Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Meghivott #16358 üzenetére
Én még a Fifa 17-ben csináltam ugyanezt, mármint sok totw sbc-t. Minimum 5-6 alkalommal ugyanaz jött és egyszer sem jött igazán jó lap, amiért megérte volna. Ha valaki szereti a rizikót akkor érdemes csinálni, egyébként csak kereskedni jók ezek az sbc-k szvsz. Arról nem beszélve amikor csináltam vagy 60-80 liga sbc-t(BPL és LaLiga természetesen) és nem jött semmi. Vissza lehet keresni miket írtam akkor, sok coint csináltam de ha ezeket az sbc-ket kihagyom még több is lehetett volna sokkal, csak ráfizettem. Persze mikor látom itt vagy máshol milyen lapokat húznak emberek egy-egy pakkból akkor én is azt gondolom egy pillanatra hogy jaj de jó lenne, de akkor jön a józan eszem tapasztalata azt mondatja velem, hogy ácsi, jobb ha bele sem kezdesz.
-
Garsza
veterán
válasz
Meghivott #15772 üzenetére
Nekem van már vele pár meccsem de ilyen gondom nincs. Nem borítják fel ha nála a labda vagy ha szerelni akar se. Sőt ilyen jól szerelő játékosom még nem volt. Valahogy az ő szereléseinél nem jelentkezik a flipper effektus hogy vissza pattan az ellenhez. Mindég magabiztosan és jól szerel.
Szerintem inkább a rendszer éppen szoptat téged.
Akartam is írni hogy aki tudja csinálja meg az SBC -t, kegyetlen jó lap, nála jobb CDM nem kell, és még ez mellé 4/4. Nem nagyon van ilyen lap a game -ben.
-
Digestive
veterán
válasz
Meghivott #15567 üzenetére
Na a lényeg tömören. Ez úgy működik, mint a bronzok a kispadon! Direkt gyengíted a saját csapatod és ezt a rendszer kompenzálja. Minél több a bronz és minél kisebb a chem, annál könnyebb ellenfelet kapsz! Én pl szinte csak ezüst csapatokat kapok. Ja és nagyon fontos a megfelelő chem style is. Támadókra szigorúan Shadow, a hátvédekre Hunter!
-
K.J
senior tag
válasz
Meghivott #14551 üzenetére
Pont elgondolkodtam a drafton, de akkor eszem ágában sincs elkezdeni. Inkább nem nyitok ki a jutalomból egy ikont sem.
Elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak az emberek. De komolyan.Egyébként MdewC apánknak volt igaza, mikor az idei szezont Fracescoval közösen kezdték.
Tudnék divíziót lépni, viszont annyi időm nincs sajnos a játékra, amennyi kellene.
Élnem is kell mellette. -
-
Toguro San
tag
válasz
Meghivott #12803 üzenetére
Akkor én most nagyon okosnak érzem magam,
mert 12 éve veszem meg minden évben a Fifa-t, de egy évben sem játszottam online, csak a karrier az ami érdekelt, és bármennyire meglepő itt sokaknak, le is tud kötni napi 2-3-4 órákra...
Az idei játék (kizárólag offline véleményekre alapozva) nekem nagyon tetszik!
-
Meghivott
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #12236 üzenetére
CR kéne nekem is, a héten akartam megvenni, de egyre magasabb az ára.... azért lassan 3 ikon árát meg nem fogom kiadni érte, abból már veszek inkább két szélre Figot, Nedvedet és azt rakok közéjük csatárba akit csak akarok megadják neki a chemet. Úgy is van eladhatatlanba egy IF Lewám, őt becsattintom a 2 ikon szélső közé azt csókolom.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Meghivott #12089 üzenetére
+1
Az a legviccesebb, hogy egy mega, vagy promo packból csodát várunk, más meg egy 7,5k-ból Icont nyit.
Ezzel tényleg kezdhetnének valamit, mert szerintem igazságtalan.
És én se sajnálom attól, akinek szerencséje volt.
Egyébként nem szeretem felhozni a konkurenciát, de ott legalább van olyan lehetőség, hogy garantáltan jó lapot nyiss. (Ha jól tudom!)
Itt is megoldhatnák ezt, vagy valami hasonlót. -
Zimmi91
addikt
válasz
Meghivott #12021 üzenetére
Jaja ugyan az mint eddig, egyet kivéve, hogy most 15x annyi kapufát lövök
De ez a full press iszonyat gáz, igaz a végére úgy elfogynak, hogy most is 80. percbe még 1-0 volt neki, aztán 88. percnél rage quitelt ki 1-3nálMás :
Szerintetek ez az RM Valencia használható RB-ben 7-es chemmel?!
-
Kristof_94
nagyúr
-
KaksziLajos
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott #11924 üzenetére
Sztem elég szuper, másodszor vettük újra.
Majd patch után okosabbat tudok írni.
Sztem gyors, jól szerel, jól fejel és ami fontos, 4 wf, jól passzol.
Sztem Blanc lehet egy picit jobb, de Rijkaard szinte baby ikon árban van, nem is értem, pedig fullos. Mindenképp ajánlom.
-
sz_abika
addikt
válasz
Meghivott #11910 üzenetére
Szombaton esett Marslakó, én akkor eladtam menetből 95ért, azzal számolva hogy sokan nyitnak még és esik...most 107 az alja, szóval a tököm se érti.
Az ehavi TOTWból ha jönn Balde Diao IF, akkor az nagyon ígéretes lap lesz, nekem a sima gold is nagyon bejött és egy esetleges 84es lapként, nagyon császár lehetne!
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #11118 üzenetére
Nainggolan nálam is alap, brutál a kis punk
Próbáltam ikonból Nedvedet, Kluivertet, de egyiknél sem éreztem azt a bizonyos ikon hatást. Igazán drága lapból egyedül CR-t akarom megvenni, de még ő vele is belefér 2 csapat. Többi meg ilyen Sandro, Nainggolan, sárga Savic, UCL Perisic, UCL Cuadrado, UCL Florenzi stb szintű kártyák, ezeket nem cserélem le.
dvtkfan holnap este mindent adj el! Utoljára lesznek fent az árak, aztán pénteken black friday és akkor mindenkit 30% mínusszal visszatudsz venni.
-
Szigma70
addikt
válasz
Meghivott #11118 üzenetére
Ez így van +100
Én ezért nem rugózok azon sem, ha bukok egy playeren. Megveszem, ha jó akkor OK. ha nem, vagy már nem kell, akkor megy. Bérleti díj, ennyi.
Pedig nem állok annyira jól idén sajna.
A két csapat témára egy kicsit még
A legnagyobb hátránya a két csapatnak nálam pld. az volt, hogy gátolt a fejlődésben.
bár gyerekkoromban is két csapatom lett volna, most okosabb lennékNem lehet 2 csapattal egyformán játszani, még ha az alakzat egyforma is. Így megoszlik a figyelem, a rutin,
Dupla annyi ember mozgását kell megszokni, figyelni arra, ki merre szokott bemozogni, kivel mit lehet bevállalni, ki meddig bírja. Ez egy szint felett már gátat szab. Higyjétek el -
Szigma70
addikt
válasz
Meghivott #11113 üzenetére
Akkor nem olyan rossz a helyzet, ezért jobb, ha valaki innen írja le a saját tapasztalatát.
Bár én 94-95 alatt nem szívesen kezdek már meccset, és a CB-re, középpályásokra van, hogy teszek még így is egyéni fitnesz lapot.
@Yoda
Én nem írtam, hogy nem érik meg az árukat. Minden relatív.
Pld. én egy RB, vagy LB Ikont feleslegesnek tartok, van, akinek Robi C a kedvence, és Őt veszi meg előszőr.
Van, akinek nem számít a coin, Ő megveszi azt is, aki nem kell, van aki a chem miatt vesz ikont stb. stb.Mindenki döntse el, kell e neki, vagy nem. Sztem egy ikonban van annyi plussz, hogy megérje.
Tavaly pld. Blanc a középpályán a statjai ellenére kiválthatatlan volt szinte. Hihetetlen jó volt CM poszton, pedig voltak nála jobb nem ikon lapok arra a posztra, de még sem hozták azt a szintet. Vagy Ale CAM-ban.
Egy Peléről ne is beszéljünk.
-
alite
senior tag
válasz
Meghivott #11104 üzenetére
Nem vagy egyedul, en sorban tesztelem az ikonokat, igaz en a prime verziokat probalom ki mindenkibol a kockazat elkerules vegett. Bevallom nem vagyok pro, konnyen lehet, hogy velem van a hiba.
Prime Matthaus volt a legjobb kozeppalyas azok kozul akiket eddig probaltam, de kozel sem er 2.5M-et, akkor inkabb Prime Ballack ar/ertekben. Legnagyobb csalodas nekem Prime Veron, 100k-t nem adnek azert a kartyaert, mar 1 hete probalok belole kiszallni..
Prime Raul van most meg nalam, na o valami mas, nala erezni az ikon jelenletet a palyan, barhonnan bevagja, de valahogy nem mozog ugy ahogy kellene.
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #11104 üzenetére
Egyik drága kártya sem ér annyit amennyibe kerül, max talán Ronaldo, de mindenkinek van egy nagyon jó olcsó alternatívája csak hát a beépítés miatt problémás csapatot építeni velük. Az ikonok árába igencsak bele van számolva az is, hogy bármilyen csapatba beilleszthetők. Én is azért adtam el pár meccs után Kluivertet, mert nem volt jobb mint pl akit most használok IF Belotti. Akkor minek? Ezek akkor jók ha a linket nem tudod megoldani.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Meghivott #10528 üzenetére
Persze vágom, de jó hogy görcsöltem, mert nagyon komoly lap!
Viszont úgy éreztem, hogy egy ilyen nevetséges játékot nem szeretnék egy ilyen jó játékossal játszani.
Így legalább nincs már rajtam ez a nyomás, nagyon jó Depay is. Promes is meglepő számomra, vágott pár bombát, egyértelmű szerintem, hogy az EA felhúzta a képességeit ingame. Renato Sanchez live lapját csereként próbáltam, meglepően fürge és nehéz lerázni. Közben beáldoztam egy kis pénzt és CB-be megvettem IF Hernandezt, LB-be meg ment Mendy. -
dejvid8
őstag
válasz
Meghivott #9765 üzenetére
DEFENCE
Defensive style - CONSTANT PRESSURE
Width - 7/10
Depth - 5/10OFFENSE
Offensive style - FAST BUILD UP
Width - 6/10
Players in the box - 9/10
Corners - 4/5
Free kicks - 3/5Instrukciók nálam:
bal ST: Balance width, get in behind
jobb ST: Stay Central, get in behind (Ez játékostól függ, mivel nálam a jobb ST Trezeguet egy befejezőcsatár, nem az a mozgékony fajta, azért van ez rajta.) Szerintem nálad lehet mindkettő balance width.
2 CAM: Stay forward, free roam
2 CDM: Stay back while attacking, cover center
LB,RB egyértelműen stay back while attacking.Persze ez is stílustól függ, nekem igy most ez válik be. 3-5-2-ről váltottam, valamelyik patch után nagyon gyengének éreztem védekezésben.
A 4-2-2-2 nagyon jó, mindenhol elegendő ember van, védekezésben, támadásban is. -
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #9697 üzenetére
ellenem senki nem lépett ki a 7végén még ha 10 perc alatt már 2-0-ra vezettem is... mindig felpörögtek, taktikát váltottak, pressuret betolták és a 90. percig harcoltak. Volt aki a kezdeti 2-0-ról megfordította 5-2-re a meccset, nemtudom az mivót.
most egy gold 3-al beértem, de hát valami 80K-s csapattal játszottam végig.
Ja és ez tesztnek is jó volt, olyan szempontból, hogy a low rating hendit soha senki ne emlegesse többé, abszolút éreztem végig, hogy trágya csapatom van, sokkal nehezebb volt így játszani és ez meg is látszott az eredményen is. Nembaj ma jön a fullos BPL és fullos serie A csapat Ronaldoval és kivéreztetek mindenkit legközelebb.
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #9556 üzenetére
Neymart én most nem vennék, én is most adtam el még 600K felett szerencsére, de durván zuhan neki is az ára, hó végén kb 450K-ért megtudod majd venni.
más:
Látom itt a 9/9, 10/9 wineket skacok, na arra varjatok gombot, hogy én mindenkit eladtam, egy Teixeirás, Telleses, Paulinhos, Felipes, budget csapattal küldöm és 14/12-vel állok.POTM Hazardos, Lucasos ellenfelek lépkednek ki félidőnél.
-
slengi
csendes tag
válasz
Meghivott #9473 üzenetére
4-4-2 ,ez az alap ezt altalaban csak 4-1-2-1-2 ellen hasznalom.
4-3-2-1 amire valtok alapbol. Nekem eddig ez a fellallas jött be a legjobban. SB-ben is ezt hasznalom szereti a gep
4-2-4 vagy ha eg a haz vagy ha letamad izombol az ellen.
Most akarom majd a 4-2-3-1et tesztelni miert jatszik ebben a felallasban az emberek 90%-a -
slengi
csendes tag
válasz
Meghivott #9469 üzenetére
Ha ebben a felallasban jatszom akkor inkabb a palya belsö reszen jatszok kerülnek helyzetbe nalam mert szethuzom a palyat. A szelsöimmel ilyenkor vagy beadok vagy alapvonalig viszem es visszapasszolom. Annyira massziv hogy erezhetöen jobb jatekost is meg lehet vele akasztani.
-
-
ferni
őstag
válasz
Meghivott #9130 üzenetére
Hát baszki elég elcseszett játékosokat akarsz összehozni 1 teambe
Én elvből nem építek PL LBvel teamet, de ha jó Robertson ez elég olcsó megoldás és 1 játékos választhatsz a PLből, hogy ki kellhet még plusz Firmi/Fabi csere is jó lehet.
[link]A másik verzió értelmes balhátvéddel meg ez lett, itt Varane nincs viszont.
Mertens IF lapja meg nevetséges, olyan mintha a simát használnád, olyan kevés boostot kapott, +1,+2t kb statonként
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Revolut
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest