get in behind, illetve a CAM-mel együtt stay forward. CDM cover wing és stay back, szélső védők stay back.
-
p0ty
aktív tag
védekezz 10 emberrel aztán csak a kontrákra menj
ha 10 embered van a kapud előtt levédekezi neked az autó blokk meg az AI
előre vegyél 1 gyors valamint 1 magas játékost vagy ennek az ötvözetét aki CR és lefut mindenkit valamint lefejel mindenkit és beadás meg az előre lövés kontra miatt és folyamatosan nyersz
valamint ha tudod csak 5WF játékosod legyen mert nekem a Bappé 4WF-el nagyon rosszakat lő viszont KDB 5WF-el olyanokat lő csak az a baj kapufa mániája van és csak azt találom el vele..szabyka95
engem sose fog! -
Fifaisshit
őstag
En is kirpobaltam tegnap par meccs erejeig es azt kell higy mondjam hogy valoban igazad van
A sima loves sima gol
A finess tenyleg csak egy egyben a kapussal vagy olyan helyzetbol gol ami ziccer tulajdonkeppen.
Nincs kapasbol stb.....na de hogy ilyen sima golokat loni egy nyomorult loves gombal az viccesEgyenlore osszesegeben en viszont talan jobbnak erzem ezzel a jatekot bar majd varjuk meg a hetveget
Mas : itt a friss tabella sracok
Egyre jobban surusodik
-
Szigma70
addikt
Mennymáááá, pont ugyan ilyet kaptam este
Szerettem
Ellenben a peccs után, nekem nem tudom, hogy, de ugyan úgy bemennek a FT fineszek.
Vagy csak mákom vanHa a második gólt megnézitek, ez az egyik oldalról a másikra labdajáratás a védelem elött, a 442 legnagyobb előnye. Eddig nagyon működött, és még este is ment.
Egyébként több gól jön össze valóban a sima erős lövéssel, és mintha nem lenne annyi AI blokk -
Garsza
veterán
Attól függ ép a fasz melyik végén vagy. Teljesen random.
Más:
Ha valakit érdekel akkor átadom Középső Del Pierot és Nedveded min áron, ha valahogy meg tudjuk oldani.
Nekem ebből a faszságból elegem van. WL 6 eccs volt hogy behúzzak 1 nyamvadt győzelmet hogy meg legyen a gold 3, mind a 6 elbuktam. Ha valakit érdekel a két lap át adom, ha nem akkor mennek azok is a süllyesztőbe, reszetelem a fiókom. -
Szigma70
addikt
Köszi, ittam is még egyet
A másik kérdés amit már akartam előbb is, hogy Best árából meg tudnám csinálni a Figó SBC-t.
Megérné? Tudom, hogy jó a portugál, csak félek egy eladhatatlan RW Ikontol, mert egy ST-t vagy CAM-ot el lehet sütni a csapatba, ha nem szélsősen áll fel a kezdő formáció, de ezzela Figóval elkötelezném magam, hogy csak szélsős alakzatban tudok kezdeni. -
Szigma70
addikt
Köszke
De most akkor a Prime-ot se? Vagy nem értem világosan. Gyorsba igyál egy KV-t még
És Fabinhot vagy Radját cserélnéd be rá?
Ha Radját, akkor igen jó védelmi vonal lenne, de támadásban minusz. Ha Fabinhot, akkor megmaradna buldog Radja, de nyernék egy Keane-vel a brazil helyett?
-
Szigma70
addikt
Nem csak te érzed, valóban más a gameplay
Én már régebben is számtalanszor felvettem 1-1 meccsem, hogy megmutassam mi a sírás lényege, aztán visszanézve egy tök más meccs volt, mint amit játszottam. És nem, nem azért, mert benne másképp érzi az ember, hanem mert a videó valahogy más.
A játék közbeni CT állítgatás meg bugos, erre mondtad múltkor, mikor felhoztam, hogy ne menjünk bele.
Egyébként lehet azért jobb nálam a helyzet, mert eleve 442/2-öt tolok meccs elején.
Góltalanság van, mégjobb a gépi védelem. És ütemtelen lett az egész játék. Így szenvedés mindkét részről.
Szar meccsek vannak így. És nem jön ki a playerek közti különbség -
arpo04
őstag
Nem csak nalatok van ez az erzes... 3 meccset jatszottam ma. AI elkepeszto mit muvel vedekezesben. Nem csak az ellenfelnel de nalam is... 2 golnal tobbet nem is rugtam meccsenkent. 3-bol 2 ert veget 2-2-vel egyet huztam be 2-1-re es ott volt 3 kapufam is. Beinditasbol nem is rugtam golt kiveve a gyors szabadrugast. Erdekes lesz ez igy.
-
-
törölt tag
Én egyelőre nem panaszkodom, a patch óta 200 skill pontot fejlődtem. Valahogy nekem ez a mostani gameplay bejön, pedig féltem tőle én is, mert pont nemrég sikerült jobban belejönnöm a TF-be.
Én eddig nem vettem észre, hogy a fejesek annyira hatásosak lennének, bár hozzá kell tenni, hogy Suarez a legjobban fejelő játékosom. Ibrával például biztos más lenne a helyzet.
Tegnap állítgattam kicsit a CT-n, possession helyet fast build up van támadásnál, a csatáron meg get in behind (eddig én nem raktam rá, mert úgyis a 16-oson kívülről kellet tekerni). Ha nem várod meg, hogy visszaérjenek az ellenfél játékosai és betömörüljenek a kapu elé, akkor gyors passzokkal, kiugratásokkal jól lehet érvényesülni.
Nem tudom felsőbb div-ekben, vagy WL-ben elit szinten mennyire működne ez a stílus, mindenesetre én jobban teljesítek most, mint patch előtt.
-
MdewC
nagyúr
Mondjuk youtube vidi nem adja vissza annyira jól ami valójában van, mert gyorsabbnak hat, de mindegy. Aki képben van, az látni fogja mire gondolok.
Az első is vissza adja, de a második a tutkó full komma.
Digestive: ne ragadj le / vond el a figyelmet a lényegről.
Lehet maga Valencia volt az.
-
Szigma70
addikt
Szomorú ezt kimondani, de amíg a Timed Finishing benne van a járékban , addig nem lesz változás.
Ha kivennék, és az AI védekezést nerfelnék, akkor egy jó játékot kapnánk. Több ikon mit tavaly, új cselek stb.
De az EA nem fogja elengedni az új találmány kezét, hanem erőltetni fogja, így marad az AI, mert az ellenoldalon kompenzálni kell. Ez a 22-es csapdája náluk, és a játék halála ebben a részben sajnos.
Ez az én véleményem -
törölt tag
Szerintem azért várjátok meg míg ténylegesen kijön a patch konzolra is. Ha én át tudok jutni a "fullra húzott" AI védelmen és lőni meccsenként 2-3 gólt, akkor másnak sem fog problémát okozni.
Tiki-taka, L1 dribbling, kiugratások jól működnek, ezek kombinációjával jól lehet érvényesülni.
Illetve ne felejtsük el, hogy azért nem vették ki a timed finesse-t sem a játékból. Annyi történt, hogy el kell találni a zöldet és lehetőleg nem 30 méterről, vagy lehetetlen szögből kell próbálkozni. Persze nem 10-ből 8 megy be, mint eddig, de lehet vele gólt szerezni továbbra is. De sima finesse-t is lőtem ma nem egyet.
-
Szigma70
addikt
Köszi
Azért tettem rájuk, hogy legyen beindulás, és jó is. Nem várom meg , míg befutnak, csak ha ráindulnak, akkor már megy is a passz, mmeg a FT finesz. Jesszus a nagymestere ennek
Egyébként, csak annyit írtál Eusebióról, hogy öregedett, azt gondoltuk, hogy a középsőre váltottatok.
No meg valami nagy dolgot írj, mert az, hogy vesztek egy Prime Ikont, az mindennapos dolog nálatok.
Akkor írj, ha IF Bakayoko kiszorítja az Ikonokat a posztról.(#19601) Fifaisshit
A mostaniakat kivéve sztem már csak 2 jön nem? Mert nekem van 11, és még a hetiben van egy, amit ki is hagyok, és 14 van össz.
Más
Ez Kristófnak a nyitásért
AjiÉs itt bukik ki, hogy milyen sablonosan játszom. Az előző első gól másolata, a szereplők is ugyan azok
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest